מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה אומר עלי?אנונימית06/08/2010
שלום לכם,
זו השנה השלישית שאני נפגשת עם פס' קליני, והשנה השלישית שהוא יוצא לחופשת קיץ של שלושה שבועות, בשנתיים הקודמות זה לא כ"כ השפיע עלי, השנה אני מגיעה למקומות מאוד נמוכים, מחשבות אינסופיות ודמיונות עליו ועל משפחתו. לא נעים להודות אבל אולי אפילו קצת קינאה.
אני מרגישה רע עם עצמי בגלל זה. זה לא שאני מעריצה אותו, היו לו כמה אמירות פוגעות ולא מקצועיות בלתי נסלחות מבחינתי. השילוב של תלות היתר הזו והכעס גורמים לי לחשוב על סיום עם סיום החופשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתוך הטיפול
מנשה כהן08/08/2010שלום. אפשר להבין ולהרגיש מדברייך שאת עמוק בטיפול מבחינת מה שאת חשה ומרגישה - קצת נטישה, קצת קנאה, חוסר רגישות מצדו כשהוא עוזב לזמן כזה, כשהוא פוגע..כאילו הוא לא רואה אותך כחלק מחייו, כמו שאת אולי מרגישה אליו
אלו הם בדיוק הדברים שצריך לפתוח בפגישות איתו כשישוב. הטיפול הנכון בהם יכול לשחרר וליצור הרגשת קרבה מתאימה.
לפי ההבנה והתאוריה - את "מעבירה" אליו רגשות שיכול להיות שחשת ביחסים עם ההורים, המשפחה וקרובים אחרים, רגשות שאולי בגללם פנית לטיפול. הצפיות והאכזבות שחשת כשהתעלמו ממך, כשלא שמרו לך מקום בליבם או בזמנם.
איני אומר שזה באמת כך, או במדוייק, אבל זהו חלק מהטיפול. במוקדם או במאחר מה שמרגישים ביחסים עם אחרים יכול להתגלות גם ביחסים עם המטפל. וגם אינני "מגן" עליו משום שהוא באותו עיסוק. זהו טבע הדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)