מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןשולה21/04/2009
עשיתי בדיקת דם הריון ויצא חיובי לפי מחזור אחרון אני בשבוע 3+3 כי יש לי מחזור כל 20 יום .רציתי לשאול יש לי דימום בניגוב ממש מעט ולא כמו מחזור אלא כהפרשה דמית.ממה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
שולה22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרשת ההריון
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009הריון בשלבי ההשרשה, שזה בשבועות המוקדמים, יכול לגרום לדמם. כל עוד הדבר אינו מלווה בכאב, סיכויי ההריון טובים מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרשת ההריון
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009אם אין כאב זה חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונהשלי21/04/2009
שלום לדוקטורים
אני בשבוע 5 פלוס יום להריוני
והיום החלו לי כאבים בבטן התחתונה ... מעין לחץ שכזה
רציתי לדעם האם יש מקום לדאגה? וממה יכולים לנבוע תחושות אלו?
ומה צריך לעשות על מנת להקל?
יש לציין שעברתי הפלה נדחית מלפני חודשיים ולכן אני חוששת
דבר שני, עשיתי היום בדיקת בטא... והתוצאה יצא 1400
האם היא תקינה לגיל ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם תשובה עבורי?
שלי22/04/2009ועוד שאלה...
למה יש לי חום גוף גבוה כזה יחסית?? אפילו בראש אני מרגישה כך... זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר איילון לחמן23/04/2009לאני שלום.
התשובה הפשוטה היא שאת חייבת להיבדק. הכאבים יכולים לנבוע ממצב של צמיחת הרחם עד הפלה,כמו שעברת. לכן נא לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתאתי21/04/2009
האם בשביל חומצה פולית אני צריכה מרשם רופא או אפשר לקנות ישירות בבית מרקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך מרשם
tuly8221/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטא ומאכליםאתי21/04/2009
שלום רב,
1. רמת בטא בשבוע 5 = 1945 - האם זה תקין?
2. נאמר לי שבזמן הריון אסור לאכול נקניק פסטרמה קנוי באריזה - יש אמת בדבר?
בכלל האם מותר לאכול חלקי פנים כמו כבד, מוח וכו'.
אודה לתשובתכם ויישר כוח על הפורום עלו והצליחו.
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה?
אתי22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטה בסדר יש לבצע
ד''ר יואב פלד22/04/2009אוטראסאונד לראות שק ברחם
מותר לאכול נקניק באריזה
מותר לאכול בשר בתנאי שהוא מבושל כראוי
ורצוי לברר שאת מחוסנת לטוקסו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים שבוע 4-5נועה21/04/2009
אני בסוף שבוע רביעי ויש לי כבר שבוע שלם כאבים חזקים מאוד בבטן התחתונה ללא דימום. מה זה אומר? מה לעשות? אני לוקחת אלגולזין פורטה לכאב - האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני הייתי הולכת להיבדק!
tuly8221/04/2009לא אמורים להופיע כאבים חזקים... הרופאים יגידו לך מדוע כואב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון?שולה21/04/2009
שלום
אני מפסיקה בימים אלו ליטול סרזט. עדיין לא קבלתי ווסת. ואינני לוקחת גלולה אחרת.
האם בטוח לקיים יחסי מין בימים אלו או שייתכן ביוץ לפני שאקבל מחזור?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
שולה22/04/2009מאוד חשוב לי לדעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סקר לסכרת הריוןשושי21/04/2009
עשיתי בשבוע 25 בדיקה של 50 גרם והתשובה הייתה 134 והרופא שלי אמר לי שזה תקין ולא צריך לשמור מסוכר ושום דבר. אבל אני כל הזמן חושבת על זה שזה מתקרב לגבול [140] ואני כל הזמן מפחדת שאולי יש לי סכרת ואני לא מטופלת וזה יכול חלילה להזיק לעובר. יש בסיס לחשש הזה?
כשיש סכרת לא מאוזנת רואים את זה בשתן? כי בשתן הגלוקוז יצא שלילי..... ושאלה שלישית: אני צריכה לעשות הארכת משקל שבוע הבא אם המשקל של העובר סביר זה יכול להרגיע אותי יותר?
מצפה לתשובה מפורטת על שלושת השאלות כדי שאהיה רגועה יותר. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך סיבה להיות לחוצה
ד''ר יואב פלד21/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהטל21/04/2009
אני החודש עושה הזרעה מכיוון ומצאו לבעלי ספירת זרע נמוכה עם תנועתיות נמוכה.
לי לא מצאו בעיות. אך למרות זאת הרופא נתן לי לנטול 5 ימים איקאקלומין. ובנוסף זריקה.
עכשיו לאחר שנטלתי את הכדורים והבנתי שהבעיה לא בי מדוע אני צריכה גם הזריקה?
אם אוותר עליה מה יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
טל22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שהדוקטור יענה
ורד22/04/2009ע"מ לתזמן את הביוץ, ברגע שמקבלים את הזריקה לאחר שהזקיקים בגודל הנכון אז הביוץ מתרחש כ 36 שעות לאחר מכן.בצורה כזו ההזרעה תהיה כמה שיותר קרוב לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשיכי כפי שהונחית
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009הנחת העבודה בטיפולי פריון היא, שאם הזרע חלש, אזי רצוי לתת לו לפגוש באמצע המחזור 2-3 ביציות במקום האחת הרגילה. באופן כזה מקווים שאחת תופרה. הזריקה מיודת לתזמן את הביוץ באופן שההזרעה התוך רחמית תיתן את הסיכוי המירבי להפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מחר אני צריכה לעשות אולטרסאונד
טל22/04/2009אך אני לא יודעת האם בכלל יש תוצאות טובות? לפי כל מה שאני קוראת לאף אחד זה לא עזר.... 4 הזרעות, וכלום.
מדוע זה ככה?
לא עדיף לקיים יחסים רגילים עם כדורים?
אני לא יודעת האם לעשות את זה... והזריקה וכל תופעות הלוואי שלה (ציסטות בשחלות וכן הלאה) אני מפחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשיכי
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009לו הסטטיסטיקה הייתה כזאת, שהטיפול אינו יעיל,הרפואה כבר הייתה נפרדת ממנו. העובדה שממשיכים בו היא המעידה על כך שאת פגשת את המאוכזבים ופספסת את המרוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הזרע חלש
טל22/04/2009למה זה משפיע אם יש כמה ביציות? הרי הוא בכלל לא מגיע לאיזור הרחם בגלל תנועתיות נמוכה.
ואם הזרעה כבר ברחם מדוע זה רב הפעמיים לא נקלט?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפני שהכל עניין של יחסי כמות
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009תנועה חלשה מביאה מעט תאים לאיזור הביציות וגם גורמת להם אולי לא להצליח לחדור. בביצוע ההזרעה, לפחות חלק מהבעיה משתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עשיתי אולטרסאונד הנה התוצאות:
טל23/04/2009עובי רירית רחם 4 מ"מ
רירית סדירה
ללא נוזל דוגלס
שחלה ימנית 21*34
1. 12 מ"מ
2. 12 מ"מ
3. 12 מ"מ
4. 11 מ"מ
5. 10 מ"מ
נמצא ועוד מספר זקיקים בגודל עד 10 מ"מ
שחלה שמאלית29*32
1. 23 מ"מ
נמצאו עוד זקיקים בגודל עד 10 מ"מ
יום 12 למחזור.
מה הבדיקה אומרת?
בבקשה תתייחס גם לעובי רירית הרחם. האם זה בגלל שנטלתי איקאקלומין? או בגלל הגרידה שעברתי לפני שנה? מה עושים ?!
הרופא שלי ביום ראשון יוצא לחופשה למרות שקבענו לעשות הזרעה... וכנראה שזה יתבטל מה לעשות????? כבר לקחתי כדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
טל24/04/2009על השאלה הקודמת וגם על שאלה חדשה:
קמתי הבוקר עם צמרמורות ובחילות נוראיות.
סיימתי איקאקלמין לפני 4 ימים ההיתכן שזה נובע מהכדורים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי גם חום
טל24/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום לשאול בכל בדיקה
ד''ר יזהר בן שלמה24/04/2009על פי פירוטך, את בתהליך של טיפול על ידי רופא. הוא זה שצריך באופן שוטף לענות על שאלותיך והתלבטויותיך. אנחנו, בפורום, יכולים לתת עצה מעת לעת, אך לא להחליף את רופאיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חשבתי
טל25/04/2009שאתם מחליפים את הרופא שלי. רציתי ייעוץ מכיוון והרופא שלי בחופש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אקוגניות בלב... הצילוטלטל21/04/2009
בוקר טוב
אתמול ערכתי סריקה ראשונה שבוע 16 פלוס, הרופא אמר שהסריקה תקינה , אבללללל הוא מצא 3 נקודות אקוגניות בלב
הוא בכלל לא נלחץ ואמר לי שזה שכיח ובדרך כלל עובר
למה אני בפאניקה ולא רגועה האם עליי ללכת לייעוץ נוסף???
מה ההשפעה של הנקודות האלו?
מחכה לתשובה בבקשה
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ורד22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמיני למומחה
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009בשביל זה הלכת אליו מלכתחילה. יתכן שהיה עליו להמנע מלכתחילה לציין בפנייך ממצא, שלדעתו הוא חסר משמעות. יחד עם זאת, כולנו מבקשים שהרופאידווח על הכל, ויפרש את הבנתו. הבנתו במקרה שלך, שהממצאאאאאאלא מאים. האמיני לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבדיקת סקירת מערכותנאוה שפשא20/04/2009
שלום
אני בת 39 בהיריון רביעי בשבוע 16+3
ביצעתי בדיקת מערכות היום ולטענתו של הרופא לא ניתן היה לבצע את הבדיקה מבחינה טכנית והוא הפנה אותי לבדיקה חוזרת בעוד ארבעה שבועות , למרות שבהריונות קודמים ביצעתי בדיקה זו בשבוע 14 ואפילו שבוע 13
האם זה מראה על משהו לא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר יזהר בן שלמה21/04/2009לעתים העובר מונח באופן שאינו מאפשר בדיקה נאותה בגישה הואגינלית.
לא סביר שהרופא התחמק מלומר לך שמשהו אינו תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרהרורו20/04/2009
היי
אני בשבוע 5+3 ואני לא מרגישה שום תופעות של הריון
ילדתי פעמיים ובשתי ההריונות היו לי ממש בחילות מהתחלה הריון אחרון היה לפני 6 שנים
האם זה עוד מוקדם להרגיש בחילות ?
או שזה הריון שונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מדומה
ד''ר יזהר בן שלמה21/04/2009פשוט לא כל הריון הוא אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצוות הרופאים - עזרה דחופהחסוי20/04/2009
שלום רב,
בת 24 הריון ראשון (אחרי הפלה טבעית בשבוע 6) נמצאת בשבוע 9 בדיקת אולטראסאונד נעשתה בשבוע 6 + ונמצא הריון תקין ועובר עם דופק (בלי עין הרע) כרגע אני נמצאת בחו"ל (חוזרת יום שישי) והיום היתה לי הפרשה חומה, ההריון שלי לא מלווה בתחושות לוואי כמו בחילות, הקאות וכו' מלבד תחושות רעב שגורמות לגוף להיחלש.
אני מבקשת לדעת מזה, האם יש מקום לדאגה?
אבקש את תשובתכם המהירה כי אני בחו"ל ואין לי עם מי לדבר ואני מאוד בלחץ.
תודה רבה ויום מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה שכיחה בהרון
ד''ר יואב פלד20/04/2009אולפ רק אולטראסאונד יכול להראות שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל מבוגררוני20/04/2009
שלום,
אני אמא לשתי בנות בנות 6 ו-9 , היום גיליתי שאני בהריון. אני בת 43 וקצת .
יש לי נטייה לפתח שרירנים ברחם ולפני הלידות (הרגילות) שעברתי עברתי ניתוח להסרת מיומה.
בהריון השני סבלתי באופן גבולי מסכרת הריון.
בבדיקת אולטרסאונד לפני כחודש התברר שמתחיל להתפתח שרירן חדש בתוך הרחם.
שאלתי:
מה הסיכוי להריון להתפתח כשיש שרירן ברחם ?
האם בגילי, עלי להערך בצורה אחרת לסיכונים שבהריון , כמו למשל להתנזר מסוכרים כבר מעכשיו ?
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ספק
ד''ר יואב פלד20/04/2009שההריון שלך דרש מעקב מיוחד
אם את באיזור המרכז את יכולה להתקשר אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחון ל-CMVארז20/04/2009
לדוקטור שלום רב,
אשתי בשבוע 36 (4 ) להיריונה - בתוצאות של בדיקת דםאובחן :
CMV IGG 3.90 פוזיטיב.
CMV IGM נגטיב.
WBC 11.50
NEUTROPHILS 8.30
NEUTROPHILS 72%
אשתי נבהלה מהתוצאות כי הם חורגות מהטווח הנורמלי - מה עליה לעשות ?
בתודה על העזרה.
ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לדאוג
מודאגת20/04/2009עד שהדוקטור יענה, יש לאשתך נוגדנים, כנראה שהיא חלתה בעבר. מה שחשוב ש ה IGM שלילי....המצב של אשתך הוא האידאלי, IGG חיובי ו IGM שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל תקין
ד''ר יואב פלד20/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת תרופות וסיטי על הריון צעירעפרה20/04/2009
1.תאריך מחזור אחרון 13.3.09, גיליתי בערכה לפני שלושה ימים שאני בהריון. עברתי סיטי עמוד שדרה צווארי ב5.4.09 מבלי לדעת שאני בהריון (הבטן כוסתה במשטח מיוחד). האם מסוכן?
2. עד גילוי ההריון נטלתי כדור לוריבן מדי לילה. האם בעייתי?
מודאגת, עפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת סיטי וכדורים על הריון צעיר
עפרה26/04/2009אשמח לתשובתכם,
בתודה מראש עפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסוכן משתי סיבות
ד''ר יזהר בן שלמה27/04/2009הראשונה והחשובה - כיסוי הבטן
השניה - בשלב כל כך מוקדם מתקיים בדרך כלל העקרון של הכל או לא כלום. כלומר, אם ההריון לא נפגע לחלוטין, הוא טוב ללא נזק שיורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)