מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחיינות כרוניתחני27/06/2010
שמתי לב שבכל פעם שאני צריכה לעשות משהו חשוב אני מוצאת מלא סיבות למה לא לעשות את זה עכשיו ובסוף אני די נדפקת בגלל זה. האנשים בסביבה שלי חושבים שפשוט לא אכפת לי מכל מיני דברים אבל זה לא נכון ואני מודעת לכמה זמן יש לי אבל פשוט משום מה אני דוחה. זה דברים כמו עבודות באוניברסיטה ומבחנים ומשימות שאני מבטיחה לעשות. אולי תוכלו להמליץ על משהו כדי להילחם בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הימנעות מבצוע
ברכה קופצ'יק27/06/2010חני:
הבעייה שלך לפיה את דוחה את המטלות שלך היא לא כל כך נדירה, כלומר יש הרבה סטודנטים או עובדים ש"מכורים" להרגל של דחיית העבודות. מדובר באמת בהרגל "מגונה" שהשורשים שלו הם במנגנון הגנה שנקרא 'הימנעות' ומטרתו להפטר מחרדה. לפיכך קודם עליך לנסות להבין מה בביצוע של העבודות מעורר חרדה: אולי דווקא ההתקדמות או הגדילה שבזה?. במקום שני את יכולה להשתמש ב'תרגילים' שעוזרים לעמוד במטלות כגון לחלק את העבודה לשלבים ו'לתת לעצמך איזה שהוא פרס' כל פעם שאת מסיימת את השלב. תרגילי הפחתת חרדה יעזרו גם.
אם לבסוף את לא יכולה להסתדר לבד תוכלי לפנות לטיפול קוגניטיבי שמאד עוזר במקרים כאלה.
בהצלחה!
ברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
מיטל17/12/2010אם את מאזור המרכז אולי אוכל לסייע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
מיטל17/12/2010אם את מאזור המרכז אולי אוכל לסייע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)