מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות בקשר למקום האישפוז להורהאיציק15/06/2017
אבי מאושפז במוסד גריאטרי שנחשב למוסד טוב. הוא חולה באלצהימר ונמצא שם במחלקה לתשושי נפש.
לאחרונה חלק מבני המשפחה מביעים אי שביעות רצון מהטיפול שהוא מקבל . בעיקר בגלל חסר בפעילויות ויחס לא חם מצד חלק מהמטפלים. (אני אישית פחות חווה את זה..)
עלתה אצלנו אפשרות להעביר אותו למוסד אחר שנחשב יותר חם ומשפחתי. היות והוא אדם דתי, עלתה גם נקודה שבהיות המוסד השני מוסד דתי הרי שאבא בנוסף לטיפול גם יחווה יותר את ענייני הדת שבמוסד הראשון הוא אינו חווה אותם.
מנגד, עלה עניין תדירות הביקורים שאנו ילדיו מבקרים אותו. המוסד הראשון נמצא קרוב אלינו עד כדי כך שאני כמעט כל יום מבקר אצלו , יושב איתו ובוודאות הביקורים האלה עושים לו טוב והוא מחכה להם. המוסד השני מרוחק ובהכרח כמות הביקורים תפחת באופן דרמטי. נכון שהביקורים הם לכשעה ביום ובמשך 23 השעות הנותרות הוא לבד אבל עדיין בעיניי לפחות יש ערך לא מבוטל בהם.
יש עוד כל מיני טיעונים לשני הכיוונים אבל אם למצות את גדר ההתלבטות העיקרית הרי שמצד אחד יש מוסד שבו יש פחות יחס חם מצד המטפלים לעומת השני שעשוי להיות יחס יותר חם
במוסד הראשון אין אוירה דתית לעומת השני שיש ולבסוף במוסד הראשון אנחנו מבקרים אותו כל יום ואילו בשני זה ממש לא יהיה כך.
אודה על המלצה מה נכון לעשות בהנתן שאלה הטיעונים העיקריים..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשפוז
ד``ר ירחמיאל ברבר28/08/2017קשה לי מאוד לענות אני לא מכיר את שני המקומות לדעתי רצוי לדבר עם משפחות שמטופלים שם , ועם עובדת סוציאלית המתמחה בתחום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ב Cilostazol בטיפול בדמנציהאור13/05/2017
קיימים מחקרים רבים בעולם בשימוש ב cilostazol לצורך טיפול בדמנציה,
האם יש למישהו נסיון עם תרופה זו בישראל? האם יש רופא או מחקר מסוג זה המתנהל בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה
ד``ר ירחמיאל ברבר28/08/2017לי לא ידוע על מחקר בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבא בשלבי התדרדרות של דמנציהכהן08/05/2017
שלום. אבי בן 75. חולה סכרת, נכה ברגליים ומתנייע בקלנועית. מזה כשנתיים חלה הידרדרות במצבו הקוגנטיבי. לא מוכן ללכת לגריאטר (היה פעם אחת) והוא שלח אותו לעשות סי.טי ובדיקו דם ואבי לא מוכן. מגיעה לו מטפלת ל-4 שעות ביום והוא לא מוכן. הוא רוצה רק מטפלת זרה (אנחנו עובדים על כך...) הבעיה הגדולה היא שהוא כל ההזמן צועק על אמא שלי, הוא מבולבל... מסתובב כל היום ברחוב עם הקלנועית. ביזבז כספים (עכשיו זה בטיפול שלנו), כל הזמן מטריד חברות סיעוד בטלפונים וגם איזו מטפלת שהיתה לזמן מוקצב... אי אפשר לדבר איתו בטלפון, הוא כל הזמן מתעצבן ולא מבין מה אנחנו רוצים ממנו. אנחנו מנסים לעזור כמיטב יכולתנו הן במכירת הבית שלהם כדי לעבור לדירה מונגשת. אנחנו עוזרים מבחינה כלכלית. אתמול הוא התעצבן ושבר צלחת וכוס... מהרווחה יודעים את הבעיות, גם רופאת המשפחה. אבל אמרו לנו שכל עוד הוא לא פוגע בו ובאחרים מבחינה גופנית אין מה לעשות. מה בכל זאת אפשר לעשות. אנחנו מיואשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמנציה
ד``ר ירחמיאל ברבר28/08/2017צריך לבדק את התרופות שאבא מקבל לדעתי יש לת לו תרופת הרגעה בשם ריספונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מדבקת האלצהיימרסולי22/04/2017
שלום :אני חולת דמנציה /אלצהיימר
ואני מטופלת בביח איכילוב במרפאת הנורולוגית ע"י מדבקות בשם exelon patch 15 בכל כ שישה חודשים אני במעקב ,ועד לפני כארבעה חודשים המדבקות עקלו לא רע, ובשלושה חודשים האחרונים אני חשה הדרדרות כמו בילבול ושכיחת יתר פשוט אובדת עיצות. האים ישנם תרופות יעילות ממדבקות אלו? רופאיי טוענים שמדבקות אלו הכי יעילות שיש , ואני לא שלמה בכך. אשמח לתגובתכם.ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לציין את גילי לשאלתי הקודמת לגבי מדבקת הדימנציה
סולי22/04/2017יש לציין שגילי הוא רק 60
וקיבלתי את הדימנציה בגיל 54. וניתן כן לחזור אליי טלפונית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהח
ד``ר ירחמיאל ברבר24/04/2017ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקות
ד``ר ירחמיאל ברבר27/04/2017עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקות
ד``ר ירחמיאל ברבר27/04/2017שלום רב אומנם נכון המדבקות מאוד יעילות ניתן גם להוסיף תוסף מזון בשם ויאקוג בבוקר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר ירחמיאל ברבר
סולי30/04/2017שלום רב ד"ר , לגבי תוסף המזון בשם ויאקוג חייבת מרשם רופא או ניתן גם לקנות דרך בית מרקחת פרטית?
אשמח לתגובתך ,ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקות
ד``ר ירחמיאל ברבר28/08/2017שלום רב
ניתן לקבל את התרופה גם דרך הפה ניקרא ריבסטיגמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בטיפול בחולי אלהייצמרהדס צרפתי02/04/2017
אני מטפלת בחולי אלהייצמר כבר כחצי שנה בהתחלה זה היה קל אבל עכשיו החריף אני שואלת אם אתה מבין בזה במסגרת טיפולי בקשישים זה זוג ולשניהם יש אלהייצמר אני שואלת אם אתה יודע אם אני לא נוכחת בבית כי אני יוצאת לקניות עבורם קורה להם משהו החברה בה אני עובדת שם אומרים האחריות שלהם ולי לא יקרה כלום מה אני עושה חשבתי לוותר על עבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי
ד``ר ירחמיאל ברבר28/08/2017הייתי מציע על הכנסת מטפלים זרים ואו מסגרת של תשושי נפש , לא נירא לי שאת צריכה לוותר על העבודה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטי ראש אטרופיה מוחית מרכזית והקפיתיעקב24/03/2017
בן 67 . עקב שיעול קשה במשך שנים , בתקופת הגשמים הופניתי לסיטי ראש וצוואר.
הממצא אטרופיה מרכזית והקפית
מה זה ? מה ההשלכות ? האם ניתן לעכב או לרפא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטרופיה
ד``ר ירחמיאל ברבר28/08/2017שלום רב הכוונה לאטרופיה שיש "הזדקנות" של קיפלי המוח
צריך לבדק את אבא לבדק את מצבו מבחינה קלינית ולהחליט על טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אקסלון 27 מיליגרםרונית11/01/2017
אמי אובחנה כחולת אלצהיימר מצב קל - בינוני, במבחן 20 תשובות נכונות מתוך 30, לפני שנה וחצי 22 נקודות מתוך 30. מטופלת באקסלון מדבקות 18 מיליגרם. הפסיכוגריאטר המליץ להעלות את המינון ל - 27 מיליגרם. שאלות:
1. האם המינון הנ"ל מקובל, וניתן לעתים קרובות ע"י רופאים לטיפול באלצהיימר ?
2. האם יכולות להיות תופעות לוואי במינון כזה, אם במינון של 18 מיליגרם לא היו תופעות לוואי
3. בבית מרקחת אין מדבקות במינון זה, האם אפשר לקנות שתי מדבקות של 18 ושל 9 במקום 27, האם זה נותן את אותו אפקט.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אקסלון
ד``ר דורון מזא``ה11/01/2017מינון מקובל.
יכולות להיות תופעות לוואי. שתי מדבקות - אפקט דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולת אלצהיימר בת 62יעל23/11/2016
אחותי חולת אלצהיימר כבר מס' שנים. לאחרונה חלה התדרדרות במצבה. יש לה קשיי בליעה, נוקשות שרירים כמעט לא הולכת, צועקת, חסרת שקט, מתגרדת על זוב דם. מה ניתן לעשות? איך אפשר להרגיע אותה? היא מקבלת חצי כדור ריספדל של 100 מ"ג בערב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולת אלצהיימר בת 62
יעל23/11/2016תיקון ההודעה הקודמת- מקבלת חצי כדור ריספדל של 1 מ"ג. האם הריפסדל גורם לנוקשות שרירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמנציה יכולה להתדרדר לאלצהיימר?שולי02/11/2016
מצרפת את הבדיקה שאימי עברה אצל הפסיכוגריאטרית. היא אובחנה כחולת דמנציה.
רציתי לדעת האם תניד חולי דמנציה מתדרדרים עד מצב סיעודי.והאם במצבה המחלה יכולה להישאר סטטית ולא להידרדר עד שתאבד צלם אנוש?
מאוד קשה לי עם חוסר ההבנה לאן כל הסיפור הזה מוביל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ
משה מוסקוביץ12/11/2016במסגרת שעות הסיעוד של הביטוח הלאומי בפתח תקווה.
ניתן שירות חדש ללא התחייבות נוספת של מפעילים קוגניטיביים שמגיעים לבית המטופל ומקיימים עימו אינטראקציה בינאישית מקצועית לשיפור יכולות הזיכרון, החשיבה, מוטוריקה , קואטרדינציה ועוד.
מומלץ ביותר!
השירות כעת ניתן על ידי עמותת מטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אלמונית14/11/2016שלום שאלה נוספת צירפתי את תוצאות הבדיקה של אימי ורציתי לדעת האם האבחנה של אימי היא דמנציה מסוג אלצהימר או mci שעדיין לא התדרדרה לדמנציה מסוג אלצהיימצר ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול קבוע בין קרובי משפחהמירי01/11/2016
האם ייתכן מצב אצל חולה אלצהיימר, שבאופן קבוע בכל פעם שהוא יתערפל ויאבד את צלילותו, הוא יחשוב על בנו היחיד שהוא מישהו אחר ושנוא מעברו?
תמיד אותה טעות קבועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר דורון מזא``ה20/11/2016אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמנציה קלה וסיטי לאימישולי01/11/2016
אימי שוכחת לאחרונה דברים מסוימים הרופאה עשתה לה מבחן מיניטל או משהו כזה ויצאה תוצאה 8.מדובר על דמציה קלה והופנתה לסיטי ראש.
אימי בת 70.שאלתי האם דמנציה חייבת להתדרדר לאלצהיימר?
האם דמנציה יכולה להישאר סטטית או שחייבת להידרדר .
אמה היתה שוכחת אך לא התדרדרה למצב שלא היתה מזהה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ
ניתן שירות חדש ללא התחייבות נוספת של מפעילים קוגניטיביים שמגיעים לבית המטופל ומקיימים עימו אינטראקציה בינאישית מקצועית לשיפור יכולות הזיכרון, החשיבה, מוטוריקה , קואטרדינציה ועוד.
מומלץ ביותר!
השירות כעת ניתן על ידי עמותת מטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דמנציה היא מחלת אלצהיימר?שולי31/10/2016
אימי לאחרונה שוכחת דברים היא בת 70.הופנתה לבדיקה עם שעון וכל מיני שאלות ןהתוצאה יצאה 8.
הפסיכוגריאטרית אמרה שיש לה דמנציה נתנה כדורים ולעשות סיטי.
ממה שהבנתי שהדמנציה בשלב התחלתי אצלה.
האם במחלה הזאת יש הדרדרות כמו באלצהיימר וסבל עד מוות .האם המחלה מתדרדרת עד שלא זוכרים אפילו את הילדים?
אשמח להבהרה אני מודאגת.תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר דורון מזא``ה20/11/2016אלצהיימר היא סוג שכיח של דמנציה. המחלה יכולה להידרדר כמו שתיארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכי, שירה וחוסר מנוחהדינה23/10/2016
שלום רב,
אמי בת 80, סובלת מאלצהיימר כבר 10 שנים, הגיעה כבר לשלב מתקדם בו היא סיעודית לחלוטין.
לאחרונה היא לא ישנה, בוכה המון ושרה שירים ללא הפסקה.
שאלותי הן:
1. האם הבכי והשירה קשורים למחלה ? (שלב ידוע ?)
2. האם אפשרי לתת לה כדור שינה בלילה בכדי שתישן ?
אשמח לתשובתך,
תודה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר דורון מזא``ה20/11/2016בכי וישירה לא קשורים למחלה באפן ישיר.
אפשר לתת טיפול תרופתי לשפר שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימנציה לדודה שלי בת 64ריקי19/10/2016
דודה שלי בת 64 בשנתיים האחרונות המצב הרפואי שלה התדרדר אמא שלה נפטרה מאלצהיימר בגיל צעיר.מעט בקצרה היא התחתנה מאד מבוגרת ויש לה ילד יחיד .בגיל מבוגר גילו לה אוטמים במוח סתומים ואמרו לה שאין הרבה מה לעשות לאחר כמה שנים עברה כמה אירועים מוחיים היא גם חולת סכרת ומזריקים לה .כל פעם שהבן שלה היה טס לטיול היא הייתה נכנסת לפרנויה וללחצים והתקפי זעם אפילו בבית חולים קשרו אותה כי היא השתוללה.המצב הרפואי שלה החל להדרדר גילו לה דמנציה מתקדמת יש לה מידי פעם בילבול למרות שהיא זוכרת דברים שוכחת מעט שמות.אבל הראש צלול. הפסיכיאטר טוען שהיא בחרדות קשות מאד היא בוכה רוב הזמן טוענת שכואב לה הגוף ובעיקר הרגליים. כמובן שהביאו לה כדור הבעיה שהיא לוקחת כדור נרדמת ושוב קמה ובוכה.הרופא אומר שלוקח זמן לכדור להשפיע כבר עבר כמעט חודש והיא באותו מצב רדומה ובוכה.בבית יש לה בן יחיד שחולה אפילפסיה והאבא חולה אפילפסיה .מאד קשה לטפל בה לבד מאד רצינו לדעת מה זה והאם זה משהו שיכול לחלוף?האם יכול להיות שיש לה גם פיברומיאלגיה? מה עושים הבן רוצה אותה בבית ולא במקום אחר וזאת בעיה אשמח לעצות תודה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ
מומלץ ביותר!
השירות כעת ניתן על ידי עמותת מטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלצהיימר מתקדם- תוקפנות והתנהגות מינית לא הולמתidanofar15/09/2016
שלום,
חמי חולה באלצהיימר מתקדם. הוא חי בבית עם מטפלת צמודה והולך למועדון בבקרים.
לאחרונה התגברה אצלו הפרנויה והוא מאשים יותר ויותר את המטפלת שלו בגניבה.
כמו כן לאחרונה הוא התחיל להציע למטפלת להתקלח איתו ולבוא לישון איתו במיטה הזוגית שלו.
איזה מסוגי הכדורים שהוא לוקח צריך להגביר / להפחית ?
להגביר את המינון של הכדור המרגיע? משהו אחר שיכול לעזור?
האם להחליף את המטפלת במטפל?
האם צפוי להגיע שלב שבו נאלץ להעביר אותו לבית הורים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלצהיימר מתקדם- תוקפנות והתנהגות מינית לא הולמת - תגובה
ד``ר דורון מזא``ה15/09/2016יש צורך שרופא יבדוק את התרופות שנוטל ויתאים את המינון או ישנה את הרכב התרופות.
לגבי המטפלת או מוסד - זה תלוי בהרבה גורמים וצריך להחליט בהתאם לנסיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר דורון מזא``ה20/11/2016זקוק לטיפול תרופתי מתאים. יתכן ויזדקק למסגרת מתאימה. עדיף מטפל גבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)