מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 39שלי04/05/2009
האם בחילות ושילשולים לאורך מספר ימים בשבוע 39 מצריכים התיחסיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר יואב פלד05/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירך קצרה והיקף בטן קטנה בשבוע 32נוצית04/05/2009
שלום!
אני בת 32 בהריון ראשון בשבוע 32
בהערכת מישקל בשבוע 30 נאמר לי שהעובר קטן לשבוע זה.
לאחר שבועיים עשיתי שוב אולטראסאונד ונאמר לי שהעובר גדל רק ב200 גר' ועצם הירך קצרה ומתאימה לשבוע 20 וכך גם היקף הבטן.
נאמר לי גם שהיקף הבטן שלי קטן.
אציין שבדיקת מי שפיר תקינה,וחלבון עוברי תקין
האם הממצאים מדאיגים?ומה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את אכן
ד''ר יואב פלד05/05/2009בשבוע 30
והירך מתאימה לשבוע 20 ???
עליך לפנות בדחיפות לביצוע הערכת מצב בבית חולים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות וסוכר גבוהשמרית04/05/2009
שלום ד"ר ,
מה שלומך?
הריון ראשון טבעי שבוע23+
עד כה כל הבדיקות שנעשו תקינות ב"ה
הקאות קשות מתחילת שבוע 6 קבלת נוזלים דרך הווריד
ירידה במשקל (9ק"ג) וכמובן חוסר יכולת לאכול באופן נורמלי..
מאתמול אני מרגישה לא טוב שילשולים והקאות , בבדיקת שתן שנעשתה ע"י אחות היו קוטונים 2 ,סוכר 2 וסוכר בדם 104, העניין שאני כמעט לא אוכלת בגלל ההקאות ועכשיו סוכר גבוה?!, מה עליי לעשות?!
בדיקת דם שעשיתי לפני פחות מחודש הסוכר היה 86
אני לא אוכלת מתוקים שוקולד ודברים כאלה הם גורמים לי להקיא רק מהריח
מבחר המאכלים שלי גם ככה מצומצם בגלל ההקאות מה עליי לעשות?
יש לי תור בסופשבוע לרופא שלי ואשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית
מודה לך שמרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו? בבקשה
שמרית04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני למיון
ד''ר יואב פלד05/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויותלחוצה04/05/2009
רופאים יקרים שלום רב!
אני בת 21 בהריון ראשון,שבוע 29+1.ביומיים האחרונים אני קצת חולה-חום כאבים וכו'
אך מלבד זאת החלו גם התכווצויות בבטן שהולכות ומתגברות<גם בתדירות וגם בכאב>
אך בעיקר בלילה,בלילה האחרון זה קרה בערך 5-6 פעמים ופעם נוספת בבוקר.
עכשיו יש מין כאב עמום.מה אתם ממליצים לעשות?האם לפנות לקופ"ח<יש לציין שהרופאה שלי לא עובדת היום>או שמא למיון?
נוסף על כך אתמול לפני השינה,לאחר ניגוב שתן<סליחה על התיאור>יצאו מעין הפרשות גבשושיות כאלו,יש לציין לבנות,מה זה אומר?ל מה יכול להעיד?
סליחה על האורך,ואודה לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווציות.
ד``ר איילון לחמן04/05/2009לחוששת שלום.
כן,כדאי שתגשי להיבדק עקב מיכלול תלונותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיים הריון
תמר10/05/2009שלום אני בת 32 אם לילדה בת 7 ועכשיו מנסה שוב להיכנס להריון לאחר הוצאת טבעת במחזור האחרון המחזור האחרון היה ב18/4/09 שבו הוצאתי את הטבעת היום אני שבוע לפני המחזור ויש לי הרגשה שאני בהריון אתמול עשיתי בדיקה של חברת יס או נו ויצא שלילי אבל יש לי תחושה אני מאד עייפה וכאבים חזקים בחזה האחות אמרה לי לבצע בדיקת דם בעוד שבוע בערך האם הבדיקה הביתית נכונה שבוע לפני קבלת המחזור אני נורא סקרנית ניהיה לי תאבון מוגבר וכל הזמן עייפה אשמח לקבל תשובה בדחיפות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם - תודהאבי04/05/2009
תאריך: 22:13 3.5.2009מאת: חגית
נושא: אשמח לפענוח בדיקות הדם והשתן - תוד1 - Neg COOMBS INDIRECT
- Pos RH
- A BLOOD TYPE
- mIU/ml 0.00 negative HEPATITIS Bs Ab
- negative HEPATITIS Bs Ag
1 - Negative TREPONEMA SCR./TPHA
2 - IU/ml <3 Negative TOXOPLASMA IgG
- Negative TOXOPLASMA IgM
3 - IU/ml positive>30 RUBELLA Ab IgG
- negative RUBELLA Ab IgM
4 - IU/ml Positive>2.5 CMV IgG
- negative CMV IgM
10.8- 4.8 K/ul 13.3 WBC
5.40- 4.20 M/ul 4.27 RBC
16.0- 12.0 g/dl 13.2 HB
47.0- 37.0 % 39.1 HCT
31.0- 26.0 pg 30.9 MCH
36.7- 33.0 g/dl 33.7 MCHC
16.0- 11.0 % 12.8 RDW
97.0- 80.0 fL 91.8 MCV
75.0- 40.0 % 74.6 NEUT%
50.0- 20.0 % 17.2 LYM%
12.0- 2.0 % 5.8 MONO%
7.0- 0.0 % 1.2 EOS %
2.0- 0.0 % 0.1 BASO %
4.5- 0.0 % 1.0 LUC%
8.0- 1.9 K/ul 9.9 NEUT.abs
4.5- 0.9 K/ul 2.3 LYMP.abs
1.0- 0.2 K/ul 0.8 MONO.abs
0.6- 0.0 K/ul 0.2 EOS.abs
0.1- 0.0 K/ul 0.0 BASO abs
0.4- 0.0 0.1 LUC abs
15.0- 0.0 0.7 MACRO%
10.0- 0.0 0.4 MICRO %
10.0- 0.0 0.2 HYPER%
10.0- 0.0 1.2 HYPO %
10.0- 0.0 0.3 MICRO%/HYPO%
450- 150 K/ul 414 PLT
13.0- 4.0 fL 8.0 MPV
1 - Positive VARICELLA ZOSTER IgG
- mg/dl NORMAL GLUCOSE - U STRIP
- mg/dl NEG BILIRUBIN- U STRIP
- mg/dl 10 KETONES- U STRIP
1.030- 1.001 1.021 SPECIFIC GRAV-U STRI
7.4- 4.8 /µl 5.5 PH- U STRIP
30- 0 mg/dl NEG PROTEIN- U STRIP
- mg/dl NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP
- /µl 10 ERYTHROCYTES-U STRIP
- NEG NITRITE- U STRIP
- /µl NEG. LEUCOCYTES - U STRIP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר איילון לחמן04/05/2009לחגית שלום. עם תוצאות הבדיקות את מתבקשת לגשת לרופא שהיפנה אותך אליהם. הבדיקות באופן כללי תקינות.מבדיקת השתן רק נראה שאת אולי לא שותה מספיק.שוב גשי לרופאך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאdana04/05/2009
מחזור אחרון 4.4,
30.4- בטא 70
3.5- בטא 280
האם תקין? צריך לחזור על הבדיקה ואם כן מתי?
המשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
dana04/05/2009כמו כן רציתי לדעת למתי אני צריכה להזמין תור לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
מעיין04/05/2009ממה שאני יודעת נראה שהערכים בסדר. עשית את הבדיקות מאוד מוקדם.
בכל אופן כדאי לקבוע תור לרופא בשבוע הבא ועד אז לעשות בדיקה נוספת כדי לוודא התפתחות הריון.
שיהיה המון מזל טוב ותעדכני אותי.... גם אני שותפה ל- 4.4.09.... (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין
dana04/05/2009האחות אמרה לי לחזור על הבטא ביום חמישי הקרוב וקבעה לי כבר תור ליום שני הבא (דרך אגב זה הריון שני יש לי ילד בן 4.5)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד סופרים את החודשיםשל ההריון?טלי04/05/2009
לרופא הנכבד שלום !
האמת קצת מבולבלת מהקבלת השבועות לחודשים (בתקופה של אמא שלי היה חודש רביעי , חודש חמישי ...ולא כל השבועות האלה שאמא שלי משתוממת מהם......)
בכל אופן ,כיצד סופרים את השבועות ? נאמר לי שחודש ראשון הוא 6 שבועות, חודש שני ושלישי 5 שבועות כ"א ואז מתחילים לספור כל 4 שבועות כחודש. מישהו אחר הסביר לי שחודש ראשון הוא 6 שבועות ואת החודש השישי והשביעי סופרים כ-5 שבועות ....
איך סופרים?
לתשובתך אודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקת שבועות הריון לחודשים!
סיגל04/05/2009חלוקת שבועות הריון לחודשי הריון :
שבוע 1-6 חודש ראשון
שבוע 6-10 חודש שני
שבוע 10-15 חודש שלישי
שבוע 15-19 חודש רביעי
שבוע 19-23 חודש חמישי
שבוע 23-27 חודש שישי
שבוע 27-32 חודש שביעי
שבוע 32-36 חודש שמיני
שבוע 36-40 חודש תשיעי
שבוע 41-42 הריון עודף .
השליש הראשון כולל את שבוע 1-13
השליש השני כולל את שבוע 14-26
השליש השלישי כולל את שבוע 27 ועד הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועות.
ד``ר איילון לחמן04/05/2009לטלי שלום.
אכן עברנו למשך הריון בשבועות.קיבלת כתגובה את החלוקה פחות יותר.אנו הרופאים ככלל כבר עברנו רק לשבועות.לא ברורים לי הקשיים שזה מהווה עבורך ועבור אמך.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית תודה רבה לך
טלי04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן - בבקשה תשובה...איילה04/05/2009
אני בשבוע ה-24 להריוני. אובחנה אצלי דלקת בדרכי השתן, החיידק הוא enterobacter aerogenes. קיבלתי מרופא הנשים שלי אנטיביוטיקה בשם "אופלודקס". בהתווייה הרפואית יש איסור לשימוש בהריון. האם ישנן הנחיות אחרות מאז הוצאה ההתוויה הזו? הרופא טוען שהתרופה בטוחה... אני מבינה שאני חייבת לטפל בדלקת, אך האם אין סיכון לעובר עם נטילת התרופה הזו? בבקשה תשובתכם הדחופה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד``ר איילון לחמן04/05/2009לאיילה שלום.
בנושא תרופות בהריון ניתן להתיעץ עם המחלקה למניעת מומים במשרד הבריאות בירושלים.טל-02-6243669.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק נמוךהרפס03/05/2009
אני בשבוע 19. היריון רגיל , אינו בסיכון. אני חולה בטרשת נפוצה. קלה. לאחרונה חוויתי התקף ממנו החלמתי.
לפני ההיריון התאמנתי בפעילות אירובית אינטנסיבית.
היום אני ממשיכה להתאמן ושומרת על דופק 155-160. אני מתאמנת עם שעון דופק.
בפעילות שעשיתי ביום שישי נפלתי קלות על הטוסיק - לא נפילה כואבת, לא מזעזעת, סתם נחיתה קלה . בכל זאת נבהלתי , ואחרי שנרגעתי בדקתי - ללא דימומים , לא הרגשה יוצאת דופן, הכל בסדר. מאז התאמנתי גם בשבת וגם היום. היום שמתי לב - באופן חריג - שהדופק שלי נשאר נמוך יחסית - הזעתי מאוד , הרגשתי את הלב שלי , אבל הדופק הראה מקס' של 163. בד"כ אני עוקבת וכשזה מגיע גבוה מעל הטווח אני עוצרת ומורידה. היום כמעט ולא עצרתי - ורק באמצע כשאני כבר הרגשתי דופק גבוה , עצרתי ושמתי לב שמבחינת השעון - הדופק יחסית נמוך.
האם יתכן קשר בין השניים (הנפילה והדופק)? האם יש סיבה להיות מודאגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת.
ד``ר איילון לחמן04/05/2009שלום. בהריון ככלל מבקשים להאיט הפעילות הגופנית,על מנת שהאנרגיות ,החמצן וכו יעברו לטובת התפתחות התינוק ופחות לטובת שריריך.בנושא הדופק,התיעצי עם רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהקשר ?
מורי04/05/2009והנפילה ? האם יש קשר בינה לבין הדופק ?
אציין - כי בסקירת המערכות המוקדמת שעברתי - דופק התינוקת הוא 160.
בהזדמנות אחרת שפניתי בפורום בעניין עצימות הפעילות והדופק - נאמר לי אוכל להתאמן כמיטב יכולתי, וכי הגוף יאותת לי כשאצטרך להוריד את העצימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש קשר בין הנפילה לבין הדופק?
מורי05/05/2009האם יש קשר בין הנפילונת לבין ירידת הדופק ?
האם יש סיבה להילחץ ולרוץ ל - US ?
האם יהיה מצידי רשלני להניח שמדובר בטעות של שעון הדופק , או בתהליך טבעי אחר, או שפשוט לא התאמצתי כפי שאני רגילה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות שתן - שבוע תשיעיאבי03/05/2009
- mg/dl NORMAL GLUCOSE - U STRIP
- mg/dl NEG BILIRUBIN- U STRIP
- mg/dl 10 KETONES- U STRIP
1.030- 1.001 1.021 SPECIFIC GRAV-U STRI
7.4- 4.8 /µl 5.5 PH- U STRIP
30- 0 mg/dl NEG PROTEIN- U STRIP
- mg/dl NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP
- /µl 10 ERYTHROCYTES-U STRIP
- NEG NITRITE- U STRIP
- /µl NEG. LEUCOCYTES - U STRIP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה תקינה
ד''ר יואב פלד03/05/2009את קצת מיובשת
הקפידי לשתות עד שהשתן לבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מביך :)
אבי04/05/2009אני מקפידה לשתות לפחות 2 ליטר ביום.
פשוט יום לפני אכלתי סלק אדום, כך שהשתן היה קצת כהה וטיפה אדום.
האם זה פותר את העניין או שלדעתך אני עדיין קצת מיובשת?
תודה על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון?לילך03/05/2009
עברתי הזרעה ב21.4 עברו 12 יום עדיין לא קיבלתי ווסת.
אז ביצעתי בדיקת הריון בייתית אך התוצאה שלילית.
האם קיים סיכוי להריון בכל זאת???????
בדרך כלל אני מקבלת ביום ה10 11 את הווסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי קלוש אך קיים
ד''ר יואב פלד03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה הדרגתית בלימפוציטים בהריוןהריונית03/05/2009
שלום
אני בהריון, שבוע 26. מתחילת ההריון אני עושה ספירת דם כמידי חודש ושמתי לב לירידה הדרגתית בלימפוציטים גם בבדיקת האחוזים וגם בבדיקה האבסולוטית:
בתאריך ה-8/2: 33% ו-2.84 אבסולוטי
בתאריך ה- 8/3: 28.1% ו- 2.5 אבסולוטי
בתאריך ה- 5/4: 21.5% ו- 2.0 אבסולוטי
בבדיקה מהיום (3/5): 19.5% ו- 1.7 אבסולוטי
מה משמעות הדבר? והאם יש סיבה לדאגה?
בברכה ובתודה מראש על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בסדר
ד''ר יואב פלד03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ותדירות פעילות מעייםמעיין03/05/2009
שלום רב,
אני ככל הנראה בתחילת שבוע חמישי להריון (מחזור אחרון 4.4.09) ובשבוע האחרון יש לי תופעה מאוד מוזרה, בעיקר מאז שהתחלתי ליטול חומצה פולית ו"פרנטל- 9 חודשים". פעילות המעיים שלי התגברה ואני הולכת לשירותים בערך 4 פעמים ביום ובלילה. זה לוחץ לי מאוד בבטן ויש לי כאבים במרכז הבטן התחתונה. לאחר מכן, הכאבים חולפים לחלוטין. האם זה בסדר ונורמאלי?
יש לי קושי רב ביציאות עצמן ונראה אני לא ממש מתרוקנת ואני ממש מפחדת ללחוץ יותר מידי.
האם יש חשש לאבד את ההריון כתוצאה מכך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 את יכולה ללחוץ כמה שתרצי
ד''ר יואב פלד03/05/20092 הפסיק הפרנטל והח פולית לשבוע
3 אחרי שבוע חדשי רק החו הפולית
נראה לי שתבריאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות מעיים + חומצה פולית ופרנטל
עינת04/05/2009אני לוקחת פרנטל 9 חודשים משבוע 13 והיציאות המשיכו כרגיל.
מה שכן, בתחילת ההריון היתה לי פעילות מעיים אינטנסיבית בהרבה, יכול להיות שזה פשוט תופעת לוואי של תחילת ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עובריויקה03/05/2009
שלום. רציתי לדעת תוך כמה זמן מקבלים תוצאות של בדיקה "חלבון עוברי"? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל שבוע עד 10 ימים
ד''ר יואב פלד03/05/2009תלוי במעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בהריוןלונה03/05/2009
שלום,
3 חודשים לפני ההריון התחלתי טיפול בפוליק 800 ליום. כעת אני בשבוע 12+0 וחברה אמרה שלדעתה 800 זה הרבה יותר מדי והיא אומרת שבשבוע 12 מפסיקים את הטיפול ומתחילים טיפול בפרינטאל... אני גם מטופלת בגלוקופאז' שסידר לי את הווסת שלא היתה מסודרת מעולם ולכן התקשתי להכנס להריון. רופאת הנשים אמרה להפסיק כבר עכשיו, בשבוע 12.
האם יש משהו בדברי חברתי?
האם הפסקת גלוקופאז' נעשה בואפן פתאומי או הדרגתי? האם זה אכן הזמן להפסיק.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה :)
לונה04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)