מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ביבה מדגם היפילינוי28/03/2011
אני קניתי את אותה עגלה עם כל האביזרים הנלווים שציינת ב- 2500 ש"ח
מציינת זאת בשביל ההורים הטריים הבאים... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללינוי: על היפי
אלכסנדרה28/03/2011המחיר המינימלי שמצאתי כולל הכל זה 2800. תגלי איפה מצאת אותה ב2500 ???? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור לגבי עגלהאנונימית28/03/2011
רציתי לברר מה מההבדל בין הדגם הישן של עגלת BLOO של ד"ר בייבי לבין הדגם החדש BLOO II לבין ה X-MAX חרשתי את רשת האינטרנט ואני עדיין לא קשה להבין מה ההבדל (רק הגודל?) ומי מומלצת יותר. כי פער המחירים בינהן די משמעותי עבורי. דבר נוסף שרציתי לברר האם הסלקל איזופיקס שלהם מתאים רק לרכבים חדשים שבהם מותקנת מערכת עגינה מתאימה או לכל רכב. באופן כללי רציתי לדעת האם העגלות של ד"ר בייבי מומלצות (עמידות ונוחות לשימוש) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור לגבי עגלה - תגובה
קובי רוזנברג29/03/2011שלום אנונימית
ההבדל בין הבלו 2 לבלו1 : הבלו 2 צרה יותר, גלגלים איכותיים יותר ויש שיפור במשקל.
ה- X-MAX: שילדה קלה יחסית, גלגלי אוויר, כל השאר אותו דבר.
מבחינת המלצה אני יכול להגיד לך שיש עגלות הרבה יותר טובות בשוק.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות BESAFE איזי קומפורט X3שולי28/03/2011
ראינו כסא בטיחות של BESAFE לבני בן השנה
מאוד התרשמנו ממנו במיוחד מהקשירה הנוחה והחזקה לאוטו
האם מישהו מכיר את הכסא הבנתי שהואמנורבגיה? והאם זה נכון שהיבואן של ברייטקס פשט רגל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא בטיחות BESAFE איזי קומפורט X3 - תגובה
קובי רוזנברג29/03/2011שלום יגאל
כיסא מצויין, ניתן לתזוזה בזמו נסיעה, הגנה צידית מעולה בקיצור כיסא נהדר,חסרונות: המחיר גבוה יחסית, אין מספיק פרסום על הכיסא.
לגביי חברת בייבי סייף היבואנים של ברייטקס אכן ליפני כמה חודשים החברה היתה אצל כונס נכסים אבל ליפני חודשיים החברה ניקנתה ע"י משקיע וכרגע החברה פועלת כרגיל.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות..מדריד או בייבי ג'וגר?iris27/03/2011
מדריד של ד"ר בייבי או בייבי ג'וגר סיטי מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות..מדריד או בייבי ג'וגר? - תגובה
קובי רוזנברג29/03/2011שלום איריס
ברור בייבי גוג'ר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
iris29/03/2011אתה יכול לפרט קצת את השיקולים העיקריים?......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין כסאות בטיחותענבל26/03/2011
שלום, קניתי כסא בטיחות של פישר פרייס דגם קוסקו לרכב של סבא וסבתא, מה מידת הבטיחות שלו? האם כדאי להחליף לכסא של "בייבי סייף" אני מחפשת בתקציב יחסית נמוך 400-500 ש"ח.
שאלה נוספת לנו באוטו המשפחתי יש את האלפא-אומגה אול אין וואן האם הוא נחשב בטיחותי כמו האומגה עילית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בין כסאות בטיחות - תגובה
קובי רוזנברג29/03/2011שלום ענבל
מבחינת הדירוגים שלאתרי הבטיחות בחו"ל האלפא אומגה עלית מוביל.
לגביי כיסא שני מה שחשוב שיהיה תו תקן אמריקאי/אירופאי וכמובן אישור משרד התחבורה, בסכומים שציינת ובהתחשב שזה כיסא אצל הסבים אין צורך לחפש את הטוב ביותר שגם יעלה בהתאם, אני ממליץ על הרויאל בייבי, קוסקו סינרה, ד"ר בייבי קוסמו וכו'
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סולה או פג פרגו סוויץ 2011אוצ'ה26/03/2011
שלום לכולם
לאחר סקרים נרחבים החלטתי שהעגלה שלי צריכה קלה ונוחה לקיפול הסולה ענתה על הדרישות (היא גם יפה) ולכן הזמנתי אותה. מאוחר יותר גילתי שיצא דגם חדש של פג פרגו סוויץ 2011 שלפי התיאורים גם עונה על הדרישות קלה ונוחה לקיפול. ההתלבטות שלי היא שהגלגלים של הפג קטנים ויכולים לגרום לנסיעה להיות פחות נוחה מצד שני הסולה לא ממש מוכרת ואני לא ממש בטוחה עד כמה היא בטיחותית וחזקה.
עזרה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח שפג
צופית27/03/2011העגלה חדשה מדהימה (הלכנו לראות אותה והזמנו גם).
השירות והאיכות של פג עולים על כל שאר היבואנים (כולל עגלה חלופית אם צריך שזה דבר קריטי עם תינוק ושירות עד הבית).
אני ממליצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג פרגו סוייץ 2011 או סולה
אוצ'ה27/03/2011ומה לגבי הגלגלים הקטנים איך הם תורמים לנסיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג פרגו סוייץ 2011 או סולה - תגובה
יובל שיזף28/03/2011גודל הגלגלים הוא לא הדבר היחיד המשפיעה על הנסיעה בעגלה צריך לבדוק גם את איכות הגלגל עצמו(מאיזה חומר הוא עשוי וכמה הוא רך).
והגורם המשפיע ביותר הוא הבולם זעזועים שיש לגלגלים ויש.....
כמובן שאם את אוהבת לרוץ בים או גרה במושב בלי כבישים עדיף גלגלים גדולים כדי שלא יתקעו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת פג
אירית04/04/2011באיזה מחיר רכשתם את העגלה ואיפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת לולה אפצביה26/03/2011
היי,
יש לי את עגלת הלולה אפ, הקטנה שלי בת 7 חודשים ועד עכשיו הייתה באמבטיה ואני יחסית מרוצה מהעגלה למרות שבדיעבד הייתי קונה עגלה אחרת כי די התאכזבתי.
העברתי אותה לטיולון ואז הופתעתי לגלות שאי אפשר להוריד את המושב למצב שכיבה.
המקסימום שזה יורד עדיין כאילו במצב ישיבה והילדה עדיין לא יושבת, ואני לא מבינה איך ניתן לישון כך ולטייל לפרקי זמן ארוכים.
האם ניתן לעשות משהו עם זה, אולי אני עושה משהו לא נכון?
משום מה לא שאלתי בזמן הקניה על מצבי הטיולון כי לא תארתי לעצמי מצב כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. שמתי לב שבטיולון של סטריטי
צביה28/03/2011השכיבה היא 180 מעלות.
האם באמת הלולה אפ היא לא ככה. זה ממש מתסכל אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. שמתי לב שבטיולון של סטריטי - תגובה
קובי רוזנברג29/03/2011שלום צביה
הטיולון של הלולה אפ נשכב ל-150 מעלות ז"א השימוש בטיולון ניתן מגיל חצי שנה, ולצערי לא ניתן לעשות משהו נוסף על מנת שהטיולון יישכב יותר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש אזשוהי דרך לרכוש
צביה29/03/2011רק את הטיולון של סטריטי ללא השילדה והאמבטיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bugaboo special editionפיצקית24/03/2011
שמעתי שיש סדרה כזו.
מי יודע לאיזה דגמים, איזה ריפודים יש ואיפה אפשר להשיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבדיקה שערכתי עם היבואן
צופית27/03/2011יש כזו מהדורה.
היא קיימת בארבעה צבעים ואפשר להשיג אותה במשרדי היבואן ברמת השרון (רחוב הנביאים 55).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקסי קוזי או פג פרגויולי24/03/2011
שלום,
אני רוצה לקנות עגלה משולבת ומתלבטת בין:
מקסי קוזי מורה
פג פרגו מודולר
מה כדאי?
אני מחפשת עגלה שתהיה קלה יחסית.
ובנוגע לפג מודולר - איזה דגם הכי מומלץ? האם יש לדגמים ידית אחת? (מעדיפה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסי קוזי או פג פרגו - תגובה
קובי רוזנברג25/03/2011שלום יולי
שבוע הבא תוכלי לראות בחנויות את הדגם החדש של פג פרגו:
מודולר סוויץ איזי דרייב, ידית אחת, טיולון מתהפך, קלה במשקל וכו'
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות - עגלה קלהיולי23/03/2011
אני מחפשת עגלה קלה ומתלבטת בין
ברייטקס בי סמארט/מובייל
סילברקרוס
ג'ולס
יש המלצות/העדפות?
עגלות קלות אחרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות - עגלה קלה - תגובה
קובי רוזנברג23/03/2011שלום מיכל
לפי הדגמים שרשמת אני מבין שאת מחפשת עגלה משולבת, העגלות שציינת אינן קלות במשקל, במיוחד בשלב הטיולון שזהו בעצם עיקר העגלה רוב הזמן אנחנו מסתובבים עם הטיולון האמבטיה היא מקסימום 6 חודשים אבל רובנו משתמשים בה קרוב ל-4 חודשים לכן עם את מחפשת משולבת קלה ופרקטית אני ממליץ לך על כמה דגמים:
בייבי גוגר סיטי מיני
פג פרגו מודולר (יש כל מיני דגמים)
סייבקס קליסטו
מאמס & פאפס סולה
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורבו או סולהtamar23/03/2011
אני מתלבטת בין ה urbo ל sola של ה mamas@papas.
מה עדיף ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורבו או סולה - תגובה
קובי רוזנברג23/03/2011שלום תמר
ההבדלים הם בעיקר בשלדים ובאורבו האמבטיה יושבת נמוך יותר, אני יכול להמליץ לך בחום רב על הסולה אצלנו בחנות היא הולכת הרבה יותר טוב מהאורבו.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורבו או סולה
אני28/03/2011קצת מצחיק שאתה אומר שהסולה הולכת אצלכם יותר מהאורבו כי התקשרתי לחנות שלכם ואמרתם שאתם לא מוכרים את האורבו. אז למה להגיד סתם?
ולפי דעתי האורבו יותר טובה מהסולה. כרגע היא בעדיפות ראשונה אצלי מבין כל העגלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- biba bibo זוית ישיבהטל21/03/2011
אחרי חיפושים רבים, נראה לי שזו העגלה.
אבל אני מוטרדת מזוית הישיבה בטיולון בין הישבן לגב של התינוק
שלא משתנה בין המצבים השונים. זוית שאופיינית לכל העגלות היי טק...
האם לדעתכם זה יכול להיות בעיה אם מעבירים לטיולון בגיל 4-5 חודשים שהתינוק עדיין
לא יושב בכוחות עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה עדיין רלוונטי אם ישנה תשובה בבקש
טל22/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbiba bibo זוית ישיבה - תגובה
קובי רוזנברג22/03/2011שלום טל
ההמלצה היא להעביר את הילד לטיולון בגיל +6, ההעברה ליפני גיל זה לא תיגרום לילד נזק אבל מומלץ להקשיב להמלצות היצרן.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצציםLיצן קטן אחד18/03/2011
רציתי לשאול שאלה לגבי מוצצים:
בתי בת 5 חודשים+ף ועד היום השתמשתי באותו מוצץ מגיל כמה שבועות.
ראיתי שישנם מוצצים החל מגיל 6 חודשים.
האם באמת ישנו הבדל בין מוצץ מגיל 0-6, ומוצץ מגיל 6 חודשים ומעלה?אשמח לדעת מהם ההבדלים,והאם באמת כדאי בקרוב לקנות כבר מוצץ חדש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצצים - תגובה
קובי רוזנברג22/03/2011שלום
ההבדל היחידי הוא שהגודל של פיטמת המוצץ יותר גדולה (מותאמת לפה גדול יותר).
לא חייבים למהר להחליף אפשר להישאר עם המוצץ ההתחלתי.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה... מתלבטת...ורד17/03/2011
אשמח לעזרתכם בבחירת העגלה המתאימה לי ביותר, יש לי רשימה של שיקולים שאני לא מוכנה לוותר עליהם:
- ללא גלגלים גדולים
- שיהיו ארבעה גלגלים (ולא שלושה / עגלות ג'וגינג כאלה..)
- מאוד חשוב לי שתהיה ידית אחת
- עם אמבטיה
שאלה: האם חשוב העניין של מרכב מתהפך? להתעקש על זה או שזה לא קריטי? כי אז - יש את האינגלזינה פרי 2011
אני מתלבטת בין האינגלזינה הזו לבין האינגלזינה החדשה שצריכה להגיע במאי-יוני (avio) שהיא עם יד אחת וכו', לבין מודולרית של פג פרגו (סוויץ' כנראה). הבעיה היא ששתיים מתןך האופציות הללו הן עם שתי ידיות...
יש המלצה על משהו אחר שיכול לענות על דרישותיי? או לחלופין, יש לכן המלצה על אחת מהעגלות שציינתי? מישהי שמעה משהו על ה avio ממישהי שיש לה אותה מחו"ל אולי? תודההההה..... אני כבר מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה... מתלבטת... - תגובה
קובי רוזנברג22/03/2011שלום ורד
אני יכול להמליץ לך על 2 עגלות:
פג סוויץ איזי דרייב 2011 בקרוב בחנויות, עגלה חדשה של פג, 4 גלגלים לא גדולים, ידית אחת , טיולון מתהפך, מגיעה עם אמבטיה, סלקל ותיק,
העגלה השנייה סייבקס קליסטו מגיעה עם אמבטיה, טיולון, סלקל ואפשרות להוסיף בסיס.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה... מתלבטת...
ורד27/03/2011תודה רבה!
בהחלט בדקתי את העגלה החדשה של פג (באתר של היבואן) והיא נראית כמו הבחירה שלי! תודה שהארת את עיני!! :)
רק שאלה: ראיתי באחת החנויות דגם של פג שהבד שלו היה ממש ממש עבה כזה וכבד, קצת כמו זמש... נראה לי שזה ה מיקרו פייבר, יש מצב? זו היתה העגלת סוויץ' עם 2 ידיות. שאלתי: האם גם לאיזי דרייב החדשה יש את הבד הזה או שהבד שלה פחות כבד וחם כמו של הסוויץ' הרגילה? (מקווה)...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה... מתלבטת... - תגובה
יובל שיזף28/03/2011לא מכיר את העגלה החדשה של אינגליזינה למרות שאת מטלבתט בין שני עגלות מצוינות
הסוויץ החדש של פג מגיעה בידית אחת וקיפול מטריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לניר לוי - פופיק
ורד03/04/2011היי ניר,
רציתי לבדוק האם ניתן יהיה לרכוש את העגלה החדשה של פג - לא כחבילה אחת כוללת - אלא אמבטיה וטיולון בלבד? (כיוון שיש ברשותי כבר סל-קל).
האם זה אפשרי רק ישירות דרככם?
כמו כן, מתי אמורה העגלה להגיע לחנויות?
תודה,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אה.. ועוד שאלה למומחים ולמביניםמיכל15/03/2011
על מה הייתם מליצים יותר
על ה-BRITAX B MOBILE או על ה-BABY JOGGER CITY MINI?
אשמח לתשובה מהירה, מחר כנראה תתבצע סוףסוף קניה...
תודה ! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה.. ועוד שאלה למומחים ולמבינים - תגובה
קובי רוזנברג22/03/2011שלום מיכל
בייבי גוגר סיטי מיני כמובן.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)