מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת והרמת חזהדנה10/07/2010
שאלה קונטרטית,
טיפולי הגדלת חזה בדרך כלל ילוו עם טיפולי ' ? במה זה כרוך? איך אדע אם אני צריכה רק או גם הגדלת חזה וגם הרמת חזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמה או הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן10/07/2010היי דנה,
פני לבדיקה של מנתח פלסטי והוא יוכל לומר לך אם את צריכה הגדלה או הרמה או שילוב של שניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה09/07/2010
שלום , אני לא יודעת אם זה בדיוק הפורום לשאלה הזאת אבל בכל זאת...
אני בת 17 ,, השדיים שלי לא שווים בגודלם ולאחרונה ( כמה ימים ) הם ממש כואבים לי שניהם , בעיקר באזור הפטמות אבל גם השד עצמו , רציתי לדעת האם זה יכול להיות בגלל שהם גדלים ?
אני לא צריכה לקבל מחזור בשבוע הקרוב אז אני פוסלת את האפשרות שזה זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפטמות
ד``ר רונן גלזינגר09/07/2010לחסויה שלום
יתכן שהכאב אכן נובע מתהליך הגדילה אך מומלץ לפנות לרופא המשפחה לצורך בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשיר07/07/2010
לפני כשנה עברתי ניתוח להגדלת חזה, המנתח החליט להכניס לי את השתלים מעל השריר, אחרי כשנה החזה נפול וישנם קיפולים בשתל, החזה מתקשה לכואב לפעמים, האם הרופא היה אמור להכניס את השתל מתחת לשריר? והאם הכאבים והקפלים זה דבר נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן08/07/2010היי שיר,
מיקום השתל מתח לשריר לא הייתה משנה את הצניחה אבל יתכן שהיו פחות קפלים בחלק העליון של השד. אם הקפלים הם בחלק התחתון או הצדדי של השד, מיקום שונה של השתל לא יפתור את הבעיה. יתכן שהחלפת השתל לשתל אנטומי או שתל עם סילקון ג'ל צמיגי יותר יכולה לעזור.
סיבה נוספת אפשרית לקפלים ושיכולה להסביר את הכאבים היא התפתחות קפסולה סביב השתל.
במקרה כזה, טיפול בכדורים (סינגולר) יכול לעזור או ניתוח חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון חזה טובולרימיכל05/07/2010
שלום רב,
אני בעלת חזה טובולרי ומבנה גבוה, פניתי לייעוץ להגדלת חזה ונאמר לי כי עלי להוסיף בצד אחד 350 וצד שני 375 אני מפחדת שזה גדול מידי , יש ציין כי אני בעלת מבנה בינוני ולא צר . הרופא המליץ ליעל פרופיל מוך בגלל המבנה של החזה שהוא גבוה , ברצוני לדעת על פי התמונה שמאוד דומה למצבי איזה סוג שתל הכי מתאים איזה פרופיל גבוה או נמוך יש לציין כי הניי מעוניינת בכמה שיותר מצב סופי טבעי ולא מראה פוש אפי .
האם הניתוח מחייב הקטנת הפטמות ?
אשמח לקבל תשובתכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן05/07/2010היי מיכל,
התמונה שצרפת היא של אשה שניתחתי.
השתלים שמתאימים לתיקון חזה כזה הם שתלים אנטומיים גבוהים. אני מאמין (ועל כך אני מרצה בכל העולם) שלא ניתן לבצע תיקון של חזה טובולרי עם שתלים עגולים נמוכים.
שתל אנטומי יתן לך מראה טבעי ולא של פוש אפ.
במידה והפטמות שלך רחבות, כפי שבתמונה, מומלץ להקטינן בכדי להשלים את המראה האסתטי של השד.
מצורפת התמונה של לפני ואחרי של אותה אישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה טובולרי
רונית06/07/2010ד"ר פרידמן שלום.
ראשית תודה על תשובתך.
יש לי עוד מס' שאלות ברשותך, האם בהקטנת הפיטמה ישנה צלקת? האם לשתל האנטומי ישנו מיקום פרופיל גבוה או נמוך ? מפני שמלחתחילה החזה שלי יחסית גבוה ולכן נאמר לי שאיני יכולה לשתול בצורה הגובהה מפני שהחזה ייתן לי הרגשה עוד יותר גובהה כאילו של "חנק" .אני רוצה לצאת בסופו של דבר עם המראה של אגס או "דמעה" צר למעלה ומתמלה כלפי מטה .
האם הניתוח בסוג החזה הזה יותר מסובך ? האם גם כאן ישנם שיקולים של מעל או מתחת לשריר ?
וכמה צריך לעלות ניתוח שכזה עם הקטנת הפיטמה ?
מודה לך מאוד מראש.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן06/07/2010היי מיכל,
החתך נעשה בגבול העטרה והעור והוא מחלים מצויין כך שלרוב אין הוא מהווה כל בעיה.
היתרון הגדול בשתלים אנטומיים הוא המגוון הגדול של הצורת כולל רוחב, גובה ובלט שונים.
חזה גבוה מהווה חלק מהמאפיינים של חזה טובולרי והתיקון מתייחס גם לכך.
ההחלטה על מיקום השתל (מעל או מתחת לשריר) תלוייה במבנה החזה שלך ובעיקר בעובי הרקמה בחלק העליון של החזה. מדובר בפרט טכני שלא אמור להטריד אותך או לשנות את התוצאה הסופית.
הניתוח מורכב כמובן יותר מהגדלת חזה. טווח המחירים: 24000-30000 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה טובולרי
פלונית08/07/2010שלום ד"ר פרידמן
באשר לתיקון שביצעת (בקובץ שצורף) בכמה CC נעשתה הגדלה שם ?
לי הומלץ בשד אחד 375CC ובשני 350CC ואני מאוד מאוד חוששת מחזה ענק ומראה "דודתי" אני רוצה משהו טבעי איך אפשר לקבל פרופורציה להגדלה בכל זאת ולקבל רושם איך זה אמור לצאת ?
מודה לך מאוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל שתלים
ד''ר נמרוד פרידמן08/07/2010היי,
ההחלטה על גודל השתל היא לעולם לא לפי הנפח אלא לפי מידות גופך והחזה שלך ובחירת השתל נעשת על פי מימד האורך, רוחב וגובה של השתל. אצל אחת שתל של 450 סמ"ק יכול להראות מתאים בעוד שאצל האחרת, שתל של 250 סמ"ק יכול להראות גדול.
אני לעולם לא ממליץ לאישה על שתל בהתאם לנפח שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת קלוקוסבתאל03/07/2010
קיבלתי המלצה שהמשחה מסייעת מאוד בריפוי הצלקות שלאחר ניתוח הגדלת חזה, רציתי לדעת מה דעתך והאם המשחה אכן מומלצת על ידי הפלסטיקאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת סיליקון
ד''ר נמרוד פרידמן04/07/2010היי בתאל,
משחות המבוססות על סיליקון יכולות לזרז את החלמת הצלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורת החזהניקול03/07/2010
שלום חברים שוב חזרתי עם עוד שאלה קטנה..
כבר עוד מעט חודשיים מניתוח הגדלת חזה כזכור, ועדיין החזה לא קיבל צורה יפה.. החזה עדיין שפיצי וזה מאוד מטריד.. האם הוא יהיה עגול מתישהו או שישאר ככה אחרי תקופת זמן שכזאת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן04/07/2010היי ניקול,
לעיתים צורת השד ממשיכה להשתנות במשך חצי שנה ויותר אולם קשה לתת תשובה יותר ספציפית אשר מתייחסת אליך ללא בדיקה ובחינת התמונות של לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Nipplesנילי30/06/2010
במצב של קור וגירוי מיני הפטמות שלי מתכווצות ונראות קטנות.ידוע לי שמסביב לפיטמה יש שרירים קטנים לא רצוניים שגורמים לכך.זה עושה את הפטמות שלי קטנות.זה מה שאני רוצה.אבל הקטנת עטרות כרוכה בצלקות מכוערות מסביב.מה אפשר לעשות שזה יראה ככה תמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטמות
ד``ר רונן גלזינגר30/06/2010נילי שלום
לא ברור לי מתוך מה שכתבת אם את מתכוונת לפטמות או לעטרה. בכל הקטנה של העטרה תישאר צלקת כמה בולטת או מכוערת היא תהיה תלוי בעיקר בצורת הריפוי של העור שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סימטריהרוית24/06/2010
דבר נוסף שכחתי לשאול האם כל אי סימטריה אפשר לתקן כי יכול להיות ששד אחד קטן יותר ונותן תחושה של ריקנות יותר מהאחר
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון חזה אסימטרי
ד''ר נמרוד פרידמן25/06/2010היי רוית,
ניתן לשפר מראה של כל חזה אסימטרי אולם חשוב לזכור שלא תמיד ניתן לקבל סימטריה מלאה. דרך אגב, אצל 90% מהנשים יש חוסר סימטריה כזו או אחרת בין השדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהרוית24/06/2010
עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כחודשיים וחצי שד אחד עומד יציב ויחסית באמצע כאשר השד השני יותר נפול והתחושה שלי שהוא ריק בין החלק של הווח לשד עצמו אני מוטרדת כי יכול מאוד להיות שהוא זז מאחר וכשלושה ימים לאחר הניתוח שכחתי לרגע והפכתי את התינוק שלי שהיה אז בן שבעה חודשים במשקל 7 קילו במהלך שינה מהבטן לגב יכול להיות שזה השפיע דבר נוסף כשאני שמה חזייה או בגד ים השד הנפול פחות גבעתי מהשד השני האם לאחר כחודשיים וחצי יש סיכוי שהשדיים יתאזנו ויהיו זהים או שאני צריכה להשלים עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן25/06/2010היי רוית,
ככל הנראה הרמת התינוק לא קשורה לבעיה.
כנראה ששד אחד היה צנוח ומרוקן יותר עוד לפני הניתוח.
הסיכוי לשיפור נוסף הוא, לצערי, לא גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובה כבר הרבה זמן :(מיכל23/06/2010
עברו 12 שבועות, מאז שעברתי ניתוח הרמת והקטנת חזה.
שבוע שעבר, בתחילת השבוע, ביום ראשון, אחרי 11 שבועות, מצאתי עצמי מדלגת ואפילו קצת קופצת/מנטרת/רצה ריצה קלה כדי לעבור איזשהו "מכשול" בדרך.
רציתי לדעת, האם זה בסדר ואפשר, מבחינת הזמן שעבר, לעשות ולבצע את כל הפעולות הנ"ל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחיות לאחר ניתוח
ד``ר רונן גלזינגר24/06/2010מיכל שלום
מאחר ולכל רופא יש הנחיות שונות, מומלץ לפנות למנתח שלך על מנת לברר איתו את ההנחיות שמומלצות על ידו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל שאלה
אלונה05/08/2010היי מיכל אני גם חושבת לעשות ניתוח להקטנת חזה(גם הרמה) אשמח אם תתני לי טיפים,איך המרגש אחרי הניתוח האם את מסופקת מהתוצאות ולהמליץ לי על המרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלונה
מיכל08/09/2010היי אלונה,
אני בהחלט מרוצה.
אך, הייתי רוצה קטן יותר, ממה שעכשיו.
אבל, הרופא המליץ לי לעשות ולעבור הקטנה בהדרגה ובשבלים.
אשמח לעזור לך ולהיות לצדך.
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשני23/06/2010
אני חודשיים וחצי לאחר ניתוח להגדלת חזה אני קצת מבוהלת בעלי חיבק אותי חזק יותר מחץ אותי מעין חיבוק עם הרבה כוח הרגשתי שהחזה ממש נמעך הוא חזא על זה בצחוק מספר פעמים אני אישית מרגישה שהחזה קצת נמעך יכול להיות או שאני סתם לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבוק
ד``ר רונן גלזינגר24/06/2010שני שלום
במידה ואת רואה שינוי במבנה השד, שנוצר לאחר החיבוק החזק, כדאי לפנות למנתח שלך על מנת שיבדוק שלא נגרם נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שתליםמודאגת21/06/2010
לפני כמה חודשים עשיתי ניתוחמהגדלת חוזה של 245 CC אנטומי מתחת לשריר
הגבתי מצויים לניתוח אבל התוצאה לצערי הייתה לא מה שציפיתי
החזה אמנם יפה מאוד אבל קטן
לאחר התיעצויות חוזרות עם הרופא שלי החלטנט להחליף את השתלים ל-315 CC
האם העלאהשל 70 CC בכלל משמעותית?
קראתי באיזשהו פורום שאם מחליפים שתלים צריך לפחות להעלות ב-100 CC כדי שיראו בכלל שינוי.האם נכון?
מה דעתך בנושא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים
ד''ר נמרוד פרידמן21/06/2010היי,
לא ניתן לתת תשובה לשאלתך מבלי לדעת את מבנה גופך והחזה שלך.
יתכן שהגודל המוצע הוא מספק ושתל גדול מדי יפגע בצורת החזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה?GIRL199018/06/2010
שלום אני בת 19 ויש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן...החזה שלי הוא לא קטן ולא גדול בינוני ואפילו דיי גדול פרופורציונלית לגוף כי אני נורא רזה, מידת חזיה 70C בד"כ ואני רוצה להגדיל אבל רק טיפה את החזה וחבל לי סתם לעשות ניתוח. יש דרכים אחרות להגדלה לו ומעט של החזה...? אני ממש לא צריכה הרבה ...תודה:] ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה...
מיכל18/06/2010אתן לך משלי :|
אם רק היה אפשר, הייתי נותנת לך משלי, הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלה לא גדולה
ד''ר נמרוד פרידמן21/06/2010היי,
כפי שאת מציינת, החזה שלך בממדים נדיבים יחסית לגופך.
אני ממליץ לא לגעת ולא להתערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה והריוןבתאל17/06/2010
לצערי לא הובא לידיעתי דחיית הריון לאור ניתוח הגדלה, למרות שאמרתי שהייתי בטיפולי הפריה ואני לוקחת פסק זמן, בכל אופן רציתי להבין מדוע שנה ומה הסכנות הנילוות לכך במידה ואקלט להריון כעבור חצי שנה ממועד הניתוח.
ברצוני לציין שההריון הוא בעוכרי ואני די מבוהלת כרגע בשל הרעיון של דחיה ממושכת שעלולה להיות ממש גורלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה והריון
ד''ר נמרוד פרידמן17/06/2010שוב שלום,
צר לי לשמוע שלא נשאל לגבי תוכניות ההריון או הטיפולים שלך.
אני ממליץ על תקופת המתנה של שנה מכיון שזה הזמן שלוקח לחזה להחלים. הריון לפני כן יכול להפריע, באופן תאורטי, לתהליך ההחלמה מכיוון שההורמונים משפיעים על השד. למרות האמור, מספר מנותחות שלי נכנסו להריון לפני תום השנה ולא נוצרה שום בעיה.
אני מקווה שעזרתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך זה נשמע מרגיע יותר..
בתאל18/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ששאלתימיכל17/06/2010
ומישהי שהגיבה לא יפה.
רוצה לשאול בכל זאת.
עברו 11 שבועות, מאז שעברתי ניתוח הרמת והקטנת חזה.
ביום ראשון, בתחילת השבוע, מצאתי עצמי מדלגת ואפילו קצת קופצת/מנטרת/רצה ריצה קלה כדי לעבור איזשהו "מכשול" בדרך.
רציתי לדעת, האם זה בסדר ואפשר, מבחינת הזמן שעבר, לעשות ולבצע את כל הפעולות הנ"ל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה :(
מיכל18/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח חזה
ד''ר נמרוד פרידמן07/05/2011היי,
את מספיק זמן לאחר ניתוח ואת רשאית לעשות כל פעולה כפי שהיה לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)