מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר נוחות בנרתיק לאחר חיידק בשתןמורן04/11/2020
שלום, לפני כחודשיים אובחנתי עם חיידק בשתן בשם קלביסאלה, לאחר לקיחת 4 סוגי אנטיביוטיקה ( זינט, מונרול, סיפרודקס,אוגמנטין) הצלחתי להיפטר ממנו..לצערי מאז יש הרגשה של אי נוחות בנרתיק, תחושה של שריפה, תכיפות במתן שתן..
האם יכול להיות שהחיידק פגע במשהו..יש לציין שטופלתי גם בכדור אחד של אגיסטן וקרם וגינלי.. ביצעתי מאז שוב תרבית תקינה, בדיקת שתן רגילה תקינה ומשטח ווגינלי תקין..
מה יכול לגרום להרגשה הנוראית הזו?
האם יש טעם ללכת לאורולוג?
אשמח לעזרתך..בריאות איתנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין10/11/2020מורן,
הייתי דווקא מתחיל עם ייעוץ של רופא נשים ואח"כ, אם צריך, לאורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שתן ונטילת מונורול האם עוזר?הילי04/11/2020
תודה על תשובתך
לגבי התרבית אכן יצא שהחיידק רגיש להמון תרופות האחוזים הכי גבוהים שהוא רגיש זה מונורול ודספיטל פורטה, על מה הרופא הכי מציע מבחינת רגישות בקיבה שאוכל לקחת אחת מהתרופות, תודה
והאם מונורול בכל זאת כדי? אני מסוגלת לקחת בבוקר בכל מקרה לא מסוגלת לפני שינה, תודה ד'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין10/11/2020הילי,
באשר לרגישות הקיבה שלך, אנא שאלי את הרופא המטפל בך, שמכיר אותך בוודאי טוב ממני....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטולוגיה אמינות בעקבות דימום בשתןיעקב perez01/11/2020
שלום דוקטור נשלחתי לברור אורולוגי בעקבות דם בשתן ctu ,תקין למעט אבן בכלייה ימנית 6ממ אין עדול לגידול וציסטוסקופיה שיצאה תקינה כמו כן נשלחתי גם לשתן לציטולוגיה שאלתי היא מה הסיכויי שימצאו חלילה משהוא בציטולוגיה אם שתי הבדיקות הקודמות תקינות? שמיתי שהבדיקה של שתן לציטלווגיה איינה אמינה תמיד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטולוגיה אמינות
יעקב 01/11/2020יש לציין דר שאני בן 45 ספורטאי ולא מעשן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הודעה
למה לא עונים ?04/11/2020שלום דוקטור נשלחתי לברור אורולוגי בעקבות דם בשתן ctu ,תקין למעט אבן בכלייה ימנית 6ממ אין עדול לגידול וציסטוסקופיה שיצאה תקינה כמו כן נשלחתי גם לשתן לציטולוגיה שאלתי היא מה הסיכויי שימצאו חלילה משהוא בציטולוגיה אם שתי הבדיקות הקודמות תקינות? שמיתי שהבדיקה של שתן לציטלווגיה איינה אמינה תמיד יש לציין כי אני בן 45 ספורטאי ולא מעשן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין10/11/2020יעקב,
בדיקת שתן לציטולוגיה היא כלי חשוב לשלילת גדיול בשלפוחית השתן וקיימת התוויה לביצועה בכל מקרה של דם גלוי בשתן.
לשאלתך, הסיכויים למצוא גידול אינם גדולים אך אם אומר לך שיש סיכוי של כ2% למציאת גידול ממאיר בדרגת ממאירות גבוהה - מה עמדתך לביצוע בדיקת השתן ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת ציסטות ביותרות האשכים האם יש גודל מקסימלי?חסוי25/10/2020
תודה רבה על המענה המרגיע
אשמח לדעת הציסטות ביותרות האשכים יש להן גבול עד כמה הן מסוגלות לגדול ? כלומר המבנים יכולים לגדול עד אין סוף או שיש גודל מסויים לציסטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין01/11/2020אין גבול אך בד"כ הן מילימטריות ואינן עולות על מס' סנטימטרים בודדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות בשפיכה בזרע ותוצאות טסטוסטרוןנחום23/10/2020
שלום יוצא לי מעט שפיכה מאוד ותוצאות טסטוסטרון הם 17.18 nmol/L
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין25/10/2020נחום,
רמת הטסטוסטרון תקינה לחלוטין.
לגבי נפח השפיכה - מציע לגשת לבדיקה גופנית ע"י אורולוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות ביותרות האשכים אשמח למענהחסוי19/10/2020
לרופא שלום רוב
אני בן 24 ויש לי ציסטות שמחוברות ליותרות האשכים גם בצד ימין וגם בשמאל בימין יש 2
ובשמאל יש יותר אחת אחרי השניה חלקן קטנות יותר וחלקן גדולות יותר בראש יותרת אשך שמאל יש את הכי מורגשת וגדולה
באולטרסאונד האחרון שביצעתי היה רשום עד 0.8
בכל אופן רציתי לדעת מה זה ציסטה כלומר הבנצי שזה שפירי אבל למה זה נוצר והאם זה פוגע באיכות הזרע או במרקמו
והאם זה יכול לגדול גדלים גדולים מאוד או להישאר ככה בצורה סבירה
הבנתי מאורולוג שחבל להתעסק במקום כה רגיש ולנתח שמע חלילה לפגוע במעברי הזרע
חוץ מציסטות יש לי גם הסתיידויות מפוזרות "נראו מוקדים אקוגניים זעירים"-כביטוי למיקרולטיאזיס -ככה היה רשום בבדיקת אולטרסאונד
מה זה?
הבנתי שזה אינו מסרטן (דיעה שנשללה בעבר שזה יכול לסכן ולא תומכים בה היום -הבנתי שבעבר חשבו שמסרטן והבינו שלא)
ושזה מאוד נפוץ ושכיח
אשמח ממש לתשובות אני דיי מוטרד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין25/10/2020שלום רב,
שמח לבשר לך שאין לך ממה להיות מוטרד.
הציסטות ביותרת האשך אינן נדירות ולא תפגענה בזרע. כן, הן יכולות לגדול וניתן להסירן בניתוח אם ממש מפריעות או כואבות.
לגבי ההסתיידויות באשך (מיקרוליטיאזיס) - אתה מגדיר נכון את המצב ואת העבר. בשורה התחתונה - לא מדאיג לנושא סרטן האשכים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגיש סתימה רצינית בצינור הזרעאנונימי19/10/2020
שלום רב, בן 38 וכבר תקופה ארוכה (יותר משנה) אני מרגיש שקיימת חסימה רצינית בצינור הזרע. בעת פעילות מינית קשה לי מאוד להגיע לפורקן, וגם כשזה כבר מגיע אני מרגיש שנוזל הזרע מאוד מתקשה לצאת החוצה. זה מרגיש כאילו משהו פיזי חוסם את דרכו, כמו צינור להשקיית גינה שמישהו מקפל באמצע ולא נותן למים לצאת החוצה. גם הכמות שנפלטת היא מועטה ואני מרגיש שהרוב נשאר בפנים ולא התרוקן.
עשיתי בדיקת אולטרסאונד לאשכים, לשלפוחית השתן ולכל האיזור ולא נמצאו שום ממצאים חריגים. גם הערמונית נמצאה בגודל תקין ואין לי בעיות מיוחדות בהוצאת שתן. לא לוקח שום תרופות פרט לכדורי מציצה B12.
המצב מאוד מדאיג אותי אך יחד עם זאת גם מאוד מביך אותי לדבר על כך עם הרופא. מה יכול לגרום לבעיה כזאת ואיזו בדיקה מומלץ לעשות כדי להבין מה גורם לכך? אני ממש מעדיף לא לעשות בדיקות מסוג ספירת זרע שברור מה צריך לעשות בשבילן, זה יותר מדי מביך בשבילי. האם אין אפשרות לבדוק את מסלול צינור הזרע לכל אורכו באמצעות MRI? או ע"י צינור גמיש עם מצלמה שמוכנס פנימה ומראה לרופא היכן החסימה נמצאת?
אשמח מאוד לתשובה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין19/10/2020שלןם רב,
ניתן למשל לבקש בדיקת סונר טרנס-רקטלי בו ניתן לראות את שלפוחיות הזרע. אם יש חסימה בצנרת, סביר שתראנה גדושות מהרגיל.
בבדיקת זרע מודדים את הנפח של השפיכה וניתן לקבל מידע אובייקטיבי (ולעיתים מאזן) שיכול לשמש בסיס להתקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אנונימי21/10/2020תודה רבה, מקווה מאוד שימצאו את מקור הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עיסוי חיצוני בבטן התחתונה יכול לשפר כאב?יגאל17/10/2020
דוקטור שלום רב, אני בן 58, ערמונית ב-MRI היא 55 סמ"ק,
PSA לפני 3 שנים 2.3, לפני שנה 4.3 ועכשיו 5.3.
"ללא ממצא מוקדי וודאי חשוד לשאת משמעותי קלינית".
ישנם קשיים להשתין, כאבים עזים בבטן תחתונה, דליפת שתן, תחושה וכאבים שלכוארה חייב להשתין בתדירות גבוהה.
שמעתי שעיסוי יכול לשפר את מצב, אך יש לי גם טחורים. מה דעתך על עיסוי חיצוני של מפשעה או של פין באזרת תבעת או של בטן תחתונה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין18/10/2020יגאל,
א) כל דבר שייטיב תחושתך - מבורך
ב) נראה לי כי לאור תלונותיך, כדאי שתפגש עם מומחה לאורולוגיה והמקביל לעיסוי כזה ואחר תוכל לקבל טיפול תרופתי שייקל עליך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נוזל זרע והופעה של דם לפני כחודשרון14/10/2020
היי,
בן 29, לפני כחודש הופיע דם בנוזל זרע, כעבור קבועיים הוא חלף ומאז בכל שפיכה יוצא נוזל שקוף , האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין18/10/2020רון,
המצב כעת נראה לי תקין.
בעקרון יש לחקור את הסיבה לדם בזרע ולכן מציע לך לקבוע עם מומחה לאורולוגיה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ציסטוסקופיה עלולה לגרום לאין אונות?טומי13/10/2020
האם בדיקת ציסטוסקופיה עלולה לגרום לאין אונות ( לפגוע בכלי דם באיזור/אלחוש רב מידי שעלול לגרום לכך וכו , האם יומיים וחצי לאחר בדיקה אין אונות הינה דברשקורה כתוצאה מהבדיקה ? ( לפני כן הכל היה תקין ) אודה על תשובה דחופה.או ש יתכן שאנטביוטיקה מסוג זינט גורמת לכך ?(נוטל יום 3 מתוך 5)
ד``ר דב אנגלשטיין18/10/2020טומי,
לא נראה לי שבדיקת ציסטוסקופיה או טיפול אנטיביוטי יכול לגרום לאין-אונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אידוי ערמונית לחולה סרטן גרורתירוית11/10/2020
שלום
אבי בן 80+ חולה סרטן מעי גס גרורתי לאחר קולוסטומיה ותחת כימורתפיה.
שנים בטיפול עקב הגדלת ערמונית.
בטיפול כימו אחרון החל לסבול מכאב באיזור שלפוחית השתן ונוצר אצירת שתן. הוכנס קטטר קבוע. הופסק טיפול תרופתי לערמונית ( אומניק ודאודרט). הוא סובל מכאבים חזקים מהקטטר וכמובן הפחית עוד יותר את איכות חייו ( בנוסף לסטומה קבועה)
האם במצבו יכול לעבור אידוי ערמונית ומה הסיכונים האפשריים מפרוצדורה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין12/10/2020רוית,
כעקרון בהחלט ניתן לבצע ניתוח להסרת החלק החוסם בערמונית ולשחרר האבא מהצנתר (קטטר). קיימות מספר שיטות לכריתה דרך השופכה, ביניהן האידוי. יש להתאים הניתוח בכלל וסוג הניתוח לתנאים הספציפיים של האבא (גודל הערמונית, מחלות הרקע וכדומה).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שתן וטיפול במונורול למרות רגישות בקיבההילי11/10/2020
שלום גילו אצלי חיידק אי קולי בשתן
הרופאה נתנה לי מונורול
העניין הוא שאני לא מסוגלת לקחת תרופות בלילה וגם בנוסף יש לי רגישות בקיבה (הליקובקטר)
השאלה שלי
אם אפשר לקחת את המונורול בשעות הבוקר?
והאם בגלל רגישות בקיבה לאחר אוכל?
ומה התופעות לוואי שלהם? סחרחורות בדרך כלל? אני קצת חוששת מתופעות הלוואי
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין12/10/2020הילי,
עם כל הרגישות וכו', מדוע דווקא מונורול?
כעקרון, רצוי לקחת המונורול "על קיבה ריקה", לפני השינה ולאחר ריקון שלפוחית השתן.
אם הדלקת אינה קשה סימפטומטית, אולי ניתן לא לקחת אנטיביוטיקה כלל. בכל מקרה, ניתן להסתכל ברשימת האנטיביקות להן החיידק רגיש (בתוצאת התרבית) ולבחור תרופה אחרת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות פוריות ושפיכה לאחר נטילת תרופות דיכאוןר`07/10/2020
שלום ד"ר. אני בן 29 , סובל ברקע מדיכאון. לאחר שימוש בתרופה בונסרין במשך כחודש וחצי-חודשיים
והפסקת התרופה, התעוררו אצלי תסמיני גמילה שהביאו לכאבי ראש חזקים, בעיות שינה ואף לאשפוז קצר בעקבות
זאת- שם קיבלתי פנרגן שלוש פעמים ביום למשך כשבועיים. מאז שמתי לב לירידה משמעותית בכמות השפיכה.
לאחר מעבר לזיפרקסה במינון 2.5 מ"ג, מצבי הנפשי השתפר. עשיתי בדיקות דם הורמונליות בעצת אנדוקרינולוגית,
לא התגלו חריגות מהנורמה. עשיתי גם בדיקת זרע, שיצאה לא תקינה-בעיות בתנועתיות ומעט במורפולגיה.
יש לציין שבדיקות הדם גילו גם מחסור בחומצה פולית.
אני מאוד מודאג מכיוון שאני גבר צעיר. מה יכולה להיות הסיבה לכמות השפיכה המועטה?
אני מפחד שזה בלתי הפיך. מאז שהייתי במצב נפשי לא טוב ובקושי ישנתי עברו כחודשיים,
ועדיין יש שפיכה מועטה יחסית. בתודה מראש!
ד``ר דב אנגלשטיין09/10/2020איך אתה מודד את כמות השפיכה?
כמה פעמים מדדת?
בבדיקת הזרע רשום הנפח למשל. אנא ראה אם תקין "לפי הספר"... אחרי כמה ימי המנעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ר09/10/2020היו 4-5 ימים של הימנעות. נפח השפיכה קטן יחסית מהסתכלות שלי, לא מדדתי עם כפית או כלי מדידה... מה יכולה להיות הסיבה? האם חוסרים תזונתיים? בתודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפת דם בזרע האם יש קשר למערכת השתן?אור05/10/2020
שלום
בחור מעל גיל 40 שיש לו טיפת דם בזרע ( יכול להיות שנגרם משפשוף חזק ) האם בדיקת שתו יכולה לעזור לבדוק דלקת האם זה קשור גם לשתו? כי השתן בסדר הוא מתבייש ללכת לרופא משפחה ומוכן לעשות רק בדיקת שתן?
תודה אשמח לעצה והכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין09/10/2020אור,
טיפת דם בזרע באופן קבוע כדאי לברר אצל בחור צעיר, למרות שמנסיוני לא מוצאים בד"כ כל פתולוגיה....
בדיקת שתן פשוטה לא תועיל במקרה זה.
אם הדם חוזר על עצמו בזרע (ובוודאי שאם מופיע בשתן!) יש לפנות לבירור אצל אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של חוסר התרוקנות לאחר מתן שתןניר03/10/2020
שלום דוקטור כשאני מסיים להטיל שתן אני מרגיש שלא התרוקנתי עד הסוף וכתוצאה מכך זה גורם לכיווץ על מנת שאני אסיים להטיל את השתן וארגיש את תחושת הריקנות ולעיתים תוך כדי השתן יש טפטוף קל מה הסיבה לכך ומה יש לעשות?בן 20
ד``ר דב אנגלשטיין08/10/2020ניר,
כדאי לברר תחושה זו שלך בסונר (אולטרסאונד) של שארית שתן. בקש הפנייה מהרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)