מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופורציותסיון24/10/2010
אפילו שקשה לענות בלי לראות אותי, אשמח אם לשמוע מה דעתכם -
גובהי 1.60
שוקלת כרגע 53 ק"ג
כלומר אני יחסית רזה, אבל לא דקיקה.
חזה קטן.
אני רוצה להגדיל את החזה, אבל מתלבטת כמה CC.
מנסיונכם, כמה CC יתאים לי, בהתחשב בגובהי, משקלי, והעובדה שאני לא רוצה משהו בולט מדיי, אלא רק משהו שיהיה נשי ועדין (כי כרגע אין כמעט כלום...לצערי...)
ושוב - אני יודעת שקשה לענות, אך אשמח לשמוע את דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
סיון24/10/2010בתשובתך מה- 23.10.10 בשעה 21:54 פירסמת תמונה של לפני ואחרי
כמה CC יש בכל שתל? מדובר בשתל "אגס" נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה זמן זה בערך אחרי ההגדלה
סיון24/10/2010האם צפוי לקטון או שזה פחות או יותר תוצאה סופית.
מצטערת על כל השאלות, יש לי קצת חשש שההגדלה תצא לי גדולה מדיי, דבר שלא מתאים לאופי שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה וגודל שתל
ד''ר נמרוד פרידמן25/10/2010היי סיון,
בחירת השתל נעשת על פי המידות שלך ומידות החזה שלך והשאיפות שלך. בחירה נכונה של שתל היא לפי הרוחב, האורך והגובה שלו ולא לפי הנפח. מסיבות אלו, בחירת השתל המתאים ביותר לך יכולה להעשות רק לאחר שיחה איתך, בדיקה וביצוע מדידות מפורטות שלך.
המראה הסופי של השד נוצר לאחר כחודש עד חדשיים ולאחר מכן לא צפוי שינוי משמעותי בגודל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - חשוב
סיון25/10/2010אולי בכל זאת תוכל לומר כמה CC שמת בתמונה מהתאריך 23.10 בשעה 21:54
העניין הוא שאני לא גרה בארץ, ואת הניתוח אעבור בחו"ל. המנתח שאולי רגיל לבנות שרוצות חזה גדול מאוד דוחף אותי לכיוון של 300CC, אבל לי יש הרגשה שזה יהיה לי קצת גדול.
מימדי הtrunk שלי הם כמו של הבחורה בתמונה - אורך ורוחב בית החזה, המרחק מעצם הבריח לפטמות גם נראה אותו סדר גודל, וגם גודל שדיים דומה.
באמת שיש לשתינו מימדים דומים.
אני מ-א-ו-ד מפחדת שעם הגובה שלי (מטר שישים) ו-300 CC אני אראה כמו בובה מתנפחת וארגיש לא נוח
(כשאמרתי את זה למנתח ושאלתי אולי עדיף 270 או 280CC, הוא אמר שמנסיונו רוב הבנות אחרי הניתוח אומרות חבל שלא עשו יותר גדול. אבל אולי אני לא כמו כל הבנות? אולי אני סולידית יותר? המטרה שלי היא באמת רק להיות נשית יותר, כי כרגע זה מאוד שטוח.)
בבקשה תעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 שבועות לאחרת הגדלהנ24/10/2010
שלום ד"ר,
עברתי הגדלת חזה לפני כ-4 שבועות. רק עכשיו במקרה קראתי באינטרנט שחשוב מאוד לבצע עיסוי של החזה באופן תדיר בשבועות הראשונים שלאחר הניתוח, כי זה משפיע באופן משמעותי על השגת מרקם רך של החזה לאחר הניתוח, ומונע תופעה של התקשות הקופסית סביב השתלים (עד כמה שניתן).
לצערי המנתח שלי לא יידע אותי על כך, וכמובן שלא הראה לי איך לבצע את המסאג'.
השאלה היא- האם בתקופה שעברה עד עכשיו הקופסית כבר התגבשה, ומסאג'ים ככל הנראה לא יהיו יעילים בשלב הזה? ואם לא- איך לבצע את המסאג'ים?
(הבנתי שיש שיטה רגילה ושיטה עמוקה- מה עושים בכל אחת מהן?)
בנוסף, האם יש איזשהו סיכוי שהשתלים יסתובבו/ יזוזו בשלב הזה? אם כן- ממה עלי להימנע? והאם הסיכוי הזה יהיה קיים תמיד, או שבשלב מסוים השתלים מתמקמים באופן קבוע וסופי?
תודה,
נ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן25/10/2010היי,
רוב המנתחים היום לא ממליצים על עיסוי וחלקם אף סבורים שהמסאג' אף יכול לגרום לקפסולה.
במידה והניתוח בוצע עם שתלים עגולים הרי שסיבוב שלהם לא מהווה בעיה מאחר והשתל סימטרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות על ניתוח להגדלת חזהרוני23/10/2010
שלום,
1. כמה ימי מנוחה מומלץ אחרי ניתוח להגדלת חזה?
2. אני סטודנטית לרפואה, בשנים הקליניות, כמה זמן לדעתך אחרי הניתוח אוכל לחזור לסבב במחלקה? ממה עליי להיזהר?
3. כמה זמן אחרי הניתוח צריך לישון על הגב?
4. מתי מותר לחזור לשחות (שחיית חזה, לא מהירה)?
5. כמה זמן אסור לנהוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות על ניתוח להגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן25/10/2010היי רוני,
מספר ימי מנוחה עד שבוע מספיקים ולאחר מכן תוכלי לחזור לפעילות רגילה כולל מחלקות. אין צורך לנקוט משנה זהירות. יש לשכב על הגב במשך כשבועיים במקרה של שתלים עגולים וארבעה שבועות במקרה של שתלים אנטומיים. יש להמנע מנהיגה למשך מספר ימים בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה מנוחה צריך אחרי ניתוח להגדלה?רוני23/10/2010
כמה ימי מנוחה מומלץ לקחת אחרי ניתוח?
מה צריך לעשות בימי המנוחה האלה - ללבוד משהו מיוחד? להיות במנח מיוחד? איך ישנים במיטה?
ושאלה קצת מצחיקה, אבל אשמח לתשובה - אני סטודנטית לסיעוד וכרגע לומדת בבית חולים (במחלקות עצמן). אני אצטרך לקחת את ימי המנוחה האלה על חשבון הלימודים, אבל אני לא רוצה לומר איזה ניתוח אני עושה. מה אני יכולה להגיד לאחראי עליי? אם אני אגיד שאני עושה ניתוח ואגיד שאני לא רוצה לפרט איזה ניתוח, זה ישמע אמין? (אני לא רוצה שיחשבו שאני בחו"ל, למשל, חוגגת, במקום להיות בבית חולים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה אחרי ניתוח להגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן23/10/2010היי,
אני ממליץ על מספר ימי מנוחה - עד שבוע, אולם לא צריך לשכב במיטה אפילו יום אחד.
אני מתאים חזיית ספורט למטופלות שלי וממליץ לשון על הגב בלבד בשבועות הראשונים לאחר הניתוח.
מספיק שתגידי שעברת ניתוח או אפילו שאת חולה. את לא צריכה לפרט את הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח,דנה22/10/2010
האם לאחר הניתוח צריך לקחת כדורים כל שהם?
מפני שיש לי בעיה קטנה, אני לא יודעת לבלוע כדורים. בכלל.
ויש לי עוד שאלה, כמה זמן זה מהרגע שקובעים את פגישת הייעוץ ועד לסוף הניתוח עצמו?
כי אני בת 18 וחצי לפני גיוס ורציתי לדעת אם אני אספיק.
תודה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח, - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/10/2010דנה שלום
לאחר הניתוח יש לקחת כדורים (אנטיביוטיקה , ויטמין E , נוגדי כאבים.)
לגבי לוח הזמנים, תלוי ברופא בו תבחרי לבצע את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהצביה21/10/2010
כשלוש שנים לאחר ניתוח הגדלת חזה. תמיד הרגשתי קצת כאבים בחזה אבל עכשו יש יותר הרגשת אי נוחות וכאב כשאני שוכבת במיטה מנסה לישון שום דבר לא נוח לי. על הצד כואב ועל הבטן אין בכלל מה לדבר גם כואב. ועל הגב התנוחה הכי נוחה בלי כאב. השאלה אם אמורים להיות כאבים בזמן שכיבה במיטה על הצד או הבטן ואם בכלל מותר לשכב על הבטן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר21/10/2010צביה שלום
לאחר שלוש שנים, סביר להניח שהכאב אינו קשור לניתוח אך על מנת להשלים ברור, כדאי שתפני לרופא שניתח אותך על מנת שיבדוק אם הכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת השתליםמור18/10/2010
שלום לפני 5 שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה.. כיום החזה ממש גדול מבחינתי ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את השתלים, לשתל קטן יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת השתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/10/2010מור שלום
ניתן להחליף את השתלים לשתלים קטנים יותר אך יתכן שיהיה צורך בניתוח הרמה על מנת לעצב את החזה, ולמנוע מראה ריק ונפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחריי חודשיים מאז הגדלת החזהניני18/10/2010
אני בת 37 ולפניי חודשיים עשיתי ניתוח להגדלת חזה. נקלטתי להריון ולפי הפורום שלכם הבנתי שממולץ לחכות שנה. רציתי לדעת מה הסיבות לחכות שנה, האם מסוכן או פשוט מבחינה אסטטית. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחריי חודשיים מאז הגדלת החזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/10/2010ניני שלום
ההמלצה לחכות שנה היא על מנת לתת לחזה להגיע לעיצוב האופטימלי שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה - מגבלות ספורט וגודלחסוי15/10/2010
אני מעוניינת לעשות הקטנת חזה, אני מודעת לכך שהחזה שלי אינו בגודל סטנדרטי להקטנת חזה ואף קטן ממנו אך אני לא מרגישה איתו בנוח. השאלה שלי היא אם יש מגבלה לגודל שאפשר לנתח ולגודל שניתן להגיע אליו. למשל לרדת ממידה D לB.
בנוסף לכך, אני מתעמלת תחרותית, מתאמנת כ4 פעמים בשבוע, אימונים אינטנסיביים.
האם הניתוח יכול למנוע ממני באיזשהו אופן להמשיך להתעמל בעתיד (חוץ מתקופת ההחלמה כמובן) ? אשמח לקבל תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - מגבלות ספורט וגודל - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן16/10/2010היי,
המגבלה לגודל היא אסתטית ולרוב לא רפואית. ניתן להקטין את החזה בצורה משמעותית ולא תהיה לכך כל השפעה על ההתעמלות העתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לספורט
חסוי17/10/2010קראתי במקום אחר שאחרי הקטנת החזה אסור להרים ידיים למשך זמן ארוך ולשאת משקלים כבדים, מכך הסקתי שלא יהיה ניתן להתעמל אחרי הניתוח...האם זה כך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לספורט - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן20/10/2010היי,
ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית מתונה לאחר כשבועיים ולפעילות מלאה לאחר כחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כעבים בכתף אחרי ניתוח הגדלת חזהalina11/10/2010
עברתי ניתוח הגדלת חזה לפניי שבוע ואחרי יומיים התחילו כעבי כתף האים זה קשור לניתוח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתף אחרי ניתוח הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן16/10/2010היי,
הכאבים יכולים לנבוע מחוסר הזזת היד לאחר הניתוח או מסיבות אחרות.
פני למנתח שלך בכדי שיבדוק אותך בצורה קפדנית ואז ניתן יהיה לתת הסבר מדוייק יותר לתופעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזהאני10/10/2010
ד"ר שלום
אני כשלושה שבועות לאחר הגדלת חזה שאלתי היא כזו: כבר כשבועיים חזה מגרד לי בטירוףףףףףףףףףף גירודים שמעירים אותי מתוך שינה !!!
זו הסיבה היחידה שאיני יכולה לישון בלילה אני מקפידה למרוח שמן על החזה אבל זה לא עוזר כבר כל החזה שלי עם סימנים מהגירוד ופצעים ...
האם זו תופעה נורמלית?????...
האם ממולץ לגשת לרופא עור?
ועוד משהו.... החזה השמאלי יותר גבוה מהימני וזה מאוד מדכא אותי ואני מתביישת ללכת עם חולצות צמודות.. האם המצב ישתנה גם החזה הימני אמור לרדת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר10/10/2010שלום
גרד כזה יכול לנבוע מאלרגיה לפלסטרים או קרם שאת משתמשת מומלץ להיוועץ ברופא עור. לגבי מיקום השתלים או מראה השד, כעת המצב הוא לא סופי ודברים עוד ישתנו אך מומלץ מאד להיות במעקב של הרופא המנתח שיוכל לוודא שאין כל סיבוך המתפתח כמו למשל התקשות הקופסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזהדנ יאלה09/10/2010
שלום
עברתי הגדלת חזה מתחת לשריר לפני חמישה שבועות
כרגע הכאבים בשרירי בית החזה כמעט בלתי נסבלים
הייתי אתמול אצל רופאת המשפחה אשר נתנה לי משככי כאבים עבור כאבים חזקים
לי זה מרגיש כאילו השרירים שלי קרועים האם יתכן? בזמן הכאב התנועה של הזרועות מוגבלת אף יותר מה עלי לעשות על מנת לזרז את ההחלמה
או לפחות להקל על הכאב כי הכדורים לא מספקים
בבקשה עזרו לי אני כמעט ולא ישנה כבר תקופה ארוכה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר09/10/2010דניאלה שלום
5 שבועות לאחר ניתוח לא אמורים להיות כאבים עזים כל כך. בחלק מהטכניקות הניתוחיות אמנם מנתקים חלק מהשריר אבל הכאבים אמורים לחלוף תוך כ 10-14 יום. אני מציע שתפני לרופא המנתח שיבדוק ויראה האם אין בעיה מעבר להחלמה הרגילה של הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
דנ יאלה09/10/2010הייתי מספר פעמים אצל הרופא המנתח
לטענתו הכל נראה בסדר והכאבים הם תוצאה של החלמה לא שגרתית
ושאין מה לעשות
האמנם אין מה לעשות?
מה יכולה להיות הסיבה לכאבים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזרנעמה08/10/2010
שלום
לפני 5 שנים עשיתי ניתוח להגדלת חזה.עכשיו אני בהריון והחזה התנפח מאוד וקיבל קצת נפילה. אני מאוד אוהבת את המראה העכשוי גם כי הוא גדול יותר וגם כי הוא נראה משוחרר ורך יותר.
האם לאחר ההריון כשהחזה יקטן בחזרה אפשר להגיע בניתוח למראה דומה של החזה בזמן ההריון, מצד אחד גדול יותר ומצד שני שיראה רך ומשוחרר??
ממה שאני זוכרת לאחר הניתוח עברה כמעט שנה עד שהחזה נראה "אמיתי" ולא נוקשה.
שאלה שניה - באופן כללי כל כמה שנים צריך להחליף את השתל? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
נעמה08/10/2010אני צריכה ללדת עוד חודשיים, האם בזמן הלידה מופעל לחץ על השתל שיכול לפגוע בו (השתל נמצא מתחת לשריר)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלה והריון
ד''ר נמרוד פרידמן10/10/2010היי טל,
בהחלט יתכן שניתן להעניק לך את המראה המבוקש מאחר ואחרי הלידה העור יכול להיות רפוי יותר. חשוב לזכור כי יש להמתין כחצי שנה לאחר הלידה או הפסקת ההנקה לפני שמבצעים את הניתוח.
בשתלים החדשים אין צורך בהחלפה מונעת של השתל.
השתל לא יפגע במהלך הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון חזה טובולריסטודנטית03/10/2010
שלום ד"ר פרידמן,
כאשר מתקנים חזה טובולרי, האם ניתן להקטין את הפטמות לגודל יותר קטן מהגודל המוצג בתמונה?
ושאלה נוספת: איך קורה שהעור מספיק להכיל את נפח השתל ולא נקרע?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון חזה טובולרי - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן05/10/2010היי,
ניתן להקטין את הפטמות יותר.
העור יכול להמתח והוא לעולם אינו נקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדגלת חזהאני03/10/2010
ד"ר שלום
לפני כשבועיים עברתי ניתוח הגדלת חזה ההחלמה עברה עליי בלי יותר מידיי כאבים ונכון להיום אני מתפקד לגמרי לבד ויכולה לעשות הכול...
כשהיגעתי לייעוץ אמרתי לרופא שאיני רוצה חזה ענק אני רוצה חזה שיראה טיבעי
אני לא רזה מידיי אבל גם לא שמנה (אני בת 25 מטר 60) .
הרופא קבע שהוא ישים לי שתלים גודל של:310 CC לאחר הניתוח הוא ניגש אליי ואמר לי שהוא שם לי בסוף שתל של 285 CC כי ה300CC היה גדול בשבילי ולא התאים לי .
היום שאני שבועיים אחרי והחזה מתחיל להיתרקח ויורד אני מרגישה שהוא קטן לי ולא מתאים לי לפרופורציות של הגוף , גם אנשים שרואים אותי אומרים לי שהוא קטן.
האם אני יכולה להוסיף לשתל לגדול יותר? ומתי אפשר לעשות את זה שוב אם אני לפני שבועיים עשיתי ניתוח?
האם אני צריכה שוב לשאת בהוצאות הניתוח ?
סליחה על האורך ואודה ותשובתך המהירה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן05/10/2010היי
בחירה נכונה של השתלים נעשת על פי הממדים של החזה שלך וממדי גופך ולא לפי הנפח של השתל.
בחירת השתלים נעשת בהתאם לקרטריונים הללו לפני הניתוח.
ההחלטה על החלפת שתל לגדול יותר צריכה להעשות לאחר בדיקה ומדידות ולא רצוי לעשות אותה בחופזה.
את צריכה לסכם את נושא העלויות עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)