שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    ..אני
    13/09/2010

אני לא בידיוק יודעת לאיזה פורום של פסיכולוגיה הגעתי ומזה פסיכולוגיה הוליסטית
    מה שכן אני נורא ב שאסה... לא סתם באסה שעוברת...
    כבר זמן ממושך אני מרגישהחוסר חשק לדבר בטלפון, לצאת, להנות מדברים בסיסיים שכולם נהנים.., לשבת לפטפט עם חברה ... שלא נדבר שאין לי חברות טובות שאני מחוברת אליהן... אני יוצאת לדייטים שבחורים לא חוזרים אליי... הביטחון שלי... הריבים בבית...אני מרגישה עצבות מוזרה... מעצבון אותי שאין לי חשק לעשות כלום... אני הולכת לעבודה חוזרת ובא לי לישון... ואז שוב לעבודה ולישון... נמאס לחכות לבן זוג בחיי...
    אני פשוט לא יודעת מה עובר עליי.. עזרה בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לא יודעת מה עובר עלי..

מנשה כהן
    15/09/2010

שלום. את מתארת מצב של דכאון - חוסר חשק לעשות כלום, לצאת, לדבר, ולא נהנית..מן הסתם זהו דיכאון תגובתי, כלומר את מגיבה למשהו שקרה או לא קרה בחייך, אולי הרגשה של כשלון, או/ו חסר בקרבה רגשית עם אנשים, אולי זה ש "נמאסת לחכות לבן זוג בחיי.." מדבר על תסכול מדבר כה חיוני וחשוב שאינו צולח ולא קורה בחייך

אני מציע לקבוע פגישה עם מטפל, אולי פסיכולוג קליני
    להגדיר את הפנייה שאת רוצה להתייעץ ולקבל משוב/הערכה לגבי מצב נפשי, הגורמים לו, ומה צריך לעשות כדי לשנות את המצב

ממליץ לא לדחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חובה לסבול..

שושן
    20/09/2010

קראתי כאן על עצבות מתמשכת, חוסר חיוניות, דכדוך לאות... ועוד... ומאוד התחברתי.. כך חייתי המון שנים מבלי לדעת שאת הענן הזה מעליי ניתן להזיז... קרה לי נס, ושמחה ושקט רב נכנסו לחיי.. עשיתי מהפך קראתי את ספר "המסע" ועברתי את סדנת המסע שם נפתרתי סופית מ"ספוריי העבר" שלי ניקיתי את גופי ממה שמיותר לו , התחברתי לסליחה ואני שמחה וחיונית היום.. ממש נס
    קשה להאמין כשנמצאים בעצב עמוק שיש מענה.. אבל יש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסע

מיכל
    04/04/2011

לשושן

הייתי שמחה לקבל ממך עוד פרטים לגבי המסע ואצל מי עשית אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

גיא
    30/09/2010

אשמח מאוד לנסות לעזור ולשתף אני מזדהה ומבין את מצוקתך
    אנא רשמי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו