מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטפילוקוק בהריוןחן13/05/2009
שלום,
אני נמצאת בשבוע 24 להריון ראשון. במשטח אף נמצא אצלי מטיצילין Sensitive ו -( STAPH Aures (MSSA
בשני הנחירים. האם סטפילוקוק מסוכן בזמן הריון ויכול להזיק לעובר? האם צריך לבצע בדיקת שטן/דם מיוחדת כדי לבדוק דברים נוספים בהקשר הזה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוכן
ד''ר יזהר בן שלמה13/05/2009וגם הטיפול האנטיביוטי נגדו, אם רשמו לך, אינו מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיים הריוןתמר13/05/2009
אני הוצאתי את הטבעת במחזור האחרון ואחרי המחזור קיימתי יחסים פתוחים מאז יש לי תופעות לוואי כאבים חזקים בחזה עייפות אכילת יתר עשיתי בדיקה ביתית של מקלון הזהב היום יומיים לפני המחזור ויצא שלילי המחזור האחרון היה ב18/4/09 האם יש לסמוך על הבדיקה והאם לפי הסימנים יש חשש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
תמר13/05/2009אני בת 32 אם לילדה בת 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי לתשובה בבקשה
תמר13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה התשובה
ד''ר יזהר בן שלמה13/05/2009אם אין עדיין איחור, לא ממש ניתן לסמוך על המקלון. חכי 3 ימים ובדקי שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בתחילת הריוןלילך13/05/2009
אני בשבוע 6, בבדיקת האולטרסאונד הראשונה הכול תקין.
אך יש לי הפרשות חומות מעטות.... הרופא אמר שאם זה לא יפסק זה יוביל להפלה.
אני מפחדת האם זה נורמלי ?
מתי ההפרשות יפסקו ואצא מסכנת הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????????????
לילך13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי
tuly8214/05/2009דימום בשליש הראשון להריון זה לא דבר נדיר, אבל דורש מעקב רפואי.
גם לי היו דימומים עד שבוע 11, הרופא ביקש ממני להימנע מיחסי מין ומאמץ גופני.
כל עוד יש דופק, אין כאבים והדימום לא גובר - יש רק לעקוב אצל רופא...
מכירה את תחושת הפחד.. אבל צריך לחשוב חיובי ולקוות לטוב...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא, לא נביא
ד''ר יזהר בן שלמה13/05/2009לעתים הפרשה חומה במשך 3 חדשים אינה מביאה להפלה, ולפעמים אחרי שבוע הפרשה מתפתחת הפלה. אי אפשר לדעת ולנבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
מילקשייק13/05/2009שלום,
אני בדרך כלל לא מגיבה לשאלות כי קטונתי מלתת תשובות מוסמכות.
אך אני יכולה לשתף אותך בחוויה האישית שלי- בהריון הראשון שלי התחילו לי דימומים מעטים ממש בשבוע 7 וגם אני הגעתי למיון והרופא פשוט ענה לי בקור רוח שזה נקרא "הפלה מאיימת" ואין מה לעשות עם זה כי אחוז מאוד גבוה מההריונות בשבועות אלו נגמר בהפלה (לא שלח אותי לעשות שום בדיקות).
כעבור יומיים הייתה לי הפלה ולאחר מכן ביצעתי מספר בדיקות שבהן עלה שרמת הפרוגסטרון בגופי נמוכה וזה גורם להפלות בשבועות הללו.
לאחר קריאה של מספר מאמרים בנושא ועיון בפורומים ראיתי מספר פעמים שלאחר שבנות דיווחו על דימומים ניתנה להן תמיכה של פרוגסטרון (לדוג' נרות אוטרוגסטאן) והדבר מנע את הדימום וכמובן את ההפלה.
בקיצור- אני ממליצה לך לנסות את זה וכמה שיותר מהר (כמובן עם התיעצות של רופא).
מצטערת על כך שכתבתי הרבה וכמובן שיהיה בהצלחה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן בידקו רמות פרגוסטרון - חשוב מאד
רחלי15/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש רופא שיוכל לתת תשובה????
נינה פרח15/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריונות עם דמם, פרוגסטרון לא הוכח
ד''ר יזהר בן שלמה16/05/2009בהריונות עם דמם, פרוגסטרון לא הוכח כיעיל, ולכן אין המלצה ממשית כזאת. מי שיש לה דמם כזה, אם הוא עובר תוך מספר ימים, הכל כנראה תקין. אם לא, יש לחזור ולבצע בדיקת אולטרהסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון כן משפיע
רחלי17/05/2009- עובדה - 3% מההפלות נגרמות ממחסור בפרוגסטרון.
- שנית, דימומים חומים שנמשכו שבועיים פסקו לאחר שימוש בפרוגסטרון
- בארה"ב זו הבדיקה הראשונה שעושים כשיש כתמים חומים
יכול להיות שלא הוכח עדין מחקרית כיעיל אבל שווה לבדוק בכל מקרה. לא רואה סיבה למה לא לתת אם זה לא מזיק ויש סבירות גבוהה שכן מועיל במיוחד עשהגופיף הצהוב לא מתפקד מספיק טוב - למה להשאיר זאת בידי אלוהים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סיגל13/05/2009לי היה בדיוק את מה שאת מתארת בהריון הראשון שהיה הריון תקין לחלוטין ונמשך 41 שבועות. במקרה שלי נאמר לי שזו תופעה מוכרת ושאין מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
לילך17/05/2009הפורום הזה עוזר לי מאוד.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרי אלקטיבילילך12/05/2009
אני בתחילת הריוני . שבוע 7.
אני מעוניינת ללדת בניתוח קיסרי מתוכנן מראש,
האם לבקש מעכשיו תאריך לניתוח
או שמבקשים את זה בשלבים יותר מאוחרים להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת שבוע 32-35
ד''ר יואב פלד12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרה בהריוןדני12/05/2009
בת 31, הריון ראשון, שבוע 24 .
בזמן האחרון כאשר אני פותחת בקבוק מים או אוחזת במשהו בחוזקה ,
קשה לי לפתוח את האצבעות , אותו דבר ברגליים , כשאני סוגרת את האצבעות קשה לפתוח אותן.
ממה זה יכול להיות? האם זה קשור לקרישת דם? לפי בדקית דם אחרונה (שבוע 22)
PLATELETS 190 כאשר התווח בין 150 ל - 450 ו MPV -MIN PLATELET VOLUME הוא 11 כאשר התווח הוא בין 8.5 ל- 12.9
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה ידועה
ד''ר יואב פלד12/05/2009בהריון
נובעת מבצקת ואצירת נוזלים דבר שמשפיעה על הגידים בגפיים
לארח הלידה הכל יחלוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעלת הריוןהלנה12/05/2009
בהריון הראשון היתה לי רעלת. האם בהריון השני יש סיכוי שזה לא יקרה שוב? צריך להיות במעקב מיוחד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי טוב שלא יקרה שוב
ד''ר יואב פלד12/05/2009אבל רצוי מאוד להיות במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
הלנה12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגלייםtuti12/05/2009
שלום ,
אני בהריון שבוע 24 +2. לפני מס' ימים התחילו להתנפח לי הרגליים באזור קורסוליים. בנוסף יש לי גם כאבי רגליים באיזור ברכיים ומטה.
מה לעשות.
ביום חמישי הייתי אצל רופא והלחץ דם היה 115/72. אני מבינה שזה תקין.
אני עושה הליכות לא ארוכות 15-20 דקות כל יום, האם אפשר להמשיך או לא?
אודה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשיכי כמה שנעים לך
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009התנפחות הרגליים אינה חריגה בעת הריון, ואינה מדאיגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהאפרת12/05/2009
כמה זמן אחרי לידה (ניתוח קיסרי) אמורים לקבל מחזור?
אני כבר כ-6 שבועות אחרי וכבר מס' ימים שיש לי כמו כאבי מחזור קלים אבל בלי שום סימן דימום. ממה זה יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
אפרת12/05/2009ולציון שאני לא מניקה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי אם את מניקה
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009אם אינך מניקה, תוך עוד מספר ימים. אם את מניקה יכול להיות גם כמה חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומים בעוברקרן12/05/2009
נכנסתי להריון לא צפוי לפני החתונה.לאחר שיקולים רבים החלטתי שאני שומרת את התינוק.יש לציין שזו פעם שניה שאני נכנסת להריון,שבפעם הראשונה עברתי הפלה יזומה.
בן זוגי מזה 3 שנים החליט שהוא לא מעונין בהריון הזה ופשוט נעלם.
הלב שלי קרס ,התרסק ,נשבר כל מה שתוכלו להעלות בכאב הלב.
הייתי על הפנים בהתחלה ,גמורה נפשית ופיזית לא הפסקתי לבכות הייתי עצובה ודיכאונית ברמה מאוד גבוהה.על אף שהמשפחה שלי איתי בכל מצב ובכל עניין.
אני בשבוע 13 ואני עדיין עצובה פה ושם מנסה לעבוד על עצמי כי אני מאוד שלמה עם ההחלטה.מדי פעם אני בוכה כי כואב לי על מה שאבד בגלל דבר כל כך יפה.
אני יודעת שזה לא פורום פסיכולוגיה.השאלה שלי היא האם גרמתי מומים לעובר?כי בעצם בשלב הכי קריטי שהוא מתפתח הייתי בנאדם גמור והרוס.האם זה עלול לגרום למומים ?
אני נמצאת פחד תמידי שהזקתי לו בחוסר מודעות מוחלטת.
יש לציין שאני מנסה לאסוף את עצמי לאט לאט..השאלה אם זה לא יהיה מאוחר מדי.
תודה על הסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מקצועית
שי12/05/2009אבל ברשותך, מספר מילים:
זה נכון שבכי, דכאון ורגשות לא טובים בזמן הריון ובעיקר בשלבי ההריון המוקדמים הם לא דבר אידיאלי. אני לא בטוחה כמה זה יכול להשפיע על מומים. יודעת יותר על הפלה.
אבל מצד שני, היי, התינוק שלך הוא בין התינוקות הכי ברי מזל בכל הפורום הזה.
יודעת למה?
זה שאת משאירה אותו, למרות כל מה שקורה לך בחיים כרגע, זה רק מוכיח כמה אהבה יש באמא שלו, כמה כח ורצון יהיו במשפחה שתהיה לו. לא כל אחת מסוגלת להתמודד עם מה ששפל הרוח הזה עושה לך... ואת יודעת מה? מותר לך להיות עצובה ואני בטוחה שאת עוברת רגע קשה. אבל התינוקי שלך, זוכה לאמא טובה שתמיד תהיה לצידו. וזה צריך לגרום לך להרגיש טוב. את צריכה להרגיש טוב שאת תהי אמא טובה. אם לא עכשיו, אז בעתיד. ואם עכשיו, אז העובר הנוכחי הוא בר מזל. החיים כאמא מלאים הפתעות ומלאים בויתורים מצידנו. את את הויתורים שלך עושה כבר עכשיו. מותר לך לבכות. מותר לך לכעוס. זה היה מוזר אם לא היית מרגישה ככה. אבל תמיד תזכרי שאם את משאירה את התינוק הזה, הוא ישכב בחום ובהנאה בתוך הבטן החמימה שלך ותמיד ידע כל מה שעשית בשבילו. את מתחילה חיים חדשים. הולך להיות לך ילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גרמת כל נזק
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009העובר אינו מודע למצבך הרגשי. לכשיוולד, רצוי שתתפקדי ותהיה אופטימית. כרגע לא מפריע לו שאת בוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מרגש
טלי13/05/2009תהי חזקה , תודי לאלוהים שנתן לך הריון. יש אלפי בחורות שעוברות אינספור טיפולי פוריות כדי להיקלט להריון, חלקן בסוף לא מצליחות ופונות לתרומת ביצית או לאימוץ.
יש היום המון נשים שמגדלות ילדים ללא בן זוג , אם יש לך משפחה תומכת זה גם חשוב.
אל תפתחי תקוות אבל יש מצב שאחרי הלידה בן זוגך יתקרב אלייך וירצה להיות איתך ןעם הילד.
אין לי מושג בת כמה את ובן כמה בן זוגך, בכל מקרה עכשיו יהיה לך תינוקי חמוד , חזקי וחייכי!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חיזקתם אותי מאוד.
---13/05/2009ואני בת 23 ובן זוגי 30.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף מאוד....
אירה14/05/2009רופאים נכבדים... אני פניתי אליכם בשאלה חשובה ודי לא קלה... ידוע לי... אך למרות זאת ברצוני לקבל תשובה כל שהיא... אם אתם לא יודעים או שאין מספיק פרטים אז ציינו זאת, אבל תגיבו - זה לא עושה עליכם רושם טוב באתר.... ואני לא היחידה שאומרת זאת... אימכם הסליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה קשור לשרשור הזה?
לונה14/05/2009ותני לי להזכיר לך שהמומחים כאן לא מחויבים לאף אחד. השירות הזה ניתן לך בחינם.
אם יש משהו דחוף את צריכה לפנות לרופא/ת שלך.
אל תכעסי שאני עונה ככה, פשוט חבל שאת נלחצת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב"ה כשיוולד הילד נסי לתבוע מזונות
מש14/05/2009אני מציעה לך להתייעץ עם עו"ד כי ייתכן מאד ותהיי זכאית לתמיכה כלכלית ממנו.
תבדקי את זה כשיהיה רלוונטי.
ובינתיים אני מאחלת לך שיוולד תינוק בריא ושלם ושיהיה לך טוב!
החזיקי מעמד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בהריון ...שאלה לרופאיםאורית12/05/2009
ד"ר שלום, אני בשבוע 22 להריון . הבדיקה הבאה שיש לי זה בדיקת סוכר בשבוע 25 .
רציתי לשאול מה הן הבדיקות הבאות שעלי לבצע בהריון ?
אשמח לתשובה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב אחות והערכת צמיחה
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009את צריכה להתייצב אצל האחות על פי הוראותיה. כמו כן בשבוע ה-32 רצוי לבצע הערכת גודל לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודלאפי12/05/2009
שלום!
אני בשבוע 23 להריון הראשון שלי.
בסקירת מערכות מאוחרת נמצא כי העובר נמצא באחוזון 35 מבחינת הגדילה ומשקלו 460
האם זה קטן מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קטן
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009גם טווח הגודל של מבוגרים הוא רחב, ועוברים הם, כידוע, בני אדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקווה הפעם לתשובהיפעת12/05/2009
אני בת 27
בבדיקת חלבון עוברי שביצעתי בשבוע 17+3 קיבלתי את התוצאות הבאות:
AEP 0.61
HCG 0.84
ESTRIOL 0.53
סיכון עפ"י גיל 1:1108
סיכון לפי גיל ותוצאות בדיקה 1:972
בבדיקת טרימסטר ראשון-
לפי גיל 1:1200
לפי גיל, שקיפות ובדיקה 1:10000
בשקיפות וסקירה נראתה עצם אף ברורה
האם יש סיבה להיות מודאגת? האם מומלץ לעשות מי שפיר?
אשמח לקבל את עזרכתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לדיקור מי שפיר
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009מכלול חישובי הסיכון אצלך אופטימי. לדעתי אין לך כל סיבה לבצע דיקור מי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מיד לאחר גלולותשולה12/05/2009
אני הפסקתי ליטול סרזט
האם לחכות חודש או להתחיל לנסות להקלט להריון
בד"כ אני נקלטת מיד עם הפסקת הגלולות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לחכות
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה הריוןשולה12/05/2009
שלום,
הפסקתי ליטול סרזט במקביל להפסקת הנקה.
יומיים לפני הפסקת הגלולות התחלתי לדמם עד היום.
האם זהו מחזור? ייתכן מחזור תוך כדי נטילת סרזט?
אני מעוניינת להכנס להריון. מתי זה יהיה אפשרי
אני ממש מחכה לביוץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח מחזור
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009הדמם שאחרי הפסקת הגלולה אינו בהכרח וסת. כשיעלם, תדעי שהגוף החל במסע של יצירת ביצית לקראת ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן ראשונהאפי12/05/2009
בני בן 3 חודשים היום ראיתי שן ראשונה למטה.
האם זה לא מוקדם מידי? הוא עדיין אינו אוחז בחפצים ואינו יכול להשתמש בנשחן.
איך אוכל לסייע לו בכאבי צמיחת השן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לפורום לרפואת ילדים
ד''ר יזהר בן שלמה12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)