להביא ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להביא ילדים
    בתיה
    11/07/2010

אני רבה עם הבת שלי המון בזמן האחרון. היא בת 29 רוצה כבר להביא ילד מתרומת זרע. אני חושבת שהיא גם לא מוכנה להיות אימא עדיין מבחינה נפשית וגם למה למהר ולא לנסות למצוא מישהו בדרך הרגילה? מאחר שהיא גרה בביתי הדבר משליך על היחסים בינינו ואי אפשר כבר לדבר איתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להביא ילדים

הוספת תגובה

• הבנה בין אמא לבת

ברכה קופצ'יק
    11/07/2010

בתיה:
    אני מבינה את דאגתך לבת שלך ועל פניו נראה שיש הגיון בדבריך, כי היא עדיין צעירה ועדיף לגדל ילד בתוך קשר קבוע.
    יחד עם זאת אני מתרשמת שקשה לקבל שבתך היא בוגרת, זקוקה לעצמאות ולהגיע להחלטות החשובת בחייה, בעצמה. לדעתי את יכולה רק לטפטף את דעתך באופן לא פולשני, ולבסוף לתת לה להחליט ולכבד אותה כבוגרת וכעצמאית.
    העובדה שאתן גרות ביחד כאשר בתך כבר בת 29 מעוררת שאלה לגבי הקשר ביניכן שיתכן והוא לא מאפשר נפרדות של הבת ממך. זו שאלה שכדאי לתת עליה את הדעת.
    הייתי ממליצה לבת שלך, קודם כל לבנות את חייה באופן עצמאי ( גם עצמאי ממך) לצאת מהבית ,לבנות את חברתה , ואת אישיותה העצמאית. מאוחר יותר יצירת קשר ואומהות באופן בוגר יותר, יבוא באופן טבעי.
    מאחלת לך הצלחה
    ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו