מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית התרוקנות וזרימה חלשה - מה הבדיקות שעושים?ארז23/07/2020
בן 40 סובל מבעיית התרוקנות וזרימה חלשה לפעמיים קם בלילה מספר פעמיים עקב שתייה מרובה של מים. עשיתי אולטרסאוד בדיקת כליות דם הכל תקין, האם כדאי להמשיך בבדיקות להכניס מצלמה /mri או להתמקד בטיפול שמרני ,תרופתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין24/07/2020ארז,
חושב שניתן לשפר את איכות חייך, ככל הנראה עם טיפול תרופתי מתאים. אתה מוזמן לפנות לאורולוג, אתה יודע.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין אונות - האם יש קשר לכדורים ולתרופות?אני19/07/2020
אני בן 32 ואני מטופל בתרופות הבאות: רסיטל ב-40 מ"ל, ריספונד ב-20 מ"ל ולאחרונה הורדתי את הרידזין מ-100 מ"ל ל-50 מ"ל (כי הבנתי שהפסיקו לייצר את התרופה הזו, לכן כדי לא "להיפטר" מהתרופה הזאת בבת אחת). מזה כשלוש חצי שנים אני סובל מאין אונות. הפסיכיאטר שלי מתעקש שזה לא בגלל הכדורים. הוא לא מוכן לשנות לי את מינון הכדורים וגם פסיכיאטר אחר שהלכתי אליו לפני כשנה לא מוכן. האם האין אונות זה כתוצאה מהכדורים האלה או שזה צירוף מקרים? מה לעשות כדי להשיג זיקפה? האם אני יכול לקחת ויאגרה וכדומה? והאם אפשר לא לקחת ויאגרה וכדומה ובדרך אחרת להשיג זיקפה? ואם כן מה היא הדרך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין20/07/2020שלום רב,
אנא פנה לפורום המתאים (אורולוגיה - אימפוטנציה) באתר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרע מזה כחודשיים - כל התוצאות תקינותלחוץ19/07/2020
בן 30. דם בזרע מזה כחודשיים.
כל הבדיקות תקינות (mri אגן, אולטראסאונד רגיל (ייתכן ויבצעו גם טראנס רקטלי כרגע לא עשו), בדיקות דם, תרבית זרע, תרבית שתן, בדיקת שתן כללית, pcr לשתן, ציטולוגיה לשתן, בדיקות למחלות מין).
Psa 0.97
מספר שאלות:
1. האם דם בזרע פוגע בפוריות?
2. האם לדעתך למרות שלא נמצא זיהום חיידקי כדאי לקחת אנטיביוטיקה? זה יכול להמשיך ולהיות משהו כרוני?
3. אם מדובר בטראומה/ פגיעה של כלי דם קטן שמדמם. תוך כמה זמן זה חולף? האם זה אמור להחלים לבד? תוך כמה זמן? האם במקרים כאלה עושים ניתוח בד"כ ככל וזה לא מחלים לבד? אני כבר מתחיל להתייאש.
4. האם מנוחה של מספר שבועות ללא שפיכה תעזור? או שדווקא כדאי כמה שיותר לשפוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה הערות נוספות
לחוץ19/07/2020לדם בזרע קדמו תחושות של דקירות בפין ללא סיבה נראת לעין. בנוסף גם קדמו תחושות של מעט צריבה ולעיתים אף תכיפות בשתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין19/07/2020שלום רב,
מנסיוני, אכן קשה למצוא סיבה מדוייקת על הסיבה לדמם בזרע, אך מאידך, לאור כל הבדיקות שערכו אצלך לא נמצא תהליך פתולוגי וזה כבר אומר הרבה ואמור להוריד את מפלס הדאגה... לדעתי לא כדאי לקחת "סתם" אנטיביוטיקה. קש לדעת מתי תחלוף התופעה. לדעתי קצת מנוחה מפעילות מינית תוכל לעזור.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם בזרע המשך
שאלה19/07/2020תודה רבה.
האם ניתן לנסות להביא ילדים לעולם גם כאשר יש דם בזרע? זה פוגע באיכותו? זה עלול לגרום לנזק לעובר?
בנוסף, האם עניין הדם בזרע אמור לחלוף בסופו של דבר לבד? אם זה ממשיכים תקופה ארוכה מתערבים ניתוחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת Xiaflex לעקמת איבר המיןיוסף19/07/2020
שלום לך,
אני מעוניין בהזרקת Xiaflex לעקמת איבר המין. הייתי אצל שני רופאים אורולוגים, האחד רשם לי מרשמים לקולכיצין, ויטמין E ו B6, השני הסביר לי יותר על התופעה וטוען שאין שום טיפול שהוכיח את עצמו ורק ניתוח פולשני עם סיכות שנשארות לעד.
התשובה לאפשרות של הזרקת החומר הביולוגי שהוכיח את עצמו לשיפור העקמת, היא שלקופת החולים אין את החומר והרופאים עסוקים מדי להתעסק עם זה.
עם איבר מין בזווית ישרה ופתאום הופך לזווית של 60 מעלות. זה פוגע בדימוי האישי בתפקוד המיני וחיים האישיים שלי, לקופה הגדולה במדינה אין לה פתרון לשיפור העקמת? מה לעשות? איפה אני יכול לנסות לעבור את בטיפול ב Xiaflex? אשמח להכוונה... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין20/07/2020יוסף,
ככל שאני יודע, החברה הפסיקה לייבא התרופה (קסיאפקס). נמסר לי ממקורות יודעי דבר שיש עוד שאריות מהתרופה אצל מספר אורולוגים ב"כללית" וב"מכבי"....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק אי קולי בשתן שבוע אחרי לידהיעל17/07/2020
שלום,
אני שבוע לאחר לידה.
סובלת מחיידק אי קולי בשתן שהתגלה בתרבית היום.
בנוסף יש חום עד 37.5. כאבי גב, חולשה, אנזימי כבד מוגברים (alkp, ast, alt). מדדים אלו היו ובדיקות שתן היו תקינים בהריון.
1. האם התסמינים ומדדי הכבד קשורים לדלקת בשתן?
לציין כי הוחל טיפול במקרודנטין עוד לפני הגעת תשובת התרבית. האם תרופה זו מתאימה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין19/07/2020יעל,
ראשית מזל טוב...
איני בטוח שכל ההפרעות בבדיקות הדם קשורות דווקא לדלקת בשתן, אך אולי לטיפול במקרודנטין... בכל מקרה, כדאי "להיות עם היד על הדופק" ולחזור על הבדיקות עם חלוף הדלקת. האם המקרודנטין היא האנטיביוטיקה המתאימה תוכלי לדעת מיד עם קבלת תשובת התרבית וגם התוצאות "בשטח" (איך את חשה עם טיפול זה) קובעות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן כדור דואודרט בריסוק או כיתושר17/07/2020
שלום,
אבי דמנטי בן 73 מטופל כבר מספר שנים בדואדרט. לאחרונה הוא מתקשה קוגניטיבית לבלוע את הכדור ומתחיל ללעוס אותו.
הבנו שיש בעיה בלעיסת הכדור על פי העלון כי הוא עשוי לגרום לשריפה וכאבים בגרון ובוושט.
האם יש פתרון? האם לערבב את תכולת הכדור עם אוכל מתוק או כל משהו אחר יכול לעבוד?
האם לחלופין יש חלופה לכדור שהיא טבליה או סירופ ולא קפסולה מצופה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/07/2020ר,
הדואודארט מורכב משתי תרופות, שתיהן בקפסולות במקורן.
אם ממש יש לחזור לטבליה "קשיחה", ניתן אולי לדון עם האורולוג המטפל על הפסקת תרופה זו ומעבר לכדור בשם קסטרל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי לערבב בבלנדר עם משהו מתוק?
ר17/07/2020זה יהיה בסדר?
או שזה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין19/07/2020באמת שאין לי מידע על כך... מצטער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה קטנה מתחת לעור של איבר המיןאמיר17/07/2020
שלום רב ד"ר אנגלשטיין,
לפני כשלושה שבועות החלפתי מצעים במיטה (שהיו בארון מעל לשנה) וכעבור יומיים הרגשתי בזמן זיקפה מלאה מין בליטה ממש ממש קטנה מתחת לעור של האיבר בצד שמאל, קצת לפני העורלה. אבל אין לי שום כאב, או גירוד או כל דבר אחר, פשוט מיחוש. כמו כן, אני בן 22, ומעולם לא קיימתי יחסי מין מכל סוג שהוא.
מתי שהבחנתי בזה לראשונה, המקום של המיחוש, היה מין נקודה אדומה ממש ממש ממש קטנה, כמו נקודה שסיכה חדה עושה, וליד זה מין חתך באורך של 2 מ"מ בערך.
היום כבר אני לא מבחין בשני הדברים הללו, כמו כן לא חל שום שיפור בגודל הנקודה וגם לא בהחמרה. פשוט נשאר אותו גודל באותו מקום.
הלכתי לרופא עור היום (עברו 3 שבועות), הוא הסתכל ואמר לי שהוא לא רואה שום דבר על העור, אבל אני עדיין יכול להרגיש, את הבליטה הקטנה מתחת לעור. אני חייב לציין שכשהפין רפוי, קשה מאוד להרגיש את הבליטה, ולכן בזמן הבדיקה אצל רופא העור לא הצלחתי להראות לו בדיוק למה אני מתכוון, כי הוא היה רפוי ורק במצב זקפה מלאה אפשר להרגיש את זה בבירור.
הרופא שאל אותי אם יש לי נטייה, אמרתי לו שכן. אכן יש לי נטייה שמאלה אבל הנטייה התחילה לפני בערך כשנתיים.
הוא אמר לי אולי מחלת פיירוני והפנה אותי לבדיקת אורולוג. הסתכלתי באינטרנט על המחלה ואני חייב להגיד שזה לא נשמע אופייני למה שאני מתאר. הנטייה שמאלה קיימת כבר מלפני שנתיים והנקודה הופיעה רק לפני שלושה שבועות...
הפין מגיעה לזקפה מלאה בלי בעיה, אין לי שום כאבים בזמן אוננות, וגם אני כשאני מגיע לפורקן אני יכול להגיע לזקפה שוב, אפילו פעם שלישית.
לכן שאלתי היא, האם יכול להיות שיצור כלשהו חדר לי את מתחת לעור ושתל שם את הביצים שלו? או לחילופין זו איזו עקיצה שפשוט תעבור עם הזמן?
אני ממש אשמח אם תוכל לעזור לי באבחנה.
תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/07/2020אמיר,
למרות שפורום זה עוסק במחלות הערמונית, אענה לך:
נראה לי כי ההסבר השני שלך הוא הנראה לי הנכון ביותר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמיר19/07/2020תודה רבה על התשובה המהירה, מעריך מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה מאורולוג
אמיר21/07/2020שוב שלום ד"ר,
הייתי היום אצל אורולוג, והוא אמר לי שמה שיש לי זה שום דבר ושזה נקרא סיבטוצי (?).
אחרי שאמר לי את זה, פשוט שלח אותי לדרכי מבלי לתת לי דף עם האבחנה... ניסיתי לחפש את המילה הזו, לא מצאתי שום דבר באינטרנט, כנראה שאני לא הוגה את זה נכון.
אשמח אם תוכל לרשום לי איך זה נקרא,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין24/07/2020אמיר,
אני מניח שהאורולוג התכוון ל Sebaceous Cyst, שזה מעין בלוטת חלב, כמו בסיס של זקיק שיער שלעיתים יכולה להזדהם. אין לכך בד"כ כל חשיבות קלינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלכות קורונה - קריש דם, תסחיף ריאתי, אין אונותאבי16/07/2020
שלום אני עברתי את חולי הקורונה בעקבות כך נוצרו לי קרישי דם והיה לי תסחיף ריאתי.. .כרגע אני מטופל בקלקסן 60 בבוקר 80 בערב... אין לי זקפה בכלל מאז שחליתי בקורונה כבר חודש...
האם יש קשר לאירוע? זה אמור להיפתר? צריך טיפול מיוחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/07/2020אבי,
לא ידוע לי על השפעה ישירה של הקורונה על הזיקפה....
מצד שני בהחלט יכול להיות שמדובר באפקט פסיכולוגי.
עצתי: תן לזמן הקרוב קצת "להרגע"....
אם לא ישתפר ויחזור להיות כמו לפני כן, פנה למומחה להפרעות באונות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כרוניים בפין באשכים בטן תחתונה ופרינאום מה הסיבה?כאב כרוני16/07/2020
שלום,
אני סובל למעלה משנה וחצי מכאבים כרוניים באזורים הבאים: בקצה הפין, לאורך השופכה, אשכים, בטן תחתונה ,פי טבעת ופרינאום.
התחושה היא של כאב עצבי שמשתנה מיום ליום ומתנוחה לתנוחה.
ביצעתי אינספור בדיקות שתן וזרע, אולטרסאונד בטן ואשכים בדיקת PCA שבודקת הימצאות דלקת. כל הבדיקות תקינות!
על אף הבדיקות בחינות קיבלתי אינספור סוגים שונים של אנטיביוטיקות. שום טיפול לא עזר.
מה הסיבה לכאבים האלו? אני קורא בפורומים נוספים על עוד אנשים שסובלים מאותה הבעיה. הייתכן והרפואה לא יודעת לשים את האצבע על מקור הבעיה ולטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/07/2020שלום רב,
על פי התיאור שלך יכול להיות שאתה סובל מ"תסמונת האגן הכואב" או דלקת כרונית של הערמונית. משכך, עליך לחפש אכן את המומחה לאורולוגיה שמטפל ספציפית בנושאים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים מהירים ברמת טסטסטורון והורמונים אחריםרוני15/07/2020
אני בן 60. האם במהלך קיום יחסי מין רמת הטסטסטורון והורמונים אחרים יכולה להשתנות ולרדת? האם זה הגיוני?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/07/2020רוני,
אתה מודד הורמונים תוך כדי יחסי המין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרימת שתן הצידה במקום ישר לאחר שינהשאלה12/07/2020
שלום,
לפעמים בזמן השתנה בעמידה,
הזרם פונה לצד במקום קדימה, בעיקר פעם ראשונה אחרי שינה.
האם זה תקין או מצביע על בעיה?
מה אפשר לעשות כדי לטפל בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/07/2020שלום רב,
לא, אין כאן לדעתי כל בעיה המצריכה טיפול, במיוחד אם זרם השתן טוב ותקין.
מציע למולל את קצה הפין טרם הטלת השתן בבוקר. יכול להיות שההטלה הצידית תשתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה ועיבוי פין האם יש דרך מוכחת?יניבוש09/07/2020
האם יש דרכים אמינות ומוכחות להארכתו ועיבויו של הפין בכמה סנטימטרים נוספים?
ד``ר דב אנגלשטיין09/07/2020יניבוש,
פורום זה עוסק במחלות הערמונית.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום מתאים?
יניבוש09/07/2020אז איזה פורום אני צריך לחפש בשביל לשאול את השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע טיפול ב-rezom האם דחוף במקרה זה?מאיר09/07/2020
אני בן 69, שלפוחית תקינה לאחר שליפת אבנים, ערמונית 40 סמ"ק. psa בירידה ב- 2015 5.7 ב7/2019 5.5 ב 6/2020 4.4.
פלומטריה: 5.7/218 שארית 193 מ"ל קראטנין 0.79
לאור בדיקת פלומטריה (מצורפת) האם הכרחי ביצוע טיפול ב-rezom?
אני משתמש היום בכדורים פקמיקסון ופרומניקס וסירבתי להחליף בכדור דואודרט.
איזה ארגומנטים בפלומטריה או בנתונים האחרים מצדיקים טיפול זה (מה הטווחים התקינים?) עד כמה זה דחוף?
תודה רבה מראש
ד``ר דב אנגלשטיין09/07/2020מאיר,
אם אכן טיפול תרופתי אינו יעיל עוד ואתה סובל מאופי הטלת השתן, יש מצב לעזור לך בניתוח. Rezume הינה אחת השיטות להקלה על מתן השתן. לכל שיטת ניתוח יש כמובן יתרונות וחסרונות. תוכל לדעת יותר אצל מומחה לאורולוגיה העוסק בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע טיפול ב rezom
מאיר11/07/2020ד"ר גולדשטיין: האם לפי הפלומטריה (צופה) יש צורך בטיפול ב rezom? מהתופעות הלוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות קליניות של אי אוננות אצל גבריםעוםר05/07/2020
שלום.
הבנתי שמסתובב בעולם קונספט שטוען, כי אי-אוננות אצל גברים דווקא משפרת את מצב הרוח, מגדילה רמת הטסטוסטרון בגוף ומשנה את מאזן ההורמונים בגוף לחיוב. כמו כן, משפרת ביטחון עצמי וכיוצא בזה.
רציתי לשאול:
1) האם שמעת על כך?
2) האם יש אמת בדברים - מבחינה קלינית/ רפואית מוכחת?
תודה רבה,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין09/07/2020שמעתי שמועות (מהודו) אך למיטב ידיעתי אין בכך כל ממש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בבטן תחתונה עקצוץ בפין ותכיפות במתן שתןבן04/07/2020
שלום רב, לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מתחושת עקצוץ בקצה הפין, כמו דקירת סיכה, תכיפות במתן שתן ולעיתים כאבי בטן תחתונה. בנוסף שמתי לב לטפטוף קל של שתן על התחתון לאחר הטלת שתן. בדיקת שתן ותרבית תקינה, אס כליות דרכי שתן תקין. לאחר מספר שבועות התופעות נעלמו ולצערי עכשיו חזרו שוב. מה עליי לעשות? לאחר ביקור אצל אורולוג לא ראה דבר חריג ורשם סינטומיצין למריחה. הכאב מפריע מאוד. אשמח לאבחנה וסיוע.
ד``ר דב אנגלשטיין09/07/2020בן,
לאחרונה אני אכן נתקל בגברים הסובלים כמוך ומנסיוני, לא נמצא אצלם כל דבר פתולוגי.... זה מאוד מתסכל.
לעיתים יש להשלים הבדיקות ע"י בדיקות שתן למחלות מין (STD), שתן לציטולוגיה ולעיתים גם ציסטוסקופיה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)