מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפשרת ביציותשירה24/07/2011
שלום !
לשימור פוריות הוקפאו מס' ביציות. לא ברור לי איך אני מבקשת אותן במידת הצורך- אני פונה הרופא המטפל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרת ביציות - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד26/07/2011הדרך הטובה ביותר הינה לפנות לרופא המטפל שבעזרתו הוקפאו הביציות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציותנתי18/07/2011
אני בת 39.5, רווקה. רופאת הנשים שלי המליצה לי על הקפאת ביציות.
אני פונה לפורום "ניטראלי" כי בינתיים הרופאים שעושים את זה באופן פרטי, ממליצים לי לעשות ואני נורא מתלבטת. כי זה גם הליך יקר מאוד (20,000 ש"ח) ולא נעים. ולכן ברצוני לשאול- האם בגילי באמת שווה לי לעשות את זה? האם הסיכויים להרות מביצית מוקפאת גבוהים בכלל?
אודה מאוד על תשובה בהקדם שכן אין לי הרבה זמן להחליט.
תןדה רבה
נתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד18/07/2011מטרת הקפאת הביציות הינה לשמר ביציות בגילך הנוכחי למקרה שתפגשי בבחיר לבך, בגבר שאותו תרצי כאבי ילדייך, בעוד מספר שנים. במקרה כזה הסיכוי להרות מביציות מוקפאות בגילך כיום גדול יותר מאשר הביציות בגיל 42 או 44 או יותר.
מאידך, אם להערכתך נושא ההריון עם בן זוג יתממש תוך חודשים ספורים, הסיכויים לא ישתנו בהרבה.
כמו הרבה דברים בחיים , העיתוי הוא שם המשחק...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תרצי לדבר עם עוד במצבך
יעל24/07/2011תצטרפי ל פורום לנשים שמקפיאות ביציות, הרבה אינפורמציה
יש יותר מבוגרות ממך שעושות, אבל נאמר להם שהסיכויים נמוכים - סיכוי לללידה ממחזור שאיבה אחת נע בין 8 ל17 אחוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תרצי לדבר עם עוד במצבך - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש21/08/2011אינני יודע מהיכן נתונים כאלו נלקחים...כדאי לקבל את הנתונים מגורמים מוסמכים שאינם בעלי אינטרסים כאלו או אחרים שלעתים גוברים למרבה הצער על הצורך במתן ייעוץ רפואי הולם והוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאת ביציות - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש31/07/2011שלום נתי. ניתן להקפיא ביציות בגילך רק חשוב להדגיש כי הסיכוי להריון ולידה מביציות אלו קטן הרבה יותר מהדיווחים המעודדים בספרות בהקפאה של ביציות מנשים צעירות. מידע רב יותר תוכלי לקבל בפגישה אישית, אשמח לעזור לך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי טיפול ביוד רדיואקטיביענבל15/07/2011
האם יוד רדיואקטיבי במינון 175 מיליקירי לפני שנה
גורם לביציות להיות מגורגרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי טיפול ביוד רדיואקטיבי - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש17/07/2011שלום ענבל. באופן כללי ההשפעה של יוד רדיואקטיבי על הביציות אינה חד משמעית, ישנם דיווחים על העדר השפעה לעומת דווחים על גיל הפסקת וסת מוקדם יותר. לאור זאת באופן תיאורטי תיתכן השפעה כזאת או אחרת אולם לא ידוע לי ביטוי ספציפי של "גרגור".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונאלירוזה26/06/2011
בדיקת דם ביום ה-3 למחזור
E-2 206
TSH 3.80
LH 12
FSH 13.8
PROGESTERONE 3.1
ברצוני לדעת מה משמעות התוצאות .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונאלי - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד26/06/2011הפורום נועד לעזור בשאלות עקרוניות הנוגעות לכולן
לגבי יעוץ פרטני יש לפנות לרופא מטפל. זו תהיה רפואה לא נכונה ולא ראויה לטפל בך דרך האינטרנט.
הדרך הראויה היא להיפגש פנים אל פנים ולקבל טיפול מותאם אישית
מקווה שתקבלי העצה בהבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונאלי - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש27/06/2011קשה להתייחס לתוצאות ללא פרטים נוספים כמו גילך?? בכל אופן את מוזמנת ליצור קשר לקביעת פגישה אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, אני בת 30
רוזה27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, אני בת 30 - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש27/06/2011לכאורה, ערכי ה- FSH מעט גבוהים מהצפוי לגילך. במידה ומעוניינת בייעוץ אישי צרי קשר לקביעת פגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא התייחסותכם המהירהשרון25/06/2011
שלום רב,
אני בת 35 סוף סוף בהריון ראשון! אני בשבוע שישי ו - 4 ימים. בשבוע האחרון החלו גירודים ברגליים, מרפקים ובישבן שמעירים אותי משינת הלילה. לאחרונה הבחנתי בנגעים אדומים, קשים, נפוחים,גדולים ומגרדים שהתחילו בישבן לאחר יומיים הופיעו באזוריי הברכיים ועכשיו גם בכף רגל ובכף יד.
מה זה יכול להיות?
והכי חשוב האם יכול להיות מסוכן לעובר?? חיכיתי שנים להריון הזה ואני רוצה לדעת שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא התייחסותכם המהירה - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד25/06/2011ע''מ לדעת שהכל בסדר, כבקשתך, יש צורך בבדיקה והערכה מקצועית רצינית
זה יהיה בלתי ראוי ולא מקצועי לעשות אבחנה דרך המייל ללא בדיקה
נשמח לעזור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימור פוריות - שאלת עתידיתשלגייה23/06/2011
לרופאים שלום,
רציתי לשאול האם מוכר לכם מחקר או רעיון למחקר בו מנסים לפתח תרופה שתשמור על פוריות האישה ואיכות ביציותיה כך שהאישה תהיה פוריה כל עוד תיטול את התרופה העתידית?
בתודה
שלגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימור פוריות - שאלת עתידית - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד24/06/2011הרעיון מצויין אך זה בבחינת חלום לעתיד
אין תרופה כזו
יחד עם זאת הרפואה כיום יכולה לתת פתרון והשגת הריון כמעט בכל מקרי האי-פוריות כך שכמעט ואין זוג או אשה שלא ניתן למצוא פתרון שיביא לה תינוק, באמצעים אלו או אחרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציותלימור05/06/2011
ערב טוב, הנני בת 39 נכון לרגע זה אין בכוונתי להביא לעולם ילד כאם חד הורית
אך אולי בעתיד אשנה את רצוני ולשם כך ברצוני להקפיא ביציות.
אשמח לקבל אינפורמציה בנושא והאם אני רשאית לבצע זאת?, האם זה אכן נשמר באיכות גבוהה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש06/06/2011הנושא הוא מורכב ויש לו היבטים רבים. אשמח לעזור לך בפגישת ייעוץ אישית. את מוזמנת להתקשר (0505589013). בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציות8486131/05/2011
שלום אני בת 23 וחולה ב c.m.l הכדור שאני לוקחת טסיגנא אסור להיכנס להריון וכאשר ארצה בעתיד אצתרך להפסיק תכדור. המליצו לי להקפיא ביציות בספרד הייתי שמחה לשמוע מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש02/06/2011זאת בהחלט אופציה להקפיא בספרד אבל למה לא להקפיא בארץ? את תקבלי מימון מהקופה ואין צורך לשלם של זה...במידה ומעוניינת צרי איתי קשר ואעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הופעה של מחזורפנינה26/05/2011
היי, האם מחזור שאיננו סדיר וכמעט לא מופיע ללא שימוש בגלולות - בגיל 30 - מעיד על בעייה בפוריות?
בעבר נאמר לי כי איני מבייצת אך שלא תהיה לי בעיה להכנס להריון. עכשיו נראה לי שבגיל 30 זו בעיה רצינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הופעה של מחזור - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד26/05/2011זה בהחלט יכול להעיד על בעיה בפוריות וכנראה בביוץ
הבירור והטיפול הנכון דורש פגישה עם רופא נשים מומחה לפוריות
זה ניתן לטיפול מוצלח והריון ברב המקרים אם לא בכולם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהאורן15/05/2011
שלום רב,
אני כבן 30 משתמש בפרופסיה מזה כשנתיים (1 מ"ג ביום). האם המשך שימוש עלול להוביל לבעיות זרע/פריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד15/05/2011יש בהחלט תאורי מקרים בספרות הרפואית ש FINASRERIDE [ פרופציה] הביאו לפגיעה באיכות הזרע ובחומר הגנטי שבתאי הזרע. מומלץ מעקב ובדיקות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסיה - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש15/05/2011מאחר והתרופה פוגעת בייצור טסטוסטרון בהחלט תיתכן פגיעה בייצור זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב טסטוסטרון
אורן15/05/2011האם מעקב אחר רמת טסטוסטרון מספיק בכדי לוודא כי ניתן להמשיך להשתמש בתרופה?
בברכה,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב טסטוסטרון - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש18/05/2011אם ישנו נסיון להרות, ממליץ לך לבצע בדיקת זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציות בארץיסמין08/05/2011
הנני בת 39, ללא בן זוג כרגע.בעבר עברתי שתי הפלות ייזומות.איני מעוניינת כרגע להרות ללא בן זוג, ומצד שני מאד לחוצה שכן לאמי נפסק המחזור בגיל 42.
האם בבי"ח אסותא ניתן כבר לבצע בפועל הקפאת ביציות?
הבנתי שהחוק אושר אולם עדיין בפועל קיימות בעיות.
מתי צפוי הנושא להיכנס לתוקף מעשי?
מה הינכם ממליצים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות בארץ - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד08/05/2011שימור ביציות בהקפאה אושר וניתן ליישמו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאת ביציות בארץ - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש09/05/2011שלום יסמין. ניתן להתחיל בתהליך, במידה ומעוניינת צרי קשר לקביעת פגישה אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בן הרוששירה 2805/05/2011
היי, תודה על התשובה.
1. האם עודף משקל יכול באמת לגרום לקשיים להיכנס להריון?
2. שאלה מצחיקה אבל בכל זאת... האם נכון להישאר במצב שכיבה ולא לשטוף את עצמך על מנת שהזרע ייזאר בגוף?
תודה,
קרנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בן הרוש - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש05/05/2011עודף משקל בהחלט יכול לגרום לקושי בכניסה להריון, אין לנו מידע שתנוחה מסויימת מעלה סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון????שירה 2804/05/2011
הביוץ שלי היה, כנראה- לפי מה שטכנאית US אמרה לי, ב- 24.4.11. היום, 4.5.2011 עשיתי בטא והיא יצאה שלילית. האם זה מוקדם מדי???
תודה,קרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון???? - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש05/05/2011תחזרי על הבדיקה כשבועים לאחר הביוץ המשוער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באקטיבללינור08/04/2011
שלום,אני בת 25, עברתי לפניי 8 חודשים השתלת מח עצם עצמית עקב לימפומה נון הודגיקין. היות והמחזור פסק לי בתחילת המחלה ועל מנת להתמודד עם תופעות גיל המעבר-גלי חום חזקים, הרופא נשים שטיפל בי נתן לי מרשם לאקטיבל. אני נוטלת אקטיבל מס' חודשים ויש שיפור משמעותי בגלי החום. רציתי לשאול האם לאקטיבל יש תופעת לוואי והם נפיחות בבטן או עלייה במשקל?
היות וכבר תקופה של יותר מחודש אני כל הזמן חשה נפוחה על אף שאני אוכלת מעט במטרה לרדת 2 ק"ג וגם קיבלתי ייעוץ מתזונאית לגבי אכילה נכונה ודיאטטית בפיקוח.
אני כל הזמן חשה נפוחה והבטן שלי שתמיד לאורך כל השנים הייתה שטוחה ונדבקת לגב פתאום נפוחה כל הזמן כמו בלון. אציין שאני נחשבת לרזה 174 ס"מ, 57.5 ק"ג.
אני מנסה לחשוב ממה יכולה לנבוע הנפיחות והדבר היחידי שאני מכניסה לגוף מלבד אוכל הוא הגלולה של אקטיבל. לא מעשנת, לא נוטלת שום תרופה אחרת.
תודה!
לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באקטיבל - תגובה
פרופ` זאב בלומנפלד08/04/2011אקטיבל נועד לתת לעצמות הגנה מפני בריחת סידן ולמנוע שאר תופעות המנופאוזה. הכמות שבאקטיבל פחותה ממה שהשחלות מפרישות באופן נורמלי באשה בת 25 כשהן מתפקדות באופן תקין. ממליץ להיבדק על מנת לשלול סיבות אחרות לתלונותייך. הן כנראה לא מהאקטיבל אבל אי אפשר לומר בודאות ללא בדיקה.
באיחולי רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטיבל
חוה26/04/2011אם טרם ניסית - שווה לנסות דיקור סיני לטיפול בגלי החום. יש מחקרים ויש נשים שמדווחות על הקלה משמעותית. באשר לנפיחות בבטן, אחרי שתבדקי בתחום הרפואי, כדאי להתייעץ עם נטורופתית. דיאטניות "רגילות" ממליצות על תזונה שכוללת בין השאר מוצרי חלב, לעומת נטורופתיה שמורידה מהתפריט מוצרי חלב, מכיוון שהם יוצרים במערכת העיכול שלנו תגובות דומות לאלו שאת כותבת עליהן. ויש עוד מזונות שגורמים לנפיחות בבטן. אז: רפואה סינית ונטורופתיה הם אבני דרך חיוניים בדרך להחלמה. בהצלחה והמון בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופא פריון?? מקרה ספציפימיקה06/04/2011
היי ..
אחרי שהבנתי כי הבחירה האחרונה שלי התבררה להיות בעיתית וברצוני למקסם את ההצלחה ככל שאצליח מבלי להיכנס להוצאות חריגות שהרי כבר נכנסתי אני מבקשת להתייעץ ולהעזר בידע הרב שברשותכם.
אז הסיפור הוא כזה: התחלתי את התהליך מחדש לפני כשבע, שמונה חודשים.
התחלתי אצל ד"ר אריה ברקוביץ שהתנהג אלי ממש לא יפה (1. בגלל FSH גבוה / 2. בגלל מסלול היחידניות שבחרתי)
עברתי אל ד"ר אריאל וייסמן מהמרכז לבריאות האישה אחרי זמן קצר ומבלי לעשות דבר המליץ לי על תרומת ביצית.. בעודי מבייצת
הפזיזות וחוסר הרגישות העבירו אותי הלאה
בהמלצת חברה עברתי אל בית החולים "הדסה עין כרם" להיות מטופלת של ד"ר שופרו אולם עד מהרה התברר לי כי מאחר ואני לא במסלול תרומת ביצית אני אהיה מטופלת ע"י כל רופא מתמחה נמצא או באם אני עדיין רוצה להיות מטופלת ע"י ד"ר שופרו אשלם סך נדיב לשר"פ.
כאמור אני במסלול יחדני
בת 39
עם FSH 18.9
ואנדו שהתגלה ב - 2007 הייתי עד לפני 7 חודשים עם גלולות (לשם דיכויי הורמוני) ..
עושה כרגע דיקור וצמחי מרפא וזאת על מנת להוריד את ה FSH
אשמח את המלצתכם לרופא מתאים: מטפל גם במקרים עם FSH מעל הנורמה ומודע למגבלות של האנדומטריוזס.
אני מתגוררת בראשון לציון
תודה ממש רבה
והמשך יום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על רופא פריון?? מקרה ספציפי - תגובה
פרופ` אבי בן הרוש07/04/2011מיקה שלום,
איננו ממליצים על רופאים. במידה ומעוניינת בייעוץ פרטני אישי שלנו את מוזמנת לקבוע פגישה, נשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)