מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מוצאת משמעות יותר.ניסי26/05/2011
אני בשנות החמישים, הילדים עזבו את הבית. זקוקה לעצה מה לעשות עם עצמי. ב3 שנים האחרונות הצלחתי להביא על עצמי. סרטן, אירע מוחי ועוד. ואני מאמינה כי זה בגלל שאני מרגישה לא חיונית יותר. יש לי בעל שאוהב לחזור הביתה ולהיות במחשב. זה בערך.
ואני אנה אלך?
מה אעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מוצאת משמעות יותר. - תגובה
חנה הללי29/05/2011שלום ניסי
תחושת חוסר ערך,ריקנות,מחלות,חוסר משמעות,פריחת הילדים מהקן, הרגשה של חוסר תקשורת עם בן הזוג. תחושות מציאותיות ונורמליות לגילך ולמצבך.
נראה לי שהגיע הזמן לפרגן לעצמך טיפול נפשי. את מוזמנת לכתוב
עיר או אזור מגורים בארץ ואולי נוכל להמליץ.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשדוד
ניסי29/05/2011תחילה תודה על תשובתך. אני גרה באשדוד
אשמח לפגוש אנשים בכלל כי אני די בודדה.
אני אוהבת אמנות , מאוד רציתי ללמוד לצייר מנדלות. אבל לא מצאתי בסביבות אשדוד או רחובות.
אני רוצה ללמוד באקרופוליס. אבל אין לי תחבורה ציבורית לשם.
האם תוכלי לעזור. תודה , ניסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשדוד - תגובה
חנה הללי29/05/2011שלום ניסי
לגבי ציור מנדלות זהו באמת תחום שיש בו ריפוי ויצירה.
יש אמנית מדהימה במודיעין בשם אופירה אוריאלי או אריאלי . היא מאוד מוכשרת טובה ,חמה ואנושית . והיא גם מלמדת.
יש לה אתר באינטרנט ותוכלי אולי להעזר בה להמלצה על מישהו קרוב למקום מגורייך .
כמו כן את יכולה לפנות לטיפול במרכז ליעוץ לאשה . למיטב ידיעתי התשלום שהם גובים הוא על סמך אישורי הכנסה מדורגים.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)