שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רמי
    24/05/2010

אני מסתכל מנקודת מבט גבוהה ושם לב שהחיים לא מתקדמים לשום מקום. לא מבחינה סביבתית של עבודה או חברים. אני לא מתבגר, לא נהיה אדם חכם יותר, לא נהיה אדם טוב יותר, כאילו הניסיון שאני אמור לצבור מתאדה לאנשהו. זה מרגיש כמו קיבעון מסויים, אני מניח שכל מי שנמצא סביבי מתקדם ורוחש ידע, ניסיון, חוויות, דברים שמעשירים את האישיות שלו ואת המהות בתור בן-אדם, ורק אני לא. כאילו אני רץ במקום. אני רוצה להיות חכם יותר, אני לא מבין רגשות, אין לי מטען רגשי שאני יכול לשתף או לרגש אחרים, אני רוצה להיות מהאנשים שלוקחים חלק בשיחות עמוקות, להרגיש אינטיליגנט, בוגר. אבל אני ממשיך להרגיש כמו ילד קטן, מפונק, בכיין. אני לא מייצג בנאדם שהייתי מסוגל להעריך או לכבד מהצד. אפשר להגיד שאני מאוכזב מעצמי. לחלוטין...

אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• להתגבר על האכזבה

ברכה קופצ'יק
    25/05/2010

רמי שלום:
    בן כמה אתה? בכל אופן אני מאמינה שבכל גיל ובכל שלב בחיים אפשר להתקדם ואפשר לתקן דברים.
    אתה נשמע לי מדוכא ולכן אתה רואה הכל בשחור, כולל את עצמך. ניתן לטפל בדכאון ואני ממליצה לך מאד לפנות לטיפול פסיכולוגי בהקדם. שם תוכל להעזר, למצוא תמיכה וללמוד להסתכל על הדברים אחרת.
    בנוסף אני ממליצה לך לפנות לרופא או אפילו פסיכיאטר ( אין מה להתבייש בזה) ולבדוק האם אתה יכול לקבל עזרה תרופתית שתקל בשלב זה עד שהטיפול הפסיכולוגי יתחיל לעזור. ישנן תרופות חדישות קלות ומותאמות באופן אינדיבידואלי שמאד יכולות לעזור עד שיוצאים מן המשבר.
    אנא תתעודד ותתן סכוי לטיפול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו