מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התהפכות השתליםשירן16/06/2010
שלום
לפני 4 שנים עשיתי ניתוח להגדלת חזה
בשנה האחרונה כל פעם שאני זזה או מתכופפת החזה נהיה לי שפיצי
ואחרי שאני נוגעת בו וממששת אותו קצת הוא חוזר להיות עגול
האם זה נורמלי?? מה צריך לעשות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התהפכות שתלים?
ד``ר רונן גלזינגר17/06/2010שירן שלום. ישנם מצבים של התהפכות השתלים, לעיתים בגלל נוזלים שמצויים מסביב לשתל. בכל מקרה מומלץ שתפני למנתח שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהחסוי16/06/2010
ברצוני לעבור ניתוח להקטנת חזה אך מוטרדת מהצלקת שנשארת לאחר הניתוח
מעוניינת לדעת כמה זמן מהניתוח דרוש לצלקת להתאחות והאם ישנן שיטות ניתוח מסויימות בהן הצלקת שנשארת קטנה יותר ומתאחה מהר יותר.
בנוסף רציתי לדעת מה ההשלכות של לעבור את הניתוח בחודשי הקיץ? האם זה עלול להפריע ללכת עם גופיות קצרות או ללכת לים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן16/06/2010היי,
החתך מתאחה מהר אולם הצלקת מטשטשת בהדרגה ומגיעה למצבה הסופי לאחר שנה ויותר.
ישנן שיטות שונות לניתוח. אני מעדיף את השיטה של חתך סביב הפטמה וממנה כלפי מטה. חתכים אלו מחלימים יפה במרבית המקרים.
ניתן ללכת לים לאחר כחודש וגופיות קצרות בכל זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים בהקטנת חזהנעם15/06/2010
עשיתי ניתוח להגדלת חזה לפני כמה שנים ואני רוצה לעבור ניתוח נוסף. מהם הסיכונים? האם יש סיכוי שאני לא אוכל להניק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח?
ד''ר נמרוד פרידמן15/06/2010היי,
את רוצה לעבור הגדלה, הרמה, הוצאת שלים או החלפה שלהם לקטנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ירידה של 70 ק"גמירה15/06/2010
האם לאחר ירידה של 70 קילו כשעיקר עודפי העור הם בבטן התחתונה הריון יכול לעשות את המצב גרוע יותר? ז"א אם היום אני אחרי הירידה הזו נכנסת להריון והבטן שוב נמתחת האם היא תחזור למצבה הקיים לאחר ההריון או שהמתיחה הנוספת רק תחמיר את המצב? בת 30.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
ד''ר נמרוד פרידמן15/06/2010היי מירה,
קשה לצפות מראש כיצד גופך יגיב להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר בנושא הגדלת חזהאני15/06/2010
ד"ר שלום
לפני כשנה וחצי הפסקתי להניק ולאחר כשלושה חודשים הלכתי לייעוץ הגדלת חזה (החזה ריקקקק מאודד ונפול ) המליצו לי גם הרמה ואמרו לי בגלל שהעור מאוד דק מומץ רק על 200CC
לאחר כשנה לפני זמן מה הלכתי למקום אחר לייעוץ והוא אמר לי דברים שונים לגמרי שאני לא צריכה הרמה והוא ממליץ לי על 300CC ואפילו טיפה יותר.
אני מאודדדד מבולבלת לא יודעת מה לעשות שתי הדברים שנאמרו הם דברים שונים ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד``ר רונן גלזינגר15/06/2010כמובן שדרך האתר לא אוכל לחוות דעה.
רפואה ככלל אינה מדע מדיוק ופלסטיקה עוד פחות מכך. לעיתים כאשר ישנה צניחה מסוימת הפתרון של רופאים שונים יכול להיות שונה כל אחד בהתאם לניסיונו. אין כאן עניין של תשובה נכונה ותשובה שגוייה, אלא שיקול דעת. עצתי לך לכי עם הרופא בו את מאמינה יותר וקבלי את גישתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני16/06/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שתליםשירן14/06/2010
שלום
עשיתי הגדלת חזה שתל 365 לאחר 4 שנים החזה נהיה לי ממש גדול
רציתי לדעת אם אפשר לעשות שוב ניתוח ולשים שתלים יותר קטנים.?
איך זה יראה?? האם החזה יפול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת השתלים
ד``ר רונן גלזינגר15/06/2010שירן שלום
לאחר זמן כה רב עם השתלים, אם נקטין משמעותית את גודלם ישנו סיכוי סביר שתהיה נפילה מסוימת של השדיים. המצב דומה למצב של ירידה במשקל וגם אז השד מתרוקן ויכול לצנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שתלים
שירן15/06/2010תודה על התשובה..
רציתי לדעת אם אפשר להוריד אותם אפילו במידה אחת.??
אם תהיה נפילה אני לא יעשה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת השתלים
ד``ר רונן גלזינגר15/06/2010שירן שלום
לא ברור לי למה את מתכוונת ב"מידה". מידה של החזייה או ירידה בגודל אחד בשתל. בגודל אחד בשתל לא יהיה שינוי משמעותי בגודל ולכן לא תהיה נפילה משמעותית אבל מכיוון שמדובר בשינוי מינימלי לא ממש מומלץ לבצע. לירידה במידה בחזיה (C ל B למשל) עלולה להיות צניחה מסוימת, אין דרך לדעת בוודאות מראש את מידת הצניחה מכיוון שזה תלוי גם באיכות העור ומידת האלסטיות שלו, גורמים שלא ניתן למדוד או לדעת בוודאות לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שתלים
שירן15/06/2010תודה רבה לך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
שירן15/06/2010בשנה האחרונה כל פעם שאני זזה או מתכופפת החזה נהיה לי שפיצי
ואחרי שאני נוגעת בו וממששת אותו קצת הוא חוזר להיות עגול
האם זה נורמלי?? מה צריך לעשות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפיטמות לאחר הגדלהבתאל13/06/2010
לפני שבועיים וחצי ניתוח להחלפת שתלי סילקון, צלקת מתחת לשד, לפני שבועיים הפרשה דמית מוגבת משד אחד, עברתי נקוז ושטיפה ומאז תודה לאל זה בסדר, הבעיה שיש לי רגישות חזקה בפיטמות ובנגיעה רכה זה בלתי נסבל וכטאב, אינני יכולה ללבוש אפילו טריקו כשאניבלי חזיה אפילו לא לשניות מספר, מה עושים ממה זה נובע. הביקורת שלי רק בעוד שבוע אני זקוקה ליעוץ ועזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לאחר ניתוח הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן14/06/2010היי,
לעיתים קיימת רגישות מוגברת של הפטמות לאחר הניתוח. התופעה חולפת תוך מספר שבועות.
נסי להגן על הפטמות עם פדים להנקה (פדים רכים ששמים בתוך החזיה בכדי לספוג את טפטוף החלב)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ושאלה נוספת
בתאל15/06/2010הבנתי שלא מומלץ להיקלט להריון אני מעל 40 ורוצה לחזור לטיפולי הזרעות ללא הורמונים על בסיס ביוץ טיבעי בלבד, היות ושנה היא תקופה שעשויה להיות קריטית בגילי, כמה זמן סביר אוכל להמתין בהנחה שקודם אחלים לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לא מובנת
ד''ר נמרוד פרידמן15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
בתאל16/06/2010קראתי כאן י שלא מומלץ להיקלט להריון כשנה מניתוח הגדלת חזה, מפאת גילי מעל 40 לא הייתי רוצה להמתין תקופה שכזו שעבורי זהו זמן מאוד יקר, לכן מה הטווח הסביר ממועד הניתוח, שאוכל לחזור לטיפולי ההזרעות כאמור ללא הורמונים אלא על בסס ביוץ טיבעי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן16/06/2010היי,
שנה הוא הזמן המומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיה לאחר הגדלת חזהדניאלה13/06/2010
היי,
לא קיבלתי מענה מרופא על השאלה ולכן אשאל אותה שנית בתוספת עוד שאלה.
1.המנתח הנחה אותי ללכת במשך חודש לאחר הניתוח עם חזיית ספורט כל הזמן.
מה קורה לאחר חודש? עוברים לחזיה רגילה? אפשר לישון בלי חזיה?
העם מומלץ ללכת כמה שיותר עם חזית הספורט בחודשים הראשונים כדי להשיג תוצאות טובות יותר?
2. האם כתוצאה מהגדלת חזה יכולים להופיע סימני מתיחה כמו בהשמנה או הריון? אם לא מה הסיבה?
תודה,
דניאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן14/06/2010היי דניאלה,
לרוב אין צורך בחזית ספורט יותר מחודש וניתן לשון ללא חזיה בהמשך.
במידה והשתל שהוכנס הוא גדול יחסית לשד והעור מתוח מאוד, יתכן ויהיו פסי מתיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עטרות .שני13/06/2010
שלום,
אם אני רוצה לעשות ניתוח להקטנת העטרות,
זה משאיר צלקת מסביב לעטרה ?
או שעם הזמן זה חולף ולא רואים שעשיתי ניתוח ? ואם כן אחרי כמה זמן זה חולף ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרות
ד''ר נמרוד פרידמן14/06/2010היי שני,
הפעולה נעשת עם חתך בגבול העטרה והעור.
לרוב ההחלמה במקום מצויינת וקשה להבחין בצלקת לארח כשנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בציוע ממוגרפיהענבר12/06/2010
שלום קוראים לי ענבר בעלת חזה טובלרי מקרה קל והודה לך אם תוכל לענות לי על כמה שאלות
1. האם חזה טובלרי מחייב שתל מעל השריר ?
2 האם שתל מעל השריר נחשב לפחות טוב משתל מתחת לשריר?
3. האם אפשר לבצע ממוגרפיה אם שתל מעל השריר?
4 האם עושים הגדלה מעל השריר יש יותר סיכוי שצורת השד תשנה אחרי לידה ?
5 האם שיטת חצי חצי נחשבת לטובה ?
6 האם לדעתך פשר לעושות ניתוח לפני גיוס או עדיף לדחות ?
תודה רבה ענבר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן12/06/2010הי ענבר,
1. ניתן לבצע תיקון של חזה טובולרי גם כשהשתל מתחת לשריר.
2. בהחלט לא.
3. בהחלט כן.
4. השתל לא שומר על השד מפני צניחה או שינויים של הריון והנקה מבלי קשר למיקומו.
5. לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות וחשוב לבחור את השיטה המתאימה לכל אחת ואחת.
6. ניתחתי בנות רבות לפני הגיוס מכיוון שהן לא חשו בנוח עם החזה שלהן במקלחות המשותפות. אף אחת מהן לא הצטערה על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסות ארוכותאילנה11/06/2010
שלום,
האם ידוע לכן אם אחרי הגדלה, יש בעייתיות עם טיסות ארוכות ? (14 שעות)
האם השתלים עשויים להינזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה וטיסה
ד''ר נמרוד פרידמן11/06/2010היי אילנה,
את יכולה להיות רגועה לחלוטין. מאומה לא יקרה לשתלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיה לאחר הדלת חזהדניאלה10/06/2010
היי
המנתח הנחה אותי ללכת במשך חודש לאחר הניתוח עם חזיית ספורט כל הזמן.
מה קורה לאחר חודש? עוברים לחזיה רגילה? אפשר לישון בלי חזיה?
העם מומלץ ללכת כמה שיותר עם חזית הספורט בחודשים הראשונים כדי להשיג תוצאות טובות יותר?
תודה,
דניאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר גלזינגר-מומלץ
אילנה11/06/2010תשובה לדניאלה: אני כבר 5 שנים אחרי הגדלה, אצל ד"ר גלזינגר. עד היום, אני משתמשת בחזיות ספורט. רק לאירועים מיוחדים, מרשה לעצמי חזיה אחרת. כמובן ללא ברזלים.
אני בטוחה שההקפדה היא זו ששומרת על השתלים. אצלי זה כך בכל אופן.
לגבי ד"ר גלזינגר- אל תתפשרו. מדובר במקצוען ולא פחות חשוב- אדם אנושי מאוד.
לפחות 4 פעמים אחרי הניתוח (במהלך החודש הראשון) הטרדתי אותו והוא קיבל אותי בכל פעם עם המון סבלנות ואדיבות.
לכו על זה- רק רונן גלזינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה טובולרישני10/06/2010
שלום דוקטור נמרוד,
יש לי מס שאלות בקשר להגדלת חזה :
1. החזה שלי נקרא חזה טובולרי לפי מה שאני רואה בתמונות שיש לך באתר זה נורא דומה לצורת החזה שלי, איסמטריה קלה בחזה ועטרות גדולות וגם אין סימטריה בעטרות .
עכשיו השאלה שלי מה יהיה המחיר להגדלת חזה במקרה כזה ?
2. האם התיקון יצטרך שלבים שאין אותם בהגדלת חזה רגילה ? מה שונה מבין שני הניתוחים הנ'ל?
3. אני בת 17 וחצי, וכבר משתוקקת להגיע לגיל 18 , לפני הגיוס לצ'הל ולעבור הגדלה,
האם אתה ממליץ לעבור את הניתוח לפני הגיוס , או בגיל מאוחר יותר ?
בבקשה תענה לי, אני כ'כ זקוקה לתשובות .
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן11/06/2010היי,
במקרה של אסימטריה משמעותית, ניתן לנתח גם לפני גיל 18.
עלות הניתוח תלויה באופי התיקון הנדרש. הטווח הוא: 20000-30000 ש"ח.
בניתוח תיקון חזה טובולרי יש צורך להקטין את העטרות, לתקן חוסר סימטריה, להשתמש בשתלים מיוחדים ולעצב את השד מבפנים. כל הפעולות הללו לא נדרשות בהגדלה רגילה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנושא
שני11/06/2010שמתי לב גם בתמונות שהתוצאה יוצאת הרבה יותר 'טבעית' ז'א יותר דומה לחזה טבעי ,
זה בגלל סוג השתלים שמוכנסים בניתוח כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש חזה טובלרי אשמח ליצור איתך
ענבר12/06/2010גם לי יש חזה טובלרי אשמח ליצור איתך קשר אני בת 18 לפני גיוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג שתלים
ד''ר נמרוד פרידמן12/06/2010היי,
לשתלחם יש חשיבות עצומה בניתוח הזה מכיוון שהם עוזרים בעיצוב השד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזיה לאחר ניתוח הגדלת חזהניקול10/06/2010
ראשית עליי לציין שאני מאוד מודה על העזרה שלכם כאן !!
כזכור עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כחודש, החזה שהייה לי לפני הניתוח הייה נפול.
הסתפקתי אך ורק בהגדלה ולא בהרמה.
שאלתי היא האם לללכת עם חזייה רגילה או גוזייה שכמובן מחזיקה קצת פחות?
מה מומלץ? כמובן בהתחשב בעובדה שהחזה בעתיד עוד יכול ליפול?
והאם בכלל אפשר ללכת בלי?? בכל זאת יש לי סיליקון מותר לא? :) ( מידת החזייה שלי היא 75C )
ומתי החזה יקבל צורה עגולה יותר, הוא עדיין קצת שפיץ :)
ועוד קצת בנושא החזיה, אני עם החזיית ספורט המיוחדת שלאחר הניתוח האם מומלץ להשאר איתה יותר מחודש בהתחשב במצבי?
ושוב תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה אישית
רותם10/06/2010היי ניקול!
ראשית אני מקווה שאת כבר שלמה בעניין הגודל.
שנית אני חושבת שאם הרופא המליץ לך לעשות הרמה אז חבל שלא עשית אבל בעניין גודל השתל מזל שלא עשית גדול יותר כי אין ספק שהצניחה הייתה באה מהר מאוד אין מה לעשות נגד הגרויטציה!(כוח המשיכה).
בעניין החזייה רצוי להיות איתה כמה שיותר זמן במיוחד כשאת בבית .
אבל אפשר גם להתפנק וללכת עם גוזיה או גם בלי אבל זהירות לא להפריז!
ובעניין הצורה של החזה אל תמהרי זה יקח עוד חודש חודשיים החזה צריך לרדת קצת לקבל צורה עגולה(תלוי בסוג השתל וצורתו כמובן). ולבוא קצת קדימה.
אז תהני מהם ושיהיה לילה קסום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן11/06/2010היי ניקול,
חזיה מחזיקה טוב יותר ומומלץ להיות איתה. מעבר לחודש את יכולה לקחת כל חזיה ובתנאי שהיא תומכת בשד. לא מומלץ להיות בלי חזיה לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה אישית גם כן
מיכל11/06/2010אני מסכימה עם התגובה הראשונה ועם התגובה של הד"ר.
דעתי היא שכדאי לך ללבוש בעיקר חזיה ולא גוזיה, בהתחשב בעובדה שיש לך גודל C.
אני עברתי הרמה והקטנה, והיום יש לי B-A, משהו כזה, והרופא שלי אמר לי, שאני יכולה ללבוש מה שאני רוצה ומה שבא לי, בגלל הגודל היחסית והדי קטן שיש לי.
תהני ממה שיש לך, כמו שנכתב לך בתגובה הראשונה.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה!!
ניקול11/06/2010מודה לכם על העזרה !! אתם מקסימים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה נפולענת10/06/2010
שלום
אני בת 19 והחזה שלי מאוד נפול יחסית לשאר בנות וחברות שאני מכירה.
אני רואה בנות בים ונורא מקנאה בהם ומאוד מפריע לי שאני צריכה ללבוש חזייה ולא ללכת בחופשיות בגלל הדבר.
למה אצלי זה ככה ואצל בנות אחרות לא?
גם אני מתביישת להוריד חזייה בפני חבר שלי ואנחנו חברים כבר שנה. (עם חזייה החזה נראה עומד ויציב אבל כשאני מורידה אותו הכל אחרת אם אתה מבין אותי....)
אני מאוד מפחדת מניתוח פלסטי וזה גם עולה יקר אז לא נראה לי שאני יקח את זה בחשבון..
מה לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה נפול בגיל צעיר
ד''ר נמרוד פרידמן11/06/2010היי ענת,
הצניחה המוקדמת תלויה בביולוגיה שלך ואין לה פתרון לא ניתוחי.
הקפידי על חזיה תומכת טובה בכדי להאיט את התהליך ככל שניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)