שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אחת
    16/05/2011

חברי הקבוע שלח לי תמונה שצילם אותי עם חברותי בעבר ותייג אותי בקיר של הפייסבוק וגם בפרופיל אצלי. אז אני מבינה שכולם רואים אם זה על ה"קיר". למרבה הפלא האקס שלי שהיה בעבר, פתאום כנראה ראה את התמונה אצלו ב"קיר" תייג לי את התמונה לדף הפרופיל של בפייסבוק שעתיים אחרי שחברי הקבוע תייג. ממש לא ברור לי מדוע היה "צריך" לתייג את תמונתי בדף הפרופיל לא מספיק שחברי הקבוע תייג?? מה שמוזר שתמונתו לא מופיע ליד תמונתי הוא תייג את תמונת הפרופיל שלי ליד התמונה ששלח חברי, כאילו לא רצה שיראו שהוא שלח. ואיך ידעתי שהאקס שלי שלח? עשיתי קליק בהודעות, במה ששולחים, וראיתי את תמונתו ואת שמו של האקס. בקיצור: מה גרם לו לשלוח לי את תמונתי שהופיע על הקיר ולתייג אותו בפרופיל שלי ?עושה רושם כאילו הפריע לו שתמונתי פתאום הופיע על הקיר בפייסבוק שלו??? מוזר הדבר בעיני ואודה על תגובתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

חנה הללי
    16/05/2011

שלום לך
    אני מבינה שהעיניין מטריד ומציק.
    האם יש לך אפשרות לשאול את החבר שלך לשעבר מדוע עשה זאת?
    אולי עשה את התיוג על הקיר שלו בתום לב?
    אולי יש לך עדיין רגשות איליו? אולי זה הנושא האמיתי המעסיק אותך?
    אולי שווה ברור ישיר של העיניין מולו?
    בהצלחה
    חנה הללי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו