מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבר בכף יד עם התפשטות על קטע מטפיזריאורלי26/04/2020
אבקש לדעת מה אומרת הפגיעה (ביד):
התפשטות על קטע מטפיזרי
היכן נמצא קטע מטפיזרי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
metaphysis
עדי מור26/04/2020זה הקטע שבין קצה העצם למרכזה. חשוב לי לציין שתשובה לשאלה זו אינה מעריכה נכונה את מצבך ללא בדיקה ועיון בצילום. רפואה שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכף יד
אורלי26/04/2020האבחון הראשוני היה שבר בשורש כף היד.
לאחר שבועים בבדיקת רופא נאמר:
"שבר ללא תזוזה ברדיל סטילואיד עם התפשטות על קטע מטפיזרי"
היכן נמצא קטע מטפיזרי ? האם הוא התפשט לכוון המרפק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבר
עדי מור26/04/2020כן, לכוון המרפק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בכף היד באצבע 2 בגליל המרוחקמיכל22/04/2020
שלום רב לפני כארבעה ימים נטרקה על אצבע 2 שלי בכץ יד ימין דלת כבדה,
היה דימום וכאבים חזקים,
בטרם צילמו את האצבע (מצורף צילום) מרחו פולידין על החתך וקיבעו את האצבע עם ברזל קטן ותחבושת,
הקיבוע גרם לכאבים בהמשך, אולי בגלל שהחלפתי את התחבושת והחבישה לא הייתה טובה, בכל מקרה, לאחר שלושה ימים מהחבישה, הורדתי את הקיבוע ויש לי תור לאורטופד עוד כמה ימים, זה אומר שאורטופד יראה את זה רק שבוע וקצת אחרי הפגיעה, רציתי לדעת בינתיים אם זה מזיק שאני ללא קיבוע,
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבר באצבע
עדי מור22/04/2020שלום, 1. כדאי להשתמש בסד 2. וחשוב לראות שהציפורן נמצאת תחת הקפל שלה בחלק שקרוב לבסיס האצבע. לגבי הדבר השני אם יש ספק, נא לגשת למומחה יד באופן דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר תלישה גליל אמצעינוי פולדי19/04/2020
היי לפני כחודשיים שברתי אצבע אמצעית יד שמאל שבר תלישה שלוש חלקים בגליל מרכזי לאחר אבחון עברתי ניתוח שמו לי קיבוע ברזל לאחר כחודש הורידו לי את הקיבוע, הורידו לי לפני שבוע וחצי אך עדיין האצבע לא מתקפלת היא זזה אך לא מתקפלת רציתי לשאול אם היא תתקפל בחזרה וכמה זמן זה יקח ,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגבלת תנועה לאחר ניתוח
עדי מור19/04/2020שלום, מדובר במפרק שנוטה לקשיון, משך החלמה לתוצאה סופית הינו חודשים במצב זה, חשוב להקפיד להענות לטיפולי ריפוי בעיסוק, רפואה שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע הדק באגודלג.ע16/04/2020
ד"ר שלום רב,
בת 54 (בקרוב). בעיות בידיים התחילו לי כבר בגיל תיכון וכבר בגיל צעיר, לאחר הצבא, עברתי ניתוח ראשון של תעלה קרפלית ביד אחת, לאחר מס' שנים ביד השנייה, עוד כמה שנים אחר כך שוב ביד הראשונה, ולפני מס' שנים עברתי גם בניתוח אחד מס' אצבעות הדק ביחד ימין.
כרגע, יש לי אצבע הדק בצורה חזקה וכואבת באופן נוראי כשהיא נתקעת או כשאני משתמשת עם קצת קצת כוח אפילו, באגודל יד שמאל, ואין לי ספק שזה מאחזקת הטלפון. אני לא יודעת לישון בלילה, וכשאני סוף סוף מגיעה למיטה, גם שם אני ממשיכה את השימוש בטלפון, בד"כ במשחקים או בצפייה ביו-טיוב, גלישה וכו', הרבה פעמים אפילו עד הבוקר.
למרות שאת ההרגל המגונה הזה אני עושה כבר כשנה או אולי שנתיים אפילו (לפני כן הטלפון היה נשאר בחדר המחשב שלי), ההיתפסות של הפרק ומיד בצורה כל כך חזקה שלפעמים קשה מאוד ליישרה, פרצה באופן פתאומי לפני מס' שבועות.
לאור משבר הקורונה בו אני משתדלת כמה שאפשר להימנע מלהגיע למוסדות רפואיים, במיווחד הגדולים בהם יושבים הכירורגים לכף היד, וגיליתי שיש לי ממש ג'ולה בשורש האצבע, ניסיתי לעשות כמה פעולות במהלך הלילות שבאו אחר כך (במקום להמשיך לשחק): למתוח את האצבע לכיוון ההפוך כמה שאפשר אפילו שנורא כואב לי, ושתיים, ניסיתי כאילו 'לפורר' את הג'ולה ככל שאוכל וחשבתי שאוכל לפזר את הרקמה שגודלת שם. בינתיים לא הצלחתי בכלל ונוספו כאבים נוספים באצבע.
השאלה שלי היא מה אתה מציע לי כרגע, האם לפנות ישירות לרופא כירורג לבדיקה, או לנסות לפעול בגישה שמרנית כלשהי?
בתודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אצבע הדק
עדי מור17/04/2020הייתי מנסה להשתמש במשחת וולטרן ואמבטיות חמות, במקביל הייתי ממליץ לפנות למומחה יד, עם עבר כזה שכבר הוכחת שהגעת למספר ניתוחים מאותה קבוצה, לא הייתי דוחה. רפואה שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בכתף שמאל,מנפילהיונתן09/04/2020
מדובר באחותי בת 55, לה יש הגבלות מוטוריות מCP מלידה
אתמול,היא בבואה לקום מכסא, נפלה אל הרצפה ונחבלה בכתף השמאלית,
כאבים קשים הביאו אותה למיון, ושם נערכה לה בדיקה וצילומים
ונכתב,שבר דמוי 4 חלקים GTלא נשבר, ללא תזוזה אולם אספקת הדם נפגעה,
ועל כן הסיכוי לAVN של ראש ההומירוס הוא עמט וודאי. [ציטוט נאמר למקור.]
fracture of unspecefed part of upper and end of humerus'
closed[left]
contusion of shoulder and upper arm
השכנה שלה תרגמה לה מהמסמך בנוסח כזה- "התכווצות של הכתף והזרוע העליונה,
שבר של החלק הלא מוגדר של ההומרוס,בקצה העליון הקרוב"
דיברו איתה על ניתוח, היא בחרה בשלב זה טיפול שמרני ועל כן שוחררה עם מתלה ליד ותחזור לביקורת בעוד 5 ימים,
אני מאוד דואג לה, ,עכשיו מה עושים במצב כזה? האם אכן נידרש ניתוח,או לא,ואם לא יעשה מה יהיו ההשלכות?
מצד שני האם הניתוח הוא הפיתרון?
מהי הפרוגנוזה של מצב כזה?
מה רצוי שהיא תעשה כרגע במצב שנוצר?
מה עושים, בבקשה את עצתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבר בכתף
עדי מור09/04/2020שלום רב, רפואה שלמה, ממליץ להפנות את השאלה למומחה כתף, להערכתי הוא יצטרך לעיין גם בהדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה באצבע והופעת עור צהובמירי20/03/2020
שלום,
קורה לעתים שיש לי חוסר תחושה באצבע ולעתים היא מצהיבה. מדובר באצבע שאני משתמשת בה יותר מהרגיל. מה יכול לגרום לתסמינים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוסר תחושה באצבע
עדי מור20/03/2020יתכן מלחץ מקומי, בתור התחלה כדאי לנסות ולשנות פעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע הדק באגודל, דלקת וכאבים, מה הטיפול?בועז18/03/2020
כאבים ודלקת באגודל. כולל אצבע הדק - לא יכול לקפל האגודל. היה אותו דבר ביד השניה למשך חצי שנה ועבר. יש טיפול? זריקה? תודה
אצבע הדק
עדי מור18/03/20201. ריפוי בעיסוק 2. משחת וולטן או זריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בכף היד ולאורך הזרועצביקה ברקוביץ18/03/2020
שלום לכם!
מה זה לחץ על העצב האולינריקידמית לאפיקונדיל המדיאלי והטיפול השמרני או הניתוחי לאור שני ניתוחים כושלים?
מחכה לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור18/03/2020שלום, אין מצב שמישהו יוכל לתת תשובה טובה על שאלה כזו ללא בדיקה מסודרת ובחינה מדוקדקת של מה שעברת עד כה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשורש כפות הידיים בעקבות נשיאת תינוקתאמא18/03/2020
שלום רב, בת 46, אמא טרייה לילדה בת שלושה חודשים. לפני כחודש וחצי הופיעו כאבים חדים במפרקי כפות הידיים עקב הרמה ונשיאת התינוקת ובנוסף בליטת עצם במפרקים. רופא משפחה אמר שמדובר בתסמונת דה קרווין ונתן טיפול תרופתי של סלקוקס ולאחר מכן מסוליד שלא עזרו, גם וולטרן וקטו ספריי בשילוב התרופות לא עזרו. התחלתי פיזיותרפיה אתמול. עשו אולטרסאונד ומדבקות תומכות. היום הופיעה מעט נפיחות בצידי המדבקה בשתי הידיים. בנוסף חובשת עם תחבושת אלסטית במהלך היום כדי להקל מעט את הכאבים בזמן הרמת התינוקת. השאלה היא מהם סיכויי ההחלמה בעזרת הפיזיותרפיה כל עוד אני מרימה את הילדה? אמנם משתדלת להרים כמה שפחות אך עדיין... חוששת שהמצב יחמיר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
De-Quervain's disease
עדי מור18/03/2020שלום, כדאי
1. לקבל הפניה לריפוי בעיסוק מרופא המשפחה.
2. ממליץ לפנות למומחה יד בזמן הקרוב לצורך ביצוע הזרקה מקומית של סטרואידים, זה עשוי להפוך לך את החיים לטובה.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אמא18/03/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סי טי כף יד - מה ניתן לעשות?איציק16/03/2020
אהלן, אלו התוצאים שקיבלתי היום ב-CT. אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנושא (אם ניתן):
ט.מ. של שורש כף יד שמאל:
מודגמת עצם נביקולר ארוכה מהרגיל - וריאנט-אנטומי.
נראים שינויים ניווניים בין הנביקולר, הטרפזיום והטרפזואיד עד כדי מגע בין העצמות, סקלרוזיס באיזורי המגע ונגעים אוסטאוכונדרלים.
שינויים ניווניים קלים יותר נראים גם בין הטרפזיום ובסיס המטקרפוס 1.
שאר המבנים הגרמיים תקינים.
הסתיידות אטרוטופית מודגמת קדמית לעצם הטריקווטרום ברקמה הרכה והסתיידות קטנה נוספת
בין הלונט לטריקווטרום.
שאר המבנים הגרמיים תקינים.
המפרק הרדיו-אולנרי והמפרקים הבין-קרפליים שמורים.
אין עדות לחוסר יציבות של שורש כף היד.
ללא פתולוגיה בולטת ברקמות הרכות.
לסיכום:
שינויים ניווניים בין הסקפואיד, הטרפזואיד והטרפזיום - ייתכן משני לסקפואיד ארוך.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חכמי הפורום
עדי מור16/03/2020שלום איציק, חכמי הפורום אינם חכמים אך לאחר דיון ארוך התשובה היא שאין קשר יישר בין ממצאים בסיטי למצב היד. לכן מומלץ להבדק ע"י מומחה יד בשאלה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - נתונים נוספים
איציק16/03/2020כך כתב לי מומחה כף היד לפני שהוא ראה את תוצאות ה-CT:
30 right male
pain bilateral wrist several years
no history trauma
no numbness
ncs in past reportedly wnl
exam
right hand
mild tenderness thumb cmc level
mild tenderness scaphoid
no tenderness first dorsal compartment
no tenderness dorsal wrist
no tenderness lat epi
- phalens
left hand
mild tenderness thumb cmc level
mild tenderness scaphoid
no tenderness first dorsal compartment
no tenderness dorsal wrist
no tenderness lat epi
- phalens
x rays
wnl
situation discussed
plan
CT scan
follow up with results* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכתף ועיקצוצים בכף הידסי14/03/2020
שלום בשלושת החודשים האחרונים יש לי כאבים ביד שמאל, בין הכתף למרפק, כואב לי כשאני עושה פעולות פשוטות, לפני שבוע הייתי אצל אורתופד ששלח אותי לרנטגן כתף ולצילום כתף מלא, עדיין לא ביצעתי את שתי הבדיקות. הרופא לא נתן כדורים ולא משחה. שאל אם יש לי תחושת נימול בכף היד ואמרתי שלא, כי לא ידעתי מה זה. בימים האחרונים כשהסבתי את תשומת ליבי לכף היד יש לי אכן תחושות עיצביות/ זרמים/ עיקצוצים בכף יד שמאל ולהבדיל ביד ימין ההתנהגות היא רגילה ואין את התחושות האלה, הרופא אמר שכנראה זו דלקת ניוונית. מה זה אומר? והאם עכשיו שאני שמה לב שכן יש לי תחושות בכף היד, האם האבחנה אחרת? מה זה יכול להיות?האם יש טיפול שיכול לעזור ולהעלים לתמיד את הכאב ביד שמאל ואת התחושות העיצביות/ זרמים/ עיקצוצים בכף היד השמאלית? האם עליי לעשות בדיקה נוספת לתחושות העיצביות/ זרמים/ עיקצוצים בכף היד? ולהבדק גם אצל כירורג יד? אני בת 45, בריאה.
נימול ביד
עדי מור16/03/2020אם הזרמים או התחושות השונות בזרוע ובכף היד מופיעות יחד, כדאי גם לחוב על מקור צווארי, האורתופד שלך בוודאי ידוע זאת, עדכני אותו בשינויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה עצבית לאחר ניתוח אולנריגילי14/03/2020
שלום רב,
אני כמעט שנה לאחר ניתוח להזזת העצב האולנרי, זה ניתוח שני שלי המרפק אחרי שהניתוח של שיוף העצם באזור העצב לא עזר. נכון להיום יש לי כאבים מאד חזקים באזור העצב עצמו היכן שהיה הניתוח וכמובן הקרנה לכך יד עם כאב/חולשה ללא תלות בפעולות שאני עושה עם היד.
האם לאור מצבי כדאי ללכת למרפאת כאב, האם יש אפשרות במצב כזה לקבל זריקה באזור או טיפול תרופתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פגיעה עצבית לאחר ניתוח אולנרי
עדי מור14/03/2020שלום, הייתי מנסה תחילה להוועץ במרפאת כאב ושלקול טיפול תרופתי, זריקה למקום לדעתי פחות רלוונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת EMG בגפיים העליונותעמית01/03/2020
שלום רב ד"ר.
אני בחור בסביבות גיל ה-30. בגלל כאבי ידיים, אני אמור לעבור בקרוב בבית חולים בדיקת EMG של גפיים עליונות (כלומר ייתכן והבדיקה תיעשה על שתי הידיים ולא רק על אחת).
יש באינטרנט המון אינפורמציה, שחלקה כנראה מוטעית, ורציתי להתייעץ אתך:
רבים מספרים שהבדיקה הזאת כואבת מאוד. אני בחור עם סף כאב גבוה, ורגיש לכאב יותר מהאדם הממוצע.
אני חושש מהבדיקה... האם יש ממה לדאוג?
כמו כן, האם יש איזושהי הנחייה מיוחדת שכדאי להגיד לרופא בעת הבדיקה על מנת למזער את הכאבים?
תודה לך.
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
EMG
עדי מור01/03/2020אל תדאג, הבדיקה לא נוראית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקרע ברצועת tfcc שלא באמצעות ניתוחאמנון01/03/2020
שלום דר'. כתוצאה מנפילה נגרם לי קרע מלא ברצועת ה tfcc שנתגלה בצילום mri.
ההמלצה הייתה ניתוח ארטרוסקופיה לתיקון הקרע, אך במקום לתקן ביצעו קדיחה ברצועה והרחיבו את הקרע. מצב היד היום גרוע יותר מלפני הניתוח.
נמסר לי ע"י המנתח כי לא ניתן לתקן את הנזק וזה יישאר לתמיד.
האם יש טיפול אחר כדי לתקן את הקרע?
אודה לך על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרע TFCC
עדי מור01/03/2020לפי מה שתארת, נראה שמדובר בקרע מרכזי, שהסיבה היא בדר"כ נוונית, חסרים פרטים נוספים כמו גיל ובדיקה גופנית כדי לתת תשובה לשאלתך. במקרים כאלו אני תמיד ממליץ לשמוע דעה נוספת של עמית למקצוע, אין מה להפסיד מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר תלישה בגליל מרכזינוי פולדי26/02/2020
היי מבקשת חוות דעת, לדעתך דורש ניתוח?
צילום
עדי מור26/02/2020הרזולוציה לא טובה לומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)