מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- צ'יקו טריו טור 4ציפי14/03/2011
ראיתי את הדגם באינטרנט ומאז אני מחפשת אותו ולא מצליחה למצוא באף חנות, כולם פה אחד אומרים לי שיכולים להזמין ולא מחזיקים בתצוגה כי לא קונים, כאשר אני שואלת האם ידוע להם למה, לא מקבלת תשובה ברורה. איפה אני יכולה להשיג עגלה זו, והאם שווה לי בכלל להתאמץ?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לציפי
אלכסנדרה28/03/2011שלולם ציפי. אתמול היתה בחנות בייבי קלאב ונאמר לי שהפסיקו להביא את העגלה זו לארץ כי יצרן העלה מחיר כמעט ב1000 שיח. ושגם ככה הדגם לא מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אבודהציפי14/03/2011
עוד חודש וקצת צפוייה הלידה ועדיין לא הצלחתי להיסגר על עגלה. יש לי מספר קריטריונים ואני לא מסוגלת להתפשר עליהם ולכן לא הצלחתי למצוא עגלה שמאגדת את כולם.
1. חשוב לימאוד גלגלים גדולים ומגומי מוקצף (אני גרה בקיבוץ ולא רוצה "להיתקע " עם פנצ'ר)
2. אני ובעלי גבוהים ולכן העגלה (או לפחות האמבט) חייבת להיות גבוהה או מתכווננת.
3.כמובן על בטיחות ועמידה במכון התקנים אין מה לדבר זהו תנאי ראשון ובל יעבור.
4.המשקל לא משחק אצלי תפקיד לכן מראש אני מתפשרת על עגלה ייציבה ומבחינתי יכולה להיות כבדה (כמובן בגבול הנורמה)
5.ו... מחיר אני יודעת שהעמדתי סטנדרטים גבוהים אבל גם המחיר חשוב, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עגלה מעל 3500 (כולל סלקל)
האם דבר כזה קיים בשוק או שאני צריכה להתפשר על משהו?
אשמח לכל תגובה כי אני כבר אודת עצות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אבודה - תגובה
יובל שיזף14/03/2011היי ציפי
ליבואן של צ'יקו קוראים דוורון את יכולה לחפש אותו ולשאול איפה העגלה.
אם את מחפשת עגלה משולבת (אם אמבטיה) התקציב שלך לא מאפשר לך הרבה אופציות האתפשרות שאת צריכה לעשות לדעתי זה לוותר על האמבטיה וללכת על עגלות חצי משולבות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על עגלת ביבה דגם היפי
סיון16/03/2011אני קניתי אותה את העגלה כולל טיוליון אמבטיה וסל קל + מעמד איזופיקס לרכב ב3000 ש"ח..
אני משתמשת בה כחודש ומאוד מרוצה.. כי נעימה לתינוקת, קיפול נוח סלקל גדול ובטיחותי..
שווה לך לבדוק..
בהצלחה! ושתהיה לידה קלה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גילי
ציפי16/03/2011תודה רבה על העצה, אני בהחלט אלך לבדוק את העגלה, איפה קנית אותה במחיר כזה, כי אני ראיתי אותה בסביבות המחיר הזה ללא סלקל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ביבה מדגם היפי
לינוי28/03/2011אני קניתי את אותה העגלה עם כל האביזרים הנלווים שציינת ב- 2500 ש"ח
מציינת זאת להורים הטריים הבאים.. :)
שיהיה במזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לינוי
נועה31/03/2011הי לינוי ,איפה קנית את העגלה עם כל האביזרים ב 2000 שקלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ב 2500 ש"ח
נועה31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש המון עגלות בסכום שהקצבת לעצמך.
צביה31/03/2011תעשי סיבוב בין חנויות. לי אישית יש עגלה עם גלגלים קטנים כך שלא יכולה להמליץ, אבל כשחיפשתי ראיתי המון עגלות עם גלגלים גדולים, משולבות במחיר הזה. לא צריך להיסחף יותר מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אבודה - תגובה
אביבית מולכו02/04/2011ציפי היי
תבדקי את עגלת סטפני
היא מגיעה עם אמבטיה , טיולון , גלגלים מוקצפים וידית מתכווננת לגובה מעולה!
והיא בגבולות התקציב שלכם.
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולה או אינגליזינה??אסנת13/03/2011
היי, אני לפני לידה ראשונה ואני ממש ממש בהתלבטות
הבחירה הראשונה שלי הייתה אינגליזינה סטריפ בעיקר בגלל נוחות הקיפול, הגלגלים הקטנים והעיצוב היפה, אבל נראה לי שהיא צרה מדי...
עכשיו ראיתי גם את הסולה וגם אותה אהבתי - מפחיד אותי שאין עליה כמעט ביקורות בגלל שהיא יחסית חדשה.
אני אשמח אם יש למישהו ניסיון עם אחת מהשתיים ויכול להמליץ לי.. תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סולה או אינגליזינה?? - תגובה
קובי רוזנברג14/03/2011שלום
הסולה עגלה מצויינת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת bloo heppynofar13/03/2011
היי, רציתי לשמוע חוות דעת על העגלה הזאת.
ראינו אותה היום והיא עם אמבטיה, טיולון וסלקל, מאוד קלה וקומפקטית.
יש המלצות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת bloo heppy - תגובה
קובי רוזנברג14/03/2011שלום נופר
האם את מתכוונת לעגלת ביבה דגם היפי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קניתי אותה
עינב15/03/2011היי, אי עשיתי סקר שוק מאוד רחב לגבי הנושא של עגלות ובסוף בחרתי בבלו הפי. זה דגם ממש חדש של ד"ר בייבי כך שלא תמצאי לגביה הרבה מידע... זה לא אותו הדבר כמו הבלו הקודם שלהם. בכל אופן מה שעשיתי זה לקחתי רשימה של כל הדברים שחשובים לי בעגלה- נוחות, משקל, רוחב וכו' והיא ענתה על כולם. החיסרון היחיד שמצאתי אצלה הוא שבטיולון הטוסיק של התינוק כל הזמן ב-90 מעלות... אם זה ממש מפריע לך...
מקווה שעזרתי :) לידה קלה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש עגלהשני13/03/2011
שלום, מחפשת עגלה, קלה יחסית נוחה לקיפול, רצוי גלגלים גדולים יצוקים (גדולים מאחורה ומקדימה קטנים), וטיולון שהשכיבה שלו מלאה...
לא מצליחה לשלב בניהם ולהוסיף ולא פחות חשוב מחיר סביר.
רציתי לקנות את ביבו של ביבה אך הטיולון לא נשכב אלא מצב שכיבה ישיבה תמידי וההיפי לא יפה לטעמי. האם יש עגלות מומלצות ?!?! מאוד צריכה את העזרה הזמן מתקתק :)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביבה היפי
סיון16/03/2011אני קניתי את ביבה דגם היפי.. והיא מאוד יפה וקלאסית.. כולם מתלהבים מהעגלה שאני ברחוב..
והיא שונה מהביבו בטיוליון שלה שהוא נשכב יותר ואין לו מרכב קבוע ככה שהרגליים של התינוקת נשארים ב90 מעלות וזה יותר נוח...
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה בבחירת העגלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 עגלותאירית12/03/2011
שלום.
היום בפעם המאה בלכנו לבחור עגלה ואהבנו סופית 2 עגלות: ברבי אובו ובריטקס בי סמארט.
רציתי בבקשה עזרה בהחלטה והמלצות איזו מהן טובה יותר ואם אשפר בהרחבה(מבחינת העבירות שלהן, בטיחות, איזה סל קל טוב יותר...)
תודה רבה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בין 2 עגלות
אירית17/03/2011למה לא עונים לי????????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברייטקס מעולה
קרן17/03/2011לא מכירה את העגלה השניה אבל לנו יש את הברייטקס בשימוש כבר 10 חודשים ומאוד מאוד מרוצים. נוחה להורה ולתינוק וקלה יחסית אבל גם יציבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין 2 עגלות - תגובה
קובי רוזנברג22/03/2011שלום אירית
2 העגלות הינן משולבות, דומות מאוד מבחינת המשקל אבל הטיולון של הברייטקס עדיף הוא מגיע למצב שכיבה שמותאם מגיל +0 ובנוסף הגגון שלה מגיע עם הצללה.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלת סייבקס לבייבי ג'וגמוריה10/03/2011
אני צריכה ללדת כל יום ומתלבטת בין עגלת סייבקס קליסטו לבין מיני סיטי של בייבי ג'וגר עם אמבטיה אשמח לקבל תגובות ועצות מה עדיף???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס
רוני11/03/2011היי מוריה,
אני קניתי עגלת סייבקס. התינוק שלי כבר בן חודשיים וחצי ודיי ממלא את האמבטיה, למרות שנולד קטן. האמבטיה יותר צרה משאר העגלות ולא משנה מה יאמרו לך בהקשר הזה.
מעבר לזה זו עגלה נוחה לתפעול, יציבה (למרות שזה היה החשש העיקרי שלי משום היתה קלה) ולטעמי גם יפה.
הכי חשוב שיהיה קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולוןמיקה09/03/2011
שלום
יש לנו תינוק בן 7 חודשים ואנו צריכים עגלה כי העגלה שיש לנו נשברה ולא שווה לתקן , ( בת 8 שנים) מתלבטים איזו עגלה לרכוש, האם עגלה רגילה או טיולון פשוט, התינוק עדיין לא יושב.
חברים השאילו לנו סטוקי לחודש והיא היתה מדהימה . אבל היא מאוד יקרה ואני לא יודעת אם שווה את ההשקעה בגיל כזה גם ביד שניה הן נמכרות בסכומים גבוהים או כך לפחות מפרסמים.
ולחילופין לא מוצאת עגלה טובה שנראית לי
לא מעוניינת בבייבי ג'וגר בגלל 3 גלגלים
ומקלארן נראית לי לא לעכשיו אולי לגיל שנה +
כל העגלות המאסיביות השניות נמכרות רק עם אמבטיה ואני כבר לא זקוקה לה
ראיתי את urbo של מאמא & פאפא אבל מביקורות שקראתי באתר האירופאי היא לא משהו, האם יש למישהו ניסיון עם העגלה הזו פה בארץ?
או שאתם ממליצים משהו אחר
נשמח לשמוע חוות דעת והמלצות אנחנו בלי עגלה
וזה מאוד קשה
תודה רבה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון - תגובה
יובל שיזף09/03/2011את צריכה לחפש עגלה חצי משולבת בדרכ הם פחות מ -2000 שח ופשוטות וקלות לתפעול שימוש ומשקל
או לחפש טיולון אם שכיבה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו...תודה על התגובה המהירה ושאילה
יעל25/05/2011האם בירכו המחירים באמת יותר זולים על עגלות קאם? ולגבי האחריות-זה דרך החנות..נכון?כלומר אצטרך להביא את העגלה לשם והם שולחים למעבדה.
אני הייתי בינתיים בחנות אחת בלבד והמליצו לי על קאם פמילי ב-2800.יצא לך לבדוק את העגלה?ובנוסף אני שוקלת לבדוק עגלות של ד"ר בייבי. מה דעתך? תודה מראש :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יפעת25/05/2011נתקלתי גם בשל ד"ר בייבי שגם אותם אהבתי רק הייתה לי בעיה עם הצבעים אין מבחר ואין צבעים חלקים הכול מקושקש אני לא יודעת עד כמה זה מפריע לך. לגבי הקאם אני לא נתקלתי בפמילי רק ב MBX6 שזה הדגם החדש של 2011 ומחינת האחריות בשנה הראשונה מגיעים אלייך עד הבית , ובשנתיים הבאות אני חושבת שאת צריכה להביא לירכא לא כל כך התעמקתי את האמת כי כבר הייתי מותשת אחרי 4 שעות של חיפוש עגלה אני רק יודעת כמו שאמרתי לגבי השנה הראשונה אבל אני אשאל יש לי את הטלפון שלהם. לגבי מחירים בירכא הכי זול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת camj07/03/2011
שלום,
אשמח לקבל חוות דעת לגבי עגלת CAM MBX6 ?
עגלה כולל טיולון, אמבטיה תיק וסלקל עולה 3,500 ש"ח.
האם יש מישהי שרכשה את העגלה? האם היא כבדה בשימוש?
האם המושב של הטיולון נפתח למצב שכיבה (180)?
אנחנו מחפשים עגלה גבוה, ידית אחידה, שהאמבטיה תהיה גדולה, עם הרבה מקום אחסון, שתתקפל כמה שיותר בקלות - עדיף עם יד אחת, כמובן רצוי קלה שתתאים לטיולים עירוניים - הרבה עליות וירידות...
בעקבות המלצות חברות שילדו כבר אני מוכנה לוותר על סל קל (למרות שהיא מגיעה עם סלקל ותיק) ולרכוש ישר כיסא בטיחות.
לפי הפרמטרים העגלה די עומדת בדרישות שלנו (מלבד הקיפול), אבל הייתי רוצה לדעת למה הורידן אותה מהייצור ואין לה דגמי 2011...
אשמח לקבל תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cam
mari08/03/2011עגלת CAM MBX6
היו בעיות רציניות עם גלגלים אחוריים לכאן לא יצרו דגמים חדשים, אבל השאר הדגמים קצת אחרים ובאיחות טובה יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגם 2011
יפעת22/05/2011אני רכשתי אותה עכשיו במיי בייבי בירכא דגם של 2011 אחרי התלבטות של שעות בינה לבין עגלה של CHICO
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכלי לציין מהו מחיר העגלה ו..
יעל25/05/2011ומדוע לבסוף לא הלכת על צ'יקו? מבחינת האחרות צריך להביא את העגלה לירכא אם מתקלקלת? בתודה מראש, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלותייך..
יפעת25/05/2011אז ככה מה שהכריע בסוף היו הגלגלים הגדולים , הגודל והיציבות שלה(שאמרו לי שזה בין הדברים הכי חשובים) - לציקו היו 4 גלגלים והם היו קטנים ולקאם יש שניים גדולים מאחורה וארבע קטנות מקדימה (שניים ושניים) ומבחינת יציבות היא יותר יציבה , (לא משהו רציני בקטנה ) מהציקו , והאמבטיה והטילון הרבה יותר גדולים ורחבים יחסית לציקו.
חוץ מזה שאהבתי את העיצוב והצבעים שלה יותר מהציקו שזה לא פחות חשוב - ההתלבטות הגדולה שלי בינה בלבין הציקו הייתה בגלל הגודל שלה על אף שהגלגלים הגדולים והגודל היו חשובים לי הפריע לי שכשהיא מקופלת היא די גדולה לעומת הציקו ופחדתי מבחינת מקום ברכב
מבחינת אחריות -על שניהם יש 3 שנים אחריות.
על הקאם יש בשנה הראשונה אחריות עד הבית.
המחיר שלה היה 3500 וקנינו אותה ב 3200 לאחר הנחה קטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה ללדת ועדיין אין לי עגלה!!!שירן07/03/2011
שלום אני כבר בחודש 9 ואין לי עגלה אני מחפשת עגלה משולבת כולל סלקל אמבטיה וטיולון שתיהיה זולה קלה ונוחה ללכת איתה ראיתי את מקס של איזי בייבי ורציתי לדעת איך היא התרשמתי גם מהבייבי ג'וגר סיטי מיני אבל הבנתי שצריך להוסיף קרש כי הגב לא נוח לילד אז דיי ירדתי ממנה...אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר איזה עגלות עונות לדרישות האלה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה ללדת ועדיין אין לי עגלה!!! - תגובה
קובי רוזנברג07/03/2011שלום שירן
הרבה עגלות משולבות עונות לדרישות שציינת.
תנסי את: סייבקס קליסטו
ביבה דגם היפי
בבה קונפורט דגם סטריטי
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לטיולון- dazzle של סיחבר קרוסרוית06/03/2011
שלום,
יש לי תינוקת מקסימה בת 7 חודשים והעגלה כבר כבדה לי. אני מעוניינת לעבור לטיולון.
רציתי לשמוע המלצות על טיולונים ובמיוחד לשמוע את דעתך על ה- dazzle של סילבר קרוס טיולון שמעוצב ממש יפה לטעמי וכמובן קל!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לטיולון- dazzle של סיחבר קרוס - תגובה
קובי רוזנברג07/03/2011שלום רוית
הטיולונים הנמכרים ביותר בשוק והוותיקים ביותר הינן:
מקלרן טכנו XT
ציקו לייט וואי
סייבקס אוניקס
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא ממליצה על הלייט וואי
אני07/03/2011אני רואה אותה המון ברחוב. אולי היא נוחה אבל לא איכותית בכלל!
הגומי של הרגליים נקרע מאוד בקלות, הבדים לא מחזיקים מעמד הרבה זמן. פשוט עגלה ברמה ירודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יש לך רשמים גם על הDAZZLE?
רוית07/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה בטיולוןאורטל06/03/2011
בני בן החצי שנה אוהב לישון בטיולון. כל פעם כשאני מרימה אותו למיטה שינתו קלה ומתעורר מהר. אם לא הייתי מרימה אותו למיטה הוא היה יושן טוב.
שאלתי היא מהו הזמן המירבי שאפשר לישון בטיולון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה בטיולון - תגובה
קובי רוזנברג07/03/2011שלום אורטל
הגבלת זמן הישיבה הינה בסלקל לא בטיולון.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- sola מול bibaזיו06/03/2011
שלום,
האם מישהו יכול להמליץ איזו עגלה יותר כדאי לקנות (צריכים אמבטיה + טיולון + סלקל)
את הסולה או את הביבה (או hipi )
אני ממש לא יודעת מה להחליט.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sola מול biba - תגובה
קובי רוזנברג07/03/2011שלום זיו
2 עגלות מצוינות, מאוד דומות מבחינת פונקציונלית, הסולה יוקרתית יותר.
הכיוון שלך הוא מצויין אתם צריכים לקבל החלטה כמה אתם מעוניינים להשקיע כספית בעגלה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
זיו08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את העגלות בחרתי ביבה
ענתי09/03/2011בעיקר כי איכות הבדים שהתינוק יישן עליהם הם אורגניים וזה מאד חשוב לי
כבר 3 שבועות עם העגלה ומאד מרוצה ממליצה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם NAVETTA XL מתאימה לפג סקייט?אביטל2306/03/2011
שלום רציתי לדעת האם האמבטיה של פג NAVETTA XL מתאימה לשלדה של פג סקייט???
אם כן האם ניתן לרכוש אותן בנפרד ולהרכיב?
אשמח לקבל גם המלצות על חנויות באיזור חדרה/נתניה וצפונה.
תודה אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם NAVETTA XL מתאימה לפג סקייט? - תגובה
קובי רוזנברג07/03/2011שלום אביטל
הנבטה אינה מתאימה לפג סקייט.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלותאוצ'ה05/03/2011
היי בנות
אחרי סקר ארוך!!!! שעשיתי
ככה
בוגבו קמיליון: סגירה ופתיחה מסורבלות ומייאשות (יש צורך בבעיטה קלה כדאי לפתוח אותה)
abc ממבה: כנ"ל סגירה ופתיחה פרמיטביות וגם השילדה מעט כבדה.
מון: שילדה כבדה כבדה כבדה
מוצי: גם קיפול קצת גס
עד עכשיו ממש התרשמתי מהסילבר קרוס סרף שהיא קלה וגם הסגירה שלה פשוטה אני לא סגורה לגבי האורך והרוחב של הטיולון אם מישהי התנסתה איתה אני אשמח לשמוע כי היא החידה עד כה שפרקטית להורה.
הסולה של מאמאס אנד פאפס נחמדה אני צריכה לבדוק אותה שוב כנ"ל גם לגבי האויסטר
ואחרי שחפרו לי על הבבה קאר גם אותה אני צריכה לבדוק
הכי חשוב לבדוק את הקיפול של העגלה ואת הכובד של השילדה כאשר מרימים אותה לאוטו יש כאלה שזה פשוט בלתי אפשרי
אשמח לשמוע תגובותיכם בעניין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות - תגובה
קובי רוזנברג07/03/2011שלום אוצ'ה
לפי מה שרשמת המלצתי אלייך לבדוק שוב את הסולה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יאוש
אוצ'ה28/03/2011היי קובי
ראיתי היום את הסולה אצל מישהי והסוכך של השמש פשוט נוראאאאא
הילדה הייתה עם שמש על הפנים והסוכך לא עמד במשימה ככה שהיא כבר לא אופציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יאוש - תגובה
קובי רוזנברג29/03/2011שלום אוצ'ה
כפי שכבר הבנת אין עגלה מושלמת ואני לא מאמין שגם תהייה בעתיד.
כרגע מה שאת צריכה לעשות זה בעצם לראות איזה עגלה ממבחר העגלות שראית מתאימה לצרכים האישיים שלכם, כפי שציינת בעבר הצרכים האישיים של כל זוג ם שונים בד"כ מזוגות אחרים לדוגמא: יש כאלה שגרים בקומה שלישית ללא מעלית או יש זוגות עם רכב קטן וכו', לכן אני חושב שאת צריכה לשבת ולעשות חושבים ולקנות את העגלה שהתאימה ברוב הפרמטרים לצרכים האישיים שלכם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)