מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 06שאלהלימור01/10/2010
בת 35 לאחר 3 לידות,יש לי אסתמה מאו קלה,מוגלובין 11.5 קבוע כל השנים.
לפעמים יש לי פלפיטציות אבל עברתי בירור לבבי והכל תקין למעט פעימות מוקדמות שאמרו שזה חסר משמעות...
האם אני יכולה לעבור הגדלת חזה או שזה אסור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן02/10/2010היי לימור,
המצב הבריאותי שלך לא אמור להוות מגבלה ומניעה לניתוח.
יתכן ותצטרכי לעבור בדיקות נוספות כמו תפקודי ראות או הולטר לפני כן בכדי לוודא שאכן מדובר בבעיות קלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה.דנה01/10/2010
היי,
אני בת 18 ומעוניינת מאוד בניתוח.
החזה שלי לא מפותח כלל. ונימאס לי מתחליפים כמו פוש-אפ וכול ההמצאות שיש כיום.
אני יכולה לעשות את הניתוח בגיל הזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן02/10/2010היי,
את יכולה בהחלט לבצע הגדלת חזה בגילך.
תוכלי למצוא פרטים נוספים באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר הגדלהיובל30/09/2010
שלום ד"ר,
לפני כחמישה ימים עברתי ניתוח להגדלת חזה.
ביומיים האחרונים החלו להופיע לי דקירות חזקות בחזה ימין..
הדקירות חולפות לאחר כרבע שעה אך הן מקשות על הנשימה שלי.
ברצוני לשאול האם התופעה תקינה?
תודה מראש,
יובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן02/10/2010היי יובל,
רוב הסיכויים שמדובר בתופעה רגילה ובכל זאת אני ממליץ שתפני גם למנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשירה30/09/2010
בת 30 אם הפרעת קצב בלב בשנה האחרונה עקב לחץ כרוני שאלתי האם אוכל לעבור הרדמה כללית והגדלת חזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה והפרעת קצב
ניתן לבצע את הניתוח אם הקרדיולוג שלך והרופא המרדים מאשרים זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה ואסימטרייהדריה29/09/2010
שלום, שאלתי היא כזו האם לאחר ניתוח הגדלת חזה גודל החזה משתווה או שיכול להיות מצב שעדיין תישאר מצב של אסימטרייה, גם אם שמים שתלים בגדלים שונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון אסימטריה של השדיים
חוסר סימטריה יכול להיות בגודל אולם לעיתים קרובות הוא גם בצורה, מיקום, מבנה ועוד.
מטרת הניתוח הוא להפוך את השדיים לדומים אחד לשני ככל שניתן ולצורך כך אני משתמש במספר רב של טכניקות ולא רק בשתלים בגדלים שונים.
חשוב לזכור כי מטרת הניתוח היא להקטין את חוסר הסימטריה אולם לא ניתן להבטיח כי השדיים יהיו זהים לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי הגדלהיסמין29/09/2010
היי,
לפני שבוע בדיוק עברתי ניתוח להגדלה.(מעל השריר)
שלושה ימים קשים מאוד עברו עלי.
ביום החמישי עקב ריגוש מיני הופיע כאב חד בשד ימין.
כבר יומיים שד ימין כואב מאוד, נפוח.
האם יש סיבה לדאגה? אין סממנים אחרים כמו אדמומיות או שטף דם.
האם יכול להיות שריר שנתפס? האם מתפתחת דלקת? מה קורה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן02/10/2010היי יסמין,
לעיתים קרובות שד אחד כואב יותר מהשני מבלי שיש לדבר משמעות כל שהיא.
בכל מקרה אני ממליץ שתתייעצי עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה בגיל 35לוני28/09/2010
שלום רב,
הייתי בייעוץ להגדלת חזה ודי התאכזבתי. לפי דברי הרופא כדי להגיע לתוצאה שלא יהיה רווח גדול מידי בין השתלים ובגלל שבית החזה שלי רחב לדבריו, עליי להכניס מינימום 350 בכל שד, שזה גדול לטעמי, אחרי שהנחתי על החזה שתל של 250 וראיתי שבפרופיל זה גדול. .אני בחורה רזה וספורטיבית ומלכתחילה לא רציתי להגדיל מידי. האם יש טעם לשמוע עוד ייעוץ או שנכון למצבי זה או חזה גדול או לא כלום? אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
בחירת השתל לא נעשת על פי הנפח אלא על פי הממדים שלך ושל החזה שלך.
בחירה נכונה של השתל (לפי רוחב וגובה בשתל עגול או לפי גובה, רוחב וגובה בשתלים אנטומיים) יבטיח לך תוצאה שתתאים לרצונותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיים אחרי ניתוח - עזרהג'ויה28/09/2010
שלום רב,
לפני יומיים עברתי ניתוח להגדל החזה, 350 מתחת לשריר.
החזה עדיין למעלה ואני מאמינה שהכל יהיה בסדר.
אין לי ממש כאבים רק עינויים בלילה בשכיבה על הגב (לא מסוגלת יותר!)
- אני מרגישה בכתף השמאלית מים וגם רעש של מים נוזלים כשאני מזיזה את היד..?! זה הגיוני? יכול להיות שזו דליפה?
הפטמות שלי ממש ממש למטה, האם הייתי צריכה לעשות גם הרמה או שגם במקרה זה מוקדם מדי לבדוק...
מתי אפשר להתחיל לשים משחה על הצלקת?
הרבה שאלות...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יומיים אחרי ניתוח
ד``ר רונן גלזינגר28/09/2010ג'ויה שלום
כל התופעות שציינת מתאימות בתאור לתופעות הקימות לאחר ניתוח.
לא סביר שיש דליפה .
מוקדם מאד לקבוע איך יהיה מבנה החזה וכנ"ל לגבי הפטמות.
ניתן למרוח משחה נגד צלקות לאחר סגירת התפר ולאחר התייעצות עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזה והחלפת שתלים דחןףאילנית25/09/2010
שלום מחר אני עוברת ניתוח אצל דר,,, ברונשטיין אמירם ושאלתי אותו כמה זמן אני אוכל לחזור לעבודה אני סוכנת שטח והרבה נוהגת והוא אמר שתוך שבוע האם זה האמת תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן27/09/2010היי אילנית,
שבוע הוא זמן סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםד.מ25/09/2010
אני בת 44 עם חזה מאד גדול נמוכה ומלאה מעוניינת לעבור ניתוח להקטנת חזה
סובלת מכאבי גב כתפיים ואסטמה
לפי הבנתי יש מצבים שקופות החולים משתתפות בהוצאות הניתוח במצבים מסויימים
אני חברת קו"ח מכבי
למי עלי לפנות ? מה הסיכויי להשתתפות הקופה? עד כמה ניתן להקטין חזה (מה המקסימום)?
ומה סדר גודל עלות של ניתוח כזה?
תודה ד.מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן27/09/2010היי,
בכדי שהניתוח יוכר ככורח רפואי וככזה, הקופה תשתתף בעלות הניתוח, עליך להצטייד במכתב מאורטופד המציין כי את סובלת מכאבי גב וכי הניתוח ישפר את המצב. מכתב מרופא ראות יוכל לעזור אף הוא.
לאחר מכן יש לפנות לועדה לניתוחי חזה שבקופה בכדי לאשר את הניתוח.
בחירת הגודל צריכה להעשות ביחד עם המנתח שלך וזאת בהתאם למבנה גופך ורצונותיך.
עלות הניתוח היא: 22000-32000 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך
ד.מ27/09/2010שאלה נוספת בבקשה ,האם בניתוח מסוג זה מכניסים שתלים ? האם זה מומלץ?
תודה ד.מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן27/09/2010היי,
מדוע להוסיף נפח אם את רוצה חזה קטן יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכזב גדולהלילך25/09/2010
שלום רב
לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח הגדלה 330 מתחת לשריר מאוכזבת מהגודל בצורה שאי אפשר לתאר החזה לא מתוח יש מלא עור רפוי אני בדיכאון רציני ביותר רוצה לדעת אחרי כמה זמן אפשר לעשות ניתוח חוזר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הרמת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן27/09/2010היי לילך,
לרוב מומלץ להמתין שנה בין הניתוחים אולם במקרים מסויימים המועד מתקצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהדנ יאלה25/09/2010
שלום רב,
שלושה שבועות חלפו מאז שתלו בחזי שתלי סיליקון של 250 CC
כשבוע וחצי לאחר הניתוח התנפח מאוד שדי הימני וסבלתי מכאבים חזקים מאוד
הייתי בביקורת אצל הרופא שנתן לי משכחי כאבים חזקים יותר ואמר שזהו דימום פנימי שיספג עם הזמן. את הנפיחות הצלחתי להוריד בעזרת קומפרסים קרים על אזור הנפיחות
וכיום כשלושה שבועות אחרי הניתוח עדיין אני מתעוררת בכל לילה עם כאבים חזקים בשד ישנה נפיחות קלה שם וכשנוגעים באזור הכאב בלתי נסבל
מה עלי לעשות?
התחושה היא כי הכל תפוס שם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר ניתוח הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן27/09/2010היי שירה,
לעיתים הכאבים נמשכים מספר שבועות.
אני ממליץ שתתייעצי שוב עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהאילנית23/09/2010
המשך לקודם כמה זמן יכולה לחזור לעבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
ד``ר רונן גלזינגר25/09/2010שוב, זה מאד תלוי בקצב ההחלמה שלך וכן בסוג העבודה. לגבי עבודה משרדית מדובר על משהו כמו7-10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזה והחלפת שתליםדחוף דחוףאילנית23/09/2010
לפני 7 שנים עשיתי הגדלת חזה והיום אני אחרי לידה 4 חודשים נהיה לי דליפה בצד שמאל והחזה התנפח מאוד אני צריחה לעבור הרמה והחלפה של השתלים מתחת לשריר האם זה כואב וכמה זמן החלמה כי יש לי תינוק בבית אנא ענו לי בבקשה את האמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפת שתלים
ד``ר רונן גלזינגר23/09/2010אילנית שלום
רמת הכאב וזמן ההחלמה מאד אינדיבידואליים ומשתנים ממנותחת אחת לשניה.
עליך לקחת בחשבון שתהיי מוגבלת לפחות שבוע עד עשרה ימים וגם זה בעיקר תלוי בתגובה האישית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת השתליםמור20/09/2010
שלום לפני 4 שנים עשיתי ניתוח להגדלת חזה שמתי בצד אחד 365 ובצד אחד 335 עקב אי סימטריה.
היום לאחר 4 שנים החזה גדל לי בצורה משמעותית והייתי מעוניינת להקטין את השתלים ל-280 או 300 האם אפשר לעשות את זה והחזה עדיין יעמוד?
האם יראו שינוי בגודל?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים
ד''ר נמרוד פרידמן20/09/2010היי מור,
בכדי לקבל תשובה רצינית ובחירה נכונה של שתלים אשר יתאימו לגופך, אני ממליץ שתפני לפלסטיקאי להתייעצות. לא יהיה זה אחראי לתת תשובה לעניין משמעותי כל כל ללא בדיקה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)