מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה טבעיתלילי12/05/2009
שלום רב , אני בתהליך של הפלה טבעית . ביום שישי האחרון עשיתי בדיקת באטא והיא ירדה
למחצית ממה שהייתה . מחר אמורה לעשות בדיקה נוספת ולראות מה המצב . העניין הוא שהדימום לא מפסיק . מדובר על מספר רב של ימים יותר משבוע .הדימום הוא ברמה של ווסת. לא כתמים קטנים. באולטרסאונד נמצא שהכל תקין ושיש שק הריון קטן עוד בתוך הרחם . זה ההריון הראשון שלי . ההפלה היתה בשבוע 5 + 5 ימים פחות או יותר .
אני ממש אובדת עצות לא יודעת מה לעשות . מתי הדם יפסיק ? האם יש כדור שיכול להפסיק את הדימום ? אודה לעזרתכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון... לי זה לקח יותר משבוע.
מש12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות לבדיקה
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009אם כמות הדם מדאיגה אותך, רצוי לבצע בדיקת אולטרהסאונד, שבה ניתן לראות האם הרחם כבר התרוקן ומה הצפי לסיום הדמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עובראפי12/05/2009
שלום!
אני בשבוע 23 להריון הראשון שלי.
בסקירת מערכות מאוחרת נמצא כי העובר נמצא באחוזון 35 מבחינת הגדילה ומשקלו 460
האם זה קטן מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009גם בני האדם המבוגרים באים בהבדלי גודל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה תלת ממדית לעומת דו ממדיתמש12/05/2009
שלום,
אני בשבוע 13 וקבעתי תור לסקירה אצל הרופא שלי (באופן פרטי) שאיתו אני כבר הרבה זמן והוא רופא מצויין שאני מעוניינת שיבצע את הסקירות. הבעיה היא שיש לו מכשיר של US דו ממדי והייתי רוצה לראות את העובר בתלת ממד. האם יש אפשרות לבצע את הסקירות אצלו וללכת נאמר למכון רק בשביל לראות את העובר בתלת ממד או שחייבים דרך סקירת מערכות זו או אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלי את השאלה לרופא שלך
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009ויכול להיות שהוא יצליח לסדר לך בדיקה רק לשם הדגמה תלת מימדית אצל עמית שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת מי שפירעינת12/05/2009
לד"ר שלום רב
כבר פעמיים בימים האחרונים ראיתי בתחתונית הפרשה בצבע ירוק בהיר שנראית לי כמו איזו תגובה כימית כי אין צבעים כאלה בהפרשות. יש לציין שסיימתי טיפול בקרם אגיסטן לפני 3 ימים - האם ייתכן שזו הפרשת שאריות הקרם?
האם ייתכן שזה דליפת מי שפיר שמשנים את צבעם לירוק בהיר במגע עם התחתונית? מה עליי לעשות?
תודה רבה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להבדק
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009בכל מקרה של ספק, ראוי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירסינג בפופיק בהריוןלילך12/05/2009
אני בשבוע 6
יש לי פירסינג בפופיק
האם אני צריכה להוריד אותו? עכשיו? או יותר מאוחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ספרות מוסמכת
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009ולכן אין המלצה ממש מבוססת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות מוקדמתלונה12/05/2009
בוקר טוב,
בסקירת המערכות האחרונה התאכזבתי היות והמליצו רבות על רופא נשים ספציפי וכאשר הגעתי אליו הוא ביצע את הבדיקה תוך 2 דקות והחסיר פרטים שלאחר מכן נאמר לי שהם מאוד חשובים.
כעת אני עומדת בפני סקירת מערכות מוקדמת וברצוני לדעת האם יש משהו ספציפי שעלי לוודא שיבדק?
אשמח לפירוט אם תוכלו. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מי שמבצע סקירה יודע
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009בדרך כלל יש להם דף מפורט, שבו מסמנים כל מה שנצפה. השיגי דף כזה מחברה, וודאי שגם אצלך יבדקו הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר בן שלמה
שי12/05/2009איפה עוד ניתן להשיג דף כזה?
לצערי כל חברותי טרם התחתנו, ואני כבר נשואה שנתיים עם תינוקי בדרך... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאירי לי טלפון או מס' פקס
טלי13/05/2009אתמול עשיתי בדיקה מורחבת, יש לי דף כזה ,תשאירי מס' פקס אני אפקסס לך
יש לי גם רופא מומלץ אם תרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה לא אמורה לקחת 2 דקות !!!!
טלי13/05/2009סקירה ראשונה 20 דקות
סקירה שנייה כמעט חצי שעה
ככה זה היה אצלי , עליי לציין שהבדיקה לא התעכבה כי הכל היה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לונה13/05/200902-9906550 עבור שיר. תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך בשעה 21:30 בערב
טלי13/05/2009אם לא הגיע תודיע לי אשלח שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי תודה רבה!!!!!!!!!!! :-) קיבלתי
לונה14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקותאבי12/05/2009
- mIU/ml 0.00 negative HEPATITIS Bs Ab
- negative HEPATITIS Bs Ag
1 - Negative TREPONEMA SCR./TPHA
2 - IU/ml <3 Negative TOXOPLASMA IgG
- Negative TOXOPLASMA IgM
3 - IU/ml positive>30 RUBELLA Ab IgG
- negative RUBELLA Ab IgM
4 - IU/ml Positive>2.5 CMV IgG
- negative CMV IgM
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל תקין
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009נגד אדמת את מחוסנת ובכל המחלות האחרות אינך חולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי סקירה ראשונהסיון12/05/2009
אני מתלבטת בין הרופאים: ד"ר טלמון, פרופ' ווינר וד"ר בורנשטיין.
לאיזה רופא כדאי ללכת לסקירה הראשונה?
תודה
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם מצויינים
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009וההבדל ביניהם חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוםאבי11/05/2009
שלום ,
אשתי בשבוע 10.היא מצוננת עם חום 37.3
האם זה יכול לפגוע בעובר?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר יואב פלד11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מסקרנתחייכנית11/05/2009
בעל יאמר לי שיש בדיקה שמראה אם הוא מוכן להריון.
זה נכון???
מישהו שמע???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך בעל
ד''ר יואב פלד11/05/2009משעשע ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון - אם לא למה אין מחזואילנה11/05/2009
שלום
אני אמא לשני ילדים ומנס להרות בפעם השלישית
הפסקתי גלולות לפני חודשיים. בחודש הראשון קימנו יחסי מין מוגנים על מנת לתת לגוף להתנקות.
ואחרי 26 יום קבלתי מחזור שהיה קצת יותר חזק מהרגיל. החודש התחלנו לנסות. לאחר איחור של יומיים עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי. היום אני עדיין לא קבלתי את המחזור - איחור של 7 ימים. מה עלי לעשות. רציתי לציין שבפעם הקודמת שניסינו לפני 3 שנים אחרי הפסקת גלולות היה לי מחזור לא סדיר ולפעמים לקח לו אפילו חודש וחצי. הםא אני צריכה שוב לבצע בדיקת הריון או פשוט לחכות בסבלנות למחזור? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
לילך12/05/2009המחזור שלך עדיין לא סדיר...
אבל חכי לתשובת הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009למשך מספר חדשים מהפסקת גלולות יכול הוסת להיות לא סדיר. זאת אינה סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות - בעיית כליות - דחוף .אירה11/05/2009
בוקר טוב לכולם. שואלת בשם אחותי. הריון שבוע 15 - תקין לחלוטין עד כו'. ביום ראשון האחרון ביצעה סקירת מערכות מוקדמת, תוצאות הם: גודל העובר תואם ל - 14 שבועות, התפתחות תקינה של הכל חוץ מכליות. היבחינו כי כליה אחת נמצאת נמוך ממקום מיקומה הטבעי, השניה - מוגדלת עד כדי כך שניתן להבחין כי מדובר בשני כליות מאוחדות.
נאמר לה כי עליה יש לבצע בדיקה נוספת בעוד כ - שבועיים. האם אפשר לדעת לפי התאור שתארתי - מה בדיוק קרה ובמה מדובר? האם כדאי לחשוב על הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות מוקדמת - שאלה דחופה
אירה13/05/2009שואלת שוב את אותה השאלה, לא עניתם עליה וזה ממש חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתמול ביצעתי בדיקת דם להריוןלילך10/05/2009
התוצאה חיובית עפ"י בדיקת הדם. וגם לא קיבלתי ווסת.
היום היה לי הפרשות חומות....
האם זה טיבעי בשבועות הראשונים? מהם ההפרשות האלה?
האם זה תחילת מחזור והבדיקת דם מוטעית? ואינני בהריון?
אני מודאגת כי הבדיקה של האולטרסאונד הראשון היא רק ב14.5
אם תוכלו לעזור לי בשאלתי אשמח. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב לך קודם כל
ליזי11/05/2009עם הבדיקה חיובית והמחזור מאחר יש הריון הפרשות חומות זה מאד שכיח ונורמלי בהריון את תקינות ההריון יבדוק האולטאבונד שיהיה לך ואל תחששי זה בטוח לא מחזור ... מזל טוב שיהיה לך בהצלחה מאחלת לך מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןמילקשייק10/05/2009
שלום,
בהריון תאומים, שבוע 9.
לוקחת תמיכה נרות אוטרגסטרון.
היום יצאה לי פטרייה, רציתי לשאול אם זה בסדר למרוח אגיסטן (בכלל בזמן הריון) ובפרט בזמן שאני משתמשת באוטרוגסטרון?
תודה על העזרה(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד''ר יואב פלד11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת פרוגסטרון שבוע 10 +1רחלי10/05/2009
שלום רב,
אני בשבוע 10+1.
במהלך שבוע ארבע וחמש להיריון סבלתי מכתמים חומים לפרקים. לאור זאת רופאי שלח אותי לבדיקת פרוגסטרון שהראתה כמות נמוכה מאד - 9.3
לאור זאת הרופא ביקש שאטול קרינון (אחד ביום). לאחר שנטלתי את הקרינון הכתמים נפסקו כליל.
עתה המליץ הרופא להפסיק את נטילת הקרינון. נצפה דופק והעובר בגודל תקין לגיל ההיריון.
הבעיה היא שאני מאד חוששת שהכתמים יחזרו ושאאבד את ההיריון. האם לדעתכם עלי להמשיך וליטול קרינון שבוע נוסף?
תודה רבה על עזרתכם,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים
רחלי11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשי מה שהרופא אומר
ד''ר יואב פלד11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)