מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחורשולה12/02/2009
מאחר לי המחזור ביום אחד עשיתי בדיקת שתן שיצאה שלילי.למה?האם יש עדיין סיכוי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
ד''ר פרדי דוד15/02/2009אם המחזורים סדירים ובעוד יומיים שלשה לא תקבלי מחזור בצעי תבחין הריון בקופ"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני12/02/2009
אני בת 32 ומנסה להיכנס להריון כבר מס' חודשים - עד עתה ללא הצלחה, מתי בדיוק מומלץ לקיים יחסים? ביום ה- 14? ועד שבוע לאחר מכן? האם כל יום? יום כן יום לא? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין להריון
ד''ר פרדי דוד15/02/2009בלי מתחים ולחצים בקיום יחסי מין שגרתי של פעמיים עד 3 בשבוע אם את ובעלך לא סובלים משום בעיה אין סיבה שלא תכנסי להריון.
אם במשך כשנה לא תצליחי להרות אזי תפני למרפאת פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים שבוע 14אלין12/02/2009
שלום וברכה, אני ממש מפוחדת... וזה סיפורי: היו לי דימומים מתחילת ההריון ועד שבוע 10 לערך, הייתי במעקב אולטרהסאונד צמוד (10 אולטרהסאונדים לערך.. ממש הרבה..) שהראה התקדמות יפה. משבוע 10 פסקו הדימומים תודה לאל, אולם, פעם בכמה ימים - פעם 1 כל פעם- בעת ניגוב אני רואה גוון ורדרד בהיר מאוד מאוד הייתי בשקיפות לפני כשבוע ויומיים, הרופא אמר שאין מה לדאוג כל עוד יש דופק, חשוב לציין אף שהנני נמנעת מקיום יחסים מתחילת ההריון בעקבות כך. =( היום שוב בניגוב כתם אחד ובודד ורדרד בהיר (פעם אחרונה הייתה בדיוק לפני שבוע..) התקשרתי לאחות והיא מממש אבל ממש הלחיצה אותי ואף טענה שאני צריכה ללכת למיון אםם זה יופיע שוב, ןנתנה לי להרגיש שזה ממש חמור. אני מפוחדת. הרי סבלתי מדימומים הרבה יותר רציניים והכל בסדר, אין לי כאבים או הרגשה לא טובה, אשמח למילות הרגעה או שאולי אני פשוט אופטימית מידיי? בתודה מראש, וברכת שבת שלום אלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר פרדי דוד15/02/2009בין השאר כדאי לבצע בדיקה גניקולוגית יתכן שמקור הדימום מצואר הרחם
כמו כן יתכנו הפרשות דמיות במקרה של השתרשות שלייתית נמוכה
מציע לך לפנות לרופא שיאתר את מקור הדימום וייעץ לכך בהתאם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתהרינת12/02/2009
אני בהריון שבוע5. בגלל כאבי בטן מתמשכים בבטן תחתונה שלא פסקו עשיתי US בבית חולים כי אני פרסונל. לדברי הרופאה שק ההריון לא נראה הכי יפה ולא בטוח לאן ההריון הזה יתפתח איך מצד שני לדבריה בגלל שהרירית שלי לא הכי טובה לאחר אשרמן צריך להיתייחס לערכי בתא. בנתיים - בדיקה ראשונה 1200 לאחר 3 ימים 3000 ועוד יומיים וחצי 8000. האם זה מעיד על הריון שמתפתח והאם יש סיכוי שעדיין יהיה בסדר. יש לי US נוסף ביום א. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009לRHBשלום.
רמת ההורמון כפי שאתלבד רואה ,הינן בהחלט טובות ומבשרות על טוב. שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עונים על שאלות לא לפי הסדררינת12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למה לא עונים תודה
מיכל12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009דוקא משתדלים כן לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה דחוףמיכל12/02/2009
לצערי רק ביום א הרופאה שלי תהיה ואני אין לי סבלנות אשמח לעזרה מיכוון שלא ידעתי מתי הביוץ חודש שעבר אז נשלחתי לבדיקות ב-21/1/09 קיבלתי מחזור ב-22/1/09 עשו לי בדיקה PROGESTERONE תוצאה 2.1 וב11/2/09 שוב עשיתי בדיקה והתוצאה הפעם 37.6 מה זה אומר תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות..
ד``ר איילון לחמן12/02/2009למיכל שלום.
משמעות התוצאה השניה-37.6 הינה שהשחלות ,בע"ה,מתפקדות והיה לך ביוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באזור הטבורלולי12/02/2009
אני עברתי בחודש מאי 2008 ניתוח להוצאת כיס המרה. הניתוח וההחלמה עברו בהצלחה. כיום אני בהיריון בשבוע ה-34 ושלשום התחילו לי כאבים באזור הצד השמאלי הקרוב לטבור. הלכתי לרופא נשים אשר הפנה אותי למיון יולדות (לא בגלל הכאבים אלא בשל פעילות רחמית) ושם כאשר עשו לי אולטראסאונד לא ראו דבר. לטענת הרופא שבדק אותי אין קשר בין הכאב להיריון. חשוב לי לציין כי הכאב הוא מאוד נקודתי, לא כאב בלתי נסבל אך בהחלט מציק ומדאיג. האם זה קשור לכריתת כיס המרה? הרופא מישש גם את אזור הבטן ולא זיהה בקע. מה זה יכול להיות?האם זה אופייני? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטבור.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009ללולי שלום.
אני מבין שנבדקת עי מספר רופאים אשר לא מצאו בעיה בטבור.יתכן שאולי כן קשור לניתוח שעברת.כדאי אולי להתיעץ גם עם רופאך המנתח.
בהצלחה ולא לדאוג אם הכאב לא חזק ולא מחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר בבקשה לענות 9.2 שעה 11:31תודהחדוות12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אולי כדאי שתקפיצי את השאלה
גל12/02/2009או שתכתבי אותה מחדש במקום שהרופאין יתחילו לחפש בין כל העמודים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009לשני שוב שלום. לא מצאתי ב-09/02/09 שאלה מגברת שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה בהריוןגלית12/02/2009
אני בת 32, בשליש הראשון להריון. אני סובלת ממיגרנות שנים ולוקחת רוקסט להקלה. האם מותר לקחת רוקסט בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009לגלית שלום.
משרד הבריאות הגים יחידה מיוחדת לטיפול בשאלות כאלו. הטל: 02-6243669. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספאאושרת12/02/2009
שלום רב, אני בשבוע ה-32 להיריוני, רציתי לדעת האם יש בעיה עם פעילויות ספא למיניהן במהלך ההיריון, גם אם בשבועות מתקדמים יותר, כמו השבוע ה-36, 37. פעילויות כגון: מסאג', סאונה, ג'קוזי. תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספא.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009לשרון שלום.
בעיקרון מומלץ לא לבצע פעולות חריגות בהריון כולל מים חמים מדי וכו. השאירי זאת מטעמי סופר בטחון לאחרי הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Veillonella spשרי12/02/2009
האם מישהו שמע על חיידק בשם Veillonella sp? היתה לי הפלה בעקבות חיידק זה ורציתי לדעת מה זה וממה הוא מגיע? תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009לשרית שלום.
האמת שלא שמעתי על חידק בשם שכתבת. ממליץ שתתיעצי עם עם מומחה למחלות זיהומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!שרון12/02/2009
ארוסתי הינה ספורטאית מקצוענית בעקבות אימוניה האינטנסיבים היא אינה מקבלת חזור. האם פירוש הדבר הוא שהיא אינה יכולה להכנס להריון.?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
ד``ר איילון לחמן12/02/2009לשרון שלום.
אכן אי קבלת מחזור מראה בד"כ על חוסר ביוץ.ממליץ שהגברת תעבור בדיקות דם הורמונליות לבירור המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברישיר12/02/2009
שלום רב אני בשבוע 16 אחרי IVF אמורה לעשות בדיקת חלבון עוברי בשבוע 17+ , תאריך הוסת האחרונה מחושב שבועיים לפני השאיבה. בסקירה שעשיתי נמצא שהעובר גדול בשבוע מהתאריך שנקבע, האם צריך לחשב שבועות לפי האולטרסאונד או לפי תאריך וסת אחרונה (שבועיים אחורה מהשאיבה)? האם זה יכול לסלף את תוצאות הבדיקה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009לשיר שלום.
המומלץ בדכ הוא להתחשב בתוצאות האולטרהסאוד,בעיקר אם נעשו מספר בדיקות המראות אותה תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים לא מוגניםחגית12/02/2009
קיימתי יחסים לא מוגנים 10 ימים מיום המחזור. (מחזורי סדיר 28 יום) האם יש סיכוי להריון? מרגישה את הביוץ היום (14 יום מהמחזור). זרע לא יכול לחיות בגוף כ"כ הרבה ימים הרי. האם יש משהו שיכולה לעשות כרגע כדי למנוע הריון או שנזכרתי מאוחר מידי? האם באמת יש סיכוי להריון או שאני יכולה להמשיך להיות רגועה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009ךחגית שלום.
כן יכול להיות הריון.ישנן עבודות המראות חיי הזרע בגוף האשה עד אפילו שבוע ימים.לא ציינת כמה זמן עבר מאז קיום היחסים. אם פחות מ-72 שעות,כדאי להשתמש בגלולה שאחרי-הפוסטינור. לקניה ללא מרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חוזרת לגבי מיעוט מי שפירשושי12/02/2009
שלום: לפני יומיים שאלתי לגבי כמות מי השפיר שנצפתה אצלי בשבוע 17+5 AFI היה 8 האם זה נתון מדאיג? מה עושים בשבוע כה צעיר כשיש מיעוט מי שפיר? האם יש קשר בין זה לבין העובדה שאני לא מרגישה תנועות? (זה הריוני החמישי) סליחה על מיתקפת השאלות אני נורא נורא מודאגת תודה רבה מראש שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישפיר.
ד``ר איילון לחמן12/02/2009לשושי שלום.
אכן הכמות נמוכה גבולית.אין קשר לאי הרגשת תנועות. עליך הרבה לנוח ולשתות הרבה. כמובן לאחר שבועיים לחזור על הבדיקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)