מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בראש בהריוןהילה30/04/2009
אני בשבוע 34, מזה כחודשיים יש לי גירוד בלתי נסבל בקרקפת. אין לי כינים...האם יש קשר להריון ומה ניתן לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שונה מכרגיל
ד''ר יזהר בן שלמה30/04/2009הטיפול הוא מקומי ובהחלט יתכן שלאחר ההריון הוא יעבור לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל30/04/2009
ביום שישי האחרון לפני שבוע עשיתי זריקה להשארת ביוץ. ביום ראשון עשיתי הזרעה, דרך אגב עם אחוז זרעונים תקינים גבוהה מן הרגיל :). בכל מקרה, יום אחרי הזריקה חשתי כאבי שרירים, כאבי בטן, בחילות, בטן נפוחה וקשה מאד וכאבי ראש הולמים.
מאז ועד היום הכאבים לא עברו. אומנם לא חזקים כמו בהתחלה אך אני חשה ראש כבד, מעט בחילה, ובטן נפוחה וכואבת מעט.
מדוע כל התופעות הללו נשארו? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שאינו קשורות להריון
ד''ר יזהר בן שלמה30/04/2009וגם את כבר מספרת שהן הולכות וחולפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלת בדרכי השתןהלנה30/04/2009
שלום, אני בשבעות ראונות , ויש לי דלקת בדרכי השתן, נתנו לי Zinnat לטיפל . האם התרופה באמת בטוחה להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לחשוד ברופא
ד''ר יזהר בן שלמה30/04/2009הלכת אליו כי הוא מבין. עולה בדעתך שהוא יתן תרופה מזיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינן חולפות
טל30/04/2009פשוט יותר חלשות. כך שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לאחדשה30/04/2009
עשיתי בדיקת הריון של יס אור נו אקספרס ויצא לי מיד תשובה חיובית..בחלון הבקרה הופיע פס כהה ובחלון הבדיקה פס בהיר שנראה לעין אבל אחרי 2 דקות הפס בחלון הבדיקה נעלם..מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה ערכה לא תקינה
tuly8230/04/2009הפס בחלון הבדיקה לא אמור להיעלם (בטח לא אחרי 2 דק'...)...
בצעי בדיקה נוספת או עדיף אפילו בדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרי על הבדיקה על ידי ערכה מחברה
ד''ר יזהר בן שלמה30/04/2009אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדודי שינה בהריוןנועה29/04/2009
שלום לרופאים,אני שמחה לגלות את הפורום הזה. אני בשבוע 23 ומחודש שלישי בערך סובלת מנדודי שנה שהולכים ומחריפים, אני לא מצליחה לישון שינה איכותית של יותר משעה-שלוש שעות. חשוב לי לציין כי אינני נמצאת בחרדות/דאגות/מחשבות מציקות,ולפני ההריון לא היו לי כלל בעיות שינה. מה עושים? האם יש איזו תרופה שמותר לקחת?משהו טבעי מומלץ? אני כבר נגנבת...תודה מראש.נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני באותו המצב
ורד30/04/2009הנני בשבוע ה-18 ובדיוק כמוך, שינה גרועה במיוחד. מאוד קלה, מתעוררת המון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי
ד``ר איילון לחמן30/04/2009לנועה שלום.
ממליץ שתתיעצי עם רופאך לגבי תוצאות בדיקותיך כולל בלוטת התריס ולראות מה הפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
מיטל29/04/2011סובלת כבר חצי שנה מנדודי שינה בהיריון........קשה לייייייייייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו בהריון ...
אני01/05/2011גם אני חודש שביעי וחודשיים בקושי ישנה
אין תנוחה שנוחה
המוח לא מפסיק לעבוד...
הרוב המוחלט של ההריוניות חוות את זה
זה הטבע שמכין אותנו לקראת היקיצות בלילה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור02/05/2011שלום לך
מכיוון ששינה טובה מיטיבה איתך ועם ההריון אפשר להתשמש בתרופות כגון בונדורמין או ואבן אותם רצוי להפסיק בשבועות האחרונים שלפני הלידה. כמו כן אפשר להשתמש במלטונין. פני לרופא שלך לקבלת מרשמים מתאימים לכך
בהצלחה
ד,ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות לצורך הריוןסי29/04/2009
שלום.
אני נוטלת גלולות תקופה ארוכה וכעת אני רוצה להיכנס להריון. הבנתי שבעת נטילת הגלולות לא מתרחש התהליך הרגיל של הביוץ, וזו הסיבה שרופא הנשים שלי המליץ לי בעבר על לקיחת 2 עד 4 חפיסות גלולות ברצף. למרות המלצתו, בתקופה האחרונה אני נוטלת חפיסה אחת ולאחריה עושה את ההפסקה הרגילה של שבוע.
מה היא הדרך שבה אגדיל את הסיכוי שלי להיכנס להיריון במהרה: לסיים את החפיסה הנוכחית ורק לאחריה לנסות להיכנס להריון או שאפשר (ואולי עדיף) להפסיק את החפיסה באמצע?
אציין שאני נוטלת חומצה פולית בחודשיים האחרונים ועשיתי בדיקות נוספות. בעבר המחזור שלי היה לא סדיר במיוחד ובעיקר היה ארוך עם כמות דימום גדולה, כאבים וכו', אולם מדובר על לפני כעשור.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסיקי גלולות מתי שבא לך
ד''ר יואב פלד29/04/2009אין לזה כל חשיבות בנושא הגברת הסיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת החזה בהיריוןליאת29/04/2009
שלום, אני בשבוע 6 וכבר גדל לי החזה במידה שלמה כך אני חייבת לקנות סט חזיות חדש. שאלתי היא האם גדילת החזה מתרחשת בד"כ עד שבוע מסויים בהיריון או לאורך כל ההיריון ? הדבר חשוב לי כדי לנסות לתכנן את הוצאותיי בקניית חזיות (מוצר כלל לא זול). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזה גדל לאורך כל ההריון
ד''ר יואב פלד29/04/2009פני לחנות מתמחה
שם כבר יתאימו לך חזית הנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדילת חזה
שלי30/04/2009אצלי החזה גדל במידה במהלך השליש הראשון ומהלך החודש התשיעי בעוד קצת אבל לא ממש במידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט ודימוםמורמור29/04/2009
שלום, ילדתי לפני חודש וחצי ואני מניקה. התחלתי ליטול סרזטלפני כמה ימים ורציתי לדעת האם מופיע דימום במהלך נטילת הגלולות, כמו בגלולת רגילות (לא לתקופת ההנקה) , האם הואבזמן קבוע ? או שכלל אין דימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט
ד''ר יואב פלד29/04/2009סרזט נוטלים כל יום ללא הפסקה
בעיקרון לא אמורים לקבל דימום על סרזט + הנקה
לפעמים יש כיתומים במיוחד עם יורדים בכמות ההנקה
אבל ברור שלא מקבלים "מחזור" קבוע כמו עם גלולות רגילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותמילקשייק29/04/2009
שלום,
כיוון ששאלתי טרם נענתה, אני אשאל אותה שוב.
אני בשבוע שביעי להריון תאומים. ביצעתי היום בדיקות דם ולהלן התוצאות:
בעבודה. TPHA
- mIU/ml בעבודה. VARICELLA ZOSTER IgG
- בעבודה. VARICELLA ZOSTER IgM
- IU/ml בעבודה. TOXOPLASMA IgG
- AU/ml בעבודה. TOXOPLASMA IgM
- IU/ml בעבודה. RUBELLA Ab IgG
- IU/ml בעבודה. CMV IgG
- בעבודה. CMV IgM
- Positive HEPATITIS A IgG
1 - mIU/ml 6.70 שלילי HEPATITIS Bs Ab
- Negative HEPATITIS Bs Ag
- Negative HEPATITIS Be Ag
- Negative HEPATITIS Be Ab
- Negative HEPATITIS C Ab
להלן שאלותיי:
1. האם התוצאות תקינות?
2. האם עליי לחשוש מהעובדה שנמצא היפטיטיס A? ומה ההשלכות לכך?
תודה על העזרה(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר שלום, במהלך 3 ימים דילגת על
מילקשייק30/04/2009שאלתי , אשמח לקבל תשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
ד``ר איילון לחמן30/04/2009למילקשייק שלום.
רוב תוצאות הבדיקות עדין בעבודה. ממליץ שתחזרי עם קבלת כל התשובות,אם עדין שאלות.לגבי הפטיטיס A הכתוב שחלית בה בעבר.לא ראיתי הארה לגבי מצבך כרגע.ביחוד שמדובר במחלה של פעם בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל בהריוןשרה29/04/2009
שלום
אני מתחילה כעת ב"ה את שבוע 17 ולוקחת רק חומצה פולית , לפני שבוע הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא לא אמר כלום לגבי לקיחת ברזל אך גם לא שאלתי אותו
רציתי לשאול ממתי צריך לקחת ברזל והאם כדאי קודם לעשות בדיקת דם כי אולי זה יראה שלא צריך ברזל
אם כן צריך איך אדע איזה תוסף ברזל לקחת?
בתודה מראש
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל
ד''ר יואב פלד29/04/2009נהוג לקחת ברזל משבוע 16
את יכולה לרכוש תוסף בבית מרקחת ולקחת לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהחווה29/04/2009
היום בצהריים עברתי תאונה פיצפונת נפלתי על מדרכה מקורקינט חשמלי ישירות על הפנים הברכיים והבטן,אני ככל הניראה בשבוע שלישי/רביעי להריון וכשהגעתי לבית ונכנסתי למקלחת ירדו לי כמו שני חוטים קטנים כאלה של דם,אני ובן זוגי נורא מודאגים, מה קורה לי? ומה עליי לעשות? האם בגלל הנפילה שלי נוצר לי נזק?והאם יש מצב גם שלא נגרם נזק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה שנגרם נזק להריון
ד''ר יואב פלד29/04/2009בכל מקרה כדי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין האוברחדשה בהריון29/04/2009
שלום שמי לינוי
אני בשבוע ה 10 +3
ואני רוצה לדעת באיזה שבוע אפשר לדעת את מין האובר (עם זה זכר או נקבה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תלוי אבל בשבוע 13-14
ד''ר יואב פלד29/04/2009אפשר כבר לראות ברוב המקרים
עובר כותבים ב "ע"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר ביוץשירז29/04/2009
שלום,
במשך כמעט שנה המחזור החודשי שלי נע בממוצע של 28 ימים. המחזור האחרון היה 28 ימים.
החודש עשיתי בדיקת ביוץ, עברו 19 ימים מאז הביוץ ועדיין לא קיבלתי. עשיתי בדיקת היריון יומיים לפני מועד המחזור המשוער ויצא שלילי. מאז בדיקת ההיריון עברו 6 ימים וכאמור, עדיין לא קיבלתי.
האם אני בהיריון?
האם אני עדיין יכולה לקבל?
האם המחזור מגיע בדיוק לאחר 14 יום מיום הביוץ?
אני מבולבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבצע בדיקת דם להריון
ד''ר יואב פלד29/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FISH מי שפירליאת29/04/2009
האם לצורך ביצוע ה FISH צריך להוציא כמות גדולה יותר של מי שפיר מאשר בבדיקה הרגילה?
האם התוצאה ב FISH מדויקת? מדוע צריך גם את הבדיקה הרגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוציאים כמעט אותה כמות מיים
ד''ר יואב פלד29/04/2009ואין לתוספת הקטנה שום משמעות
כדאי שתבברי את השאלות ם הרופא המדקר או הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח!חדשה בהריון28/04/2009
רציתי לאחל חג עמצאות שמח לכל הרופאים הנפלאים שעוזרים פה לכולנו מכל הלב
אז חג עצמאות שמח ל:
ד''ר יזהר בן שלמה
ד''ר איילון לחמן
ד''ר יואב פלד
ד''ר שמואל פנסקי
תודה רבה על הסבלנות האכפתיות והרצון לעזור מזמנכם הפרטי לכל הנשים הלחוצות
חג עצמאות שמח ונפלאה
ובנות תהנו מההריון שלכם זה הכי חשוב!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ת ו ד ה !! חג עצמאות שמח גם לך
ד''ר יואב פלד28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)