מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ביבי גוגר סלקט תאומיםמזי05/03/2011
אולי מישהו מכיר את העגלה החדשה של ביבי גוגר סלקט? הזמנתי אותה עם כל החלקים טיולון+אמבטיה ואני ממש מתלבטת לגבי האמבטיות, חלק אומרים לי שלא כדאי מכיוון שזה לזמן מועט ואז עוברים לטיולון וגם לגבי האחסנה של האמבטיה אחרי השימוש בה וחלק אמרו לי שחייב כי לטיולון אין כיסוי רגליים לתינוק קטן שנולד ואינו מגיע ל180 מעלות אני ממש מבולבלת .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביבי גוגר סלקט תאומים - תגובה
קובי רוזנברג07/03/2011שלום מזי
השיקול שאת צריכה לקחת הוא שכאשר תגיעי לרכב את תיצטרכי לפרק את 2 האמבטיות ורק אז להעמיס את השלד גם בשלב הטיולון תצטרכי לפרק טיולון אחד, מניסיון שלנו למדנו שעדיף לקנות עגלת תאומים ללא אמבטיות הילדים מסתדרים גם ב-175 מעלות והחיים להורים קלים יותר, עגלה מומלצת בחום רב בייבי גוגר סיטי מיני לתאומים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת...נירי סול04/03/2011
לקנות סטוק של בגדים לשנה הבאה לתינוק שיהיה בן שנה וחצי..
שלא יהיה יקר ומצד שני שיהיה איכותי..
לא איכפת לי להשקיע ולנסוע קצת רחוק
(אנחנו מנתניה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי,
נירי סול04/03/2011אני מציעה לך לבדוק איפה בסביבתך מוכרים בגדים של אביגדור.
אני מילאתי את הארון גם לעונה הנוכחית וגם לשנה הבאה.
מעבר לזה את יכולה לבדוק מבצעים בשילב, תכל'ס הכל עכשיו בסוף עונה...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מוצאת את פג החדשהשי02/03/2011
הי,
היכן ניתן כבר לרכוש את העגלה החדשה של פג,
באף חנות לא יודעים להגיד לי הייתי במוצצים ואמרו לי בחנות אחת במאי ואתם אמרתם שבמרץ היא תהייה בחנויות.
מישהיא כתבה בפורום שהיא קנתה בחנות היבואן, היכן היא נמצאת והאם כל אחד יכול לקנות שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בענין פג החדשה
אלה03/03/2011עד כמה שאני הבנתי זה רק מגיע ליבואן בסוף מרץ.
לחנויות כנראה בטח זה ייגע בתחילת אפריל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולקציה 2011 של פג
אלה03/03/2011התקשרתי ליבואן ואמרו לי שהקולקציה מגיעה רק באמצע מרץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולקציה 2011 של פג - תגובה
יובל שיזף09/03/2011שלום לכולם,
קולקצית 2011 מגיע לארץ באמצע מרץ, יכולים להיות עיקובים.
אפשר לבוא לראות בחנות היבואן יש כבר דוגמאות.
אפשר לרכוש בחנויות כמו:ביבי קלאב/ביבי שיק ביבי קט ועוד.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת אנא עזרו לי!!!עינב27/02/2011
ראיתי את עגלת בלו הפי של ד"ר בייבי. בהתחלה היא נראתה לי מאוד. היא מגיעה עם אמנטיה רחבה ומרופדת, טיולון שניתן להרכיב עם הפנים לתינוק או הפוך, סלקל ותיק תואם. הסט נראה מושלם מצד אחד העגלה מאסיבית ונראת בטיחותית ומצד שני לא ממש כבדה ומתקפלת יחסית בקלות. ממש עמדתי לקנות אותה אבל עכשיו שעשיתי עליה חיפוש באינטרנט אני לא רואה תגובות ממש חיוביות עליה, במיוחד על הטיולון שלה (שאין מצב שכירה מלאה). היא עולה בסיביבות ה-3000 ש"ח האם כדאי??? אני כבר ממש מבולבלת מכל הסוגים למיניהם - מה מומלץ??? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת אנא עזרו לי!!! - תגובה
אביבית מולכו01/03/2011היי
ישנם היום בשוק עגלות רבות וטובות שכדאי לבדוק כמו לדוגמא:
סייבקס קליסטו
בייבי גוגר
סטפני
ועוד רבות וטובות.
בדקי עוד אפשרויות מקבילות וכך יהיה לך קל יותר להשוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברייטקס בי סמארטנוי27/02/2011
מי יודע איפה אפשר להשיג את העגלה- ברייטקס בי סמארט בירושלים?
אשמח לתשובה מהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה עוד רלוונטי,את הברייטקס
סיווני06/03/2011בי סמארט מצאתי ב-בייבי מישל בתלפיות אבל המחיר היה גבוה,רכשתי אותה במחיר נמוך יותר כמעט בחצי ממה שהציעו לי שם ב:תינוקות זה אנחנו" בראשון לציון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל של מקסי קוזי או סלקל של cybex?אורטל26/02/2011
אני ובעלי הזמנו את העגלה בוגבו קמיליון ועכשיו אנחנו מתלבטים איזה סלקל להוסיף? מבחינת הנוחות שלא יהיה כבד מידי, ומבחינת מבחני הבטיחות- על שניהם כתוב ביקורות טובות.. אשמח לקבל את החוו"ד שלכם בנושא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקל של מקסי קוזי או סלקל של cybex? - תגובה
אביבית מולכו01/03/2011סלקל סייבק נחשב לסלקל מצויין.
הסלקל אינו כבד והבדים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון מוצי לעומת דר'בייבי מגנוםרויטל25/02/2011
הי,
אני אמא ש"סובלת מחסך" כיוון שקיבלתי את כל הציוד מהמשפחהולא קניתי שום דבר יקר ערך לביתי. אולם בגיל חצי שנה רכשתי טיולון של דר' בייבי מדגם מגנום. אני חייבת לציין שהוא טוב ודי קל אולם לאחרונה הציעו לי טיולון של מוצי ואני ממש מתפתה..
חשוב לי לציין שאנחנו מתגוררים בתל אביב, קומה שנייה ללא מעלית.
האם להחליף את המגנום במוצי?חשובה לי תגובתכם ממספר היבטים:מבחינת נוחות, תפעול העגלות, משקל, קושי בנשיאה והן מבחינת הסתובבות בעיר תל אביב שבה אנו גרים. מה עדיף?
אשמח לתגובתכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון מוצי לעומת דר'בייבי מגנום - תגובה
אביבית מולכו01/03/2011יש ביידיך טיולון קל יחית וקל לתפעול.
טיולון מוצי הוא כבד יותר ומסורבל יותר לתפעול.
בפרט שאת גרה בקומה שניה ללא מעלית.
תרימי כל עגלה בנפרד את שתי הקומות ואז תוכלי לחוש בהבדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבטיה של CYBEX- קטנה מידי?אורגד24/02/2011
אני ואישתי ראינו ומאוד אהבנו את עגלת הסיבקס אב לנראה לנו שהאמבטיה קצת צרה מידי, בנוסף חברה שלנו סיפרה ששמעה על זוג שבא להחליף את ה סיבקס אחרי כחודש מסיבה זו בדיוק, אשמח לחוות דעת ממקור ראשון של מישהי/ו שיש לו עגלה מסוג זה או לפחות משהו שמבין בנושא.
תודה רבה
אורגד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס
מלי שבתאי25/02/2011שלום רב,
מניסיון אישי שלי האמבטיה לא קטנה וביתי הייתה בא עד גיל 5 חודשים בלי בעיה עד שהתחילה להתהפך והחלפתי לטיולון.
ועשיתי בדיקה בחנות עם המוכר למול עגלות אחרות והיא בדיוק בגודל הנכון כמו כל העגלות.
המשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבטיה של CYBEX- קטנה מידי? - תגובה
אביבית מולכו01/03/2011שלום רב.
קחו בחשבון שלכל ילד אורך וגובה שונים. ישנם הורים שהילדים שלהם גבוהים מאוד ושום אמבטיה לא התאימה בגיל חודשיים, לעומתם ישנם ילדים אחרים שישנים באמבטיות של העגלות (כולל סייבקס) שלושה וארבעה חודשים .
שימו לב גם לצורת השימוש בטיולון שזה בעצם במוצר שישמש אתכם זמן רב ביותר, דאגו שהוא יתאים לצרכים ולתנאים הסביבתיים שלכם..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגו עלי - ציקו קורטינהדנה24/02/2011
שלום,
אני מתעניינת בעגלת הציקו קורטינה. ישנם מספר דברים שמפריעים לי בעגלה זו ולכן אני מתלבטת לגביה:
1. סוכך השמש קטן מאוד - האם יש פתרון לכך? משהו שאפשר להוסיף לסוכך בימי הקיץ?
2. הגלגלים נראים קטנים ועשויים מפלסטיק - האם יהיה ניתן להשתמש בה בקלות גם על חול ודשא?
3. רוחב העגלה (53 ס"מ) - עד עכשיו רוחב כזה היווה מבחינתי יתרון כי קל לעבור במקומות צרים, אך האם זה לא רוחב צפוף מידי עבור הילד? מה קורה כשהילד גדול ורחב? עד איזה גיל היא יכולה להיות טובה אם היא צרה?
4. כאשר העגלה מקופלת היא נראית מאוד גדולה - האם היא לא מסורבלת מידי כשהיא סגורה? האם יכולה להתאים לבגאז' של רכב סטנדרטי?
5. איך בולמי הזעזועים?
האם ישנם חסרונות אחרים שידועים לכם?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי - ציקו קורטינה - תגובה
אביבית מולכו01/03/2011דנה היי
צי'קו קורטינה עגלה נעימה מאוד.
בנוגע להצללה בימי הקיץ ניתן לרכוש תוספת סוכך (המתאים לכל סוגי העגלות).
בנוגע לגלגלים , הגלגלים מיועדים להליכה על מדרכות וכדו'.
את גודל העגלה לאחר קיפול רצוי לבדוק ישירות בבאגז הרכב וכך למנוע התלבטות או אי נעימות .
בולמי הזעזועים מצויינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי בריאות מומלצים לתינוק?מתי22/02/2011
הי,
כהכנה ללידה צפויה,
הייתי רוצה לדעת מהם מוצרי הבריאות שצריך לקנות לפני הלידה
מוניטור, הדבר הזה ששואב נזלת מהאף, מכשיר אדים קרים....?
ומה הדברים שהם מיותרים או שאף אחד לא באמת הוכיח שהם עוזרים במשהו?
או מוצרים שמפחידים אותנו שנרכוש למרות שהסיכויים שיקרה משהו לתינוק הם אפסיים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי בריאות מומלצים לתינוק? - תגובה
קובי רוזנברג24/02/2011שלום אלה
מכל הדברים שציינת להתחלה מומלץ מוניטור נשימה וויטמין D , שואב רירית ומכשיר אדים קרים זה בשלב מאוחר יותר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבה קונפורטא22/02/2011
יש למישהו המלצות/ הערות על עגלה של בבה קנפורט דגם לולה אפ עם אמבטיה וסל קל של סטריטי (גם של בבה קונפורט)?
כמו כן מישהו יודע לגבי האחריות של המוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו אלי
א22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי מכירה את העגלות הנ"ל?
א23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קונפורט - תגובה
קובי רוזנברג24/02/2011שלום א
עגלה סבירה.
חסרונות: אמבטיה קטנה.
שלד יחסית כבד
הקיפול עם הטיולון מסורבל.
יתרונות: קיפול מטריה
ידית אחת
טיולון ל-2 הכיוונים
לגביי האחריות: כיום חברת בייבי סייף חזרה לעבוד לאחר שנקנתה ע"י משקיע כך שיש אחריות על כל העגלות והשירות תיקונים עובד כרגיל.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- easy drive שמועותשקד21/02/2011
שלום,
בני בן חצי שנה ועג היום אני עם עגלת בייבי גוגר עלית שהיא מאוד מסורבלת לי (קיבלתי אותה לכן אני לא מתלוננת).
אמרו לי בתינוקות זה אנחנו אני חושבת שצריכה להגיע עגלה שווה של פג easy drive
האם מישהו מכיר/יכול להמליץ על היתרונות שלה,אני רוצה עגלה לא כבדה ולא רחבה כדי שתיכנס במעלית של הבניין עד היום אני משאירה את העגלה באוטו.
והאם היא בכלל מתאימה לגיל חצי שנה (לא כולל עריסה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר easy drive שמועות - תגובה
קובי רוזנברג22/02/2011שלום שקד
אכן בחודש מרץ יהיה ניתן להשיג את עגלת פג סוויץ איזי דרייב ב-2 וריאציות: 1. עם עריסה וסלקל. 2. עגלה בלבד.
משקל השלד 6.6 ק"ג, עם הטיולון 9.6 ק"ג העגלה מתאימה לשימוש מגיל 0+ גם ללט עריסה וניתן לסובב את המושב כך שהתינוק יהיה עם הפנים אלינו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלת אחיםשרון20/02/2011
מחפשת המלצה לעגלת אחים. אני בחודש חמישי ויש לי ילדה בת 14 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לעגלת אחים - תגובה
קובי רוזנברג21/02/2011שלום שרון
עגלת דגם לימוזינה דו-גילדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לעגלת אחים - תגובה
קובי רוזנברג21/02/2011שלום שרון
בייבי ג'וגר סיטי סלקט
עגלת אחים CHICCO CORTINA-TOGETHER
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון לבן 4.5 חודשיםרחל19/02/2011
בני בן 4.5 חודשיים קיבלנ עגלת פג מאחותי ומגיל 3 חודשים כבר הוצאנו את האמבטיה כי העגלה נהיתה קטנה.העגלה כבר ישנה ואני מענינת לקנות חדשה איזה עגלה מומלצת. אני צריכה שתהיה קלה יחסית וקלה לקיפול ולהכנסת הרכב בנוסף שתהיה נוחה אצל המטפלת בני מעדיף לישון בעגלה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון לבן 4.5 חודשים - תגובה
קובי רוזנברג21/02/2011שלום חן
תבדקי את הטיולונים הבאים:
מקלרן טכנו XT או XLR
פג SI
ציקו סימפליסיטי
ציקו לייט וואי
וסייבקס אוניקס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ'יקו טרווי
שואלת21/02/2011מה עם צ'יקו טרווי? למה לא המלצת עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ'יקו טרווי - תגובה
קובי רוזנברג22/02/2011שלום אימא
לא המלצתי על הטרווי מכיוון שיחסית לטיולון המשקל שלה (8 ק"ג) כבד.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלות - דחוףסיון17/02/2011
אני מתלבטת בין עגלת ביבי היפי (שהבנתי שהיא חדשה בשוק) לבין עגלת הברווי אוואו
אבקש לדעת את החסרונות/יתרונות בהן.
תודה רבה
באם אפשר דחוף !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ???
סיון20/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין עגלות - דחוף - תגובה
קובי רוזנברג21/02/2011שלום סיוון
ההיפי: קלה יותר, הטיולון מגיע למצב שכיבה 175 מעלות (רק הגב יורד לא כמו בברווי שזה בעצם שכיבה ישיבה), מסנן קרינה UV באמבטיה, פנים האמבטיה נעים יותר( 50% כותנה אורגנית, 50% פולי סויה).
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)