מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- צי'קו טריו לוינגא04/02/2011
שלום,
אחרי התלבטות ארוכה לגבי עגלות אנו חושבים על טריו ליוינג של צ'יקו.
למישהו יש המלצה/ הערה לגביה ובעיקר לגבי העבירות שלה? אנחנו גרים בעיר כך שמדובר בעיקר נסיעה על מדרכות.
או לחילופין המלצה על עגלה דומה בתכונותיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי..
א06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצי'קו טריו לוינג - תגובה
קובי רוזנברג07/02/2011שלום א
ליוינג עגלה נחמדה, אין עליה טירוף מבחינת מכירות.
עגלות מקבילות הן: קאם MBX6, פג מודולר און טרק סוויץ.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלה!מורן04/02/2011
שלום
אני מתחילה לחפש עגלה ונראה לי רעיון טוב לפנות למומחים...
אני זקוקה לקצת "סדר בראש", האם תוכלו להגיד לי קודם כל, מה לא לקנות, ולמה?
אחר"כ אני אוכל להתמקד בשאר, אבל כרגע אני בשלב הניפוי.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירת עגלה! - תגובה
קובי רוזנברג06/02/2011שלום מורן
היום השוק מפולח ל-4 סוגים: משולבות, חצי משולבות, טרוול סיסטם ותאומים.
דבר ראשון את צריכה לבחור באיזה סוג של עגלות את רוצה להתמקד וזה כמובן תלוי בדרישות ובצרכים שלכם, לאחר שתבחרי את הסוג ותגדירי בדיוק מה הצרכים והדרישות יהיה יותר קל להמליץ, כיום במדינת ישראל כבר לא ניתן ליספור את הדגמים הקיימים בשוק.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלהאורנית03/02/2011
מתלבטת בין איקס מקס של ד"ר בייבי לבין דגם טורו של "מיקרה לייט". מה מומלץ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה - תגובה
קובי רוזנברג06/02/2011שלום אורנית
2 דגמים מצויינים, המשותף שניהם עגלות משולבות, השונה:
1. עיצוב השלד
2. המיקרה לייט מתקפלת קטן יותר, חברה בריטית.
3. הטיולון ב-X מקס מתחבר ל-2 הכיוונים.
בגדול שניהם מצויינות אני ממליץ יותר על המיקרה לייט.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסוי לעגלת סייבקס קליסטוLיצן קטן אחד02/02/2011
האם ישנה אפשרות להשיג איפשהו כיסוי לעגלה להגנה מגשם?
משהו כמו כיסוי ניילון כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסוי לעגלת סייבקס קליסטו - תגובה
קובי רוזנברג03/02/2011שלום
בדרך כלל ברוב החנויות מוכרים כיסויי ניילון אוניברסלים לאמבטיה וגם לטיולון.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת לגבי סוג עגלהשרית01/02/2011
שלום לכולם,
אני מתלבטת בין עגלת קאם פולסר לעגלת סילבר קרוס ועגלת מיילו של מאמאס אנד פאפאס.
יש לנו יונדאי גטס כך שהתא מטען מאוד קטן.
לי חשוב מאוד הבטיחות והמשקל. (העגלה היחידה מבניהם שראיתי במציאות היא המיילו והיא קלה מאוד מבחינתי פשוט אין עליה חוות דעת אז אני מעט חוששת)
אשמח לקבל עצות בנושא..
והיכן ניתן להשיג את עגלת קאם פולסר אני גרה בנס ציונה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי שיש קאם פולסר
רויטל02/02/2011ברשת בייביז באינטרנט ויש להם גם חנויות וראיתי אותה אצלם בזול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ברייטקסקרן01/02/2011
יש לי עגלת ברייטקס בי מוביל
האם יש מגש כלשהו שמתחבר לטיולון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תשובה?
קרן07/02/2011שלום קרן
אצל היבואן בארץ אין מגש שמתחבר בחלק הקידמי.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ברייטקס - תגובה
קובי רוזנברג08/02/2011שלום קרן
אצל היבואן בארץ אין מגש שמתחבר בחלק הקידמי.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר את ה"חי-שן" סנוזה ?ערן31/01/2011
יש מוצר בשוק שנקרא "חי-שן" והוא מתיימר להחליף את הקונספט של הבייבי סנס.
על הנייר נראה שיש לו כמה יתרונות, אבל אני לא מכיר מישהו שמשתמש בו.
יצא למישהו להשתמש או לברר פרטים על המוצר?
אשמח לשמוע ביקורות.
ערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר
יובל שיזף06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מכיר את הסנוזה ? - תגובה
קובי רוזנברג07/02/2011שלום ערן
החי-שן הוא מוצר שיכול לשמש במקום הבייבי סנס,
סנסור- קטן מימדים 30 גרם,המוצמד לגוף הילד ע"י תופסן לטיטול, אם התינוק יפסיק לנשום למשך יותר מ- 15 שניות, החי-שן יתחיל לרטוט בעדינות כדי לעורר את התינוק, אם אחרי 5 שניות נוספות, הנשימה אינה מתחדשת, החי-שן יתחיל לצפצף בעוצמה.
המוצר היה אצלנו על המדף ולא הלך יותר מידי רוב הלקוחות מעדיפים את הבייבי סנס.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה ומשתמשת.
רותם ק.24/03/2011אני משתמשת בו כשישה חודשים אצל בני השני והוא מכשיר מעולה ואמין הרבה יותר מבייבי סנס, הוא קטן וקומפקטי ואנחנו לוקחים אותו לכל מקום בלי בעיה.
בהתחלה לקח לנו כמה ימים לתרגל את חיבור לחיתול ובגלל שלא חיברנו נכון הוא היה מצפצף אבל עכשיו אין התראות שווא.
אני משכיבה את בני על הבטן והחי שן מוצמד לחיתול באזור המותניים וגם לא מפריע לבני לישון (עובדה שהוא לא מתעורר סתם) וגם כשאני מניקה בלילה אני לא מנתקת אותו ובזה הוא מאוד נוח.
עם בני הראשון השתמשנו בבייבי סנס והוא היה מצפצף לעיתים קרובות ובלי סיבה ובלילה כשהייתי מניקה לפעמים הייתי שוכחת לכבות אותו ופתאום הייתי שמה לב שהבייבי סנס עובד ולא מצפצף, בקיצור אחרי שלושה חודשים הפסקנו להשתמש בו.
אני מאוד ממליצה על החי שן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה חשוב שיתאים הסלקל לעגלה-עזרהלללל31/01/2011
שלום האם מישהו יכול להסביר לי מה החשיבות של התאמת סלקל לעגלה?הרי אם מדובר בעגלה טובה עם אמבטיה טובה וטיולון לא הבנתי למה נועד הסלקל להתחבר אלייה הרי הסלקל נועד לשם נסיעה לא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה חשוב שיתאים הסלקל לעגלה-עזרה - תגובה
קובי רוזנברג03/02/2011שלום נטע
החשיבות שהסלקל ייתחבר לעגלה זה בעיקר עבור המשתמש, הכוונה שכאשר סיימת נסיעה או יש לך כמה סידורים והילד נירדם בסלקל תהייה את האפשרות להוציא אותו עם הסלקל ולהניח על העגלה וכך בעצם אני לא צריך להעיר אותו.
אבל כפי שציינת אפשר להסתדר גם עם סלקל שלא תואם לעגלה.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לבחור?מירב31/01/2011
אני צריכה טיולון לתינוק בן 4 חודשים. או שאולי אני צריכה עגלה? התבלבלתי לגמרי ואני לא יודעת מה לקנות.
שמעתי על מקלרן, פג (נראה לי דגם si) וגם על איזי בייבי אפולו. מה דעתך?
אני פתוחה להצעות נוספות..
חשוב לי שתיהיה קלה (צריכה לעלות 14 מדרגות), שתוכל להכנס לתא מטען קטן, והכי חשוב, בריאה לגב. ועד מחיר של 1500 ש"ח.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובה בבקשה?
מירב06/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה בבקשה? - תגובה
קובי רוזנברג07/02/2011שלום מירב
מקלרן טכנו XT
פג פליקו SI
אלו טיולונים שמתאימים מגיל 0+ מבחינת אייכות אלו חברות המובילות בשוק מכל הבחינות.
הכי מומלץ שתגשי לחנות תראי את 2 הדגמים ותקבלי החלטה, הכיוון שלך מצויין לפי דעתי מכייון שלקנות עגלה לתינוק בן 4 חודשים זה לחזור אחורה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. עזרת לי מאוד.
מירב07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת גרקו החדשה דגם סימביהמורן30/01/2011
רצינו לדעת עם יש מישהו שקנה ומרוצה או לא מרוצה מהעגלה החדשה של גרקו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אשמח לשמוע חוות דעת
שלומית13/02/2011מורן בהמשך לשאלתך אשמח גם לקבל חוות דעת על עגלת הגרקו החדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה סלקל מומלץ יותר ?עידן29/01/2011
שלום... רציתי בבקשה לדעת איזה סלקל מומלץ יותר CYBEX ATON או izi sleep(besafe) אני נוטה יותר לbesafe מכיוון שהוא נשכב ל-180 מעלות ונראה בנוי יותר טוב עם חומרים איכותיים יותר+תמיכת הראש בו מצויינת לעומת ה-ATON.
שני דברים מערערים לי את ההחלטה המחיר של הביסייף עולה כמו אטון עם בסיס למרות שהקשירה של הביסייף ממש קלה, הדבר השני הוא משקל הATON הרבה יותר קל.
אז מה אתם אומרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סלקל מומלץ יותר ? - תגובה
קובי רוזנברג30/01/2011שלום עידן
2 הסלקלים שציינת מצויינים מכל הבחינות, אתה פשוט צריך לקבל את ההחלטה לפי הצרכים המתאימים לשימושכם ביומיום.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBE SAFE מבחני ריסוק
אילן30/01/2011אנו רכשנו את הסל קל של BE SAFE איזי סליפ ותדע לך שהמבחני ריסוק שלו הכי טובים
לעומת הסייבקס אין מה להשוות ברמת בטיחות וחומרים
נכון הסל קל כבד אבל זה בגלל מנגנון השכיבה והשכיבה שלו היא דבר מדהים
ממש ממליץ אחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לטיולון brevi ovoמירב26/01/2011
האם אפשר להעביר תינוק בן 4 חודשים לטיולון (האמבטיה קטנה לו)? והאם הטיולון הנ"ל בכלל בריא? (תנוחת השכיבה שלו מאוד מוזרה ואין אפשרות ליישר את הרגליים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לטיולון brevi ovo - תגובה
קובי רוזנברג30/01/2011שלום מירב
מומלץ מגיל 6+ חודשים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
מירב31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בן עגלות של פגדוד26/01/2011
לאחר מספר פעמיים שביקרנו בחנויות הגענו למסקנה שאנו רוצים עגלה, שאינה כוללת אמבטיה. חיפשנו עגלה שבה ניתן להשכיב תינוק מלידה.
התמקדנו בשתי עגלות של חברת פג
1. פג פרגו P3 קומפליטו
2. פג פרגו P3 סוויץ - יותר כבדה, אך לדעתי משטח העגלה יותר קשיח.
אני מבקש את המלצתך על שתי העגלות
האם ידוע לך עד לאיזה זוית נשכבת כל עגלה ?
איזו מהן יותר מומלצת לתינוק שרק נולד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בן עגלות של פג - תגובה
אביבית מולכו26/01/2011שכיבה מלאה של 180 מעלות ניתן לקבל רק באמבטיה קשיחה.
ב- P3 קומפלטו יש 175 מעלות
ובסוויטץ יש 178 מעלות.
אם אתה מתעניין בעגלות ללא אמבטיה נראה לי שהויטץ תיתן לך מענה מעולה מאחר וניתן לראות את התינוק/תינוקת מולך , בנוסף משטח העגלה מרופד יותר.
ובכל מקרה ניתן לרכוש בנפרד מזרן עגלה המתאים לכל סוגי העגלות ובכך לייצר משטח נעים יותר לתינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג מה ההבדל?עדן25/01/2011
ברצוני לדעת את ההבדל בין מודולור טרי פיקס לסוויץ מודולור?
בעקרון רוצה עגלה נוחה לקיפול ,וקלה יחסית.
אני גרה בקומה 2 ללא מעלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג מה ההבדל? - תגובה
אביבית מולכו26/01/2011מודולר טרי פיקס מורכב משלושה חלקים שונים: אמבטיה קשיחה, טיולון וסלקל, כמובן שבאפשרות זו יש להוריד את האמבטיה לפני הקיפול.
סוויטץ זהו דגם שבו ניתן להפוך את מרכב השכיבה של העגלה ולייצר כמעיין אמבטיה, מבחינת הקיפול אין צורך לפרק דבר בכדי לקפל.
בכל מצב שני המרכבים של שני הדגמים מתקפלים מטריה בדיוק באותה שיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג מה ההבדל? - תגובה - תגובה
יובל שיזף27/01/2011מכיוון שאת גרה קומה שנייה ללא מעלית ההיתי ממליץ לך על הטריפיקס מכיוון שהיא יותר קלה מבחינת משקל.
ובכלל ההיתי מעלה בספק את הרכישה של עגלה משולבת אלא לשקול עגלה חצי משולבת ללא אמבטיה מבחינת הסחבות אם חלקים של עגלה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות של פישר פרייסטלי25/01/2011
שלום
רציתי לקבל חוות דעת על כיסא בטיחות קוסמו של פישר פרייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא בטיחות פישר פרייס - מקפיצה
טלי30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)