מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פספסתם אותי למטה, אז מקפיצה שוב את ההודעהלילך17/04/2016
שלום,
אני בהיריון שבוע 5, דרך הזרעה.
לא נעזרתי בהורמונים, למעט אוביטרל יום לפני ההזרעה וג'ל פרוגסטרון בשבועיים הראשונים שאחריה.
ביום ראשון, 16 ימים לאחר ההזרעה, עברתי בדיקת דם שהראתה HCG-440
שלושה ימים לאחר מכן: HCG-2242.
למיטב ידיעתי, הערך היה אמור להכפיל את עצמו.
מה המשמעות של עלייה בHCG פי 5 וחצי?
האם זה תקין או בעייתי?
מעבר לכך, אני מרגישה כאב בטן חלש ולא מוכר בבטן התחתונה וגם קצת מתחת לטבור.
האם זה בסדר?
תודה וחג שמח,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסתם אותי למטה, אז מקפיצה שוב את ההודעה - תגובה
ד``ר אריה לידור19/04/2016שלום לך
יכולה בלצע כבק אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני לידהp17/04/2016
שלום רב,
שבוע 40+3, לידה 3 (הקודמות- אחת בתאריך ואחת בשבוע 41)
אתמול התחילו צירים כל 8 דקות במשך 4 שעות... לאחר מכן נפסקו לכמה שעות...
לפנות בוקר - בשעה 6 בבוקר בערך יצא הפקק הרירי מלווה בכתמי דם וצירים בתדירות נמוכה (כל 20 דקות בערך) אך די חזקים.
במספר פעמים שנכנסתי מאז לשירותים (משעה 7 עד 11 בבוקר) אני מוצאת שעדיין יש כתמי דם (בצבע בורדו ) שיוצאים עם הניגוב.
האם זה תקין? האם צריך ללכת כבר למיון?
אודה לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לפני לידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/04/2016שלום.
בהחלט יש לגשת והיבדק .כל דימום בהריון מחייב בדיקה.את יכולה לפנות לחדר הלידה בו את מתכוונת ללדת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית תה נענע טריה בהריון האם מומלץ?יסמין17/04/2016
האם מותר לשתות תה עם נענע בהריון ? יש איזו הגבלה בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית תה נענע טריה בהריון האם מומלץ? - תגובה
האמת שלא מוכרת לי בעיה בנושא.אבל יש להתקשר לודא עם משרד הבריאות .בהצלחה ובתאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה לארצות הברית בשבוע 28טל16/04/2016
שלום,
האם יש מניעה לטוס לארצות הברית בשבוע 28?
בסכרת הריון, מאוזנת בדיאטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה לארצות הברית בשבוע 28 - תגובה
ממליץ שתתיעצי עם רופאך. המכיר אותך היטב. קימות המלצות לגבי גרביונים אלסטיים והסתובבות במטוס כל שעתיים ועוד. הכל קשור לקשר שבין ישיבה ממושכת והריון היכול לגרום להוצרות קרישי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות שבוע 20+6 לחוצה מאודויקי14/04/2016
שלום
שבוע 2פ.צוואר הרחם 30 מ"מ
משקל עובר 350
הרופא שעשה לי בדיקה אמר לי שיש לעשות מעקב צוואר רחם עוד מספר ימים כולל מעקב משקל ביוד מספר שבועות.
אני קצת מודאגת מזה
אודה לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות שבוע 20+6 לחוצה מאוד - תגובה
אורך צוואר הרחם תקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסיות דם נמוכות ביחס לנורמה בשבוע 35קרן14/04/2016
שלום אני בשבוע 35, בבדיקה האחרונה טסיות הדם שלי ירדו מרמה של 140 לפני חודש לרמה של 115, וה- MPV-Mean Platelet Volume עומד על 13.
ברור לי בינתיים מדובר בערך תקין עבור הריון אבל במידה והערך יורד מתחת ל- 100 ישנה בעייתיות במתן אפידורל. לאור הירידה הדרסטית בחודש של רמת הטסיות אני מאוד חוששת לירידה נוספת, האם לאור הגבול העליון של הערך השני יש סיכוי כי הטסיות יעלו או לפחות לא ירדו מתחת ל- 100 בחודש הקרוב, ומה ניתן לעשות כדי למנוע זאת?
בנוסף מה הסיכונים במידה ואצטרך ניתוח קייסרי עם רמת קרישיות דם כזו?
תודה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסיות דם נמוכות ביחס לנורמה בשבוע 35 - תגובה
ד``ר אריה לידור19/04/2016שלוםלך
יש להמשיך ולעקוב אחר רמת הטסיות. כל עוד מעל ל 100K אין כל בעיה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטראסאונד בשבוע 6הילה13/04/2016
שלום, אני בהריון בשבוע 6, אחרי החזרת בלסטוציסט ב-20/3. הבטא הכפילה את עצמה יפה ולפני יומיים היתה 20,000. באולטראסאונד היום נראה שק הריון ועובר, אך לא נצפה דופק.
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אולטראסאונד בשבוע 6 - תגובה
כן היות וצריך היה כבר לצפות בדופק. בכל מקרה חזרי על אולטרהסאונד להוכחת דופק עוברי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBS שלילי שנהיה חיובי - מה זה אומר?חני13/04/2016
שלום, בלידה הקודמת קובלתי תוצאה על בדיקת GBS - שלילי, ואילו בהריון הנוכחי קיבלתי - חיובי. האם זה יכול להיות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS שלילי שנהיה חיובי - מה זה אומר? - תגובה
בהחלט אם נחשפת לחיידק
עלייך לקבל אנטיביוטיקה עם תחילת הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא: בדיקת דם לגילוי הריוןשרי12/04/2016
במידה ואני הולכת לעשות בדיקת דם לבדוק אם אני בהריון מה הוא בטא שמראה על תשובה חיובית ותקינה? מאיזה מספר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לגילוי הריון חובי - תגובה
ד``ר אריה לידור12/04/2016שלום לך
מ10 ומעלה
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לגילוי הריוןשרי12/04/2016
במידה ואני הולכת לעשות בדיקת דם לבדוק אם אני בהריון מה הוא בטא שמראה על תשובה חיובית ותקינה? מאיזה מספר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לגילוי הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן13/04/2016שלום. תשובה חיובית נחשבת מעל ערך של 25.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להשתמש ביין בבישול בהריוןvika12/04/2016
שלום
האם מותר לצריך יין אדום בבישול בהריון? (בגלל האלכוהול)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר להשתמש ביין בבישול בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור12/04/2016שלום לך
ללא חשש
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות הלוואי הדוחות של ההריון- מה עושים איתן?נ.ל11/04/2016
לאחרונה (שבוע 22) כל כלי הדם האפשריים והלא אפשריים מתנפחים לי- הרגליים שלי נראות כמו זקנה בת 100, על טחורים אני לא מדברת (הם מדברים יותר מדי לצערי) והדובדבן- שפתי האיבר מין התנפחו שאין לתאר! ואני לא רוצה לדבר בכלל על כל ההפרשות שמתגברות ואינן נושאות ריח שושנים בדיוק, והשתן שהפך כתום מהרגיל. כמעט ללא קשר לכמה שתיתי. וגזים.... אלוהים!!! מה עושים עם זה?(במיוחד עם הורידים השונים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות הלוואי הדוחות של ההריון- מה עושים איתן? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/04/2016ליבי איתך,
אין כול כך מה לעשות למעט גרביים אלסטיות.
הליכה מרובה ולא עמידה ממושכת!
לאחר הלידה הרוב ישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא ופרוגסטרון שבועיים לאחר הזרעהאלה10/04/2016
שלום רב.
אני לאחר טיפול בגונאל 87.5 והזרעה ביום ראשון לפני שבועיים בדיוק. ווסת אחרונה היתה ב 17.3.
היום עשיתי בטא שיצאה 293 ופרוגסטרון מעל 180.
האם עליי לחזור על בדיקת בטא? מתי? כמה פעמים?
או שלקבוע לאולטרסאונד דופק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא ופרוגסטרון שבועיים לאחר הזרעה - תגובה
ד``ר אריה לידור10/04/2016שלום לך
יש לחזור על בדיקות ביטא כמותי מדי מספר ימים ולצפות עלייה בערכים. מעבר לערך 1500 ניתן לצפות בשק הריון ומעבר ל6000 לצפות בעובר ודופק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא 27 אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאיםע פ10/04/2016
שלום
ב 28.3 החזירו לי 2 עוברים מוקפאים בני 5 ימים.
היום עשיתי בדיקת דם והביטא יצאה 27
האחות בשרה לי שיש היריון, ואני קצת מודאגת מהערך הנמוך !!
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא 27 אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים - תגובה
להמשיך ולעקוב אחר צמיחת ערך זה מדי מספר ימים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...........................אוסנת09/04/2016
אני רוצה לבצע החלקת קרטין בשיער. שאלתי את מי שעושה אם מותר לעשות בהריון ואמרה שכן. אבל על מנת להיות יותר בטוחה הייתי רוצה להתייעץ כאן בנוסף. שם ההחלקה הוא ריגינול קרטין.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה........................... - תגובה
יכולה לבצע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)