מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברית מילה למבוגרים וחשש לפוריותאור16/05/2020
האם יש חשש לפוריות בעקבות ברית מילה למבוגרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/05/2020אור,
לא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
תודה רבה17/05/2020מהם משככי הכאבים היעילים ביותר לאחר ברית מילה למבוגרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לבנות לאחר מתן שתןעומר13/05/2020
שלום
אני בן 24 בתול
לפני כשנה שמתי לב שאחרי שאני נותן שתן
יש מן סימן בגוון לבן בתחתונים
לא התיחסתי לזה כ"כ יש לציין שמאז עשיתי פעמיים בדיקת שתן שלא כדי לבדוק את המקרה שהיו תקינות
לפני כמה ימים נזכרתי בזה ורציתי לראות אם זה עדיין קיים וגם אחרי מתן שתן זה מופיע שוב הסימן הלבן בתחתונים
אתה אולי יודע מה זה יכול להיות ואם זה מסוכן?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/05/2020עומר,
קשה לי לדעת בדיוק, אך אם אין כל הפרעה במתן השתן ואין כל הפרשות ללא קשר למתן השתן או חשד להדבקות במחלת מין (גם בדרך אוראלית (דרך הפה) - להערכתי אין לך מה לדאוג בשלב זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון היפוספדיאס בגיל 27 - מצורפות תמונותאורן12/05/2020
שלום ד"ר. יש לי היפוספדיאס (רוב חיי לא ידעתי בכלל, רק ידעתי שיש לי 2 חורים בקצה של הפין ולא אחד).
הדבר לא הפריע לי, היו לי פרטנרים מיניים שלא אמרו דבר בכלל, אבל לאחרונה לאחר כמה פרטנרים מיניים ששאלו אם היה לי עגיל שם, או שקצת חששו למראה של "שני החורים" אז התחלתי להסתכל באינטרנט וללמוד מה יש לי.
הבנתי שזה "דיסטל" כי זה מקרה קל וחור השופכה ממוקם מתחת לחור ה"לא פעיל" ושניהם על הGLANS.
עשיתי ברית מילה בחו"ל ואני מעריך שזאת הסיבה שלא התעסקו עם זה כשנולדתי. הבנתי מהוריי שלקחו אותי בגיל קטן לאורולוג שאמר להם שאין מה לגעת כי מדובר באסתטיקה בלבד.
עכשיו הבעיה שהתעוררה גם לאחרונה, שמתי לב שבגלל קיום יחסי מין קצת אינטנסטיביים פיזית שמסביב לפתח השופכה נוצרו רקמות קטנות של עודף עור (כמו "עור חיזוק") שבוודאות לא היו כשהייתי נער. אולי בגלל שהחיכוך יצר עם הזמן פצעים קטנים. כך שעכשיו המראה הכללי לא שני חורים.
אז אני עם איבר מין מתפקד לחלוטין, אין לי שום בעיה בשתן או בשפיכה, הכל עובד, אני מרוצה מהגודל אבל כשמסתכלים על ה"כיפה" זה בהחלט נראה שונה ולא רגיל.
מה דעתך בנושא? שמעתי שאין מה לגעת בגיל כזה כל עוד הכל עובד טכנית תקין..
תודה רבה וסליחה אם יצא ארוך מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/05/2020אורן,
מסכים עימך שאין צורך להתערב בשלב זה של החיים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמונית סיפטומים המשך - שימוש באדווילאלון...09/05/2020
ד"ר אני מההודעה מתחת האם אדוויל לתחושה ממש קלה יכולה לטפל בבעיה של הגל הזה?
זה הולך ונעלם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון תוצאות בדיקת תרבית זרע
אלון.....15/05/2020ד"ר שלום
אלו תוצאות הבדיקות תרבית זרע
מה הן אומרות?
והגל של התחושות כמעט שחלף נשארה עוד תחושה בקצה לאחר גמירה ולפעמים כאילו אחרי יום שאני לא מקיים יחסים כאילו רצון לגמור האם מוכר?
תודה יצא קצת מבולבל כל ההודעות מקווה שהסברתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אשכים לאחר תחושת כבדותיעקב09/05/2020
ד"ר, בן 53.
לאחר פעילות ספורטיבית תחושה מידי פעם של כבדות.
נשלחתי לא. ס להלן התוצאה,
אם אפשר לדעת שהכל בסדר?
ד``ר דב אנגלשטיין09/05/2020יעקב,
זוהי תוצאה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לריסוק אבן בכליה - ניתוח שהסתבךאביהוא07/05/2020
שלום רב,
פונה בכדי לסייע לחבר במצוקה.
התגלתה אבן בכליה, הרופא המליץ להוציאה בניתוח. לאחר הניתוח הראשון הוא אמר שהצינור השופכה צר מדי ולכן שם לי צינורית להרחבה. לאחר הניתוח השני הוא קבע שהאבן נמצאת במקום מסובך להוציאה ולכן הוא ריסק את האבן ושם צינורית כדי שבניתוח הבא הוא יוכל להוציא את שבבי האבן המרוסקת. יש לי חשש שמשהו לא התנהל כשורה אבל כמובן איני יכול לדעת.
חברי עשה את התהליך דרך קופת חולים מכבי,
חושש מאוד להמשיך עם הרופא, מה הוא יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין08/05/2020אביהוא,
ראשית, אני משוכנע שהרופא האורולוג המנתח ימצא את הזמן להסביר לכם מה ולמה בוצע עד כה.
במקרה של ספק אצלכם, תמיד ניתן לגשת לרופא נוסף, העוסק באבנים של דרכי השתן (אנדו-אורולוגיה) עם כל החומר הרפואי, על מנת לקבל חוות דעת נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרשם אלפוסוזין שרשום לגברים מתאים גם לנשים?אולה07/05/2020
שלום ד"ר,
אני סובלת מעצירת שתן, טפטופים או זרימה מקוטעת, או שמספר שעות ללא יציאת שתן.
רופא אורולוג נתן לי מרשם אלפוסוזין 10 מ"ג.
קראתי שזהו מרשם לגברים, האם אכן מתאים גם לנשים?
לא יגרום לנזק?
אשמח לדעתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין08/05/2020אולה,
להזיק לא נראה לי שיזיק....
מאידך, אם לא יהיה יעיל מספיק, יש לשוב למומחה לאורולוגיה ורצוי לאחר בדיקה ע"י גניקולוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ערמונית בעבר וצריבה לאחר פורקן מינימיקי03/05/2020
לרופא שלום רב
לפני כשנתיים וחצי טופלתי בעקבות דלקת בערמונית באנטיביוטיקה
אני חש כבר שבוע תסמינים של אחרי פורקן מיני מעט מאוד שורף וזה מפסיק
יש לציין שיש הקלה מלפני שבוע
מה דעתך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין08/05/2020מיקי,
מקווה שאתה כבר חש הרבה יותר טוב..... במידה ולא, פנה לאורולוג למספר בדיקות (למשל תרבית זרע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת סיכון לסרטן ערמונית Propeciaמני02/05/2020
שלום בן 50 נוטל פרופציה נגד התקרחות 15 שנה לא מרגיש פגיעה בחיי מין. האם אני בעל סיכון גבוה לקבל סרטן ערמונית? לא נוטל תרופות על בסיס קבוע בריא בדר"כ. האם התרופה בטוחה יחסית? יש לציין נוטל את התרופה רק פעמיים בשבוע. תודה
ד``ר דב אנגלשטיין08/05/2020מני,
ככל הידיוע אין תרופה זאת מגבירה הסיכון לחלות בסרטן הערמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתנה מוגברת גם לאחר ניתוחיעקב29/04/2020
יותר משנה לאחר ניתוח להסרת פרוסטטה אין שום הטבה בתכיפות השתן קם כל שעה וחצי בלילה ההטבה היחידה זה הזרם שהשתפר משמעותית
ממש מיואש מהמצב.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין08/05/2020יעקב,
אין צורך להתייאש. ייתכן ובכל זאת ניתן לשפר המצב. ראשית עליך לפנות למנתח שלך ולשאול מה ניתן לעשות. במידה ולא קיבלת עזרה יעילה, ניתן לפנות למומחה אחר לאורולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתנה מוגברת גם לאחר ניתוחיעקב29/04/2020
יותר משנה לאחר ניתוח להסרת פרוסטטה אין שום הטבה בתכיפות השתן קם כל שעה וחצי בלילה ההטבה היחידה זה הזרם שהשתפר משמעותית
ממש מיואש מהמצב.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתנה מרובה
יעקב29/04/2020לציין אני בן 68 הניתוח היה turp לפני מס חודשים קיבלתי טוביאס שרק חסם לי את ההשתנה ועדיין קמתי באותו הקצב בלילה וכמו כן המצב ביום לא יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה על בסיס דקל ננסיארז28/04/2020
שלום
אני חולה בקרוהן, וכן בדלקת מפרקים פסוריאתית בעמ"ש.
בגלל כאבים בבלוטת הערמונית, עברתי בדיקות שונות, שלאחריהן נקבע כי עלי לקחת את התרופה פרמיקסון, שעשויה מדקל ננסי.
תרופה זאת עלולה לגרום לשלשול, ולכן עד עכשיו אני נמנע מלקחת אותה.
בנוסף אני לוקח סלזופירין, שעוזרת לי לקרוהן ובמידה מסויימת גם לכאבי המפרקים.
האם קיימת תרופה אחרת לטיפול בבלוטת הערמונית, שאינה על בסיס הדקל הננסי, ושאינה גורמת לשלשולים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין08/05/2020ארז,
ברור שיש מספר תרופות לטיפול בערמונית מוגדלת וחוסמת.
לשם התאמתן לך, צריך כמינימום להפגש ולשוחח על מה מפריע לך, לבדוק אותך, להתאים לך תרופה ולהסביר לך מה ניתן ורצוי להשיג....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ערמונית חיידקית - גלים אחרי טיפולאלון25/04/2020
ד"ר שלום לפני שנתיים טופלתי ב ציפורדקס 14 יום לדלקת חיידקית בערמונית
גם כאן בפורום ענה לי הדוקטור שייתכן שיהיו גלים גם אחרי הטיפול המוצלח
היה שקט שנה והיה גל מעניין שבדיוק באותה עונה
ועכשיו.
האם ייתכן שגל כזה יהיה גם שנתיים אחריי
(כבר, שבוע אף על פי שיש הטבה)
תודה רבה על תשובתך ופועלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין08/05/2020אלון,
לשאלה האם ייתכן התשובה היא - כן. עובדה.....
נקווה שלא יהיו יותר גלים שכאלה, אך לצערי בהחלט ייתכן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה דוקטור
אלון09/05/2020כנראה שלא אצא לצערי לרפואה אבל ממה נובע הג'ל האם יש טיפול או שזו דלקת שבדרך כלל חולפת מעצמה
תודה רב ככה שאלמד לפעם הבאה
אשמח לתשובה
שא ברכה על פועלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות וכתמי שתן בתחתוניםיניב24/04/2020
אני בן 23, ושמתי לב לאחרונה שאחרי שאני מסיים להשתין, אז יוצא קצת שתן מהפין מה שמתבטא ב"טיפות/כתמים של שתן בתחתונים".
כדי לפתור את זה התחלתי לנגב עם נייר טואלט את הפין כל פעם שאני מסיים להשתין, בנוסף תוך כדי הניגוב אני קצת מפעיל כוח (כלומר מנסה להוציא שתן) כדי להוציא את הטיפות האחרונות (אני לא מרגיש שהן יוצאות, אבל הן כן). האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה נוספת
יניב24/04/2020בנוסף,
לפעמים לאחרונה, לדוגמא אני מול המחשב, אני מרגיש פתאום כאילו יוצא לי קצת שתן ("דליפת שתן"), אבל בפועל לא באמת יוצא. אלא בפועל זאת הייתה רק הרגשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין08/05/2020יניב,
נראה לי שאתה עושה את הדבר הפשוט והנכון לעשותו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר בן 52 שיפור זיקפהגבר אנונימי21/04/2020
אני גבר בן 52, גאי, בריא לחלוטין, מתאמן, לא מעשן מעט אלכוהול. עשיתי בדיקת טסטוסטרון ויצא 16.
חווה בשנתיים האחרונות ירידה בחוזק הזיקפה. הליבעדו גבוה ומושגת זיקפה בקלות, אך היא לא נשארת הרבה, אלא אם הגירוי ממש גבוה ואני ממשיך לשפשף. ויאגרה עוזרת, אבל אני מחפש פתרונות.לא תרופתיים ובעיקר מנסה להבין את.הבעיה. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין23/04/2020שלום לך,
לא נוכל לפתור הבעיה ללא שיחה, בדיקות דם ובדיקה גופנית.
בכל מקרה נראה שאתה שואף להיות כמו בצעירותך ויכול להיות שצריך קצת להתאים ציפיות. יש מצב שמומחה לאורולוגיה יוכל לעזור, אך לא בהתכתבות בפורום זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)