מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להאמין לגברים?יעל11/08/2010
כשאני נמצאת בפורום מלא אנשים, השכן שגר בקרבת ביתי בקושי אומר לי שלום ולא מתייחס. וכשאני מטיילת ערחוב השכונתי עם בנותי הקטנות, פתאום אני שומעת רכב מתקרב וצופר ליף אני מסתובבת ורואה את הגבר פותח את החלון וצועק לעברי :"מי זאת היפהפיה שמטיילת ככה עם בנותיה,???. בקושי חייכתי והמשכתי הלאה. מדוע כשאני לבד בלי אנשים הוא כאילו מחזר/מחמיא, וכשאני נמצאת בנוכחות אנישם- הוא קריר. ובעצם הוא גם יכול להמשיך לנסוע ולהתעלם ממני, אז מדוע השוני ואיך אדע אם באמת הוא מחבב אותי, כי הוא משחק בשני תפקידים... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהירות מול עמימות
חנה הללי12/08/2010איך תדעי אם באמת מחבב אותך ? האם זו אכן השאלה????
אני מבינה שהיית רוצה לדעת?! לא לי ברור עד כמה .
הרשי לי לנסות ולהסביר .
הקונפליקט מייצג שני קצוות ,קצה אחד של צורך לשמר את המצב כפי שהוא ,כלומר להשאר בעמימות ,המאפשר את הרגשת הרצויה, המחוזרת והמוחמאת .קצה אחר הוא של הצורך בידיעה ובבהירות . יחד עם הצורך בוודאות קיים פחד מדיבור ישיר ,אולי פחד מדחיה ?
קודם כל צרי מצב של בהירות בתוך עצמך דרך מספר שאלות שאת עשויה לשאול את עצמך.כמו למשל : האם הייתי מעוניינת בקשר עמוק יותר עם האדם המסוים הזה? האם אני מעוניינת להיות מחוזרת ותו לא?
מה אני באמת רוצה? איפה הרצונות שלי בסיפור?
הרי לכאורה הכי פשוט זה לבקש/ליזום שיחה עימו. בשיחה תבקשי להבהיר את הכוונות מאחורי ההתנהגות ,כמובן לאחר שתערכי את הברור בתוך עצמך.
מדוע זה לא קרה עד עכשיו? האם יכול להיות שאת שבויה בסטיגמות על תפקידי גבר/אישה?
בקיצור ,בשפה פשוטה קוראים לזה תקשורת בינאישית.
אני כמובן ממליצה לדבר ולקיים תקשורת מילולית ויפה שעה אחת קודם. כי כשלא מדברים אז מתנהגים כפי שמתרחש בסיפור שהבאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל12/08/2010אוקיי. צודקת אם לא נבהיר פנים אל פנים אחת ולתמיד, לעולם לא נדע. אבל לפי נסיונך, מה יכולות להיות הסיבות כשאני נמצאת ליד אנשים , היחסים שלו-קורקטים,אין שום חמימות, וכשפוגש אותי לבד, כמו מחזר נלהב. אני פשוט המומה איך אדם יכול להיות דו פרצופי. ומצד שני חשבתי לעצמי, אם גבר לא מעוניין בכלל, לא עושה מאמץ אפילו לנסות לחזר ביחידות , ז"א כשאני נמצאת אפילו לבד, פשוט היה מתעלם. צודקת או לא.?? אודה על תגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר מידע
חנה הללי12/08/2010יעל שלום
נראה לי שנשארת בשלך או אולי דילגת על שלב מעצתי הקודמת .
לא ממש ברור לי מה הבהרת לעצמך . האם יש לך רצון לפיתוח הקשר עם האדם עליו מדובר ?
חסרה אינפורמציה.
במצב כזה יש למוח האדם נטיה טבעית להשלים את המידע בכל מיני השערות . זה כנראה מה שקורה לך.
אפשר להפליג כיד הדמיון הטובה.....התעסקות מעין זו מבזבזת אנרגיות ואינה אפקטיבית . נשמע שאת כבר פגועה וכועסת ובעצם מבקשת ממני חיזוק לקביעה שקבעת לעצמך על דו פרצפיותו של המחזר .אולי את צודקת אולי לא ?איך תדעי ?
כדאי ורצוי לדבר עימו ,לשאול שאלות ישירות ובכך לקבל מידע וליצור וודאות .
אני חוזרת שוב
לקיים דיאלוג עימו ולא רק עם עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)