מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זו הסיבה להריונות כימיים?Inbal16/05/2011
שלום,
אני בת 34, מנסה להרות למעלה משנה.
בשנה האחרונה היו לי שני הריונות כימיים שהסתיימו בשבוע 6.
נמצא שחצוצרה ימנית סתומה. כמו כן, התגלו ערכים גבוהים במיוחד של Thyroglobulin antibodies.
לעומת זאת, ערכי ה- Thyroid Peroxidase AB נורמליים.
הרופאה שלי כאן (בארה"ב) דחפה אותי לכיוון של IUI ו- IVF כי היא מאמינה שערכי ה- Thyroglobluin antibodies לא משפיעים כאן, ושההריונות נפלו כי היו חוץ רחמיים. היא מודה שהיא מבססת את התיאוריה על ערכי בטא נמוכים, יחסית.
האם הסברה שלה הגיונית?
כי קראתי הרבה על הקשר בין ערכים גבוהים של thyroglobulin antibodies לבין הפלות מוקדמות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
Inbal16/05/2011שיש לי תת פעילות של בלוטת המגן ואני מאוזנת באמצעות 150 מ"ג Levothyroxine ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו הסיבה להריונות כימיים? - תגובה
פרופ' שבח פרידלר23/05/2011אכן עדיף לאזן את פעילות בלוטת התריס לפני הריון עתידי. לא ניתן ללמוד מערכי הביתא על מיקום ההריון הלא מוצלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להפלותלי15/05/2011
בת 34 - נ + 1
לאחר כשנה של ניסיונות כושלים להרות ביצעתי IVF שהסתיים עם היריון והפלה בשבוע 9. לאחר ארבעה חודשים נכנסתי להיריון טבעי וכבר בשבוע 4 הייתה לי הפלה נוספת.
יש לי ילד בן 3 שנולד אחרי היריון ולידה תקינים וטבעיים.
האם אני יכולה להסיק מכך שבהיריון הבא שלי תהיה לי בעיה או שעדיין נותרה תקווה להיריון תקין ורגיל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע להפלות - תגובה
פרופ' שבח פרידלר23/05/2011עדיין רוב הסיכוי שההריון הבא יהיה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BRCA1 Carrier and Ikaclominעמית70212/05/2011
שלום,
אני בת 28, גיליתי את עניין הנשאות לפני כשנתיים. אין צורך לומר שכל חיי השתנו.
כיום אני נשואה, אני ובעלי מנסים להכנס להריון כחצי שנה.
כבר ניסינו מעקב זקיקים וקיום יחסי מין עפ"י הנחיות הרופא, אך ללא הצלחה.
לפני שאנו מתקדמים לתהליך של הזרעה, וכדי למצות את הדרך הטבעית, רציתי לדעת האם קיים סיכון בתור נשאית ליטול תרופות הורמונליות לצורך השראת ביוץ כגון איקקלומין ? ומהי המלצתך בעניין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BRCA1 Carrier and Ikaclomin - תגובה
פרופ' שבח פרידלר23/05/2011עדיף לעבור בירור תת פוריות מלא לפני החלטה על שימוש בתרופות. יש תרופות מיוחדות שעדיפות לשימוש במצב שלך המשפרים את הסיכוי להרות ללא גירוי עודף של הקולטנים לאסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקות הורמונליות ואיקוקלמיןהדס12/05/2011
דוקטור שלום !
אודה לך מאוד מאוד אם תוכל לעזור לי לפענח את בדיקות ההורמונים ולהגיד לי לפיהן מתי הכי טוב שאקח את האיקוקלמין- האם ביום השלישי או בחמישי למחזור.
אני בת 43.5 , יש לי ילד אחד, ומנסה להיכנס שוב להריון.
תוצאות הבדיקות ההורמונליות שעשיתי ביום השלישי למחזור :
prolactin 175 mIU
LH 2.1 IU
FSH 5.5 IU
ESTRADIOL (E2) 616 PMOL
PROGESTERONE 1.0 NMOL
TESTOSTERONE 1.5 NMOL
אני קצת מודאגת כי בבדיקות שעשיתי לפני שנתיים וחצי הערכים היו הרבה יותר גבוהים(נראה לי שהם ירדו בערך בחצי). המחזור שלי לא כל כך סדיר בחודשיים האחרונים : עד לפני כחודשיים היה סדיר כל 26-28 יום, אבל לפני חודשיים היה מחזור אחרי 33 יום, ו-2 המחזורים האחרונים פתאום התחילו להתקצר- הופיע המחזור אחרי 23 יום וגם התקצר בדימום ל- 3-4 ימים. ככה זה במחזורים האחרונים.
דוקטור מאוד אודה לך אם תוכל להגיד לי מהי הרזרבה השחלתית שלי ובערך עוד כמה זמן נשאר לי להיכנס להריון. רק החודש אני מתחילה את הנסיונות, ורציתי גם לשאול האם לאור הבדיקות ההורמונליות מה עדיף לי -האם לקחת את האיקוקלומין ביום השלישי למחזור או ביום החמישי למחזור ? לפי ערכות ביוץ שתן שביצעתי בחודשים האחרונים אני בדר"כ מבייצת ביום ה-8- 10 למחזור. ברכות ליום נפלא ובתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקות הורמונליות ואיקוקלמין - תגובה
פרופ' שבח פרידלר23/05/2011הרזרבה השחלתית שלך נמוכה מאד. במצבך איקקלומין אינה תרופה יעילה כלל וכלל. ברור מהנתונים כי הביוץ שלך מוקדם- כפי הצפוי במצב השחלתי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 4אילנית09/05/2011
שלום
אני בהריון שבוע 4 לאחר הזרעה . בטא 466. רציתי לשאול, עד היום היו לי כאבים בחזה והם נעלמו האם זה משהו שאני צריכה לייחס לו חשיבות או שזה בסדר,? כי יש לי בדיקת רופא רק בשבוע הבא. אנא אשמח לתשובה בהקדם, אני מפחדת מכיוון שעברתי כבר שני הפלות טיבעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 4 - תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/05/2011קשה לדעת. ניתן לוודא את תקינות ההריון ע'י מעקב בדיקות בטא כדי להדגם עליה תקינה של הערכים, ובהמשך - מעקב US
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים ממושכים במחזורים לאחר הפלהגל יאסק09/05/2011
שלום,
בחודש פברואר השנה עברתי הפלה בשבוע 8. קיבלתי מחזור כבר פעמיים מאז ההפלה, בכ פעם המחזור נמשך 10 ימים ומלווה בדימומים קשים יחסית למחזורים שהיו לי לפני ההפלה (בד"כ מחזור נמשך אצלי כארבעה ימים והדימומים אינם קשים).
האם זוהי תופעה מוכרת? האם כדאי לבצע בדיקות כלשהן בהקשר זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים ממושכים במחזורים לאחר הפלה - תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/05/2011מציע להיבדק כולל US
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן ואפידורלרעות08/05/2011
אני בשבוע 37-לאחר 3 הפלות חוזרות מקבלת קלקסן 60 פעם ביום,נאמר לי שצריך שיחלפו 12 שעות ממתן הזריקה האחרונה עד לקבלת אפידורל,מדוע
אני מקבלת את הקלקסן רק בגלל הפלות חוזרות,ברור קרישיות תקין מלבד LAC גבולי
נא תשובה מפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן ואפידורל - תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/05/2011לפעמים נותנים קלקסן כטיפול אמפירי בהפלות חוזרות מסיבה לא ידועה. מעבר לכך , מציע להתייעץ עם הרופא שהמליץ לך על טיפול זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 הפלות חוזרות -דחוףi03/05/2011
בת 34.8 .אמא לבן 8 ובת 7, הריונות ספונטניים ותקינים.
בחצי השנה האחרונה עברתי כ-3 הפלות (בשבועות 4-7) האחרון התחיל היום.
לפני יומיים -באול' נצפה שק הריון בשבוע 4 ,אך הבטא התחילה לרדת והיום התחילו דימומים. יש לציין שלהריון נכנסתי ע"י זריקות פיוריגון וביוץ טיבעי.
האם יתכן שהזריקות גורמות להפלות?
ב. היסטרקופיה -תקינה.
ב. דם תקינות חוץ מקרשיות יתר שיצאה גבולית והמטולוג אמר שלא נראה שזה גורם להפלות.
מתי אפשר להתחיל בירור מקיף לסיבת ההפלות?
האם תוכלו לייעץ לי על מרפאת איבחון של הפלות חוזרות ומה התהליך שצריך לעבור?
תודה על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 הפלות חוזרות -דחוף - תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/05/2011בהחלט יש להשלים בירור מלא במקרה זה. בירור הפלות מתבצע בדר'כ במרפאת הפוריות. יש להתייחס להסטוריה הספציפית ולנתונים האישיים שלך (לדוגמא - משקל, עבר רפואי וכו') ולבדיקות שנעשו עד כה ולתכנן את המשך הבירור בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותנוני03/05/2011
שלום,
אני בת 29, אם לילד בריא ומקסים בן שלוש שנולד בהריון ולידה שגרתיים. לפני כשנה וחצי חליתי בסרטן פפילארי בבלוטת התריס. עברתי ניתוח להוצאת כל הבלוטה וטיפול ביוד רדיאקטיבי. כעת אחרי שתי הפלות. אחת הפלה נדחית בשבוע 8, ואחת BLIGHTED OVA בשבוע 8. TSH= 0.01 בשל חשש לחזרה של הגידול. FT4= 32 ביום של ההפלה, ו 23.5 בשבוע 4 של ההריון השני (גם בהריון הרשאון הוא היה גבוה). הגיניקולוגים שדיברתי איתם חושבים שה FT4 הוא האשם, ואילו האנדוקרינולוגים חושבים שלא. בכל מקרה אני מתחילה להפחית מנון של אלטרוקסין כדי להתאזן. מה דעתכם? האם עלי לעשות בדיקות נוספות? מהן?
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/05/2011במקרה של תת פעילות בלוטת התריס , כמו במצב לאחר ניתוח, יש חשיבות גדולה לאיזון הבלוטה מבחינת ההשפעה על ההריונות. רצוי לאזן את הבלוטה עוד לפני הכניסה להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק וביוץיאנה02/05/2011
שלום, ביצעתי US לפני4 ימים. בו נראה זקיק בגודל 15*16 ממ. הבנתי שביוץ אמור לקרות בעוד כ2-4 ימים. בבדיקת דם מאתמול : E-110.9 pg\ml
p-0.34
fsh-5.84
lh- 18
כלומר הבנתי שלא היה עדיין ביוץ ורמות E2 לא מספיק גבוהות ע"מ לבשר על ביוץ.
אם כך מתי בערך צפוי הביוץ? והאם רמת LH לא גבוהה מדי?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק וביוץ - תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/05/2011מקובל לבצע מעקב של US + בדיקת דם כל 2-3 ימים כדי לאתר בדיוק את יום הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר גרידהאנונימית01/05/2011
עברתי גרידה לפני שבועיים, לאחר ששני טיפולים של ציטוטק לא הועילו. הבנתי שצריך לחכות עד להופעת המחזור על מנת לנסות להרות שוב, שאלתי היא האם ניתן לנסות קודם לכן ברגע שאין דימומים ולאחר בדיקת רופא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר גרידה - תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/05/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר קטן אחרי 6 הפלותמיכל28/04/2011
בת 37 נ+1
עברתי בשנתיים האחרונות 6 (הפלות ברוב המקרים הדופק הופסק או שלא התפתח עובר)
טופלתי בקלקסן ב 3 מתוך 6 ההפלות, למרות שבדיקות הקרשיות לא הצביעו על בעיה ברורה. ואכן עם הקלקסן הצלחתי להגיע למצב של דופק אך בשלב מסויים הוא הופסק.
כרגע בהריון פעם שמינית, הרופא שלי החליט הפעם להפסיק את הקלקסן ולנסות פרגניל, עשיתי אולטראסאונד ראשון בשבוע 6.3 לא נצפה דופק, יום אחרי 6.4 נצפה עובר עם דופק אך בגודל 4 מ"מ, מה שעורר אצלי דאגה רבה שמא זרימת הדם לא טובה והוא לא גדל כראוי וזה רק עניין של זמן לפני ששוב אאלץ לעבור הפלה
מה דעתך????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר קטן אחרי 6 הפלות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/2011קשה לנבא את המשך ההריון בשלב כל כך מוקדם. במקרים של הפלות חוזרות ללא הסבר ניתן לנסות לטפל בשילוב של אספירין במינון נמוך + קלקסן + סטרואידים מתחילת ההריון. ישנן מס' עבודות שמצאו שיפור בתוצאות עם טיפול כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתאופטימית27/04/2011
אני בת 43 ,תודה לאל לאחר מספר הריונות ולידות תקינות (ילדתי בפעם האחרונה לפני 4 שנים). לצערי בחצי שנה האחרונה עברתי 2 הפלות .הראשונה בשבוע 8 לאחר שנראה דופק איטי בשבוע 6 והשניה בשבוע 15 עם עובר שהפסיק להתפתח בשבוע 13.מאחר ואנחנו מאוד רוצים עוד ילד הרופא שלי המליץ על בירור של קרישיות יתר והיסטרוסקופיה אבחנתית.
אני מאוד מתלבטת לגבי ההיסטרוסקופיה :
האם זה נחוץ לאור העובדה שעד עכשיו נכנסתי להריון יחסית מהר,לא היו דימומים במהלך ההריונות (גם הלא תקינים היו missed abortion) הווסתות שלי סדירים עם דימום יחסית מרובה אבל זה תמיד היה המצב.יש לי תחושה שההפלות לא ניגרמו מבעיה רחמית אבל אולי אני טועה.הזמן רץ וכל חודש בגילי הוא חשוב ,האם לאחר ההיסטרוסקופיה שמתוכננת ליום ה-11 למחזור ניתן להיכנס באותו חודש להריון או שהבדיקה פוגעת ברירית ולא כדאי לנסות להרות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/2011לפי הפרטים שמסרת אכן רוב הסיכויים שההיסטרוסקופיה תהיה תקינה, אך מדובר בפעולה קלה עם סיכון מינימלי כך שמומלץ להשלים את הבירור. במידה ומדובר בהיסטרוסקופיה אבחנתית בלבד ניתן להרות גם באותו חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי הזרעהשאלה26/04/2011
שלום
ביום חמישי 21.04 עברתי הזרעה, והיום בבוקר קמתי עם כאבי בטן תחתונה+ טיפה מעל הטבור חזקים ואיומים! הכאבים פחתו אך ישנן התכווצויות לפעמים . האם ייתכן שזה בגלל ההזרעה, או סוג של זיהום? מה עלי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי הזרעה - תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/2011כאבים הקשורים להזרעה מופיעים מס' שעות אח'כ ולא מס' ימים. במידה והכאבים נמשכים רצוי להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל העובריעל26/04/2011
אם בשקיפות עורפית שנעשתה ב-31.1.11 וגיל העובר היה (2)11 מתי היה ביוץ???? לפי גיל העובר, דחוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל העובר - תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/20119 שבועות ויומיים לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל העובר
יעל05/05/2011קיימנו ארבעה ימים לפני תאריך הביוץ שאמרת, אז איך בעל זאת זה נקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל העובר
יעל05/05/2011בטא 1370 על איזה שבוע זה מעיד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יאנה12/05/2011בערך שבוע 5. אבל הכי מדויק בUS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)