מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמצאת במעין מצב ביניים ,דימדומים.ורדה16/03/2011
שלום, אני בת 47, מבחינה גופנית - יש לי דימום וסתי כחודש, כנראה מצב הורמונלי. מצב השיניים לא טוב עומדת להתחיל טיפול מעמיק. מבחינה נפשית נמצאת במעיין דאון .עברתי שנים לא פשוטות עם בעל דיכאוני וכעוס. שיניתי את התעסוקה שלי וכרגע לא עוסקת במה שלמדתי, אלא במשהו זמני אחר.הילדים פורחים מהקן. בן אחד בחו"ל מחכה בכיליון עיניים שיחזור בשלום.ואני דאוגה ומוטרדת כי נסע לאזורים לא כ"כ סימפטיים ולא מתכנן כרגע יעד חזרה. מה עליי לעשות על מנת להחזיר את שמחת החיים ואת כושר ההתמודדות שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמצאת במעין מצב ביניים ,דימדומים. - תגובה
חנה הללי16/03/2011שלום ורדה
בחיינו ישנם שלבי מעבר שונים המאופיינים בתופעות פיזיות ונפשיות.
את מתארת סוג של שחיקה הבאה לידי ביטוי בשיניים ,בתעסוקה ,בחיי המשפחה .
הרגשה של איבוד החוסן הנפשי ושמחת החיים,אולי גם בגלל שהיית בשביל אחרים כל כך הרבה זמן ונעלמת לעצמך. נשים רבות חשות כך בתחילת גיל המעבר ושואלות את עצמן שאלות שלא בהכרח נשאלו קודם.
האם נעזרת אי פעם בטיפול נפשי ?אולי יחד עם השיניים כדאי גם לפנות לטיפול.
אם את מתגוררת באזור ירושלים או המרכז את יכולה לפנות למרכז יעוץ לאישה .
ניתן למצוא את האתר שלהם באינטרנט.
מגיע לך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
ורדה17/03/2011מודה על התשובה המהירה. אכן זה מרגיש כמו שחיקה. אני אפנה למרכז לבריאות האישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. - תגובה
חנה הללי20/03/2011ורדה
המרכז נקרא מרכז לקידום האישה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)