מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה סוג טיפול מתאים לי ?לילי06/02/2011
אני מחפשת כבר כמה זמן עזרה בכדי להגיע לאיזון פנימי וחיבור לנפש הפנימית שלי .
אני אדם עם רגליים מאד על הקרקע אך עדיין מרגישה לאחר כמה ניסיונות לא מוצלחים אצל פסיכולוג ומאמנת אישית, שהתשובה טמונה בטיפול נפשי הוליסטי מסוג כלשהו. אבל אני טובעת בים האפשרויות ולא יודעת מה יכול להתאים לי.
אין לי אף מכר שהתנסה בטיפולים הוליסטיים נפשיים שאני יכולה לבקש עצה או המלצה ואני לא רוצה לבזבז את זמני או ליפול קורבן לשרלטנים או סתם להיכנס לתחומים אליהם אני לא מתחברת כלל.
האם יש מנחים כלליים אליהם אני יכולה לגשת לספר מה המטרה שלי ועל עצמי כדי שיכוונו אותי לתחום/מטפל שיכול להתאים לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג טיפול מתאים לי ? - תגובה
חנה הללי09/02/2011שלום לילי
איזון פנימי וחיבור אל הנפש הפנימית זו עבודת חיים.
נשמע שבחלקים המעשיים את מצליחה לתפקד באופן משביע רצון.
תחושות חוסר הסיפוק ,הצורך להקשיב אל ה"קול" הפנימי והחיפוש אחר משמעות ,זו תופעה קיומית מוכרת אצל האדם המודרני .
ברגע שהתעורר בך הצורך לחיות מעבר לקיום הימיומי סימן שאת בתהליך התפתחותי.
מצד אחד תהליך זה ,אמנם אינו נטול סבל , אך מצד שני מאוד משמח כי מקרב אותך אל עצמך . חשוב למצוא אדם שתתחברי איליו ויוכל להוביל אותך אלייך.
כיתבי אזור מגורייך ואולי נוכל להמליץ.
בהצלחה
חנה הללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול מתאים לי
לילי09/02/2011תודה על התגובה.
אני גרה באזור חיפה/חוף הכרמל.
אשמח להמלצות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)