מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקה ובדיקת הריוןשחף08/05/2009
אני מנסה להכנס להריון, ולפני מספר ימים החלה לי דלקת בדרכי השתן, וקבילתי צפורל לטיפול. אני 11 יום לאחר ביוץ, והתחלתי לחוש בחילות ולכן ביצעתי בדיקת הריון שיצאה חיובית, השאלה היא האם הצפורל יכול להשפיע על הבדיקה ולגרום לתוצאה חיובית ללא הריון אמיתי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהריון
ד''ר יואב פלד08/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כיף לשמוע :)
שחף09/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דניאלדנה08/05/2009
ד"ר שלום,
אני בשבוע 22 להריון ולאחרונה יצאו לי הרבה פצעים על הפנים . רצית לשאול האם זה בסדר ללכת לטיפול אצל קוסמטיקאית במהלך ההריון ? האם זה יכול להזיק לעובר?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר ללכת זה לא מזיק
ד''ר יואב פלד08/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה והמלצה
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009לפי הספרות העדכנית, ניתן וצריך להמשיך בטיפול טריאנטין במהלך ההריון. אין הוכחה שהוא עלול לגרום מומים בעובר. ממליצים להפחית מעט את המנה בשליש השלישי.
רצוי שתבחרי בגינקולוג, שמצוי באפשרות של קשר יומיומי טוב עם פנימאי. הטיפול בך צריך להיות של צוות משולב.
אני מצרף את המאמר המסכם העדכני ביותר [a href='http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/106596696/PDFSTART' id='link']בנושא.[/a]
אם אינך מצליחה לראות את המאמר, התקשרי אלי, ואשלך אותו אליך בדוא"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סקר שלישית בשבוע 30דנה08/05/2009
ד"ר שלום,
אני בהריון שבוע 21 ביצעתי סקירה שנייה והכל היה בסדר. שמעתי מחברות שישנה גם סקירה שלישית שעושים בשבוע 30 . הייתי מעוניינת לדעת קצת פרטים על סקירה זאת האם היא באמת הכרחית ?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינה הכרחית
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009לפי הוראות משרד הבריאות, בשבוע 32 על הרופא המטפל לבצע הערכת משקל העובר, בשאלה של צמיחה תוך רחמית תקינה. לא מדובר בסקירה. אם עשית סקירה בשבוע 21 זה מספק בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילים בהריוןליאת08/05/2009
הי
האם עמידת נר (הנחת הישבן על כמה כריות גדולות בלי לאמץ את שרירי הבטן ל-15 דקות כמה פעמים ביום) באמצא שליש שלישי יכולה להזיק לעובר? אני עושה תרגלי יוגה כדי לעודדו להתהפך למצג ראש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009אינני בטוח אם הגישה הזאת אכן תשפר את סיכוייו להתהפך, אך אין לך ממה לחשוש בביצוע עמידת הנר.
אם תגיעי לשבוע ה-38 של הריונך, והעובר עדיין יהיה במצג עכוז, כדאי לשקול היפוך על ידי רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והפטיטיס סיעינת08/05/2009
לד"ר שלום רב
אני חולה בהפטיטיס סי ונמצאת בשבוע ה-20 להריון.
השאלה שלי היא איך עליי לתכנן את הלידה על מנת להפחית את הסיכוי להדבקת העובר.
1. האם כדאי לשקול קיסרי מתוכנן?
2. האם כדאי לקחת מיילדת או רופא אישי ללידה, שיפקחו על מהלך הלידה מקרוב?
אשמח לדעתך המלומדת
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לידה רגילה
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009הספרות בנושא אינה ממליצה על סיום בניתוח קיסרי. גם ההנקה בהמשך מותרת.
בשאלת הצורך ברופא פרטי, זה עשוי לעזור בשיכוך חרדות, אך אינו צורך רפואי טהור.
אם את מאיזור המרכז, וברצונך לתכנן לידה פרטית, אשמח לעמוד לרשותך. תוכלי להתקשר בטלפון המצורף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשרית07/05/2009
שלום רב
מחזור אחרון 6.3.09 בדיקה להיריון ב23.4.09 יצא 3000
ב 30.5.09 יצא 8000 האם זה תקין?
באולטראסאונד 28.04.09. נצפה שק היריון 5 מ"מ
וב04.05.09 נצפה שק 10 מ"מ
האם זה היריון תקין?
אמרו לי לחזור עוד שבוע לבדיקה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא צודק
ד''ר יואב פלד09/05/2009לחזור על בדיקה עוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאdana07/05/2009
מחזור אחרון 4.4
בטא 30.4- 70
3.5- 280
7.5- 2409
האם תקין ? ההכפלה לא גדולה מידי?
נצפה שק קטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בטא +שק הריון
dana08/05/2009שק הריון 4.4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009וצריך לבצע אולטרהסאונד חוזר בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןשרית07/05/2009
אני בשבוע 18. ביום א' השבוע עשיתי בדיקת שתן וקיבלתי תשובה שיש לי חיידק E COLI
בגלל זה דחיתי את בדיקת מי השפיר שהייתה צריכה להתקיים אתמול והתחלתי לקחת מוקסיפן 500 שלוש פעמים ביום. אתמול בבוקר, לפני התחלת המוקסיפן, עשיתי עוד בדיקה ועכשיו קיבלתי תשובה של תרבית שלילית...אני כבר מבולבלת ולא יודעת אם להפסיק עם המוקסיפן או לא (לקחתי כבר 5 כדורים). הרופא שלי בחו"ל. אנא תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלימי הטיפול
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009עדיף להיות בצד הבטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרגלית07/05/2009
שלום רב
אני בשבוע 26 וביצעתי היום בדיקת העמסת סוכר 50 מ"ג.
התוצאה היא 153.90.
אני מבינה שמדובר בתוצאה לא טובה.
מה עושים עכשיו? מה זה אומר? האם משהו לא בסדר עם העובר?
אודה לתשובתכם המהירה, אני בלחץ...
תודה מראש
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 הרגעי
ד''ר יואב פלד09/05/20092 לא צריך כרגע לעשות דבר בדחיפות ( גם לא לשמור דיאטה)
3 פני לרופא בקשי העמסת סוכר של 100 גרם
4 עם העמסה של 100 גרם לא תקינה אז יש לך סוכרת הריונית
5 אם אינך שמנה במיוחד או יש לך סיפור משפחתי של סוכרת אזי הסיכוי שיש לך סוכרתהריונית עומד על אחד ל 6 לערך ( נמוך יחסית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתליר07/05/2009
שלום רב,
הנני בת 24 מנסה להיכנס להריון כ 7 חודשים. לקחתי גלולות מס' שנים, מאז הפסקת הגלולות המחזורים סדירים כל כ 5 שבועות. לאחרונה המחזור איחר, "דילג" בחודש שלם (בדיוק). שלושה שבועות לאחר המחזור ערכתי בדיקת אולטרסאונד שתוצאותיה:
רחם-גודל תקין, רירית מעובה 11 מ"מ
שחלה ימין 40*30 מ"מ עם הרבה זקיקים בהיקף
שחלה שמאל 39*22 עם הרבה זקיקים קטנים
-ללא נוזל חופשי באגן.
אשמח לפירוט: מה זה אומר לגבי הביוצים? האם עלולה להיות בעיה? האם זהו גודל תקין של רירית הרחם? האם יש סיבה לדאגה? מה פירוש זקיקים?
אשמח לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי יעוץ פריון
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009על פי התיאור שצירפת, יתכן שאת סובלת מתסמונת השחלה הפוליציסטית. אם סבלת ממחזור לא סדיר גם לפני עידן הגלולות, ואם את סובלת משיעור יתר, רצוי שתפני ליועץ פריון, שיקבע בדיקות וטיפול ממוקד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת טוקסופלסמה שבוע 9+3אירה07/05/2009
בבדיקת דם לטוקסופלסמה ניתגלה כי igg 34 ו - igm שלילי. רופאת נשים ציינה כי הבדיקות טובות.
האם יש איזה שהוא סיכוי להידבקות העובר, האם הבדיקה מציינת סיכון כל שהו? הודה לכם על התשובה.... ממש בלחץ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל תקין
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009התוצאה מסבירה שבעבר חלית במחלה והבראת ממנה, ושלפי IGM שלילי לא חלית בה לאחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לגבי במבה בהריון?לונה07/05/2009
בוצעו מחקרים באנגליה ובארץ ומצאו שבאנגליה כמות הילדים האלרגים לבוטנים באופן יחסי לארץ, גדול שם בהרבה. אחת הסיבות לפי המחקר הוא החשיפה המוקדמת של ילדים לבמבה (שככל הידוע מכילה בוטנים) בארצנו.
מה הדבר אומר לגבי נשים בהריון? האם מותר לאכול במבה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי מספיק איזה שאלות
ליזי07/05/2009תאכלי במבה מה יקרה לתינוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזי יקרה
לונה10/05/2009את מוזמנת לא לענות על השאלות. הן גם ככה לא מופנות אלייך.
ובנוסף, השאלה שלי היתה לגיטימית לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראית מה הרופא ענה לך הוא יותר עדין
ליזי10/05/2009מטעם תפקידו של הרופא לענות ובעדינות אבל יש נורמה של שאלות אולי גם אסור לאכול שוקולד בגלל שיהיה חשש לילד היפארקטיבי זה אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני סנדרסון כבר ענה
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009יש לו שיר "תה עושה סחרחרת", שבו הוא לועג למגמה הרווחת בקרב אחדים בינינו, שלפיה ניתן להמנע מכל התחלואים על ידי היסגרות בפני העולם. אם במבה טעימה לך, איכלי אותה. ילדיך צפויים להיות בריאים. לא כל מחקר סטטיסטי מחייב חרדה והמנעות ממנעמי החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לונה10/05/2009ההמנעות מבמבה היא לא בעקבות המחקר אלא בעקבות המלצת האחיות בטיפת חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך טיפת חלב
ליזי10/05/2009טיפת חלב אני אמא כבר ולמדתי שטיפת חלב זה זריקותוחיסונים ושאר עבודות לדברים יותר גדולים זה קשה להם והם... תני חרופאים המקצועניים לענות הם למדו יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזי, גם בפורום של דולה את מגיבה
נועה10/05/2009ליזי שלום. יצא לי לראות תגובות לא נעימות שלך גם בפורום של דולה, גילה האחות שם ביקשה ממך להרגע. אין שום סיבה שתגיבי לשאלות שנשים שואלות ובטח ובטח שלא להגיב בצורה לא מכבדת. כולנו פה בעניין של למידה ושל הריון רגוע ובריא. חבל להכניס אנרגיות שליליות. לא? בכל מקרה,תהיי בריאה ושמחה בחלקך. נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדייך שמחה בחלקי
ליזי11/05/2009ואם תדעי מה המקצוע שלי בתחום לא היית מגיבה כך תודה לך תאמיני שאם רציתי הייתי מנהלת פורום אבל אני לא רוצה ואני יענה כרצוני ביינתים שום תשובה שלי עדיין לא היית לא נכונה את יכולה לבדוק ואם לא בא לך על תכנסי לתשובות שלי בהערצה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוחה שאת נכשלת בתחום שלך
לונה11/05/2009אם זוהי צורת ההתנהגות שלך ואם את נכנסת לעניינים קטנונים מהסוג הזה.
אנשים בתחום הרפואה או בתחום ההומניטרי, יודעים להגיב בצורה קצת יותר אחראית ומקצועית.
אף אחד לא שאל לדעתך.
וחוץ מזה, גם אני בתחום הרפואה, מתעסקת עם ילדים. אך לא מתיימרת לדעת יותר מהמומחים אותם אני שואלת. ואני גם שולטת בעצמי אפילו אם אני יודעת את התשובה לשאלות של אנשים שונים בפורום. ולמה אני שולטת בעצמי? כי לא מתפקידי לענות.
תפסיקי לבזבז את זמנך ואת זמננו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטלהילה07/05/2009
צהריים טובים
אני היום התחלתי שבוע 19 הריון ראשון אם תאומים
רציתי לדעת מתי בערך אני אמורה להתחיל להרגיש את תזוזות העוברים
כי בנתיים כל רופא אומר לי משהוא אחר
אודה לכם מאד תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשבוע שבועיים הקרובים
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 13מש07/05/2009
אני בשבוע 12 + 0 או תחילת 13 היה לי דימום בבוקר. הלכתי לרופא וה US היה תקין.
אני עדיין מפחדת. יש טיפות של דם. אחרי שקיפות תקינה. אחרי שתי הפלות שבעוות 8 ו- 5
מה הסיבות לדימומים בשבועות אלו
אציין כי הופא שלל היפרדות שיליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר סיבות
ד''ר יזהר בן שלמה07/05/2009מצוואר הרחם, וצריך בדיקה ישירה
מהרחם, שזו בעצם הפרדות כה קטנה, שלא ניתן להבין בה באולטרהסאונד. אם אין לך כאב, זה יעבור וישכח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יזהר בן שלמה07/05/2009מוקד אקוגני הוא אחת מן הדרכים להפחיד נשים בצללים של חיה שאינה קיימת. בנוכחות כל הדברים התקינים שציינת, רצוי פשוט להתעלם מהממצא הבלתי משמעותי הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 14ג'וווווו07/05/2009
לרופאים שלום !!! - אשמח לתשובה מכל רופא בפורום
אני בהריון שבוע 14 , תאומים לא זהים.
כבר שבוע שאני סובלת מכאבים בבטן התחתונה בעיקר בצד ימין
יש לי רופא פרטית מעולה !!! יש לציין...
היא לא ראתה שום בעיה , העוברים תקינים מתאימים לגיל ההריון ונצפה דופק ותנועות.
למען הסר ספק הופנתי למיון , לאחר כמה שעות של בדיקה .. שוחררתי - הכל תקין.
הכאבים לא פוסקים ( כאב סביל אבל לא נעים ) וקשה להתרוממם מישיבה לעמידה...
האם תופעה מוכרת??? האם יש לכם רעיון ממה הכאבים ???
חשוב לציין שאני נחה הרבה ולא עושה פעילות שעלולה לסכן את העוברים...
אשמח לתשובתכם המהירה ולעזרתכם....
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו שאמרת, יש לך רופאה מצויינת
ד''ר יזהר בן שלמה07/05/2009והיא בדקה, ואפילו קיבלה סיוע מחדר מיון, שמוכיח שאין כלום. אז פשוט הרגעי ורוב הסיכויים שזה יעבור. השערות יכולות להיות אלף. מה שחשוב, שאין שום דבר מאיים בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!!!!
ג'וווווו07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)