מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת באשך ימין ?אריקו23/02/2013
בן 50, בריא בד"כ. לפני כשבוע לקחתי ויאגרה וקיימתי יחסים מחוץ לנישואין. לאחר יומיים חשתי כאבים עזים באשך ימין. נשלחתי למיון. האורולוג אמר : דלקת, למרות שבדיקות הדם והשתן לא הראו סימני דלקת. בבדיקת האולטרסאונד לא נתגלה משהו חריג. היום, לאחר 4 ימי אנטיביוטיקה עדיין יש כאבים.
1. האם לאחר 4 ימים לא הייתי אמור לחוש הקלה בכאבים ?
2. האם יתכן שמדובר במשהו אחר ולאו דוקא דלקת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באשך ימין ? - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום10/03/2013שלום לך אריקו,
התמונה שאתה מציג אינה בורורה די צרכה.
כפי שאתה מתאר אין כל תימוכיין לדלקת בבדיקות הדם השתן והסונר.
אין גם כל שיפור לאחר 4 ימי טיפול.
ממליץ לפנות לבדיקה חוזרת ע"י אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכה תיקון שאלהאודי23/02/2013
שלום
לפני שנה נותחתי בשלפוחית השתן TURB
בתשובה פתולוגיה גידול מסוג פפילומה
אורולוג מנתח הסביר לי שזה גידול שפיר
ויש לעבור בדיקת ציסטוסקופיה וסונר כליות שנה מתום הניתוח .
ביצעתי לפני חודש את הבדיקות בחלוף שנה מהניתוח ציסטוסקופיה שיצא תקין .וסונר כליות : נמצא בכליה ימין ציסטה קליצאלית ואגן חוץ רנלי
נאמר לי עי האורולוג לבצע ציסטוסקופיה שוב בעוד שנתיים .
שאלתי האם גידול פפילומה יש נטייה להשנות ? והאם נדרש מעכב ציסטוסקופיה לכל החיים?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום וברכה תיקון שאלה - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום10/03/2013שלום אודי,
ראה התשובה הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלם וברכהאודי23/02/2013
לפני שנה נותחתי בשלפוחית השתן TURB
בתשובה פתולוגיה גידול מסוג פפילומה
אורולוג מנתח הסביר לי שזה גידול שפיר
ויש לעבור בדיקת ציסטוסקופיה וסונר כליות בעוד שנה מתום הניתוח . את הבדיקות ביצעתי לפני חודש ציסטוסקופיה תקינה
נאמר לי עי האורולוג לבצע ציסטוסקופיה בעוד שנתיים
שאלתי האם גידול פפילומה יש לו נטייה להשנות? והאם נדרש מעכב ציסטוסקופיה לכל החיים?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלם וברכה - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום10/03/2013שלום אודי,
הממצא הוא שפיר ואינו מחייב מעקב לכל החיים.
האורולוג נוקט משנה זהירות וטוב שכך.
אני משוכניע כי אם הביקורת הבאה תהיה תקינה יתכן ולא יהיה צורך בהמשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד כליותמאיה20/02/2013
שלום
אני בת 31 ביצעתי אולטרסאונד כליות נמצא 2 אבנים קטנות צמודות כליה מוגדלת 13.7 הסתיידויות בכלי דם רנלים
מזה אומר כליה מוגדלת?
מזה הסתיידויות בכלי דם רנלים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה
מאיה10/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד כליות - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין12/03/2013גודל תקין של כליה נחשב בין 9 ל-12 סמ'. אם לא הודגמה הרחבת מערכת מאספת של הכליה אז לא רואה כעת בעית הכליה מבחינה אורולוגית. לגבי הסתידות בעוקר כליתי ממליץ להתיעץ עם נפרולוג או כירורג כלי דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- US אשכיםחזי17/02/2013
שלום
בן 35
ביצעתי בדיקת US אשכים בגלל כאבים באיזור (בעיקר מוקרן בצד שמאל למפשעה)
תוצאות הבדיקה תקינות, מלבד ממצא של ציסטה קטנה בראש האפידימיס באשך ימין.
לא הודגמה וריקוצלה, הודגמה זרימת דם תקינה באשכים.
קצת תמהתי.
כי ב 2010 עשיתי בדיקת US אשכים, ושם נמצא וריקוצלה בשני האשכים.
ובאשך ימין ללא סימני רפלוקס בזמן הוולסלבה, ובאשך שמאל עם סימני ריפלוקס.
א. האם יכול להיות שוריקוצלה מתרפאת מאליה ? או שמדובר בבדיקה לא מהימנה או בפענוח לא מהימן ? (יש לציין שאת 2 הבדיקות ביצעתי באותו מכון, וככל הנראה ע"י אותו בודק)
ב. מה המשמעות של ריפלוקס ? ואם זה קשור לוריקוצלה, למה רק בצד אחד זה היה ?
ג. מה יכול להסביר כאב מוקרן מאזור האשך השמאלי למפשעה השמאלית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US אשכים - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום19/02/2013שלום יונתן,
אבחון ואריקוצל הוא לא תמיד קל ולעתים מחייב בקשה מהנבדק לבצע מאמץ כדי להדגים אותו ואת הזרימה בתוכו. יתכן ומטרת הבדיקה הנוכחית הייתה אחרת ולא שמו דגש לנושא זה. בכל מקרה של ספק ניתן לחזור על הבדיקה.
רפלוס היא זרימת דם בכיוון הפוך בתוך ורידי האשך והיא קשורה לואריקוצל.
באשר לסיבה לכאבים במפשעה שמאל סיבות האפשרויות רחבות .
ממליץ להשלים סונר מפשעות, סונר דרכי שתן וסונר אשכים חוזר ולפנות שוב לבדיקת אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי כתם אדום בהיר באיזור המפשעהיוסי17/02/2013
אני בחור בן 28 לפני למעלה משנתיים גדלו לי 2-3 יבלות קטנות מאוד בצבע העור בשק האשכים, לא יחסתי לכך כל חשיבות, לפני כשבועיים שמתי לב שבאגן יש איזור שהוא בצבע שונה, טיפה אדום בהיר, הוא מתחיל מהפין והוא נמצא בערך על 30% מהאגן, אין לי כאבים. מה הסימנים האלה מראים? האם צריך ללכת לרופא לבדוק מה זה? וא"כ לאיזה רופא? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים רק ביום יומיים האחרונים
יוסי17/02/2013ביום יומיים האחרונים, התחילו לי כאבים מאוד מאוד קלים אבל אני מרגיש אותם יותר בכיוון הבטן בסוף הכרס בפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים רק ביום יומיים האחרונים - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום19/02/2013שלום יוסי,
אני מתקשה מאוד להשיב על סמך התיאור.
ממליץ בשלב ראשון לפנות לרופא המשפחה לבדיקה ראשונית והחלטה לגבי הייעוץ המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
יוסי19/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפשעה ובטן תחתונה.שמואל14/02/2013
בן 33 , סובל זה כשנה מכאבים בבטן תחתונה ובמפשעה בצד ימין, הכאבים באים והולכים.
חשבתי שמדובר אולי בבקע קטן.
לאחרונה שמתי לב שכאשר יש הצטברות וגודש באשכים, אז הכאב חזק ומוגש בכל האיזור, ולאחר שפיכה, הכאב עובר כמעט לחלוטין,
וכך חוזר חלילה. מה פשר הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפשעה ובטן תחתונה. - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום19/02/2013שלום שמואל,
עדיין ישנה אפשרות של בקע מפשעתי. לצורך זאת יש לפנות לכירורג כללי לבדיקה גופנית. ממליץ בנוסף לבצע סונר מפשעות ואשכים ולפנות לבדיקת אורולוג בנוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Testosteroneעוז11/02/2013
איך יודעים מתי רמה נמוכה של Testosterone היא ממקור אורולוגי או מקור אנדוקרינולוגי ?
האם לפי בדיקות דם ניתן לדעת ? אן כן, איזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Testosterone - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום19/02/2013שלום עוז.
כדי לברר את הסיבה לרמות נמוכות של טסטוסרטון יש לבצע בנוסף בדיקות של LH .
על סמך תשובה זו ניתן לדעת האם הרמה הנמוכה היא בשל בעיה באשך או מרכזית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתפקוד המינימישהו08/02/2013
שלום רב,
אני בן 27 בעל בעיות בעיות בזיקפה ובחשק המיני.
נמצאה רמת טסטוסטרון גבולית-נמוכה.
הייתי מעוניין בטיפולים להעלאת רמות הטסטוסטרון, אך הבנתי שהנ"ל יכולים לגרום לעקרות. נושא בעייתי עבורי מפאת גילי.
שמעתי שקיימות אפשרויות למניפולציה הורמונלית ולהעלאת רמת הטסטו' בעקיפין, ללא פגיעה בייצור הזרע.
תוכלו בבקשה להרחיב על אותו אפשרויות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בתפקוד המיני - תגובה
ד''ר יואל מץ11/02/2013שלום מישהוא
יש תכשירים שונים להעלת רמת הטסטוסטרון , אבל לפני שמחליטים על טיפול כלשהוא , יש לבצע בירור מקיף על הסיבה לרמת הטסטוסטרון הנמוכה . עליך לפנות לאורולוג מומחה בתחום זה לבדיקה פיזיקאלית הכוללת את אברי המין ובדיקות דם או הדמיה כנדרש .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בשתן וכליית פרסהגליה02/02/2013
בת 24 בריאה בד"כ, עקב דם בשתן בוצע US בטן ונאמר ששלפוחית והכליות תקינות, וצויין שהכליות במבנה פרסה (יש שתי כליות שמחוברות בקוטב הדרומי). לפני כשנה בוצע US מאותה הסיבה ואז לא נאמר דבר על כלית פרסה.
מוזר שלא ראו בפעם הראשונה, הרי זה מולד.
1)מה הבעיות והסכנות שיש מכלית פרסה, האם ישנם אמצעי התמודדות?
2)לאחר בדיקה עם סטריפים בקופה קיבלתי אנטיביוטיקה, ולאחר מספר ימים (תוך כדי התרופה) עשיתי תרבית שתן(אין עדיין תוצאה). מה הבדיקות שצריך לעשות כאשר יש דם בשתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בשתן וכליית פרסה - תגובה
ד''ר יואל מץ11/02/2013שלום גליה
כלית פרסה כפי שידוע לך הינה מום מיבני מהלידה בו שתי הכליות מחוברות ביניהן . כלית הפרסה לרוב הינה כליה תקינה עם תיפקוד תקין . בגלל המערכת המאספת המיוחדת והגשר המחבר את שתי הכליות יש יותר שכיחות של הרחבה של המערכת המאספת ,יותר זיהומים או אבני כליות . בכל מקרה כלית פרסה כשלעצמה אינה דורשת כל טיפול ויש לנהל חיים רגילים . אינני מבין למה באחת מבדיקות הUS לא ציין כלית הפרסה . ברור שאחת האינטרפרטציות של הצילומים שגויה !נוכחות דם בשתן צריכה התיחסות רצינית ואני ממליץ לפנות לאורולוג מומחה להמשיך את הבירור. רק כדי להרגיע אותך בגילך רוב הסיבות לדם בשת הן שפירות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמונית מוגדלת שחוסמת את צינור השתןאורלי02/02/2013
שלום רב,
אני בן 81 סובל מערמונית מוגדלת של בערך 130 ג"ר, שגורמת לחסימה של צינור השתן. כתוצאה מכך לפני שלושה שבועות היגיע למצב של אי ספיקת כליות (קראטנין 9) ורק אחרי שהוחדר קטטר מצבו התייצב והקראטנין ירד לרמה נורמלית של 1.
אבי שוחרר מבית החולים עם קטטר. לפני שבועיים נעשה ניסיון גמילה מהקטטר, אך הוא לא צלח, והקטטר הוחדר חזרה.
איך אפשר להשתחרר מהקטטר שמאוד מציק ומאיב על מצב הרוח של אבי?
בגלל מחלות רקע, כמו לב וסכרת לא מאוזנת, כנראה שניתוח כריתה פתוח הוא לא אופציה.
האם יש אפשרויות אחרות?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית מוגדלת שחוסמת את צינור השתן - תגובה
ד''ר יואל מץ11/02/2013שלום אורלי
הטיפול בערמונית של 130 גרם הוא ניתוח פתוח ולא הייתי מנסה שוב בגמילה אצל אדם שהעלה את רמת הקריאטינין ל8 . יש לבצע הערכה יסודית בידי המרדימים על רמת הסיכון בניתוח , למעשה הסיכון העיקרי היא ההרדמה וכל סוגי ניתוחי הערמונית דורשים הרדמה כללית או אזורית . היום מבצעים ניתוחים גם באנשים בעלי סיכון ניתוחי גבוה יותר במיוחד במצב של קטטר קבוע , עם שיפור שיטות ההרדמה .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות תועלת "יקי31/01/2013
שלום רב,
אני מתלבט בסוגיה בריאותית ומבקש את עזרתך : רמת חומצה אורית - 11 . רמת קריאטנין - 1.8 . אבן קטנה 0.5 מ"מ בכליה . רמת חומצה אורית בשתן - נמוכה מהנורמה .
לאור זאת הנחה אותי הרופא ליטול אלוריל 100 מ"ג ליום . קראתי העלון לצרכן אודות תופעות הלואי העלולות להיות ונחרדתי .
לצורך שיקול מושכל אם ליטול התרופה , אני מבקש לדעת מהם הסיכונים אם לא אטול התרופה .
תודה עבור תשומת הלב ,
בברכה יקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות תועלת " - תגובה
ד''ר יואל מץ11/02/2013שלום יקי
רמת חומצת שתן 11 בדם הינה גבוהה באופן משמעותית . ערכים כאלה צריכים טיפול . מבחינה אורולוגית , ערכים כאלה בדם מחישים יצירת אבני URIC ACID . לדעתי רצוי בהחלט לקחת את האלוריל כהמלצת הרופא . בנוסף עליך לפנות לטיפול ומעקב צמוד של נפרולוג בגלל קריאטינין 1.8 רמה המצביעה על אי ספיקת כליות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה במפשעהדוד30/01/2013
שלום לך,
לפני כיומיים הופיע אצלי במפשעה בליטה באמצע- קרוב לאיבר המין שלי.
הבליטה בקוטר של 3 מילימטר בערך, היא אינה בולטת ורק במגע אפשר להבחין בה כי היא ממש קטנה והיא בתוך העור. הצבע של העור קצת יותר כהה קשה לשים לב לזה.. שבוע לפני זה היה לי סנוסיטיס חריפה ולקחתי כדור בשם אריוס וגם באותו שבוע לקחתי כדור יגואר שהוא תחליף לויאגרה האם יש קשר לזה ואם לא מה זה יכול להיות באותה זמן קיימתי יחסים עם בחורה והיה לה ריח לא נעים באיבר המין. אני ממש מודאג שחס וחלילה לא נדבקתי או שיש לי לימפומה.
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה במפשעה - תגובה
ד''ר יואל מץ11/02/2013שלום דוד
לפי תאורך הממצא נראה כנגע קטן של העור ואין צורך להלחץ .בכל מקרה לא ניתן להגיע לאבחנה בלי להבדק . אנה פנה לרופא המטפל שלך לבדיקה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית רגיזה?נילי27/01/2013
שלום רב,
אני חולה במחלה נוירולוגית (פרקינסון) הנמצאת בשליטה. עם זאת סובלת מאוד מדחיפות ותכיפות במתן שתן עם איבוד יכולת לעצור את השתן מרגע שהורגש הצורך.
לקחתי עד כה דטרוזיטול 2מ"ג שלא השפיע כלל. האם יש פתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית רגיזה? - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום28/01/2013שלום נילי,
ראשית ישנו בהחלט קשר אפשרי בין המחלה הנוירולוגית לבין ההפרעה במתן השתן.
מינון התרופה שאת מקבלת אינו המינון המקסימלי.
ניתן לבצע בירור ראשוני שכולל סונר דרכי שתן + שארית לאחר השתנה וכן בדיקה אורודינמית.
עם קבלת התשובות ניתן יהיה לטייב את הטיפול התרופתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופלודקס-תופעות לוואיגלעד26/01/2013
עקב דלקת בערמונית נרשם לי טיפול משולב של אופלודקס ורוקסו למשך חודש וחצי אותו התחלתי לפני 10 ימים.לפני חודשיים אופלודקס למשך שבועיים הביא להטבה אבל הדלקת לא נפתרה. גם בפעם הקודמת שלקחתי אופלודקס וגם עכשיו אני חווה תופעות של גלי חום עם הזעות, בעיקר בערב/לילה וחוסר יכולת להירדם כאשר ללא התרופה אין לי בעיה להירדם. קראתי את העלון של התרופה ויש אזכור לתופעות לוואי אלו. האם להפסיק את נטילת התרופה, כאשר אני חושש שהחיידקים שגורמים לדלקת יהפכו לעמידים ורוצה כבר לסיים עם הדלקת הזו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופלודקס-תופעות לוואי - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום28/01/2013שלום גלעד,
ממליץ באם ניתן להשלים את הטיפול האנטיביוטי.
אכן דלקת בערמונית מחייבת טיפול ארוך טווח כדי להשיג תוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)