התקפי חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה
    דנית
    13/07/2010

אני לא יודעצלמה אבל בשבועיים האחרונים אני כל הזמן מוצאת במעין התקפי חרדה קטנים. אני מפחדת שאולי לא כיביתי את הגז וממש נלחצת מזה או שאולי לא נעלתי את הדלת או שלא אמרתי משהו למישהו שהייתי צריכה. כאמור, דברים קטנים אבל משום מה אני מאוד נלחצת. אולי תוכלו להמליץ לי על טיפול שיכול לעזור? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה

הוספת תגובה

• רגיעה

ברכה קופצ'יק
    13/07/2010

דנית:
    אם ההתקפים הם לא כרוניים אלא החלו רק לפני שבועיים, אז תני להם "צ'אנס" כלומר יתכן מאד שיעברו מעצמם בקרוב. אם תדאגי יתר על המידה אז תתחילי "לפחד מהפחד" ואז זה יכול להמשך זמן ארוך יותר.
    בנוסף אני ממליצה לעשות תרגילי הרפייה אפשר בלווי מוזיקה רגועה או יוגה או כל דבר אחר שמרגיע.
    תחשבי גם האם קרה משהוא בחיים שלך לפני שההתקף החל ותנסי להבין ממה את פוחדת. ההבנה מגבירה את המודעות העצמית ותחושת השליטה.
    בהצלחה
    ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליטה ורגיעה

מנשה כהן
    13/07/2010

שלום. בהמשך לדבריה של ברכה: אם התחושה שמה שקורה לך הוא לא בשליטה שלך וקשה לך לטפל בעצמך לפי ההנחיות - מתאים לפנות לטיפול אצל פסיכולוג קליני.. מה שאת מתארת הם סימפטומים למשהו מציק בפנים. פסיכולוג יכול לעזור לך להבין ולהרגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו