נשמה שיוצאת מן הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמה שיוצאת מן הגוף
    רחלי
    18/12/2010

שלום!
    לפני כ-3 חודשים בערך הייתה לי חויה ממש ממש לא נעימה. זה קרה כאשר שכבתי במיטה לבדי בחדר, מול הטלוויזיה. בשעות אחר הצהריים.
    באיזה שהוא שלב של צפייה בטלוויזיה התחלתי להרגיש מוזר. כאילו הגוף שלי לא מגיב לסביבה. זה התחיל בזה שתוך כדי הצפייה בטלוויזיה למשל, הרגשתי שאני רואה ושומעת אבל משהו בגוף לא קולט את המסר של השמיעה או הצפייה. כאילו הגוף שלי הפך קפוא, דומם, ומשהו בו (שזה כנראה הנשמה) לא הייתה קיימת בו. מרוב הפחד, יצאתי מהחדר והלכתי לאמא שלי. תוך כדי ההליכה אליה שמתי לב שכאילו משהו בי לא פועל. זאת אומרת, אני כן הולכת אבל כאילו משהו/מישהו אחר מפעיל את הגוף. אני מדברת לאמא שלי וכאילו מישהו אחר מדבר אליה. ואני אומרת לה "אמא אני לא מרגישה שזאת אני עכשיו שמדברת אלייך!". חזרתי לחדר שלי, התיישבתי במיטה הסתכלתי מסביב ולא יכולתי אפילו להגיב. כאילו אין לכם רגש (נשמה) באותה השנייה, ואתם שומעים ורואים אבל משהו לא נקלט! כאילו הגוף באותו רגע הוא חומר ומישהו אחר מזיז אותו. וממש ממש מרגישים את זה. אחרי כחצי שעה פתאום הכל הסתדר..

שמעתי על הרבה מקרים כאלה, שאנשים מרגישים שכאילו הנשמה יוצאת מהגוף שלהם ולאו דווקא כמה דקות לפני או אחרי השינה.
    לא הייתי במצב באותו רגע של לישון. כאילו רדומה וכאלה.. פשוט סתם ככה באמצע היום זה קרה. זו הרגשה כל כך רעה ומפחידה. שמעתי מקרים שאנשים לפני שהם מתים הם מרגישים את זה, ואני פאקינג בת 18!!! למה אני צריכה לחוות דברים כאלה? ואני ברוך ה' לא סובלת מהרגשות רעות, דכאונות, וכל מיני שטויות..

יש הסבר לדבר הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשמה שיוצאת מן הגוף

הוספת תגובה

• נשמה שיוצאת מן הגוף - תגובה

מנשה כהן
    19/12/2010

שלום רחלי. את מתארת מצב בו נוצרה "הפרדה" כל שהיא בין הגוף והנפש או הרוח המתבוננת. יכול לקרות במצבי לחץ או טראומה עכשיות או דחוייה [משהו מהעבר] מצב לחץ בו יש קונפליקט שקשה לאדם לפתור, או במצבים של התפתחות נפשית/רוחנית. מצב לחץ יכול ליצור הפרדה זו כהגנה מפני מצב שלא יכולים להכיל או לשאת.
    לא סיפרת על רקע כלשהו שקדם לאירוע..
    במה את עוסקת
    האם היו חלומות
    האם את מתעניינת/עוסקת בעולם הרוחני?

מציע שתכתבי. אולי יומן או קטעים בנושא, שהיו כבר,או שקורים עכשיו
    אולי כדאי ללכת לייעוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו