נמצאת במעין מצב ביניים ,דימדומים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמצאת במעין מצב ביניים ,דימדומים.
    ורדה
    16/03/2011

שלום, אני בת 47, מבחינה גופנית - יש לי דימום וסתי כחודש, כנראה מצב הורמונלי. מצב השיניים לא טוב עומדת להתחיל טיפול מעמיק. מבחינה נפשית נמצאת במעיין דאון .עברתי שנים לא פשוטות עם בעל דיכאוני וכעוס. שיניתי את התעסוקה שלי וכרגע לא עוסקת במה שלמדתי, אלא במשהו זמני אחר.הילדים פורחים מהקן. בן אחד בחו"ל מחכה בכיליון עיניים שיחזור בשלום.ואני דאוגה ומוטרדת כי נסע לאזורים לא כ"כ סימפטיים ולא מתכנן כרגע יעד חזרה. מה עליי לעשות על מנת להחזיר את שמחת החיים ואת כושר ההתמודדות שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נמצאת במעין מצב ביניים ,דימדומים. - תגובה

חנה הללי
    16/03/2011

שלום ורדה
    בחיינו ישנם שלבי מעבר שונים המאופיינים בתופעות פיזיות ונפשיות.
    את מתארת סוג של שחיקה הבאה לידי ביטוי בשיניים ,בתעסוקה ,בחיי המשפחה .
    הרגשה של איבוד החוסן הנפשי ושמחת החיים,אולי גם בגלל שהיית בשביל אחרים כל כך הרבה זמן ונעלמת לעצמך. נשים רבות חשות כך בתחילת גיל המעבר ושואלות את עצמן שאלות שלא בהכרח נשאלו קודם.
    האם נעזרת אי פעם בטיפול נפשי ?אולי יחד עם השיניים כדאי גם לפנות לטיפול.

אם את מתגוררת באזור ירושלים או המרכז את יכולה לפנות למרכז יעוץ לאישה .
    ניתן למצוא את האתר שלהם באינטרנט.
    מגיע לך.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

ורדה
    17/03/2011

מודה על התשובה המהירה. אכן זה מרגיש כמו שחיקה. אני אפנה למרכז לבריאות האישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. - תגובה

חנה הללי
    20/03/2011

ורדה
    המרכז נקרא מרכז לקידום האישה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו