מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסויה17/09/2010
שלום רציתי לשאול כמה זמן אחרי ניתוח להגדלת חזה ניתן לעשות ספורט .
אני ממש רוצה לעשות הגדלת חזה וכעבור חודשיים שלושה לכל היותר לצאת לשביל ישראל , האם זה אפשרי ?
ושאלה נוספת , אני בת 17 והשדיים שלי לא שווים יש סיכו שהם ישתוו ויגדלו בשנה הקרובה ?
צום קל וגמר חתימה טובה לכולם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רונן גלזינגר17/09/2010שלום לחסויה.
במידה והכל יתנהל כשורה ולא יהיו סיבוכים , סביר להניח ששלושה חודשים לאחר הניתוח לא תהיה שום מניעה לצאת לחוצה ישראל. תהני.
לגבי א-סימטריה בשדיים, כל זמן שהגוף לא הגיע לבגרות מלאה ועדיין מתקיים תהליך גדילה יש סיכוי לשינוי. חוסר שוויון בין השדיים במידה כזו או אחרת קיים כמעט אצל כל אישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הגדלת חזה. דחוףלידר16/09/2010
שלום עברתי לפני שבוע וקצת הגדלת חזה מעל השריר. אחרי שעברה השפעת ההרדמה הרגשתי בשד ימין כאבים חזקים. לקחתי קצת אופטלגין ובכלל תוך יומיים זה עבר. אבל פתאום התחילו לי כאבים חזקים בשד שמאל, כאילו משום מקום, והתחלתי להלחץ. הייתי בביקורת אצל המנתח והוא אמר שזה הגיוני כי אני קטנה ושברירית. (אני 1.58 ושוקלת 39). (הרופא שניתח אותי תמיד הציק לי שאני אנורקסית, למרות שזה המבנה אצלנו במשפחה). אמרתי לו שאני לוקחת כדור אופטלגין והכאב לא עובר אז הוא אמר לי לקחת יותר, אבל אני כבר לוקחת את הכדורים האלו כמעט שבוע ומפחדת מתופעות לוואי והאמת שאני גם לא רמגישה שזה כ"כ עוזר..אולי הגוף כבר התרגל לחומר. בקיצור ממש ממש סבלתי מכאבים בשד שמאל כל צעד כמעט שעשיתי גרם לי לכאבי תופת וגם בצד הזה בגב. חשבתי כבר שאני עומדת למות והכי עיצבן אותי היחס של המנתח שנדמה לו שבגלל שאני עם מבנה גוף כזה רזה לא מנסה לבדוק בכל זאת אם אולי התפתח דימום פנימי או משו. רק אתמול פחתו לי הכאבים בשד הזה, אבל עדיין יש פעמים שפתאום בא לי הכאב החזק הזה (בעיקר כשאני הולכת. לעומת זאת כשאני שוכבת על הצד הזה לא כואב לי בכלל).
מה אני אמורה לעשות במצב כזה?
ודבר נוסף, השדיים שלי נראים רחוקים זה מזה וכשאני שמה חולצה צמודה זה נראה ממש זוועה. יש דרך לתקן את זה בלי ניתוח חוזר?
תודה מראש
לידר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח
ד``ר רונן גלזינגר16/09/2010לידר שלום
בתקופה לאחר ניתוח הגדלת חזה עלולים להיות כאבים. אם הכאבים נראים לך חריגים עלייך לסמוך על המנתח שבחרת (שאם לא היית סומכת עליו לא היית מתנתחת אצלו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה- בעיה פתאומיתשרהל'ה13/09/2010
היי,
לפני שנתיים וחצי עשיתי הגדלת חזה
לפני יומיים, התחלתי חוש תחושה מאד לא נעימה בש הימני, כאילו השתל יצא ממקומו ורוצה לצאת אל מחוץ לעור.
ביקרתי אצל הרופא הפלסטיקאי שלי, הוא בדק ואמר שהכל בסדר, אולם הכאבים ממשיכים ותחושת אי הנוחות ממשיכה להטריד אותי.
השד, מבחינת מראה והכל לא איבד את צורתו ואין סימני לוואי כאלה ואחרים, חוץ מתחושה פנימית מאד לא נעימה.
רציתי לשאול מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה.
לתשובתכם המהירה אודה !!!
שרהל'ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
ד``ר רונן גלזינגר13/09/2010שרהל'ה שלום
ללא בדיקה קשה לדעת מה יכולה להיות הבעיה. אם תחושת אי הנוחות נמשכת פני שוב לפלסטיקאי שלך.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אבל...
שרהל'ה13/09/2010רציתי לשאול אותך מה הסממנים של דליפת סיליקון ?
השד שלי נשאר באותה הצורה, אני רק מרגישה אי נוחות.
בדק אותי היום גם כירוג ( רגיל, לא כירוג שד) ואמר שעל פניו הכל בסדר, אבל כדי להיות בטוחים שאין דליפה הוא שלח אותי לאולטרהסאונד.
מה הסממנים של זה בבקשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטראסאונד
ד``ר רונן גלזינגר13/09/2010שרהל'ה שלום,
בדרך כלל כאשר יש דליפה צורת השד משתנה.
באולטראסאונד ניתן לראות ,ברוב המקרים, במידה ויש שינויים בשתל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבתלילך11/09/2010
שלום רב עברתי הגדלה לפני חודשיים 330cc מאוכזבת מהגודל ממששששששש מיואשת מאוכזבת רוצה לדעת מה עליי לעשות ואחרי כמה זמן אפשר לעשות ניתוח חוזר והאם אני צריכה לשלם מחיר מלא על ניתוח חוזר?????????. אני ממש מאוכזבת ולא רגוע בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוכזבת
ד``ר רונן גלזינגר12/09/2010לילך שלום
לוקח זמן לשד לאחר ניתוח לקבל את הצורה והגודל המדוייקים ולדעתי עליך להתאזר בסבלנות על מנת לראות את התוצאה הסופית.
לגבי ניתוח חוזר ועלויות, לכל מנתח יש את הנוהלים וההעדפות שלו. מומלץ להתייעץ עם המנתח שלך ולשמוע מה ההמלצות שלו.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא מרדים לפני ניתוחחסוי05/09/2010
סליחה על כל השאלות פשוט הניתוח מאוד קרוב ואני רוצה להיות בטוחה ב100%.
כנראה שהרופא שירדים אותי הוא ד"ר פרנקל דוד
האם אתה מכיר אותו?
האם הוא ידוע כמרדים טוב?
זה החלק שהכי מפחיד אותי ואת הוריי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא מרדים
ד``ר רונן גלזינגר07/09/2010חסויה שלום
על מנת להקטין את חששותיכם בקשו פגישה עם הרופא המרדים ותוכלו לשאול את כל השאלות.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהחסוי05/09/2010
אני בת 21 ועומדת כרגע לפני ניתוח הקטנת חזה והרמה כמובן.
אני שוקלת כרגע 55 ואמרו לי שכדאי לי להרזות קצת למשקל שאני רוצה להיות (50) לפנ הניתוח כי אחרי הניתוח אם ארזה זה עול לשנות את צורת החזה ולגרום לו ליפול מעט וכמו כן לקטון.
האם 5 קילו הן ממש משמעותיים וישנו משמעותית את הניתוח?
כמ כן, האם שמעת על ד"ר רובינפור? ועל ניתוחים כאלה שעשה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן07/09/2010היי ,
אכן מומלץ לבצע את הניתוח לאחר שהיגת למשקלך היציב.
ירידה במשקל (גם של 1-2 ק"ג) יכולה לגרום להתרוקנות וצניחה של השדיים לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה לפני הריון והנקה או שאיבהלוני03/09/2010
שלום,
אני בת 35 וטרם עברתי לידות, בשנתיים הקרובות מן הסתם ארצה ללדת. הבנתי ממחקרים שאפשר להניק בלי חשש לסיכון לתינוק , אך מה באשר לצורת החזה שכמובן משתנה לפני ואחרי הריון והנקות? ושאלה שניה שיותר חשובה היא האם זה נכון שבמקרה ואלד פג, ואצטרך לשאוב, האם יש בכך סיכונים לאיכות החלב והשד מבחינת בצורה ובכלל אחרי שעבר הגדלה? אשמח לתשובה , תודה ושנה נפלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה ולידה
ד''ר נמרוד פרידמן03/09/2010היי לוני,
שינוי בצורת החזה יכול לקרות בתוצאה מההריון וההנקה ללא קשר להגדלת חזה. יתכן ותרצי לעבור ניתוח לתיקון החזה לאחר מכן אולם הדבר הוא ללא קשר להגדלה.
הגדלת חזה לא משפיעה על איכות החלב ואין סיליקון בחלב של נשים שעברו הגדלת חזה. השאיבה לא תשפיע על צורת החזה המוגדל בצורה שונה מחזה לא מוגדל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד הרגישות בפטמהיובל31/08/2010
אני רוצה לדעת האם כל מי שעוברת הגדלת חזה מאבדת את התחושה בפטמה או שיש אחוז משויים של בחורות שזה קורה להן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן31/08/2010היי,
אבוד מוחלט של התחושה דו צדדית הוא נדיר יחסית וקורה יותר ככל שהשתלים גדולים יותר.
% המקרים בהם יש שינויים בתחושה (יותר , פחות או בכלל לא) הוא 5-10%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנה והגדלהמירי30/08/2010
עוברת בקרוב ניתוח הרמה והגדלה לאחר שבעבר עשיתי הקטנה לפני 15 שנה
סוג העבודה שלי היא הרבה על כביש בנסיעות פגישות הליכה וסוכבת בידיים קלסר מסמכים ששוקל לדעתי 2 קילו
השאלה כמה זמן לאחר הניתוח אני אוכל לתפקד בעבודה?
אמרו לי אחרי שבוע זה הגיוני?
ולגבי ספורט מתי אוכל לחזור לעשות ספורט אני רצה שלוש פעמיים ושבוע ומרימה משקולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנה והגדלה
ד``ר רונן גלזינגר31/08/2010מימי שלום
זמן החלמה לאחר ניתוח הוא אינדיבידואלי.
יש מנותחות ששבוע זה זמן סביר עבורן ויש כאלו שזמן ההחלמה אורך מספר שבועות.
לגבי חזרה לספורט, לכל מנתח יש את הגישה שלו לגבי החזרה לפעילות ספורטיבית. אני ממליץ להתייעץ עם המנתח שלך ולשמוע ממנו מה ההנחיות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!לייי27/08/2010
שלום..
אני בת 15 ויש לי חזה ממש גדול במידה 75D
אני קצת מלאה ויש לי גוף ממש צר,
אני לא אוהבת להבליט במיוחד את החזה, ומנסה ללבוש חולצות שיסתירו אותם כמה שפחות.
התחיל לגדול לי החזה בגיל 13 בצורה מאוד משמעותית
אני לא יכולה איתם יותר, הם ממש מפריעים לי!
האם יש דבר כזה להוריד אותם קצת בעזרת ספורט? או משהו אחר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף
ד``ר רונן גלזינגר31/08/2010לי שלום
לא ניתן להקטין חזה בעזרת ספורט.
ניתן להקטין חזה בעזרת ניתוח.
עליך להגיע עם הורה מלווה לפגישת יעוץ על מנת לקבל חוות דעת ואז לקבל החלטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחה של השדאודליה24/08/2010
שלום,
עברתי הגדלת חזה ליפני שבע שנים, ורציתי לדעת איך יודעים אם יש צניחה של השד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת שד
ד``ר רונן גלזינגר24/08/2010אודיה שלום
מאחר וכוח המשיכה מתקיים, הצניחה של השד מתחילה יום לאחר הניתוח.
סביר להניח שלאחר 7 שנים יש צניחה מסוימת.
האם הצניחה היא כזו שמצריכה תיקון, את זה ניתן לדעת רק לאחר בדיקה.
הנך מוזמנת להבדק על מנת לקבל תשובה מדויקת יותר.
דר' גלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר היתוח הקטנת חזה -שאלהמודאגת23/08/2010
שלום,
עברתי ניתוח להקטנת חזה לפני כשבועיים וחצי.לפני שבוע הוסרו התפרים, אך מסביב לפטמה מופיעים כיבים (פצעים פתוחים) קטנים .רופא נתן משחה סינטומיצין 3%+הנחיה לחבישות +שטיפה עם סבון.האם זה תופעה נורמלית?תוך כמה זמן הכל הפצעים צריכים להיסגר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן23/08/2010היי,
יתכן ומדובר בתגובה לחוטים נמסים שנותרו מתחת לרקמה. אני מאמין שבטיפול נכון הבעיה תפתר ולא תהיה פגיעה בתוצאה הסופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עטרהאנונימית23/08/2010
חזה בינוני-גדול (מידה C) ועטרה גדולה גם- קוטר כ6-7 ס"מ (הנורמלי כ 4 ס"מ?), האם יש מקום להקטינה בניתוח או שהדבר בגבול הסביר עדיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל עטרה
ד''ר נמרוד פרידמן23/08/2010היי אנה,
הדבר החשוב הוא איננו הגודל הממוצע של העטרה אלא כיצד את מרגישה עם החזה שלך.
במידה ואת חשה איתו בנוח, הרי שאין צורך לעשות כלום.
במידה והעטרות גדולות לטעמך, הרי שניתן להקטינן בניתוח לא מסובך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות- בעיקר למנותחות וגם למומחיםחסויה17/08/2010
רציתי לשאול את מי שעברה ניתוח כבר ,
איך ההרגשה ( פיזית) עם השתל החדש ? ... זה משנה את ההליכה יציבה הרגשה וכדומה?
עוד שאלה , הי מי שכבר הייתה עם גבר אחרי הניתוח , ויודעת בכנות מה הוא חושב על זה , האם יש הבדל של ממש בהרגשה בין שד אמיתי לשד עם שתל ? כאילו עם נוגעים , גברים יודעים להבדיל ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן17/08/2010היי,
השתל לא משנה את התחושה או ההליכה (אם כי מניסיוני, נשים רבות הולכות זקוף יותר לאחר הניתוח מאחר והן גאות בגופן). כל זאת כמובן במידה והשתל שנבחר מתאים לגופך. שתל גדול מדי יכול לגרום למראה ותחושה לא טבעיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקומסטיהשואל17/08/2010
שלום,
אני בן 24 ורציתי לדעת לגבי גניקומסטיה
לאחר שקראתי בפורום על זה הבנתי שזאת הבעיה שקיימת אצלי לדעתי בין רמה 2-3 לפי הפורום
איפה ניתן לעשות את הניתוח / תיקון הזה (אני בקופת חולים מאוחדת - האם יש השתתפות?)
ומה בערך העלויות של ניתוח כזה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינקמסטיה - הקטנת חזה לגבר
ד''ר נמרוד פרידמן17/08/2010היי יואב,
הנתוחח מתבצע על ידי כירורג פלסטי ועליך לברור את הרופא שברצונך שינתך אותך.
כאשר הבעיה היא משמעותית, יש השתתפות מסויימת של הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)