לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה
    נננ
    18/06/2010

אניאמא ל2 בנים בת 37 ומרגישה לחוצה מאד מאד.
    חשבתי לנסות להרשם לאיזה חוג/סדנא משהו שיעזור לי להיות שלווה יותר,אולי יוגה או מדיטציהאו כל משהו אחר שיכול לעזור..
    השאלה במה בוחרים??איך יודעים למי לפנות באזור תא?
    אני מנסה שיחות עם פסיכוולג לאחר שכבר ניסיתי בעבר קואוצינג ולא ממש עזר לי..
    השאלה אם רק כדור הרגעה יפתור את הבעיה?
    בעלי עם ציפרלקס מזה שנתיים ואני התחלתי טפול בואבן בהמלצת ר משפחה ,משתדלת ליטול רק בעת הצורך (כי הבנתי שזה ממכר),חשבתי לנסות משהו חזק יותר אך רופא המשפחה כרגע לא חושב שיש לנסות משהו אחר.
    אשמח לשמוע חוות דעת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

• חפוש אחרי רוגע

ברכה קופצ'יק
    18/06/2010

אל נננ:
    את לא כותבת כמה זמן את במצב של לחץ, ומה גורם לך להיות לחוצה וקשה להתיחס ככה. האם זה קו אישיותי ואת מכירה את עצמך תמיד כלחוצה או שמא קרה משהוא בחייך שגורם ללחץ?. אם זה קו אישיותי לא קל לטפל בזה אבל ניתן בתנאי שיש לך מוטיבציה ואורך רוח. אין קסמים בתחום זה!
    יכול להיות גם שאת צריכה שלוב של דברים כגון גם כדורים וגם שיחות.
    יש טיפולים פסיכולוגים שעובדים במיוחד על קשיים כאלה כגון: טיפול קוגניטיבי, או טיפול EMDR שעובד על הטראומה שגרמה להתפתחות הלחץ. את יכולה לנסות אותם..
    שאלה נוספת היא מה קורה עם בן זוגך האם הוא תומך בך עם החינוך בילדים או שאת נוטלת את כל העומס עליך? כדאי לקבל יעוץ בעניין חינוך הילדים ( אם זה גם מה שמלחיץ אותך).
    מאחלת לך יותר רוגע בחיים!
    ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו