מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דר נמרודגל16/08/2010
אני רוצה לעשות ניתוח להקטנת העטרה. רציתי לדעת כמה עולה בערך ניתוח כזה? כמה זמן הניתוח והאם הוא בהרדמה מלאה? ופגישת ייעוץ היא חינם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרה
ד''ר נמרוד פרידמן16/08/2010היי מאי,
קשה לתמחר ולהגדיר זמן ללא בדיקה אבל באופן כללי הניתוח יכול להעשות בהרדמה מקומית, נמשך כשעה ועלותו 5000-9000 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לגבי ניתוח הקטנת חזרהשרון15/08/2010
שלום, אני בת 17 וחצי עם חזה מאוד גדול ונפול
יש לי את כל ההמלצות מהאורטופד ומהכירורג פלסטי, מה שנשאר להגיש הכל אל הוועדה של הקופה.
הרופא העיר את תשומת ליבי לעובדה שתהיינה צלקות לאחר הניתוח שסביר להניח ישארו, כמה נוראות הן יהיו?
ובנוסף, אני מתגייסת בפברואר, האם לעבור ניתוח כזה יוריד לי את הפרופיל הצבאי הרפואי? (אני פרופיל 82 בגלל בעיות גב וסעיף ראייה) והאם תהיה לי בעיה להתגייס לשירות קרבי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד``ר רונן גלזינגר15/08/2010לאחר כל ניתוח נשארות צלקות שבתחילה הן בולטות ולאחר מכן נהיות פחות בולטות, עד כמה פחות בולטות? זה תלוי בעיקר בעור שלך, כל אחד מאיתנו מרפא צלקות אחרת ואין כל דרך לנבא מראש איך יראו הצלקות. חשוב להדגיש שבכל מקרה הצלקות לא נעלמות לגמרי אף פעם. לגבי הצבא, למיטב ידיעתי הניתוח הזה לא ישנה לך את הפרופיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת והרמת חזהאורה13/08/2010
שלום
ברצוני לשאול על הקטנת חזה
אני בת 59 החזה נפול היה תמיד גדול עכשיו לגמרי נפול
רוצה להרימו ולהקטינו
אני חולת ריאות copdמחלת
האם זה מסוכן או אפשר לנתח
אני כל חיי סבלתי מהגודל ועכשיו בא לי להגשים את החלום
אשמח לקבל חוות דעת
בתודה מראש אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן14/08/2010היי אורה,
במקרים כאלה אני מפנה את המטופלת של לרופא ראות ולבדיקת תפקודי ראות ולאחר שהוא אישר כי ניתן לבצע את הניתוח, אני שולח אותה לרופא המרדים עם התשובות לאישור נוסף מאחר והסיכון בניתוח במקרה הזה הוא מההרדמה.
במידה ושני הרופאים מאשרים, ניתן לבצע את ההקטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת לגבי ניתוח הקטנהיעל08/08/2010
שלום!
אני בת 23.5 ורוצה לעבור ניתוח להקטנת חזה. אני גבוהה יחסית 1.71 ומידה HH70 בחזיה.
החזה מאוד מכביד עלי, ויש לי כאבי גב לפעמים. אבל אני מאוד פוחדת לעבור ניתוח!!
מה אתה ממליץ מבחינה בריאותית ובכלל?
שנית, האם כדאי לי לחכות עד אחרי ההריונות ורק אז לעשות את הניתוח? כי החזה גם ככה גדל בהיריון, וגם א"א להניק... יש לציין שאני עדיין לא נשואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד``ר רונן גלזינגר11/08/2010יעל שלום
בחלק גדול מהמאמרים הרפואיים הקטנת חזה נחשבת כטיפול רפואי ולא קוסמטי. נשים עם חזה גדול סובלות מעקמת בעמוד שידרה צווארי חזי ומותני דבר שמתבטא בכאבים בצוואר כתפיים ובגב העליון. כפי שאת מתארת החזה הגדול "מכביד" עלייך ולכן מומלץ לבצע ההקטנה לפני שהנזק בגב יהיה חמור יותר. אכן מדובר בניתוח לא קטן וכרוך בצלקות אך ברוב המקרים ההקלה למנותחות היא מרשימה. אני מציע לך לדבר עם נשים שעברו ניתוח כזה בכדי להגיע להחלטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הגיל המתאים?
יעל11/08/2010תודה רבה על תגובתך. האם עדיף לבצע ת הניתוח עכשיו או אחרי הריונות ולידות? מתי הו יותר יעיל ונשמר ומתי ההחלמה טובה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיל המתאים
ד``ר רונן גלזינגר15/08/2010יעל שלום
אין גיל מתאים לניתוח. במידה וההפרעה היא משמעותית עדיף לנתח כעת בכדי למנוע עקמת בעמוד השדרה. כמובן שהריונות ישנו את המראה של השד בלי קשר לניתוח, גם ללא ניתוח יהיו שינויים. לפי הגודל של החזה שציינת בפנייה הקודמת הייתי ממציע לבצע הניתוח ולא לחכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכילוב או ברזילי?...05/08/2010
קיבלתי אישור למימון הקטנת חזה מבחינה בריאותית ויש לי אפשרות לבחור להינתח או באיכילוב או בברזילי...מה עושים? מה יותר טוב? מה ההבדל בעצם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ודבר נוסף...
...05/08/2010הרופאים אמרו לי שמכיוון שיש לי פיגמנטים כהים אז ישארו לי צלקות מכוערות מאוד שלא יירדו..אבל החזה שלי עצמו בכלל לא שזוף והוא דווקא יחסית ממש לבן..זה עדיין תקף? הם סתם הלחיצו אותי? כי ראיתי את חברה שלי שבדיוק עברה הקטנת חזה והתפרים והצלקות מגלידות לה ממש מהר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות והקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן05/08/2010לנשים עם עור כהה יש נטיה טבעית לצלקות פחות יפות ויותר כהות אולם כל מקרה לגופו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה מעל השרירטלי05/08/2010
שלום,
בעוד כ-3 שבועות אני מיועדת לעבור ניתוח להגדלת חזה. אני אחרי 3 לידות והחזה מעט נפול ורפוי אך אין צורך בהרמה. בשל אי סימטריה קלה הומלץ לי ע"י המנתחת שבצד אחד יהיה 325 סמ"ק ובשני 300 סמ"ק וכל זאת מעל השריר. שאלתי - האם ההבדל בין השתלים לא יכול לגרום לאי סימטריה יותר חריגה ? לטענת הרופא המנתחת במעמד הניתוח לאחר החדרת השתל היא בוחנת את הנושא ומחליטה האם להכניס את אותו הגודל או 2 גדלים שונים.....
שאלה נוספת - מה הם השיקולים בהחדרת השתלים מעל השריר ? ומה ההשלכות לכך ?
די מלחיץ אותי נושא ה"מעל לשריר" מכיוון שכל מי שאני מכירה ועברה את הניתוח טענה שהוכנס לה "מתחת לשריר"....
אודה לתשובתכם.
תודה ויום טוב,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה
ד''ר נמרוד פרידמן05/08/2010היי טלי,
לא ניתן לקבוע ללא בדיקה מהו השתל הנכון לתחקון חוסר הסימטריה שלך.
במידה ויש מספיק רקמת שד בחלק העליון שלו, ניתן למקם את השתל מעל לשריר. במקרה זה התוצאה יכולה להיות טבעית יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה של מוגלה ליד הפטמהרחלי שעשוע04/08/2010
אני בת 38 ביצעתי ניתוח הקטנת חזה והרמה לפני כ8 חודשים לפני כשבוע בערך התחלתי להרכגיש עיקצוצים בחזה ולא התיחסתי לכך לאחר כמה ימים שמתים לב שיש לי בתפר שקרוב לפטמה פצע כמו ג'ולה וחשבתי שנעקצתי ע"י משהו. אבל לאחר כמה ימים שבאתי להתקלח והורדתי את החזיה מצאתי במקום גוש של פצע עם הרבה מוגלה כמובן שמלווה עם כאבים. אני לא יודעת מה לעשות יכול להיות שנפתח לי תפר או משהו כזה. אבקש אם אפשר לתת לי תשובה מה לעשות והיכן לפנות זה דחוף... אני לא יכולה לישון או לעשות כל פעילות בתודה מראש רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוגלה ליד צלקת
ד``ר רונן גלזינגר04/08/2010רחלי שלום
עליך לפנות מיידית לרופא שניתח אותך על מנת שיבדוק ויתן המלצות לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלה לרחלי
ליאת19/08/2010הייתי רוצה לשאול אותך שאלה אישית לגבי ניתוח הרמה והקטנת חזה שעשית.
גם אני שוקלת לעבור את הניתוח ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי ההרגשה הכללית.
אשמח לקבל תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגודל המתאיםשואלתתת03/08/2010
שלוםם אני עוד מעט בת 20 ומעוניינת בחורף הקרוב לעבור הגדלת חזה , אני רזה מאוד והחזה שלי הוא לא נורא קטן ולא נפול או משהו 75B , אני היתי רוצה להגדיל אבל לא בהמון ובנוסף מאוד חשוב לי שלא יהיו לי סימני מתיחה או צלקות בולטות כי הגוף שלי נוטה להצטלקות. האם לדעתך 250 סמ"ק זה מספיק בשביל להגדיל די משמעותית... וגם נורא חשוב לי שיראה כמה שיותר טבעי אני כלל לא מבינה בשתלים וכאלה ...מה כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל מתאים
ד``ר רונן גלזינגר03/08/2010לשואלת שלום
אין אפשרות לתת תשובה לשאלתך מבלי לראות אותך ומבלי להתאים את גודל השתל לגוף שלך.
250 יכול להיות גדול מדי או קטן מדי וזה תלוי בכל מיני גורמים.
על מנת לתת לך תשובה ענינית עליך להגיע למרפאה.
לגבי צלקות וסימני מתיחה זה בעיקר תלוי בעור שלך וביכולת הריפוי שלו.
לא ניתן להבטיח שלא יהיו סימני מתיחה או שהצלקות יהיו יפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלהה.:]
שואלתתת06/08/2010רציתי לדעת עם בתוצאה הסופיץ יש חשיבות לגודל השד לפני..כי החזה שלי יחסית גדול למימדים שלי ובתמונות לפני ואחרי באינטרנט לא ראיתי ממש מישהי שלפני היה לה חזה שהוא יחסית גדול אז רציתי לדעת אם בסופו של דבר זה ישפיע על הגודל הסופי יחסית למישהי שהיא ממש שטוחה .. תודה וסליחה על הבורות פשוט עד עכשיו לא התעניינתי בניתוח הגדלת חזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד``ר רונן גלזינגר08/08/2010לשואלת שלום
כמובן שהתוצאה הסופית תלויה בשני הגורמים יחד. גודל החזה שלך כעת + גודל השתל שיוכנס.
לכן לא ניתן לתת לך תשובה טובה לשאלה הראשונה ששאלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת שד- פטמותסימון01/08/2010
שלום רב,
רציתי לדעת האם בהגדלת שד הפטמה גם גדלה או שיש להגדילה באופן מלאכותי בדרך אחרת? ואם היא גדלה, האם היא גדלה למימדים שתואמים את גודל השד החדש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן01/08/2010היי שני,
אני מתאר לעצמי שהכוונה לעטרה ולא לפטמה עצמה.
העטרה מתרחבת ביחד עם החזה שגודל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי01/08/2010
אני שוקלת להגדיל חזה - כרגע אני מידה 75B. ורציתי לדעת מה קורה לחזה לאחר השתלה אם אחכ נכנסים להריון - האם יש איזזו בעיה מבחינת מתיחה והאם אפשר עדיין להניק? אם לא, אז מה קורה לחלב? הוא מצטבר או פשוט לא מופיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה והריון
ד''ר נמרוד פרידמן01/08/2010היי מירי,
אין בעיה להניק לאחר הגדלה מאחר והשתל ממוקם מאחורי השד ולא בתוכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותנילי01/08/2010
תוך כמה זמן הצלקות נרפאות בניתוח? האם נשארת צלקת לתמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד``ר רונן גלזינגר01/08/2010נילי שלום
תהליך הריפוי של צלקת נמשך מספר חודשים. בתחילה הצלקות עבות ובולטות ורק לאחר 6-8 שבועות מתחיל תהליך של התעדנות הצלקת. התוצאה הסופית של הצקת תלויה בעיקר בסוג העור. צלקת נשארת לתמיד, לעתים הוא מאד דקה ועדינה ובקושי נראית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עטרהמתעניינת25/07/2010
היי
רציתי לדעת תוך כמה שנים בערך מקבלת המחזור החזה ממשיך להשתנות?
מה זה נקרא עטרה גדולה? מה הקוטר אמור להיות בערך? ומה עושים אם העטרה גדולה? זה ממש מביך כשהעטרה לא פרופורציונלית ביחס לחזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות חזה
ד''ר נמרוד פרידמן25/07/2010היי,
החזה ממשיך להתפתח במשך מספר שנים. הזמן המדוייק הוא מאוד אינדיבדואלי ולא ניתן לצפיה מראש בוודאות. גודל העטרה תלוי בגודל השד. הממוצע הוא כ-42 ממ. תיקון גודל העטרה נעשה בניתןח פשוט יחסית שאותו ניתן לעשות לאחר שהחזה השלים את צמיחתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי-שאלותגליה22/07/2010
אני שבוע אחרי הגדלה מתחת לשריר, 330 CC פרופיל בינוני. אני מאוד מרוצה מהתוצאה (ואני יודעת שהמראה רק ילך וישתפר אפילו). לא היו לי כאבים כמעט בכלל ותוך יומיים חזרתי לעבודה וללימודים. החזה עדיין מאוד נוקשה ועומד גבוה אבל הבנתי שזה מסתדר עם הזמן. היום בביקורת הרופא אישר להתקלח ולישון על הצד (יש!). יחד עם זאת שכחתי לשאול את הרופא-
א. כמה זמן אני צריכה להיות עם חזיית הספורט עד שאפשר לעבור לחזייה רגילה (הביקורת הבאה היא עוד 5 שבועות)?
ב. מתי אפשר לישון ללא חזיית הספורט? (האם צריך לחכות עד לביקורת או שאפשר לפני? היא מאוד מציקה לי בלילה וזה לא נוח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן23/07/2010היי,
אני ממליץ להיות ולישון עם חזית ספורט לתקופה של חודש ואני בודק את המטופלות שלי מספר פעמים בחודש הראשון וכמובן גם לאחר מכן. יתכן וההמלצות של הרופא שלך הן אחרות ולכן כדאי שתרימי טלפון למרפאה שלו בכדי לברר מה הן ההנחיות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחלי18/07/2010
האם ניתוח עם שתלים אנטומיים הוא ניתוח דומה לניתוח עם שתלים האחרים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים עגולים ואנטומיים
ד''ר נמרוד פרידמן18/07/2010היי חלי,
הניתוח דומה באופיו אולם מחייב דיוק ומיומנות רבים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשני11/07/2010
שלום,
עברתי לפני חודשיים הגלת חזה..החזה עדיין קשה וביומיים האחרונים נוזל לי ג'ל ממש קטן כאשר אני לוחצת על החזה.
האם זה בסדר או מעיד על קרע?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד``ר רונן גלזינגר11/07/2010שני שלום
לא ניתן לדעת מה הבעיה ללא בדיקה.
עליך לפנות לרופא המנתח שלך על מנת שיבדוק את ההפרשה ואת הקושי בשדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)