המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה
    קמי
    25/05/2010

לאחרונה הגעתי למסקנה שאני רוצה להתחיל ללכת לטיפול פסיכולוגי. היה לי נסיון מאכזב עם פסיכולוגית אצלה הייתי בטיפול לפני תשע שנים למשך כשנתיים. שמעתי על פסיכולוגיה הוליסטית והחלטתי לנסות שוב, היכן אוכל לקבל המלצה על פסיכולוג/ית מסוג זה באזור הצפון?
    אודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

• פסיכולוג הוליסטי

ברכה קופצ'יק
    25/05/2010

קמי שלום:
    מצטערת לשמוע על הנסיון הלא מוצלח עם אותה פסיכולוגית. בכל זאת היית שנתיים אצלה ולכן רציתי לשאול אותך האם בררת אתה לגבי רצונך לעזוב את הטיפול. לעתים אפשר ללמוד הרבה מכך שמבררים את הסיבה לסיום הטיפול .
    לדעתי מה שחשוב במציאת פסיכולוג/ית זוהי תחושת הכימיה שנוצרת במפגשים הראשונים ועליך ללכת לפי האינטואיציה שלך.
    לגבי בקשתך : ישנם פסיכולוגים קלינים שמטפלים בגישה ההוליסטית אך לכן כשאת פונה עליך לשאול את המטפל מה השיטות בהן הוא עובד. אם מה שמעניין אותך זאת העבודה המשולבת בין גוף ונפש ישנה גישה בפסיכולוגיה שנקראת (S.E. ( SOMATIC EXPERIENCE שיכולב להתאים לך. בנוסף ישנם פסיכותרפיסטים שעובדים בגישה הזאת.שיהיה לך בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו