מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למיה גלמורן14/12/2011
שלום מיה גל,
האם ניתן לפנות אלייך באופן אישי באמצעות מייל?
תודה,
מורן
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיה גל - תגובה
מיה גל M.A.26/12/2011מורן שלום,
ודאי, את מוזמנת לפנות אלי למייל,
[email protected]
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכללת ביטויענת14/12/2011
יש תשובה ברורה שמכללת ביטוי יש הכרה בלימוד תרפיה? כי לא מובן וגם האם הם מתכוונים לעשות תואר שני כמו כולם? אולי מישהו סיים שם או לומד..אז תענו בבקשה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכללת ביטוי - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/12/2011ענת שלום
אולי כדאי לפנות למכללת ביטוי ולבדוק את הנושאים אתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמת שעות תנועהמ07/12/2011
הי לכולם,
הבנתי מבירור שערכתי שבמוסדות מסוימים שהחל מהשנה תנאי הקבלה יהיו 300 שעות בהתנסות בתחום האומנות הרלוונטי , שמוכרות ע"י משרד החינוך ,מה שמציב אותי בבעיה רצינית לשנה הבאה . יש לי נסיון של למעלה משש שנים בתנועה אצל מורה פרטית שכרגע בכלל לא בטוח שהיא מוכרת ע"י משרד החינוך... (אגב, איך בכלל מבררים את זה?).האם הדבר נכון? ודאי? אם כן האם מישהו מכם יכול להמליץ על מוסדות מוכרים בתנועה שאפשר לצבור בהם 300 שעות בצורה אינטנסיבית ולא יקרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמת שעות תנועה - תגובה
ד``ר עפרה קמר08/12/2011מ שלום
השעות הנדרשות הן 500, שמתוכן 300 שעות לימוד ועוד 200 שעות של התנסות .
נושא 'ההתנסות' נתון לפרשנות של מוסד ההכשרה.
לפי ההנחיות החדשות של המל"ג לגבי התואר השני- 300 השעות אכן צריכות להיות ממוסד המוכר ע"י המל"ג או ניתמך ומוכר ע"י משרד החינוך.
באיזה אזור את גרה? שנוכל לנסות ולהמליץ לך על מקומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה
מ08/12/2011שלום ותודה על ההתיחסות....
אני גרה באזור המרכז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/12/2011אני מציעה שתפני לסמינר הקיבוצים ותבדקי אתם איזה מוסדות ללימוד תנועה ומחול מוכרים על ידם באזור המרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תואר שני בטיפול בהבעה ויצירהאיה04/12/2011
מעוניינת לדעת איפה ניתן ללמוד תואר שני בהבעה ויצירה? יש לי תואר ראשון פלוס לימודי תעודה בהבעה ויצירה מהמדרשה לאמנות בית ברל. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר שני
ת04/12/2011ניתן להשלים במסלול מקוצר באוניברסיטת חיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני בטיפול בהבעה ויצירה - תגובה
ד``ר עפרה קמר04/12/2011כיום אפשר ללמוד לתואר שני בטיפול באמנות בשני מוסדות - אוניברסיטת חיפה ולסלי קולג'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי ביבליותרפיהמיטל03/12/2011
מה ההבדל בין לימודי ביבליותרפיה לתואר שני ובין לימודים לתעודת מטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביבליותרפיה
ת03/12/2011כמו שאת כותבת - מטפל יכול לטפל, אך לפי החוק החדש אם וכאשר יחוקק יהיה כנראה צורך להשלים לתואר שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
ת03/12/2011כדאי לבדוק באוניברסיטת חיפה לגבי תואר שני בביליותרפיה והשלמה של שנה שלישית לאחר התואר כדי להיות גם מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי ביבליותרפיה - תגובה
ד``ר עפרה קמר04/12/2011כיום בפועל אין הבדל בין התוכניות עצמן שמעניקות תעודה לבין אוניברסיטת חיפה שמעניקה תואר שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיטל05/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבעתיםדנה א01/12/2011
היי לכולם יש לי שאלה.... יש כאן סטודנטים במגמה לטיפול באמנות בקריה האקדמית אונו שיכול לתת לי מידע על המגמה ? האם עומדת בכל הקריטריונים של משרד החינוך...
תודה נראש, דנה א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים תרפיה באמנות
מירי04/12/2011היי דנה, אני מתכוננת שנה הבאה ללמוד טיפול באמנות ולאחר בירור שעשיתי בכמה מקומות הובהר לי כי חשוב ללמוד טיפול באמנות כתואר שני ולא לימודי תעודה כי בקרוב מאד עומד להיכנס חוק הטיפול החדש שמחייב את כל המטפלים להיות בעלי תואר שני ולא בעלי לימודי תעודה, ולכן החלטתי באופן אישי לא לקחת סיכונים. בתחום של הטיפול ששקול לפסיכולוגיה קלינית חשובים הפרטים הקטנים על מנת שאוכל לאחר הלימודים להתפרנס ולעבוד במקומות טובים ושלא יהיה לי המחסום של לימודי תעודה. תחשבי על כך ושיהיה לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני
ת04/12/2011יש לך 100 אלף ש"ח כדי ללמוד לתואר שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בתואר שני זהדלית01/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מעוניינת בתואר שני זה - תגובה
מיה גל M.A.04/12/2011מה שאלתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בתואר שני זה - תגובה - תגובה
ד``ר עפרה קמר04/12/2011מצטרפת לתשובתה של מיה, האם את מעוניינת בלימודים לתואר שני ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפלת באומנויות מאיזור רחובותרעות29/11/2011
שלום
שמי רעות, אני סטודנטית לטיפול באומנויות.
אני מחפשת מטפלת באומנויות מרחובות או הסביבה - מעוניינת להתנסות בטיפול טרם אתחיל לטפל בעצמי...
אשמח מאוד אם יש לכן המלצות על מישהי..
תודה רבה!
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפלת באומנויות מאיזור רחובות - תגובה
ד``ר עפרה קמר30/11/2011רעות שלום
את יכולה להתקשר אתי 0547279744, אנסה להמליץ על מטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאטרון בובותיעל28/11/2011
שלום
אני מעוניינת לרכוש ספרים ובהם סיפורי אגדות שערכת בובות מצורפת אליהם.
בנוסף אני מעוניינת לקנות תאטרון בובות.
האם יש למישהו מידע בנושא?
בתודה מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאטרון בובות - תגובה
מיה גל M.A.29/11/2011יעל שלום,
תאטרון בובות ניתן לרכוש בחנויות צעצועים שונות. לגבי שאלתך הנוספת לא נתקלתי בכאלה ספרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאטרון בובות
ורדית פרלמן03/12/2011אני עצמי בובונאית מורה לתיאטרון בובות חינוכי וטיפולי. כל מידע בנושא תיאטרון בובות ספרים סיפורים וסוגי בובות תוכלי לרכוש במרכז לתיאטרון בובות חולון
טל 03-6516848 ויש להם אתר בגוגל רשמי המרכז לתיאטרון בובות חולון ותגיעי לאתר יש חנות של המרכז באתר ואפשר להתקשר ולקבל ייעוץ אם תצליחי אז מליז עצמה מנהלת המרכז .
בחנוכה יש הפננינג מוכרים המון סוגי בובות מדהימות שלא ראית מימייך כדאי לקפוץ לחולון ולקנות
גם בסמינר הקיבוצים יש במיכללון כמה ערכות עם סיפורים ובובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
יעל עזר04/12/2011תודה רבה עזרת לי מאוד!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי לימודיםמיכל28/11/2011
אני שוקלת להצטרף ללימודים של תרפיה באמנות. מאחר והלימודים כבר החלו יש לחץ. פניתי למוסד שנקרא "ביטוי" ברמת גן, אפשר להצטרף עדיין, אבל המוסד לא מוכר לכן אני לא בטוחה. מכירים את המקום? יש דעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי לימודים - תגובה
מיה גל M.A.29/11/2011מיכל שלום,
אינני מכירה את המכללה באופן אישי אולם אני יודעת שהיא מתמחה באומנות פלסטית והכרתי את מנהליה שנראו לי אנשים רציניים. למיטב ידיעתי אלה לימודי תעודה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר את מכללת ביטויענת27/11/2011
מבקשת דעה על מכללת ביטוי
המרצים הרמה ההכנה למקצוע
תודה
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו מכיר את מכללת ביטוי - תגובה
מיה גל M.A.29/11/2011ענת שלום,
אינני מכירה את המכללה באופן אישי אולם אני יודעת שהיא מתמחה באומנות פלסטית והכרתי את מנהליה מהם התרשמתי לטובה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אולי תבואי לבקר כבר!!!
מיקי01/12/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלמידה במסלול של אונו -ביטוי
מיקי01/12/2011אני בוגרת במכללת ביטוי שלמעשה המסלול הוא תחת הקריה האקדמית אונו. מוסד של המלג.
מורים מדהימים ,רציניים ומחויבים. אוירה כיפית עם נגיעות לאופנה ,עיצוב פנים ואמנות
שילוב שאין באף מקום (גאוות יחידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבה מקצועית-התסמאח24/11/2011
שלום רב..
אני בוגרת הנדסה אזרחית מהטכניון ,עבדתי במקצוע וכרגע אני בצומת של הסבה מקצועית...
אחרי היותי אמא הרבה שינויים קרו באישיות שלי ...עניין הילדים חשוב לי יותר וחשוב לי להבין אותם..מצד אחר אני אוהבת תחום האומנות ...(במקצוע שלי הצלחתי אך לא הרגשתי סיפוק עצמי !).
חשבתי הרבה ואני מתלבטת הרבה -מקצוע תרפיה באומנות הוא אחד המקצועות שחשבתי עלהים אך אני לא יודעת הרבה בנושא האם אתן יכולות לעזור לי :
1-אפשרויות תעסוקהוקצת על המקצוע..
2-האם במשך הלימודים אסופק גם מבחינת לימוד אומנות או הרוב תיאוריה כמו בטכניון !!!.
3-איזה מוסד מלמד המקצוע באזור צפון הארץ (יש כמה) הכי טוב (כלומר יש עדיפות לבוגריו להתקבל לעבודה).
4-כמה שנים לומדים אותו והאם יש הרבה השקעה אחרי שעות הלימודים.(שאלה שעוזרת לי גם מתי ללמוד כי יש לי ילדים קטנים ואין לי עזרה ואני לא מוכנה ללמוד על חשבונם).
אודה מאוד לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבה מקצועית-הת - תגובה
מיה גל M.A.27/11/2011סמאח שלום,
את מוזמנת לפנות אלי טלפונית.
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבה מקצועית - בתגובה לסמאח
מירי29/11/2011שלום סמאח.
שמחתי מאד לקרוא את שאלותייך כי גם אני בעצמי לפני שלוש שנים הייתי באותה סיטואציה.
למדתי מדעי המחשב ועסקתי בזה כמעט 10 שנים ואחרי שנולדו לי הילדים הגעתי למסקנה שזה לא הייעוד שלי והרגשתי שיש בי את היכולת לעזור ולהכיל אנשים.
לכן החלטתי לעשות הסבה מקצועית ולמדתי טיפול באמנות. כיום (כבר שנה אחרי סיום הלימודים) אני עובדת ומאד מסופקת ומאושרת.
בשנים האחרונות השוק מאד פורה בתחום הטיפול בהבעה ויצירה, כמעט כל מוסד ציבורי מעסיק מטפלים, אם זה בבתי ספר או במוסדות ציבוריים אחרים.
אני אישית למדתי בלסלי בנתניה, ואני מאד ממליצה על המוסד. חווית הלימודים מעשירה מאד, הלימודים מאד יישומיים . את התיאוריות אנו מיישמים בעזרת האמנות. הלימודים הם אינטנסיביים, יום מלא בשבוע וגם עוד יום-יומיים של התמחות בשבוע. לימודי הטיפול הם לימודים מורכבים אך מאד חווייתיים ומספקים ואם את מרגישה שיש לך את זה אל תהססי ושיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה טיפוליתדנה18/11/2011
שלום,
רציתי לשאול האם ומה המשמעות של ישיבה מול מטפל/ת על כסא, כאשר הרגליים- כפות הרגליים נוגעות אחת בשנייה, אך כאשר הן "פתוחות"..ולמעשה: נוצר מעין משולש הפוך. ( או כמו צפרדע). יש רווח בין הרגליים- "חלל פתוח" ורק כפות הרגליים נוגעות זו בזו- החלק הפנימי של כפות הרגליים. והמטופל/ת לוחץ את כפות הרגליים בתנוחה הזאת אחת בשנייה. ( רקע של טראומות ילדות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה טיפולית - תגובה
ד``ר עפרה קמר20/11/2011דנה שלום
אני מוכרחה לומר שלא כל כך הבנתי את השאלה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
דנה20/11/2011צירפתי תמונה: האם יש משמעות לישיבה בתנוחת רגליים כזאתי מול מטפל במפגש טיפולי? הרי תמיד יש משמעות לתנועות הגוף.. ככה זה בטיפול בתנועה, לא?
אז רציתי לדעת האם ומה ניתן להסיק כאשר המטופל יושב ככה מול המטפל. שוב- בתמונה זה בשכיבה, רק שאני התכוונתי לישיבה רגילה על כסא- אך התנוחה ברגליים- בכפות הרגליים היא כמו בתמונה. פונות ונוגעות זו בזו, והמטופל לוחץ אותן אחת בשנייה, כאשר הוא מספר על ארוע טראומטי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
ד"ר עפרה קמר21/11/2011קשה לענות על שאלה כזו. תלוי בשלב בטיפול, בגיל המטופל. מדובר בתנועה פתוחה מאוד, ללא קשר עין.
נראה לי שכדאי לפנות להדרכה של מטפלת בתנועה עם כל המיידע על הטיפול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה21/11/2011תודה על התשובה. ( מדובר במטופלת שנמצאת כבר בטיפול- אך פסיכולוגי, לא בתנועה).
ואשמח לקבל תשובה נוספת- גם אם היא כללית: מה הכוונה "תנועה פתוחה- ללא קשר עין"?
מה יכולה להיות המשמעות של פתיחות ללא קשר עין?
ברור שיש חשיבות להקשר, אך אשמח לדעת בקווים כלליים. ( יש קשר טוב בטיפול, שנמשך קרוב לשנה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר עפרה קמר22/11/2011דנה , אי אפשר להיכנס לפרטים מבלי להכיר את המקרה לבוריו. מתאים לפנות להדרכה למטפלת בתנועה ולשוחח אתה על המקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמה לתואר שנימיכל14/11/2011
האם ניתן להשלים ללימודי תואר שני בתרפיה באומנות למי שהוא בעל תעודה בלימודי תרפיה באומנות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמה
ת14/11/2011ניתן להשלים באוניברסיטאות חיפה, תל אביב. עדיין לא ידוע אם תוכניות אלה מתאימות מבחינת החוק החדש מכיוון שעדיין אין החלטה לגבי מבנה תוכניות השלמה לתואר שני בתוך החוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה לתואר שני - תגובה
מיה גל M.A.14/11/2011מיכל שלום,
אכן יש לימודי השלמה לתואר שני באוניברסיטת חיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוצע ציונים ללימודי תואר שני בתרפימיכל14/11/2011
יש לי ממוצע ציונים של 82 כדי להתקבל לתואר שני בתרפיה באומנות צריך 85, עד כמה הם קשוחים בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוצע ציונים ללימודי תואר שני בתרפי - תגובה
מיה גל M.A.14/11/2011מיכל שלום,
אני מציעה לך לבדוק זאת מול המוסד או המוסדות שבהם את רוצה ללמוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)