לא מוצאת משמעות יותר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוצאת משמעות יותר.
    ניסי
    26/05/2011

אני בשנות החמישים, הילדים עזבו את הבית. זקוקה לעצה מה לעשות עם עצמי. ב3 שנים האחרונות הצלחתי להביא על עצמי. סרטן, אירע מוחי ועוד. ואני מאמינה כי זה בגלל שאני מרגישה לא חיונית יותר. יש לי בעל שאוהב לחזור הביתה ולהיות במחשב. זה בערך.
    ואני אנה אלך?
    מה אעשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוצאת משמעות יותר.

הוספת תגובה

• לא מוצאת משמעות יותר. - תגובה

חנה הללי
    29/05/2011

שלום ניסי
    תחושת חוסר ערך,ריקנות,מחלות,חוסר משמעות,פריחת הילדים מהקן, הרגשה של חוסר תקשורת עם בן הזוג. תחושות מציאותיות ונורמליות לגילך ולמצבך.

נראה לי שהגיע הזמן לפרגן לעצמך טיפול נפשי. את מוזמנת לכתוב
    עיר או אזור מגורים בארץ ואולי נוכל להמליץ.
    בהצלחה
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשדוד

ניסי
    29/05/2011

תחילה תודה על תשובתך. אני גרה באשדוד
    אשמח לפגוש אנשים בכלל כי אני די בודדה.
    אני אוהבת אמנות , מאוד רציתי ללמוד לצייר מנדלות. אבל לא מצאתי בסביבות אשדוד או רחובות.
    אני רוצה ללמוד באקרופוליס. אבל אין לי תחבורה ציבורית לשם.
    האם תוכלי לעזור. תודה , ניסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשדוד - תגובה

חנה הללי
    29/05/2011

שלום ניסי
    לגבי ציור מנדלות זהו באמת תחום שיש בו ריפוי ויצירה.
    יש אמנית מדהימה במודיעין בשם אופירה אוריאלי או אריאלי . היא מאוד מוכשרת טובה ,חמה ואנושית . והיא גם מלמדת.
    יש לה אתר באינטרנט ותוכלי אולי להעזר בה להמלצה על מישהו קרוב למקום מגורייך .
    כמו כן את יכולה לפנות לטיפול במרכז ליעוץ לאשה . למיטב ידיעתי התשלום שהם גובים הוא על סמך אישורי הכנסה מדורגים.
    בהצלחה
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו