מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מבצע חם בניו בייבי דאלית אל כרמליעל03/01/2011
מי שקונה מיטה שידה ועגלה מקבל מיטה ללא תשלום יש בניו בייבי דאלית אל כרמל מיטות ושידות של טל רהיטי תינוקות .סניר.סיגל ועוד ובעגלות כול היבואנים והם מוכרים במחירים הכי זולים בארץ והשירות מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל זה ניראה תגובות פרסומיות..
גילי03/01/2011זה ניראה כאילו את עובדת שם...
רואים שהתגובות האלה לא אמיתיות ורק פירסומיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבצע חם בניו בייבי דאלית אל כרמל - תגובה
קובי רוזנברג03/01/2011שלום יעל
כפי שאת יודעת זהו פורום שבו מעלים שאלות או תשובות לגבי עגלות ומוצרי תינוקות.
זה לא מדור פירסום.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי ג'וגר סיטי מיני עם עריסה רכה?אמא בקרוב...03/01/2011
שלום, אני לא מוכנה להשקיע כל כך הרבה כסף באמבטיה לעגלה. השאלה שלי, האם העריסה הרכה של בייבי ג'וגר סיטי עלית תתאים לבייבי ג'וגר סיטי מיני?
הבנתי מהמוכר שהסיטי מיני צרה בשני סנטימטרים מהעלית.
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבטיה רכה לביבי ג'וג'ר
דפנה03/01/2011האמבטיה הרכה של ביבי ג'וגר שמתאימה לסיטי עלית לא מתאימה לסיטי מיני
לסיטי מיני ניתן לרכוש או אמבטיה רגילה או סוג של שק שינה שמכסה את כל קדמת העגלה ( שאינו נפוץ כ"כ בארץ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון chicco lite way או aya-babyהילה03/01/2011
שלום
אני מתלבטת בין שני הדגמים לעיל. היה לי ברור שאני רוצה את הצ'יקו אבל אז החברה שרצתה לקנות לי את הטיולון (כמתנה ללידה מכמה בנות) והייתה באחת החנויות חזרה ואמרה שהמוכר אמר שה aya-baby היא דגם משופר של הצי'קו לייט וואי כיוון שבצ'יקו ישנה שחיקה בצדדים עם הזמן, או משהו כזה, והאצבעות של הילד עלולות להיתפס.
זו לא חנות שאני סומכת על המוכרים, כשחיפשתי עגלת תינוק חדשה ידעתי יותר מהם על הדגמים של החברה שבחרתי, ובכל זאת אני תוהה אם הם צודקים ואיזה דגם עדיף.
אשמח להמלצה!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון chicco lite way או aya-baby - תגובה
קובי רוזנברג03/01/2011שלום הילה
אני רק יכול להגיד לך דבר אחד, כיום הציקו לייט וואי הינו אחד הטיולונים הנמכרים ביותר בארץ וצ'יקו הינה חברה איטלקית מכובדת וידועה לעומת האיה בייבי עם כל הכבוד.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - ועוד שאלה קטנה
הילה03/01/2011שלום קובי
תודה על התשובה
(מותר לשאול אם בבייבישיק יש לכם את הדגם של הצ'יקו לייט וואי עם הכיסויים?)
ומה עדיף, הצי'קו לייט וואי או הטיולון של סייבקס (cybex)?
מה שבעיקר חשוב לי הוא טיולון שמצב הישיבה שלו הוא הכי גבוה, וקלות התנועה כמובן.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - ועוד שאלה קטנה - תגובה
קובי רוזנברג04/01/2011שלום הילה
הסייבקס אוניקס הינו טיולון מצויין מאוד מזכיר את המקלרן טכנו, מרופד היטב וכו'
אבל עדיין אני חושב שהציקו זורמת טוב יותר בנסיעה, אצלנו בחנות יש את הדגם הרגיל ללא הכיסויים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רואה הרבה "לייט ווי" ברחוב
אני04/01/2011ושמתי לב שהם מתבלים מאוד מהר. אני רואה שלהרבה טיולונים נקרע הפלסטיק שעליו מניחים את הרגליים, וגם הבד לא איכותי בכלל.
לעומת זאת, לנו יש טיולון של פג פרגו (אריה) שאחרי שנתיים בשימוש יום-יומי ואינטנסיבי נראה כמו חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קל IZI SLEEP של BESAFEמיכל הירש03/01/2011
שלום ראינו סל קל של BE SAFE מאוד התרשמנו ממנו שי אפשרות להשכיב את הסל קל
למצב שכיבה ממש וכך התינוק יכול להיות מעבר ל40 דקות כפי שמותר בכל הסל קלים
קראנו גם על מבחני הריסוק שלו ב65 קמ"ש עם ציונים גבוהים
האם מישהו מכיר או קנה את המוצר אשמח לקבל חוות דעת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סל קל IZI SLEEP של BESAFE - תגובה
קובי רוזנברג03/01/2011שלום אורי
הייתי רוצה להבהיר שבזמן נסיעה ברכב הסלקל חייב להיות בזווית הרגילה כמו שאר הסלקלים.
חוץ מזה סלקל מצויין קיבל ציונים מאוד טובים במבחני בטיחות וריסוק.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנינו שניים עבור תאומים
ערן28/01/2011היי,
אנחנו גרים בארה"ב, ולמרות שכאן אין את הסלקל izisleep (כנראה עניין של תקנים אמריקאים מול אירופאים) ביקשנו מהמשפחה בארץ שיקנו ויביאו איתם.
קנינו שניים - כחול וורוד.
מכיוון שהתאומים עדיין בשלבי אפיה מתקדמים, אין לי חוות דעת על השימוש אבל מנסיונות התנהלות ראשוניים:
1. הסלקל בניגוד לשמו אינו קל - אני חושב שהוא אפילו יחסית כבד לאחרים, לשיקולכם אם זה פרמטר חשוב.
2. בדקנו אותו על מספר עגלות, הוא ישב הכי טוב על בוגבו קמיליון עם מתאמי מקסיקוזי. חבל שלבוגבו עדיין לא הושקה עגלת תאומים.
3. נושא התוקף - האמת שלא בדקתי את הנושא אבל מכיוון שבארה"ב כנראה מקפידים אני אבדוק מול החברה.
4. הפטנט של הסגירה/פתיחה ל-180 מע' פחות נח ממה שמראים, תבקשי לתרגל בעצמך בחנות.
חוץ מזה אנחנו מרוצים מהקנייה בינתיים, ואשמח לעדכן לאחר שימוש "מבצעי"...
ערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת firstwheelsרי01/01/2011
קיבלתי בהשאלה עגלת firtwheels עם גלגלים מפונצ'רים. מישהו יודע איפה משווקים את העגלה באיזור חיפה ע"מ שניתן יהיה להעביר ליצרן? לחלופין, האם ניתן לתקן את הגלגלים במקום אחר? בנוסף, איזה סלקל מתאים לעגלה זו? בתודה מראש על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת firstwheels - תגובה
קובי רוזנברג02/01/2011שלום רי
היבואון של פירסטויל יושב בקיבוץ משמרות, רק הבעיה כרגע שהחברה אצל כונס נכסים לכן תנסה לבדוק בחנות שמתקנים אופניים.
סלקל שמתאים זה קוסקו דיזיינר 22 אבל צריך להשיג מתאמים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחנות צוציק במרכז זיו חיפה
אמא14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה להמלצה על עגלהיולה30/12/2010
שלום,
אני מחפשת עגלת תינוק (מגיל 0) שתהיה-
1) כמה שיותר קלה.
2) שתהיה לה אמבטיה שמונחת כמה שיותר גבוה (להורים גבוהים עם כאבי גב...)
3) שזוית הישיבה בטיולון לא תהיה קבועה (אלא מתכווננת למספר זויות ישיבה)
4) שתהיה אפשרות לחבר דרך מתאמים או ישירות, את הסלקל המתכוונן של Be-Safe או הסלקל המתכוונן של מוצי (זה שיורד לזוית שכיבה)
כרגע מוצי היא האופציה המובילה, אבל אני לא כל כך התלהבתי ממנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה להמלצה על עגלה - תגובה
קובי רוזנברג02/01/2011שלום יולה
לפי הדרישות שכתבת, תבדקי את הבייבי גוגר סיטי מיני היא עונה על כל הדרישות ומתחבר אליה הסלקל של בי-סייף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהx max
שחף02/01/2011לי יש את הx max של ד,ר בייבי ולא הפסקתי לברך אותם כבר 4 חודשים מיום לידתו. האמבטיה גבוהה וגדולה, הילד ישן שם בלילה, יותא נוח לו מבעריסה, היא נכנסת בכל מעלית והכי חשוב האמבטיה יכולה להתקפל כך שהיא נכנסת לכל רכב. ממליצה אני נהנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת כסא לרכבסיון29/12/2010
ערב טוב,
יש לי תינוק גדול פיזית. היום הוא בן 6 ח'
ואוטוטו מעוניינת להעביר אותו לכסא בטיחות.
עד עכשיו הייתי בטוחה שהכסא יהיה אוונפלו טריומף אדוונס LX
אבל עכשיו אני מתלבטת בינו ובין ברייטקס אדווקט.
מי יותר מרווח? מתאים לילד גדול פיזית?
ובכלל מי נחשב יותר בטיחותי ומומלץ ?
שאלה שנייה לגבי כסא לרכב משני, שהוא "כסא ליתר בטחון"
שאני בספק כמה יהיה בשימוש.
מתלבטת בין:
מדריד - איזי בייבי
ברצלונה - איזי בייבי
מקסים - דר' בייבי
מי מבינהם מרווח ביותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירת כסא לרכב - תגובה
קובי רוזנברג30/12/2010שלום מיכל
בחרת 2 כיסאות מצויינים שקיבלו ציונים טובים במבחני בטיחות וריסוק, למרות שהבולוורד/אדווקט מתאימים עד 30 ק"ג עם הרצועות האדוונס (שמתאים עד 22.3 ק"ג)לפי דעתי רחב יותר וראיתי ילדים יושבים ב-2 הכיסאות.
לכיסא שני אני ממליץ על המקסים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעיתי בדגם של בריטקס-
סיון30/12/2010הדגם של בריטקס הוא דיפלומט וההשוואה
לאוונפלו טריומף אדוונס LX .
שניהם אמינים / בטוחים באותה מידה?
לילדים באחוזונים גדולים, מי יותר מרווח?
מי מתאים יותר לתינוק בגיל 7 ח' (אם נרצה להעביר בגיל 7 ח')?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אפלרבקי הופמן29/12/2010
רכשתי עגלת אפל לפני כחצי שנה,מאז התקלקלה 3 פעמים,גם חברותי שקנו מאוכזבות קשות, התקלות גובלות בסכנה של ממש לתינוק,.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפל
יובל שיזף02/01/2011לכן תמיד חשוב לבדוק מי היבואן ושהעגלה היא מבית של מותג ידוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהו מכיר את בייביז?לריסה29/12/2010
שלום,
האם מישהו שמע על חנות בשם בייביז?
יש להם אתר שניתן להזמין דרכו או לקנות בחנויות עצמן.
המחירים שלהם יחסית נמוכים ורציתי לדעת האם מישהו שמע עליהם או הזמין דרכם אי פעם עגלה או חדר תינוקות.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, מכירה את הסניף במוצקין
ליבנת30/12/2010ביום ג' האחרון הזמנתי עגלה סייבקס קליסטו + ושידה
הבעלים השאירו רושם טוב, מקצועיים ואדיבים
והמחירים כמו באתר, ממליצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBABYZ
יובל שיזף02/01/2011ביביז זה אתר אינטרנט עם סניפים זכינים.
יש ברמת גן/כפר סבא וקרית מוצקין
הסניף ברמת גן ותיק והשניים הנוספים יחסית חדשים אבל אחלה זכינים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קונה בבייביז בר"ג וככה-
אורטל05/01/2011אני בהריון שני והגדולה כבר בת 3 וחצי ואני קונה אצלם כבר שנתיים ואחריי שגיליתי אותם אני בכלל לא נכנסת לאף מקום אחר ומתה על החנות יש להם מחירים ממש טובים והכי חשוב השירות שלהם אלוף
האמת אף פעם לא פירגנתי להם בפורום אבל ממש מגיע להם ודרך אגב רק שלשום קניתי אצלם חליפות מדהימות לכפרעעעעעע ויצאתי עם 2 שקיות ענקיות ב-220 שח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה לגבי עגלות - שאלה לקוביאורית28/12/2010
לאחר שראינו מספר עגלות הגענו ל 3 דגמים שאני צריכה עזרה
איה בייבי מקס
סטפני של איזי בייבי
סמביו גרקו
חשוב לנו שתהיה אמבטיה טיולון וסלקל + בסיס לרכב + עגלה גבוהה
קיפול נוח, לא כבדה ושהמרווח בין הגלגלים לא יהיה יותר מ 62 ס"מ
אנא עזרתכם
תודה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה לגבי עגלות - שאלה לקובי - תגובה
קובי רוזנברג29/12/2010שלום אורית
שלושת העגלות שרשמת הטיולון שלהם לא נשכב לגמריי.
הייתי רוצה ברשותך שתבדקי עוד 2 דגמים 1.מאמס&פאפס דגם סולה.
2.עגלה חדשה בשוק חברת BIBA דגם HIPI .
ב-2 הדגמים שציינתי לעיל יש אמבטיה+טיולון + סלקל+בסיס לרכב ובנוסף הטיולון נשכב ל-175 מעלות (בעגלות שציינת בהודעתך הטיולון יורד לזווית של שכיבה ישיבה).
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות או סל קל? כבר מבולבלתאימא דביבונה27/12/2010
הלכתי ביום ראשון לסגור חבילת לידה בבייביז וכמעט קניתי את הסל קל של סייבקס ואז מוכרת שם המליצה לי לקנות כבר עכשיו כיסא בטיחות מגיל 0
היא המליצה לי על כיסה כיסא בטיחות Complete Air LX Convertible של קוסקו ואמרה שהוא מאוד בטיחותי עם הגנות צדיות ושהוא עכשיו במבצע במקום 1490 ש"ח ב950 ש"ח
חזרתי כולי מבולבלת
עד שכבר הצלחתי להתפקס על סל קל זה בא והפך לי הכל
האם באמת צריך סל קל או שאפשר ישר לקנות כיסא בטיחות?
כיסא בטיחות לא מתחבר לעגלה וסל קל כן , האם באמת מחברים כל כך הרבה את הסל קל או שזה שיקול זניח?
אשמח לתובנות
כמובן שחשוב לי בראש ובראשונה הבטיחות והבנתי ממנה שגם הסל קל וגם הכיסא בטיחותיים...האם זו הוצאה מיותרת לקנות סל קל?
ועוד שאלה , הבנתי שהסל קל של בי סייף נשכב ל180 מעלות ולכן הוא יותר מומלץ האם באמת משתמשים עם הסל קל כל כך הרבה שהזוית כל כך משנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא בטיחות או סל קל? כבר מבולבלת - תגובה
קובי רוזנברג29/12/2010שלום
אכן יש היום בשוק הרבה כיסאות אמריקאים שמתאימים מגיל לידה 2.3 ק"ג נג ד כיוון הנסיעה אבל כפי שהמלצתי בעבר ליפני שרוכשים סלקל או כיסא חשוב לקחת לרכב ולראות איך הוא מונח מבחינת הזווית כמה מקום הוא תופס, לגביי Complete Air LX Convertible אכן הוא מתאים מגיל לידה אבל שתתקינו אותו נגד כיוון הנסיעה תיסתכלי על הזווית הפנימית שהוא נותן ואח"כ תיקחי סלקל ותראי שהוא נותן זווית שכיבה אידיאלית מגיל 0, המלצה שלי היא להתחיל עם סלקל.
סלקל מומלץ ציקו keyfit30
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין ב BREVI ל BIBA היפיגלית26/12/2010
שלום,
אשמח לעזרתכם. אנחנו מתלבטים בין עגלת BIBA דגם היפי - הבנתי שהיא ממש חדשה ולכן לא מצאתי תגובות עליה, לבין BREVI - היקרה יותר מבין השתיים ב500 ש"ח.
כמו כן רציתי לשאול האם כדאי לקנות עגלה ללא סל קל, המוכר בחנות אמר שגם ככה לא מומלץ להשאיר את התינוק בסל קל יותר מחצי שעה רצוף.
המון תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת BIBA BIBO
גילי27/12/2010גם אני התלבטתי היא דומה לBRAVI ודומה לBLOO של ד"ר בייבי.. לבסוף אני הולכת לרכוש היום את העגלה החדשה BIBA BIBO שזה דגם טיפה יותר יוקרתי מה-HIPPI.. גם אני חיפשתי תגובות על העגלה ולא ממש מצאתי כי זו באמת עגלה חדשה מבית ד"ר בייבי.. ממש אהבתי אבל את העגלה. .הקלות שלה ואת שלושת החלקים.. ואני חושבת שסלקל כן חשוב במיוחד בתור כיסא בטיחות לרכב.
למרות שאין תגובות על העגלה החדישה אני הולכת לקנות אותה היום..היא ממש מצאה חן בעיניי.
בהצלחה שיהיה לך! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBIBA BIBO
גילי11/01/2011אני לא יודעת איפה את גרה אני מאזור הקריות..
וקניתי בנוי בייבי בדלית אל כרמל.. את הBIBA BIBO. עם סל קל תואם ומעמד קבוע לרכב ב3200 . בלי הסלקל המחיר שלה 2600 ש"ח.. ואפשר להוריד אותו שמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת BIBA
אלונה10/01/2011שלום, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות עגלת BIBA, והאם יש לה סלקל תואם? או אפשר סלקל אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קניתי Hipi BiBa
תמר01/01/2011לקחנו הימור בלי לקרוא המלצות. פשוט התאהבנו בעגלה בחנות וקנינו. כולל שלושת החלקים.
נקווה לטוב
אהה.. והמחיר ממש סבבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה וכמה עלתה לך?
גילי02/01/2011היי..
אני קניתי את הBIBA BIBO... בכמה קנית אותה אם אפשר לשאול ואיפה??
אני גם ממש התרשמתי ממנה.. חבל שאין המלצות יישומיות עליה כי היא חדשה בשוק..
עדיין לא הבנתי כ"כ מי אלה החברה BIBA.. נקווה לטוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעגלה נראית ממש יפה ונוחה....
חיה א08/01/2011מה המחיר שלה ומהיכן קנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה עגלהההה
גילי11/01/2011אני לא יודעת איפה את גרה אני מאזור הקריות..
וקניתי בנוי בייבי בדלית אל כרמל.. את הBIBA BIBO. עם סל קל תואם ומעמד קבוע לרכב ב3200 . בלי הסלקל המחיר שלה 2600 ש"ח.. ואפשר להוריד אותו שמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעשה
כרמית03/01/2011למעשה קניתם את הבבה קאר היפהופ? ידוע לך איך הקיפול של העגלה? האם הוא קל לביצוע והאם העגלה קומפקטית ונכנסת לתא מטען קטן?
אשמח לחוות דעתך כי אין הרבה המלצות עליה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת HIPI BIBA
יעל24/01/2011שלום,
ראיתי היום את העגלה בחנות (כל בו סימה) וממש התלהבתי ממנה. רציתי לדעת איך היא? יתרונות חסרונות, כל דבר שיעזור לי לגבש דעה.
ההתלבטות היא בינה לבין ה- CYBEX... יש יותר מדי מבחר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהתלבטותכרמית26/12/2010
טוב , בינתיים אחרי טיול למס' חנויות הדגמים שמצאו חן בעינינו הם-
1. ד"ר בייבי מדריד- חצי משולבת עם אופציה למזרן לשכיבה מלאה (טיולון+סלקל)
2. בייבי ג'וגר מיני סיטי- משולבת
3. בבה קומפורט סטריטי
4. בוגאבו קמיליון- משולבת
5. אינגליזינה לאונג' - משולבת עם אמבטיה רכה
לכולם יש סגירה יחסית קלה, וקיפול קומפקטי מה שמאוד חשוב לנו כי אנחנו גרים קוצה שלישית ללא מעלית, עם אוטו קטן ואני נוסעת לעיתים גם באוטובוס.
בעיקר אהבנו את השלישיה הראשונה. דווקא מהפג והסייבקס לא הכי התלהבנו. יש להם יחסית סגירה מסורבלת שדורשת קוארדינציה ושתי ידיים, הפג כבדות לרוב ולסייבקס מרכב חד כיווני ואמבטיה וסל צרים למדי.
מה דעתכם? אשמח לשמוע מהמומחים וממי שבעל היכרות עם העגלות הללו.
אני כבר די מבולבלת מהחיפושים, אולי אשמח גם לשמוע על עגלות אחרות שעונות על הצרכים שתיארתי.
תודה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ביטלתי את הסטריטי..
גילי27/12/2010אני הזמנתי את הסטריטי ואתמול ביטלתי אותה.., נכון היא ניראת מאוד נוחה, אבל הידית דיי נמוכה והאמבטיה מאוד צרה. מה גם שהיבואן שלה בארץ- בייבי סייף-פג ישראל- פשטו רגל החודש ועדיין לא יודעים מה יעלה בגורל האחריות לעגלות הללו.
לא רציתי לקנות חתול בשק.. בשביל עוד מאתיים-שלוש מאות שקלים אני קונה היום את הדגם החדש שניקרא BIBA BIBO, עגלה חדשה בשוק ומאוד קלה וקומפקטית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה של עגלה
גילי28/12/2010זה לא אותו יבואן.. זה יבואן מבית ד"ר בייבי.. פרטי.
והיא ממש איכותית.. קניתי אותה אתמול..יש לי קיפול טוב, אמבטיה מעולה ומחממת..עם סל קל+ מתאם לרכב וטיוליון עם ציליה ענקית וגם כילה נגד יתושים.
לדעתי אחלה של עגלה.
כל אחד ודעתו..
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
כרמית27/12/2010ה- BIBA BIBO שהזכרת, היא גם של אותו יבואן בייבי סייף שפשטו רגל או של יבואן אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה ביבה זה כמו עגלה בלו 2
גילת27/12/2010שניהם עגלות כבדות ולא איכותיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהתלבטות - תגובה
קובי רוזנברג29/12/2010שלום כרמית
לפי ההתרשמות שלי את צריכה להתלבט בין 2 דגמים: הסיטי מיני או המדריד.
כמו שאת יודעת הסיטי מיני הינה עגלה משולבת זאת אומרת ברגע שאני מקפל אותה אני צריך לשלוף את האמבטיה, אבל כאשר מגעים לשלב הטיולון היא העגלה הכי פרקטית שיש היום בשוק והכי קלה לנשיאה במיוחד למי שגר בבנין ללא מעלית וצריך לתפס כמה קומות ברגל.
המדריד לעומתה היא עגלה חצי משולבת והיתרון שלה בא לידי ביטוי שכאשר אנחנו מגיעים לרכב לא צריך לשלוף אמבטיה רק מקפלים ומעמיסים, נכון שהקיפול יהיה ביד אחת אבל בשביל העמסה נצטרך 2 ידיים בנוסף מבחינת המשקל והגודל היא כבדה וגדולה יותר מהסיטי מיני (אני מדבר על שלב הטיולון), כפי שאת יודעת השימוש באמבטיה הוא עד חצי שנה אבל בפועל משתמשים בה מקסימום עד 4 חודשים לכן מה שאני בא להגיד לך שרוב הזמן העגלה משמת אותנו עם החלק של הטיולון ולכן חשוב שתבחרי דגם שיהיה לך נוח לתפעול.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המדריד
שירן29/12/2010אני יכולה לומר לך שלחברה שלי קנתה אותה וסבלה ממנה כל רגע.
עכשיו לילדה השנייה שבדרך ב"ה היא הלכה וניסתה לחפש משהו שלא תתאכזב כמו עם המדריד.
ובכל מקום שהיא אמרה על המדריד הודו שזה דגם לא מוצלח של ד"ר בייבי עם המון בעיות.
שמעתי את זה ממלא אמהות אז כדאי שתשקלי את זה.
יש שם בעיה של העבירות, בגלל הידית המתהפכת כנראה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו על המדריד
שירן29/12/2010אגב היא תשמח למכור לך אותה אם ממש תרצי :)
כי היא לא השתמשה בה הרבה בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תאומים - יש המלצה?מיקה26/12/2010
יש למישהו המלצה לעגלת תאומים נוחה ולא יקרה שתלווה אותנו מהלידה ועד גיל שנתיים - שנתיים וחצי.
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת תאומים - יש המלצה? - תגובה
קובי רוזנברג29/12/2010שלום מיקה
עגלת התאומים המומלצת ביותר היום בשוק בייבי גוגר סיטי מיני תאומים למרות המחיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיקה29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה קלה ונוחה אורבו או סולה או אחרעומרי25/12/2010
אנו מחפשים עגלה קלה ונוחה ראינו את האורבו והסולה, שתיהן נראות טובץ
האם הם נוחות?? איך הן מבחינת עבירות ( הגלגלים של האורבו קטנים)?
האם יש עוד המלצה למשהו בסגנון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורבו או סולה?
מיטל13/03/2011אני מתלבטת מאוד בין שני הדגמים אורבו וסולה (שניהם של מאמאס אנד פאפאס),
מה עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)