מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קצה אצבע רדום וזרם לאצבעמרי29/10/2017
שלום לפני שבועיים נחתחתי בין בין עמה לאצבע , מאז המקום התרפה אך עדיין קצה אצבע של אצבע רדום ואם נוגעים באזור ליד החתך שהיה עובר זרם וכאבים באצבע - לפי בדיקה החתך היה קרוב לעורק אצבע הכפי החישורי - במקום אם אני נוגעת יש זיולה ויש כמו זרם אם - לא נותנים לי לקבוע תור לאורטופד כף היד אלה מפנים לאורטופד - כרגע אני משוייכת לאורטופד ואין תורים קרובים , האם זה מקרה דחוף !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך
ד``ר ישי רוזנבלט29/10/2017המקרה דחוף.
ייתכן ונפגע עצב תחושתי
תגשי למיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בשורש כף היד ותזוזהאני29/10/2017
היי,
אחותי בת 37, שברה את שורש כף היד ביום 3.10.17 שבר עם תזוזה.
היא עדיין סובלת מכאבים עזים וכף יד והאצבעות ממש נפוחות.
לפני כשבוע פתחו את הגבס וגיבסו את היד מחדש מאחר והיא חשה נימול זרמים ועיקצוצים.
האם הכאבים עדיין צריכים להיות? האם היד אמורה להיות נפוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד``ר ישי רוזנבלט29/10/2017כאבים לאחר שבר יכולים להמשך תקופה ממושכת.
כנ"ל לגבי נפיחות
יש לוודא שהגבס אינו חוץ יתר על המידה (ע"י אחות קופ"ח או אורטופד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזקים בשורשי כפות הידיים ושברי מאמץ ברגלייםטלי28/10/2017
שלום, בתי לוחמת נפצעה במהלך פעילות בשורשי כפות הידיים.
במיפוי עצמות שנעשה הודגמו קליטות מוקדיות קטנות, בולט יותר ביד ימין, יתכן נזקים סובכונדלריים.
מה אומרת האבחנה הזו?
ברגליים הודגמה קליטה מוגברת בשליש האמצעי של עצם הירך בשתי רגליים, אך בולט יותר ברגל שמאל, בעצמות הטרסליות בשתי כפות הרגליים, שינויים stress related או לאחר חבלה.
האם זקוקה למנוחה בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר ישי רוזנבלט28/10/2017שתבדק ע"י רופא היחידה ותראה לו את תוצאות המיפוי.
ככל הנראה זקוקה למנוחה
כל הממצאים קשורים לחבלות מינוריות/מאמץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצועה קרועה חלקית בכף הידיוסי27/10/2017
שלום,
בעקבות תאונה שנפגעתי בידי לפני 4 חודשים וכאבים שיש לי
בכף היד ביצעתי בדיקת MRI, אשמח לדעת מה משמעות קרע חלקי ברצועה.
תודה רבה
ממצאים:
הודגמו אותות תקינים ממח העצמות ללא עדות לשברים , בצקות או אוסטאונקרוזיס. מודגמת אולנה מינוס.
מודגם קרע חלקי של ה TFC באזור אחיזתו אל הזיז הסטילואידי של האולנה בקוטר 3 מ"מ ( חתך 6 סדרה 5 "(" האחיזה
הרדיאלית מודגמת תקינה
הרצועות הסקאפולונטית והלונוטריקווטרלית הודגמו תקינות.
הגידים המיישרים והמכופפים הודגמו שמורים.
מבנה התעלה הקרפלית והאולנרית הודגמו שמורים.
סיכום: קרע חלקי של ה TFC באזור אחיזתו אל הזיז הסטילואידי של האולנה כמתואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע חלקי
ד``ר ישי רוזנבלט27/10/2017מדובר בקרע חלקי במבנה שהוא דמוי מניסקוס. צריך לבדוק ולראות אם הכאב מתאים לממצאים הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יוסי28/10/2017תודה על התשובה המהירה,
שאלות נוספות: היה והכאב מתאים לקרע, מה הטיפול הנדרש והאם השארת המצב כמו שהוא ללא טיפול עלול לגרום נזקים בעתיד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר ישי רוזנבלט28/10/2017תלוי הגיל שלך, מידת הכאב....
לעיתים ניתן להזריק סטרואידים. לעיתים מנתחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
יוסי28/10/2017תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם במצב שכזה יכול להתאים טיפול בתא לחץ?לירן26/10/2017
שלום רב,
בני כבן 16, נפל בזמן משחק כדורגל(לפני כעשרה חודשים) ועיקם את ידו, רק לאחר כשלושה חודשים הגענו לרופא בשל כאבים. בצילום וסיטי אובחן שבר בעצם הסירה ללא סימני איחוי...נותח, עם לקיחת שתל עצם מהאמה, הוכנס מסמר( מאחר והבורג שהוכנס פורר את העצם) ...כשלושה חודשים לאחר הניתוח נותח בשנית! שוב עם לקיחת שתל עצם מהאמה והכנסת בורג. בדוח הניתוח: "נראה שבר ללא חיבור בקוטב המקורב חלק פרוקסמלי אווסקולרי ומרוסק". כעת כחמישה חודשים מהניתוח הראשון וכחודשיים מהניתוח השני בצילום עדיין אין חיבור. האם במצב שכזה טיפול בתא לחץ יוכל להועל, אומה הכי נכון לעשות במצב שכזה על מנת למנוע את העתיד לבוא...?
אודה לתשובתך
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעצם הסירה
ד``ר ישי רוזנבלט26/10/2017אפשר לנסות תא לחץ (אין הוכחה שהטיפול עוזר)
ניתן לנסות טיפול במכשיר MELMAK
לצערי, אין וודאות באשר לסיכויי ההצלחה באף אחד מהטיפולים הנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובתך
לירן26/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפרק כף יד-ניתוחהודיה26/10/2017
שלום
שמי הודיה, אני חיילת ולפני כמה ימים נפלתי ושברתי את מפרק כף היד.
כרגע אני מגובסת, אך הרופא אמר שצריך ניתוח כיון שהעצם התפצלה.
רציתי לשאול לחוות דעת נוספת.
האם באמת נדרש ניתוח?
אשמח לתשובה
תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד``ר ישי רוזנבלט26/10/2017צריך להבדק ולראות את הצילומים בכדי להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרק כף יד-ניתוח
הודיה26/10/2017צירפתי את הצילומים, אתה לא רואה אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרק כף יד-ניתוח
הודיה26/10/2017הצילום מופיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילומים
הודיה26/10/2017אלו הצילומים.
אשמח לתשובתך.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר
ד``ר ישי רוזנבלט26/10/2017ממליץ על ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך באצבע אגודל יד ימיןדפנה24/10/2017
לפני יומיים נחתכתי באגודל אין לי תחושה מעל החתך. האם ניתן לתיקון?
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך אגודל
ד``ר ישי רוזנבלט24/10/2017לגשת למיון ולהבדק. כנראה שיש פגיעה עצבית המצריכה ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכתף יד שמאלציון22/10/2017
שלום לכם .שאלה יש לי כאבים בכתף יד שמאל באולטראסאוד רשום לי שינוים בg2 עשו לי צילום רשום לי מדגים הסתיידות עינה בברוסה של ssp מה שתיי התשובות האלה מה הבעיה בדיוק .תודה ציון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתיידויות
ד``ר ישי רוזנבלט22/10/2017מדובר בדלקת בשרירי הכתף על רקע הסתיידויות.פנה לאורטופד שלך או למומחה כתפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לפעילות אחרי שבר ביד ימיןתהילה16/10/2017
ב 1.10 הבן שלי בן 12.5 שבר את היד ..
האבחנה היא שבר בצורת "ענף ירוק" במדיאפיזה של עצם הרדיאוס
שמו לו גבס..
שאלתי היא כמה זמן נדרש להיות עם גבס במקרה מסוג כזה
ותוך כמה זמן הוא יכול לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה ,שחקן כדורסל ,ללא חשש
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד``ר ישי רוזנבלט16/10/2017בדכ גבס ל 3-4 שבועות. פעילות ספורטיבית כעבור חודש וחצי/ חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר ביד ימין ..........
ת16/10/2017חודש וחצי מרגע הסרת הגבס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חדים ממכה במרפקענבל16/10/2017
שלום בת 28 לפני שבוע וחצי קיבלתי מכה במרפק כשדפקתי את המרפק בכיור. המקום כאב אך לא הייתה מוגבלות בתנועה ושום סימן חיצוני. ניגשתי להיבדק למחרת ואמרו שלא רואים משהו חריג וזאת מכה יבשה חזקה. הכאב השתפר בהדרגה.ואפילו נעלם. ואתמול שוב חזר קצת. אציין שזאת היד הדומיננטית שלי בה גם הרמתי בימים האחרונים הרבה את בתי בת ה שנה וחצי. האם יתכן כאבים ממכה יבשה אחרי שבוע וחצי ? אין נפוח כחול או שינוי כלשהו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה במרפק
ד``ר ישי רוזנבלט16/10/2017תיאורטית כן. ממליץ על בדיקת אורטופד חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת התעלה הקרפלית לאחר לידהקארין15/10/2017
שלום,
אני 5 חודשים לאחר לידה. לפני 3 חודשים (קרי חודשיים לאחר הלידה) התחילה להרדם לי היד בעיקר בלילה. הכאבים עזים מאוד ומעירים אותי משינה. התחלתי לישון עם סד לילה אשר משפר מעט את הכאבים. במהלך היום יש זרמים ביד כמעט כל הזמן. בבדיקת EMG אובחן CTS בינוני. 4 רופאים המליצו לי על ניתוח לשחרור העצב ורופא חמישי המליץ להמתין מאחר וייתכן כי יש קשר ללידה. אני מדגישה: הכאבים התחילו לאחר הלידה ולא תוך כדי ההריון.
אני מאוד מבולבלת הגעתי לרופא האחרון על מנת לבצע ניתוח והוא טרף את כל הקלפים.
אשמח לייעוץ מה נכון לעשות במקרה זה.
תודה רבה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cts
ד``ר ישי רוזנבלט16/10/2017תחזרי על הדיקת emg. אם אין שיפור בתוצאות כנראה שאמליץ על ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מגבילים בכף הידאופיר07/10/2017
ערב טוב,
מזה כ- 7 שנים סובלת מכאב ומגבלת תנועה בשורשי כפות הידיים, CRP גבוה, ופיברנוגן גבוה, בצילומי MRI נמצא ציסטה גנגליונית קטנה ונרשם ביד אחת כי יתכן קרע חלקי של הרצועה ובשניה יתכן נקב ברצועה, כמו כן הידקקות חלקו המרכזי צד ראדיאלי של ה TFC
בשבועות האחרונים חלה החמרה בכאב. מומחה כף יד שלח אותי למרפאת כף יד לשקול ארטרוסקופיה.
ביומיים האחרונים לאחר תנועה קלה עם אחת הידיים, חשתי כאב חזק ושורף, ומאז לא יכולה לקפל את האצבעות עד הסוף וגם אנני יכולה לאחוז דבר ביד בשל הכאב. לצערי התור לבית החולים למרפאת כף יד עדיין רחוק האם לאור האמור לעיל יש דחיפות לטיפול והאם יש מה לעשות על מנת להקל על הכאב מלבד לא להזיז את היד? אציין כי גם במנוחה מלאה מורגש כאב עז.
אודה לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר ישי רוזנבלט08/10/2017ממליץ להבדק ע"י כירורג כף יד בקהילה בשלב זה.
ניתן לקחת נוגד דלקת להקלת הכאבים- לדוג' ארקוקסיה, אתופן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וכאבים באצבע אחרי חתך ותפריםדנה07/10/2017
היי,
לפני כחודש וחצי נחתכתי מכוס זכוכית באצבע 5 ביד שמאל.
עשו לי 4 תפרים במיון, והייתי במעקב אצל כירורג כף יד.
הייתי במיון בשנית לאחר שחלק מהחתך היה נמקי אז עשו לי הטריה, כשלסוף כל החתך עצמו לא באמת התאחה, ויצא.
התפרים שהיו אמורים להתמוסס לא באמת נמסו, לכן הלכתי לרופא משפחה לאחר 4 שבועות שהוציא לי את התפרים ואמר לי שהצלקת עצמה נפוחה, ושהשילוב של הנפיחות והכאב לא תקינים.
הוא אמר שלאחר הוצאת התפרים הנפיחות אמורה לרדת, כי כנראה הגוף שלי דחה אותם.
מאז ראיתי כירורג כף יד, שאמר שאני צריכה לעשות ריפוי בעיסוק, ואמר שאם זה לא יעזור יהיה צורך בניתוח.
עברו כמה ימים מאז, והאצבע עצמה, אפילו לא באיזור של החתך, החלה להתנפח, וגם יש לי נפיחות קלה בכף יד.
בנוסף, בכל הזמן הזה יש לי כאבים באצבע שהיום החמירו, כאבים בכף יד ואפילו בזרוע עצמה.
אני בן אדם בריא בדרך כלל, ולא יצא לי להיתקל במצב שאני נגררת אחרי מקרה שאמור להיות "קל" והסתבך כל כך.
אני באופן אישי דרשתי בדיקת אולטראסאונד ביום שישי האחרון, כדי לוודא שלא נשארו רסיסים של זכוכית בחתך, כי לא בדקו לי את זה במיון.
מה זה יכול להיות ? אין לי שם זיהום או דלקת, אבל הנפיחות והכאב שיש גם בחתך,גם באצבע עצמה (בכרית, ובתחתית של האצבע בחיבור עם הכף יד) וגם בכף יד עצמה מרגישים לי לא תקינים.
מה כדאי לעשות ? אני מיואשת כי ראיתי לא מעט רופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר חתך
ד``ר ישי רוזנבלט08/10/2017אכן מהלך לא שגרתי.
תחזרי לכירורג כף יד שבדק אותך , ויראה אם יש צורך בהדמייה נוספת או טיפול נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתרגום עממי לאבחנה שניתנה ליפירוש אבחנה03/10/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט03/10/2017תוארו ממצאי בדיקה גופנית ללא אבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אלון03/10/2017אוקיי וממצאים אלו אומרים ש..?? מה לא בסדר ומה בסדר אם אפשר לדעת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי יד בכתיבה, המלצה לטיפול אנטי דלקתיעודד02/10/2017
בני בן ה10 מתלונן על כאבים בכתיבה, הכאבים מחמירים והיום סובל מכאב כבר לאחר כתיבה של מספר מילים. מרפאה בעיסוק המטפלת בו אמרה שיש לו גמישות יתר במפרקי כף היד והציעה טיפול אנטי דלקתי כגון ארקוקסיה לאחר אבחו של אורטופד. אשמח לחוות דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאביםכ
ד``ר ישי רוזנבלט03/10/2017כדאי להבדק לראות מה בדיוק כואב. ניתן לנסות נוגד דלקת של ילדים, לדוג נורופן, ולראות איך זה משפיע על הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

) from 24_10_2017 S1 I0.jpg)
) from 24_10_2017 S0 I0.jpg)
.jpg)

.jpg)