פורום אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ממצא ב- CT
    מ.מ.
    30/03/2013

שלום רב,

בבדיקת CT שעשיתי נמצאו מספר ציסטות. 3 מהן קורטיקליות, קטנות (עד 20 ממ) ובצפיפות של 1HU.

סיצטה אחת, בקוטב התחתון של הכליה השמאלית היא אקזופיטית בקוטר של 20 ממ, צפיפות 1 HU.

שאלתי - במה שונה סיצטה אקזופיטית מקורקטילית ומה המשמעות של ממצא זה ?

תודה רבה וחג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ממצא ב- CT

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ממצא ב- CT - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    03/04/2013

לציסטות אלו אין משמעות בכלל כי הן ממצא שפיר ואפילו לא דורש מעקב. למעשה כמעט אין הבדל בין ציסטה קורטיקלית לאקזופיתית זה תאור יחסה של הציסטה לרקמת הכליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בספזמקס 15
    יוסי
    28/03/2013

קיבלתי טיפול בתרופת ספזמקס 15 פעמיים ביום לטיפול בשלפוחית רגיזה יש לציין שהתחלתי בטיפול ביום ראשון האחרון וטרם רואה הטבה כמו כן מחכה לתשובה של אולטראסאונד כליות ודרכי השתן אבל התדירות של הריצה להתרוקן היא כל חצי שעה אפילו פחות לפעמים כמהזמן לוקח לתרופה לפעול? ומה ניתן לעשות? הדבר מתסכל במיוחד בלילה בשינה אני קם מס' פעמים...

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בספזמקס 15

הוספת תגובה

• טיפול בספזמקס 15 - תגובה

ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום
    08/04/2013

שלום יוסי,
    בתרופות מהקבוצה הזו יש ליטול את התכשיר מספר ימים לקבלת תגובה.
    אני ממליץ בנוסף להשלים בירור לסיבה לשלפוחית הרגיזה כיוון שאם ניתן, הטיפול הטוב ביותר הוא בסיבה הראשונית.
    במידה ואכן מדובר בהפרעה ראשונית ישנן תרופות נוספות לטיפול בשלפוחית רגיזה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות CT תלת פאזי של הכליות
    משה
    27/03/2013

שלום, הנני בין 74 האורולוג הפנה אותי ל-CT תלת פאזי של הכליות, הנני סובל מפרוסטטה ובאולטרהסאנוד הובחן בכליות ממצא שבעקבותיו נערכה הבדיקה. להלן התוצאות: בריאות קיימות שתי קשריות זעירות אשר מודגמות באונה האמצעית התחתונה. מספר BULLAE מודגמות בבסיסי הריאות. פרט לכך, שאר אזורי מעבר הבטן/חזה תקינים. הכבד במימדים וצפיפות תקינים. דרכי המרה התוך כבדיות אינן מורחבות. הטחול במימדים תקינים ללא פגמי מילוי בתוכו. הלבלב אטרופי.בלוטות יותרת הכליה הודגמו במימדים תקינים. הכליות במנח וגודל תקינים ללא עדות להידרונפרוזיס. קיימת הפרשה תקינה ושווה משני הצדדים לאחר הזרקת חומר ניגוד תוך ורידי. השופכנים בקוטר ומיקום תקינים ואין עדות לחסימה אורומכנית. האאורטה והעורקים מפותלים ללא עדות להרחבה. עורקי הצליאקה והמזנטריקה הודגמו תקינים. אין עדות להגדלת בלוטות לימפה רטרופריטונאליות. בסריקת האגן אין עדות להגדלת בלוטות איליאקליות או מפשעתיות. שלפוחית השתן מודגמת היטב בחומר ניגוד וגבולותיה סדירים. בלוטת הערמונית מוגדלת ומסוידת. שינויים ניווניים במבנה הגרמי. האם הבדיקה תקינה? תודה וחג שמח

הוספת תגובה

• תוצאות CT תלת פאזי של הכליות - תגובה

08/04/2013

שלום משה,
    מבחינת התשובה הכתובה מערכת השתן תקינה למעט ערמונית מוגדלת.
    יש כמובן לעיין בצילומים עצמם.
    כמו כן על רופא המשפחה להתייחס לשינויים בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במתן שתן
    שוש
    27/03/2013

מזה שבוע בעלי סובל מצריבה וכאבים במתן שתן בבדיקת שתן נראה שאין דלקת והיום ביצע אולטראסאונד כליות והנה התשובה
    "כליה שמאלית בגודל וצורה תקינים בעלת פרנכימה שמורה. בחלקה האמצעי הודגם מוקד קורטיקלי אקוגני בגודל 0.9 ס"מ אשר יכול להתאים לאנגיומיוליפומה .בחלקה התחתון הודגמה ציסטה קורטיקלית בגודל 0.8 ס"מ חשד למערכת מאספת כפולה אשר טינה מורחבת .אין עדות לאבנים
    כליה ימנית בגודל וצורה תקינים בעלת פרנכימה שמורה המערכת המאספת אינה מורחבת אין עדות לאבנים
    שלפוחית השתן בעלת קיבולת בינונית דופן השלפוחית סדירה
    ערמונית בנפח 60 סמ"ק

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במתן שתן

הוספת תגובה

• כאבים במתן שתן - תגובה

27/03/2013

שלום שוש,
    סה"כ אין בבדיקה ממצאים מדאיגים ולא כאלו המסבירים צריבה במתן שתן.
    ממליץ להשלים שתן לציטולוגיה, זרימת שתן + שארית לאחר השתנה ולפנות לאורולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

שוש
    29/03/2013

תודה לך על התשובה והמשך לשאלתי הוא מרגיש את הכאב גם בזמן הזיקפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב במפשעה
    אבנר
    27/03/2013

חג שמח, אני בן 59. מזה מספר שנים אני סובל קלות מבעיות בערמונית. בשבועות האחרונים אני חש לפנות בוקר בכאב במפשעה השמאלית אשר חולף ברובו רק לאחר מתן שתן ראשון. הכאב נשאר עמום לכשעתיים נוספות ולאחר מכן נעלם. אשמח לקבל את הערכתם.

לקביעת תור
    סגירה
    כאב במפשעה

הוספת תגובה

• כאב במפשעה - תגובה

27/03/2013

שלום אבנר,
    הסיבה למיחושים יכולה להיות בקע מפשעתי, שאריות שתן, תהליך דלקתי בערמונית ועוד.
    אין אפשרות לבסס אבחנה ולהכתיב טיפול ללא בדיקה ע"י אורולוג.
    ממליץ לפנות לייעוץ לאחר ביצוע סונר דרכי שתן + שארית לאחר השתנה, שתן כללית ותרבית, זרימת שתן, סונר מפשעות.
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכיפות בשתן, הרגשת פיפי תמידית שבוע
    בת 15
    26/03/2013

שלום, אני בת 15 ובשבוע האחרון יש לי כל הזמן תכיפות לפיפי ואני לא נרדמת בלילות וגם לא בימים. כל 10 שניות יש לי פיפי והשלפוחית מציקה ומדגדגת, אני יושבת על האסלה במשך שעות, ישלי כמו מין עצירות בפיפי, מרגיש שיש פיפי כל הזמן, אבל יוצא קצת ובהמשכים. כבר שבוע שזה ככה, ולא שתיתי יותר מהרגיל. ניתן גם לציין שהמחזור שלי תמיד היה סדיר לחלוטין, והייתי אמורה לקבל מחזור לפני שבוע (ב19.3), ולא קיבלתי, הוא איחר והגיע רק היום (יום שלישי 26.3).
    עשינו בדיקות שתן ובדיקת דם ויצא שאין לי את דלקת דרכי השתן,
    הבדיקות יצאו תקינות. למרות שיש לי את כל התסמינים שלה לחלוטין וזה ממש מתאים.
    מה זה יכול להיות? מה עלי לעשות? לא יכולה לסבול את ההרגשה הזאת, בגלל שאמרתי שהיה לי ריח רע מהאזור בשבוע החולף הביאו לי משחה לפטריות למרוח שם אם זה אולי יכול להיות פטריה, וקנינו מיץ חמוציות היום. מה לעשות? מה זה יכול להיות וכיצד ניתן לבדוק?

הוספת תגובה

• תכיפות בשתן, הרגשת פיפי תמידית שבוע - תגובה

27/03/2013

שלום לך,
    תלונות של הפרעות במתן שתן כפי שאת מתארית יכולות לנבוע מדלקת בדרכי השתן כמו גם מדלקת בנרתיק.
    תחושת העקצוצים והריח הלא נעים תומכים באבחנה של דלקת בנרתיק.
    ממליץ בחום לפנות לבדיקת רופא נשים להתאמת טיפול שיפתור את הבעיה חיש קל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לענין רופא הנשים

בת 15
    27/03/2013

אם אינני מעוניינת שיבדוק אותי רופא נשים, יש פתרון אחר?
    אני גם במחזור עכשיו, לא במצב הכי נעים כדי שיבדוק אותי רופא נשים, וגם לא תהיה אבחנה מדויקת בגלל המחזור...
    כמו מה זה הכי נראה לך? כי בדיקות שתן הראו שאין לי את דלקת דרכי השתן, למרות שיש לי את כל התסמינים שלה.
    ומה יכול לשפר את תכיפות השתן? האם כדורי חמוציות או מיץ חמוציות יעזרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לענין רופא הנשים - תגובה

27/03/2013

שלום לך,
    רופא הנשים לא יבדוק אותך. בודאי אם אינך מעוניינת!
    למרות זאת הוא יוכל להתאים לך טיפול נכון.
    אין מקום לבושה או היסוסים.
    אזרי אומץ
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת פין
    דניאל
    21/03/2013

אני בן 18
    והפין שלי עקום כלפי מטה כמו בננה האם ניתן לתקן? והאם זה פוגע בתפקוד המיני?

לקביעת תור
    סגירה
    עקמת פין

הוספת תגובה

• עקמת פין - תגובה

27/03/2013

שלום דניאל,
    באם העקמת קלה ואינה מפריעה לתפקוד המיני אין צורך לטפל בה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציצוסקופיה והמשך טיפול
    רוי
    13/03/2013

בס"ד
    אמי שתהיה בריאה כבת 60 לאחרונה היא ראתה בשתן דימום קל
    בעת שהיא מנגבת היא ראתה על הנייר קצת ורוד .. היא עשתה אןטרסאונד ובדיקות נוספות והכל יצא תקין הופיעו 25 כדוריות אדומות בשתן בבדיקה . כבר למעלה מחודשיים אין לה דמם ..
    מאחר והיא לא הייתה שקטה כי דמם לא מופיע סתם גם היא בקושי נראה וכמות מזערית היא פנתה לעשות בדיקת ציצוסקופיה
    במחשב הרופא הראה ךה שבדפנה השמאלית יש מין חתיכת בשר קטנטנה שיוצאת ( כנראה פוליפ או ציסטה) מעבר לזה הכל תקין . הוא המליץ לה לעבור חיתוך של זה בניתוח מקומי .. השאלה האם זה חס ושלום סרטני ? איזה סיכון כרוך בזה והאם זה משהו מסוכן לעכשיו או לעתיד
    אודה מאוד לעזרה
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה
    ציצוסקופיה והמשך טיפול

הוספת תגובה

• ציצוסקופיה והמשך טיפול - תגובה

27/03/2013

שלום לך,
    מרבית הממצאים הגידוליים בכיס השתן ( פוליפים ) הם ממאירים ויש צורך לכרות אותם.
    יחד עם זאת יש לזכור כי מרביתם הם גם פוליפים שטחיים המחייבים לאחר הכריתה מעקב או טיפול מקומי בלבד.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחיאת למה לא עונים לי???
    משה
    11/03/2013

שלום. אני בחור צעיר עם עקמת הפין, אני משוכנע שיש לי פיירוני, כי הפין מקבל צורה מוזרה לפעמים של שעון חול, צר באמצע, כאילו יש עליו טבעת.
    יש לי מספר שאלות,
    1.שמעתי שתרופה בשם XIAFLEX, שעכשיו בתהליכים לקבלת אישור מהFDA נמצאה יעילה, שאלתי היא- האם זה משהו פורץ דרך שאולי ירפא אותי? או שהרופאים סקפטיים?
    2. קראתי באינטרנט שקיים הליך שנקרא טכניקת לה-רישׁ(LERICHE TECHNIQUE), שבו מחוררים את הצלקת על ידי מחט מסויימת ועל ידי כך הצלקת מתפרקת והפין יכול להתיישר. האם שמעתם על הליך זה? האם הוא יעיל? והיכן מבצעים אותו?

אשמח מאד לתשובות, אני נורא נואש עם הבעיה הזו..
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    בחיאת למה לא עונים לי???

הוספת תגובה

• בחיאת למה לא עונים לי??? - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    12/03/2013

צער לי אבל אין עדיין מידע מספיק מבוסס על תרופת קסיאפלקס כדי להגיד דבר . שיטת ניתוח להריש גם לא כל כך מקובלת. בד"כ מבצעים ניתוח ע"ש נסביט - חיתוך בצד נגדי לצלקת לאורך ותפירה לרוחב כדי לישר הפין או כריתת הצלקת ומילוי חוסר רקמה ע"י או חומרים סינטיים או ביולוגיים.
    ממליץ לפנות למרפ. אין אונות וגם יבדקו אותך וגם תקבל הסבר יותר מפורט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעת מתן שתן
    מוטרד
    11/03/2013

היי,
    לפני כ 5 חודשים התחלתי להרגיש כאב באשך שמאל וברצפת האגן לכיוון המפשעות, שהתגבר בעת מתן שתן וכלל כאב באיזור הבטן התחתונה. לא נמצאה דלקת בשתן.
    הייתי אצל אורולוג שטיפל בי בתחילה באנטיביוטיקה , ושלח אותי לאולטרסאונד -
    האשך היה תקין למעט ציסטה ביותרת האשך, וגם הערמונית תקינה ולא מוגדלת.
    לא נמצא בקע במפשעות.
    לאחר שהטיפול באנטיביוטיקה לא צלח , קיבלתי תמסולין שמשמש בדרך כלל כשהערמונית מוגדלת ואכן חשתי שיפורולמעשה הכאבים די עברו.
    הגעתי שוב לאורולוג אחר , שהפסיק את הטיפול וטען כי זו לא היתה דלקת בערמונית וכעת שוב חזרה הרגשת הכאב.
    תמסולין אינו פיתרון מדהים כיוון שהוא משפיע על השפיכה , אך לפחות גרם לשיפור.
    השאלה היא האם התסמינים הנ"ל עונים על דלקת בערמונית? מה עוד עלי לבדוק? חשוב להדגיש כי מלבד לוודא שהערמונית אינה מוגדלת , ולהעריך כי מדובר בדלקת לא בוצעה בדיקה לאפיון חיידק (אם בכלל מדובר בחיידק).
    מה מומלץ לעשות בינתיים עד לתור שיהיה רק באפריל.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעת מתן שתן

הוספת תגובה

• כאבים בעת מתן שתן - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    12/03/2013

סביר להניח שמדובר בכאב אגני כרוני אשר מנהג בצורת גל- תקופות החמרה והפוגה. בד"כ אין צורך בטיפול מיוחד חוץ ממשככי כאב כי הדבר לא מסוכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ במפשעות..
    טל נידם
    11/03/2013

שלום,אני טל נידם בן 18 וחצי , התגייסתי לצבא לתפקיד קרבי לפני כ3 חודשים.. הייתי בטיפול בדוקסילין שבוע פעמיים ביום בעקבות חיידק בשתן ,שבוע לאחר מכן התחילו לי מין כאבים באיזור המפשעות אך זה יותר לחץ באיזור לא כאבים חדים שנמשכים כבר במשך 3 שבועות,הכאבים לעיתים מלווים בבחילות ותחושה רעה בגוף,איני יודע אם יש קשר בין זה לדוקסילין אך כבר 2 אורולוגים בדקו אותי,בדיקות דם,שתן,2 אולטראסונדים באיזור האשכים , 1 באיזור הכליות והבטן ושום דבר לא נמצא..אני פשוט סובל וחסר אונים..בבקשה האם מישהוא יודע את מקור הבעייה? אגב יש לי וריקוצלה אך לא נראלי שיש קשר בין השתיים..בבקשה עזרו לי...אני כבר מיואש

לקביעת תור
    סגירה
    לחץ במפשעות..

הוספת תגובה

• לחץ במפשעות.. - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    12/03/2013

סביר להניח שהכאב קשור למאמץ גופני בלבד ולא לבעיה רפואית. כאבי מפשעות שכיחים מאד לנוער מתאמן ואין להם משמעות רפואית כלל והם בד"כ חולפים לאחר מנוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שתן
    יקי
    11/03/2013

שלום רב
    בבדיקת שתן נמצא : reatenin - u sampie - 92.8 mg\dl
    ההאם תקין?
    מה משמעות הבדיקה ?
    בברכה יקי

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שתן

הוספת תגובה

• בדיקת שתן - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    12/03/2013

זאת שאלה לא לאורולוג אלא לרופא משפחה או נפרולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת
    משה
    04/03/2013

שלום. אני בחור צעיר עם עקמת הפין, אני משוכנע שיש לי פיירוני, כי הפין מקבל צורה מוזרה לפעמים של שעון חול, צר באמצע, כאילו יש עליו טבעת.
    יש לי מספר שאלות,
    1.שמעתי שתרופה בשם XIAFLEX, שעכשיו בתהליכים לקבלת אישור מהFDA נמצאה יעילה, שאלתי היא- האם זה משהו פורץ דרך שאולי ירפא אותי? או שהרופאים סקפטיים?
    2. קראתי באינטרנט שקיים הליך שנקרא טכניקת לה-רישׁ(LERICHE TECHNIQUE), שבו מחוררים את הצלקת על ידי מחט מסויימת ועל ידי כך הצלקת מתפרקת והפין יכול להתיישר. האם שמעתם על הליך זה? האם הוא יעיל? והיכן מבצעים אותו?

אשמח מאד לתשובות, אני נורא נואש עם הבעיה הזו..
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עקמת

הוספת תגובה

• עקמת - תגובה

27/03/2013

שלום משה,
    מחלת פירוני אינה מחלה שכיחה אצל צעירים מאוד.
    לפני כל החלטה על הצורך בטיפול וסוג הטיפול אני ממליץ להבדק ע"י אורולוג כיוון שלעיתים הבעיה שונה.
    ככלל גם אם ישנה סטייה שאינה מפריעה לקיום יחזי מין יש לשקול את הצורך בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדורל
    דנה
    03/03/2013

שלום רב,

לפני יותר משנה רופאת המשפחה רשמה לי כדור אדום- סדורל, SEDORAL
    שצובע את השתן באדום והוא ממש ממש עזר לי.
    יחד עם טיפול אנטיביוטי הרגשתי יותר טוב.
    הסדורל הקל מיידית על הכאבים.

לאחרונה נודע לי כי אין יותר את התרופה הזאת.

ברצוני לדעת - מדוע הורידו אותה?

מה נותנים במקום? אלגוליזין ממש לא עוזר.

(מה נותנים בנוסף לאנטיביוטיקה)

אנא תשובתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    סדורל

הוספת תגובה

• סדורל - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    12/03/2013

היתה תקופה שלא הביאו סדורל ארצה עקב בעיה טכנית אך הוא חזר כבר יותר מחצי שנה. ניתן לשאול בבית מרקחת או בשם סדורל או בשם אורופירין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אור
    01/03/2013

כבר שבועיים חולה בברונכיט עם שיעול שלא עובר. לקחתי אנטיביוטיקה + פרוביוטיקה במשך שבוע .כל פעם שמשתעלת יש לי בריחת שתן מלווה בריח לא נעים, ללא שליטה על כך.הדבר גורם אי נוחות ונעימות במיוחד שעליי לחזור לעבודתי.האם זה תופעה עקב המחלה? או האנטיביוטיקה?האם קשור לדרכי שתן? לא מרגישה שיש לי דלקת או צריבה. מה עליי לעשות אני מחליפה בגדים כמה פעמים ביום ומה אעשה כשאחזור לעבודה?האם זו בעיה זמנית ויש לה פתרון ? אודה על תשובתך בהקדם. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר דמיטרי גולדין
    12/03/2013

כנראה שסובלת מאי נקיטת שתן במאמץ STRESS URINARY INCONTINENCE. ישנם מספר דרכי טיבול כגון פיזיותרפיה, תרופות וניתוח תמיכת שופכה. ממליץ לפנות לאורולוג שמתמחה בתחום שליטה בשתן ולעבור בירור ולהחליט על הטיפול המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת שתן

אורנית
    08/01/2015

שלום אני כבת 53 לפני כשלושה ימים התחילה לי בריחת שתן כל יום

מה עלי לעשות הבדיקות הדם בסדר (עשיתי בדיקות דם סתם לראות מה קורה
    לפני שהיתה לי את הבעיה

שלום שמי אורנית אני כבת 53 לפני כשלושה ימים התחיל לי בריחת שתן קצת

עשיתי לפני כחודש בדיקות דם כלליות בסדר

אין לי דימומים וכאבים

מה עלי לעשות נולד לי דבר חדש אין סכרת אין שום מחלות

תודה אורנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת שתן - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    11/01/2015

שלום אורנית,
    באם הבריחה החלה בפתאומיות הייתי בשלב ראשון עושה בדיקת שתן לכללית ולתרבית לשלול כי אין לך זיהום.
    באם אין זיהום, לעיתים בימים קרים ההתאפקות קשה יותר. הייתי ממליץ לך להפחית את המשקאות העלולים לגרום לקושי בהתאפקות שכוללים משקאות אלכוהוליים, ממותקים ובעיקר מרובי קפאין דוגמת קפה, תה, קוקה קולה וכו'. אם אחרי 3 שבועות גם זה לא מועיל, הייתי ממליץ לך להיבדק ע"י אורולוג. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר בוריס פרידמן
    11/01/2015

שלום אור,

באם הבריחה החלה בפתאומיות הייתי בשלב ראשון עושה בדיקת שתן לכללית ולתרבית לשלול כי אין לך זיהום. הריח עלול לנבוע מזיהום.
    באם אין זיהום, לעיתים בימים קרים ההתאפקות קשה יותר. הייתי ממליץ לך להפחית את המשקאות העלולים לגרום לקושי בהתאפקות שכוללים משקאות אלכוהוליים, ממותקים ובעיקר מרובי קפאין דוגמת קפה, תה, קוקה קולה וכו'. אם אחרי 3 שבועות גם זה לא מועיל, הייתי ממליץ לך להיבדק ע"י אורולוג. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה