טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול
    רועי
    02/05/2011

שלום, אני מעוניין להתחיל טיפול כלשהו, עדיין לא החלטתי מה בדיוק הכי מתאים לי. מישהי הציעה לי לנסות את הפסיכולוגיה ההוליסטית, אז אשמח לדעת מה זה בדיוק אומר ואיזו הכשרה המטפלים עוברים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

• טיפול - תגובה

חנה הללי
    02/05/2011

רועי שלום
    ההכשרה המיקצועית של מטפלים מוכרים היא באקדמיה .בלימודי הפסיכולוגיה הקלינית או בלימודי עבודה סוציאלית או טיפול באמצעות אמנות.
    בפסיכולוגיה גישות רבות וזרמים שונים . כמו בכל תחום עיסוק ישנם התפתחויות חידושים ושינויים.
    אחד הענפים הוא הפסיכולוגיה ההוליסטית ,שכשמה כן היא. כלומר, מתבוננת על האדם כמכלול ,כיחידה אחת של גוף, נפש, רוח כל זאת בתוך קונטקסט ביולוגי,משפחתי, חברתי,ותרבותי.
    רוב אנשי המקצוע בתחומי הטיפול השונים משכללים את עבודתם ורוכשים מיומנויות נוספות במהלך החיים המיקצועיים .חלקם משלבים טכניקות וגישות מתורות המזרח ,או מתחום העידן החדש המשלבים עבודה והקשבה לגוף.

אתה מוזמן לפנות שוב ולנסות לפרט את הסיבה העיקרית לפנייתך לטיפול, את גילך ,מצבך המשפחתי ואזור מגורים ואולי נוכל לסייע בהכוונה בבחירת מטפל.
    בהצלחה
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו