מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק עצבי כתוצאה ממתן אפידורל בלידה רגילהנעמה21/03/2016
היי. לפני כשבועיים ילדתי לידה רגילה במהלכה ניתנה לי זריקת אפידורל, תוספת ולאחר מספר שעות זריקה נוספת. גובה 158 משקל בעת הלידה 55. מאתמטל תחושה של התקפי כאב בגב התחתון ובאמצעי, כאב עצבי חזק הולם שנמשך כמה שניות וחולף. האם יכול להיות שזה נזק עצבי מהאפידורל? אילו בדיקות עלי לבצע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק עצבי כתוצאה ממתן אפידורל בלידה רגילה - תגובה
ד``ר איילון לחמן25/03/2016שלום.
רוב הסיכויים שהכאבים שאת מתארת ,קשורים להתכוציות הרחם. כידוע לרחם יש רצועות-ליגמנטים המחוברים לחלקו התחתון של עמוד השדרה בזמן התכצות הרחם בדרכו חזרה לגודלו הרגיל,הרצועות נמתחות ויכולות לגרום לכאבים מהסוג שאת מתארת.בכל מקרה כדאי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התהפכות עובר בעקבות תאונת דרכים למנח עכוזנועה21/03/2016
שלום, כשהייתי בשבוע 33 +1 עברתי תאונת דרכים, התנגשו בי מאחור. נשארתי לילה בבי''ח לביקורת והכל היה בסדר. שלושה ימים לפני התאונה האולטראסאונד הראה שהעובר היה במנח ראש, והבדיקה הבאה שנעשתה היתה 17 ימים לאחר התאונה והעובר שינה את המנח לעכוז, זה כבר היה שבוע 36. האם סביר להניח שהעובר הסתובב בשבוע כזה מתקדם נבע בעקבות התאונה?
חשוב לציין שלפי הבדיקות העובר התהפך ממנח רוחבי למנח ראש כבר בשבוע 29.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התהפכות עובר בעקבות תאונת דרכים למנח עכוז - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/03/2016שלום.
האמת שהתהפכות העובר ממצג ראש למצג עכוז בהשפעת תאונת דרכים,לא מוכרת.בכל מקרה אם עדין במצג עכוז ניתן לנסות להופכו שוב למצג ראש בבית חולים.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודות בתחילת הריון האם יש סיבה לדאגהאני20/03/2016
שלום
ביום ראשון שעבר,שבועיים לאחר החזרת עוברים בטא חיובית שהכפילה עצמה.כבר יומיים שיש לי כאבי בטן עמומים בבטן תחתונה, מעין התכווצויות עם הקרנה לאזור האגן הכאב נסבל אבל היום נוספו לכך הפרשות ורודות מעטות מאוד. האם יש סיבה לדאגה או שזה משהו שהוא נורמלי בשלב זה של ההריון? אציין כי אני מקבלת תמיכה של אסטרופם ואוטרוגסטן 200. האולטראסאונד הראשון יהיה רק ב31.3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ורודות בתחילת הריון
אני20/03/2016הכאבים מזכירים מאוד כאבי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות ורודות בתחילת הריון - תגובה
בהחלט שוה לגשת ולהיבדק. סיכוי טוב שההרגשת הכאבים וההפרשות הדמיות נובעות מהשתרשות ההריון בדופן הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בתחילת הריון אשמח למענהמיטל20/03/2016
היי
אני בשבוע 14 ואני סובלת מכאבי גב מאוד חזקים. לפני ההריון לא היו לי כאבים.
רציתי לדעת האם כדאי לגשת לאורטופד? האם ישנו טיפול לכאבי גב בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב בתחילת הריון אשמח למענה - תגובה
ד``ר אריה לידור20/03/2016שלום לך
עלייך לפנות לבדיקה ואבחון אורטופדי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמה בתחילת הריון והשפעתה על ביצוע ספורטרוני20/03/2016
שלום. אני בשבוע 4 להריון. היתה לי הכתמה מעט לפני התאריך בו היה אמור להגיע המחזור. בדיקת הבטא והפרוגסטרון הראו הריון תקין לפי דברי הרופא. האם בעקבות ההכתמה שהייתה עליי להימנע מעשיית הליכה מהירה וכדומה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמה בתחילת הריון והשפעתה על ביצוע ספורט - תגובה
ד``ר אריה לידור20/03/2016שלום לך,
שמרי את הפעילות הגופנית עד לרגע שיוכח כי התפתחות ההריון תקינה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מורחבת - עובר קטן בשבוע מגיל ההריוןרינה19/03/2016
שלום
אתמול ביצעתי את הסקירה השניה בשבוע 22+2. מבחינה אנטומית לא נמצאו בעיות, אך העובר קטן ביחס לגיל ההריון
המדדים: BPD 47.3 מתאים לשבוע 20.1
OFD 70
HC 187.7 מתאים לשבוע 21.1
AC 163.4 מתאים לשבוע 22.2
FL 36.6 מתאים לשבוע 21.0
ממוצע גיל ההריון 21.2
משקל העובר 433 גרם
הומלץ לבצע הערכת משקל בשבוע 26.
אבצע מי שפיר בימים הקרובים
עד כמה התוצאות מדאיגות? לציין שגם בילד הראשון היו מדדי ראש דומים באותו שבוע, אם כי מעט יותר גדולים.
מודאגת מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה מורחבת - עובר קטן בשבוע מגיל ההריון - תגובה
אין לפער הזה כל משמעות. יש להמשיך ולעקוב אחר צמיחת העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית תוצאה בדיקה בבקשה . מודאגתמור17/03/2016
שלום דר
בת 31.8
הריון רביעי
להלן התוצאות בקישור.
מה דעתך על התוצאה?
הבדיקת דם לאחר השקיפות טרם הגיעה
האם כדאי להקדים סקירה?
אם הסקירה תיהיה תקינה אפשר להפסיק לדאוג או אין קשר בין תוצאות שקיפות לסקירה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה שלי פוספסה
מור20/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית תוצאה בדיקה בבקשה . מודאגת - תגובה
התוצאה של שילוב הגיל והבדיקות מראה על סיכון של כ- 1:1000,לעומת הגיל בלבד שהיא כ-1:500, כלומר הסיכון ירד בכ-חצי.כך שהתוצאה של הבדיקה- טובה.כמובן אם את מודאגת אפשר לבצע בדיקות נוספות. התיעצי עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
מור21/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם של שקיפות העורפית
מור24/03/2016שלום דר
הגיעו תוצאות בדיקת הדם של השקיפות עורפית
בבקשה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם של שקיפות העורפית - תגובה
ד``ר איילון לחמן25/03/2016שלום.
התוצאה בהחלט תקינה. אם תרצי לבצע בדיקות נוספות ,תמיד אפשר.התיעצי עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקד אקוגני בחדר ימין ושמאל
מור27/03/2016שלום דר
היום הייתי בסקירה יצאתי חרדה מאוד קבעתי כבר ליעוץ גנטי עפ המלצה של הרופא
אבל בבקשה ...
האם תוצאות השקיפות והממצא הזה מגדילים את הסיכון יחדיו. או שמשקיפות אני יכולה להירגע.
בבקשה קצת סדר
ומה זה הממצא הזה ?
תודה סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראו שאלה קודמת שלא נענתה
מור29/03/2016בבקשה ראו שאלה קודמת שלא נענתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ביוץ? סיכוי להריון ?... זה נורמלי?מילקי17/03/2016
אני בת 40 מנסה להכנס להריון טיבעי.
ב26 לפברואר קיבלתי ווסת, לפי חישוב קיימתי יחסים בימים של הביוץ 10 למרץ ו14 למרץ..
(ניסנו להתחשב בימים של הלפני ובדיוק בביוץ) .
היום 17 לחודש ויש לי כאבים בבטן התחתונה , הכאבים כבר מיום 12 לחודש שלרוב זה כאבים שמסמנים לי ביוץ...
אשמח שתעזרו לי
1. אם קיימתי יחסים ב10 לחודש והביות ממש היה יומיים אחרי עדין יש סיכוי שהזרע נשאר 48 שעות , הנכון הדבר ?
2. האם הכאבים שעדין ממשיכים יכולים להעיד על השרשה ?
או שבכלל מעידים שהביות עדין מתרחש והוא רוך מהרגיל?...
ממש אשמח לתשובה שתעזור לי ,
תודה מראש, רוצה להיות בהריון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ביוץ? סיכוי להריון ?... זה נורמלי? - תגובה
בצעי בדיקת הריון ביום הוסת הצפוי במידה וטרם הופיע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילומי גב ועמוד שידרה במידה ויש היריוןלי16/03/2016
שלום, ב 9/2 מחזור אחרון. בארבעת השנים האחרונות מחזור בזמן חוץ מחודשיים אחרונים משחק של יומיים שלושה לפני או אחרי. בתאריך: 6/3 עשיתי צילומי עמוד שידרה ללא שום הגנה. במידה ויש היריון זה מסוכן להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומי גב ועמוד שידרה במידה ויש היריון - תגובה
אין כל סכנה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק שנולד עם דימום מוחי ריאות לא מפותחותאהובה16/03/2016
שלום, שמי אהובה בת 17
נורא מודאגת לגבי מצבו של התינוק החדש שנולד לדודה שלי, רקע קצר: דודתי סבלה ממיעוט מי שפיר ונאמר לה פשוט להרבות בשתיית מים. התינוק נולד בלידה רגילה במשקל תקין 3.200 אבל כ17 ימים לפני הזמן(היה אמור להיוולד ב25.3 אך נולד ב9.3), לאחר הלידה הבינו שהוא אינו נושם בכוחות עצמו (הריאות לא מפותחות מספיק) ושמו לו מכשיר הנשמה כמו כן גילו אצלו דימום מוחי מיד(לא ידוע לי מה חומרת הדימום ) כמו כן ליבו מוגדל בהרבה מהנורמה והכליות גם כן וגם סובל מצהבת, הכבד מוגדל גם
פקח את עינייו לראשונה לאחר כשבועיים מיום הלידה.
אני נורא לחוצה מהמצב של התינוק, האם הוא ישרוד? הרי הוא לא נולד פג אז למה כל הסיבוכים האלה? האם בעתיד הוא בהכרח יסבול ממום כלשהו או בעיות נוירולוגיות? והאם הלידה המוקדמת מציינת עובדה שהתינוק סבל כבר ממום כלשהו בעודו ברחם שהרופאים לא הצליחו לעלות עליו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק שנולד עם דימום מוחי ריאות לא מפותחות - תגובה
את כל השאלות הללו יש להפנות לרופא ילדים המטפל בתינוק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה או דלקת ועיכוב בכניסה להריוןדבורה16/03/2016
שלום,
יש לי תחושה לא נעימה בנרתיק, אולי יובש, מעט גרד, ריח מעט לא נעים -
מכיוון שמעולם לא חוויתי בעיות מהסוג הזה אני לא בדיוק יודעת להצביע על הנקודה, אבל מניחה שהאופציות הן פטריה או דלקת.
הבעיה מעט מציקה אך נסבלת.
הצלחתי לקבוע תור לרופא רק בסוף שבוע הבא, ומועד הביוץ צפוי להגיע לפני זה.
שאלותיי הן:
1. האם בעיה מהסוג שתיארתי (בין אם היא פטריה או דלקת או כל אופציה שאתם חושבים) יכולה למנוע את הצלחתנו להקלט החודש?
2. במידה ואכן אכנס להריון, ובאמת תימצא בעיה - האם זה עלול לפגוע בתקינות ההריון או בהמשך התפתחותו? או בעובר?
ואם אצטרך טיפול אנטיביוטי כלשהו - ישנם תכשירים לכל בעיה ככל אשר תהיה הבטוחים לשימוש בהריון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה או דלקת ועיכוב בכניסה להריון - תגובה
1- אין פגיעה בסיכוי להרות
2- אין חשש להריון
3- ישנם תכשירים המיועדים לטיפול גם בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להשתמש באוטרימר קולד וסינוס בהריוןמורן15/03/2016
רציתי לדעת אם אפשר להשתמש באוטרימר בזמן הריון(ספריי לאף).
רשום על זה שאין להשתמש בזמן הריון אבל הרוקחת אמרה שאפשר כי זה כביכול תכשיר טבעי
אשמח לשמוע חוות דעת של רופא.
תודה
מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להשתמש באוטרימר קולד וסינוס בהריון - תגובה
ניתן להשתמש בו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח תוצאות בדיקות גנטיותתמיטל15/03/2016
היי אני בהריון שבוע 13
עשיתי לפני חודש בדיקות גנטיות וכאשר צלצלתי למענה הקולי לקבל את התוצאות כל התוצאות היו תקינות מלבד בדיקה אחד ( x שביר) שכבר יותר מחודש במענה הקולי היה בעבודה. היום קיבלתי את התוצאות בדואר ובכל הבדיקות היה כתוב לי תקין בבדיקת x שביר כתוב מספר.
צירפתי תמונה של התוצאת בדיקה הנ״ל אשמח אם תאמרו לי אם זה תקין או לא
תודה רבה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפענוח תוצאות בדיקות גנטיותת - תגובה
ככתוב " אין עדות לתסמונת Xשביר" כלומר תקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בשבוע 9, מודאגת מאודדנה15/03/2016
שלום, אני בשבוע 9 בדיוק והיום התחיל לי דימום. אני ממש מודאגת, כנראה שאוכל להגיע לבדיקה רק מחר האם זה מאוחר מידי... הוא ממשיך כבר כמה שעות, התחיל מימי יותר ועכשיו ממש אדום אבל לא במון בלי כמעט כאבים... ממש אשמח לתגובה תודה דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדימום כמעט פסק בערך 24 שעות אחרי
דנה16/03/2016אני גרה בחו'ל ובשיחה עם מיון יולדות אמרו לי להגיע רק אם יש דימום חזק 3 ימים.
הדימום פסק בערך 24 שעות אחרי כמעט לגמרי ואני רוצה לדעת אם יש צורך ללכת להבדק בכל זאת אני ממש דואגת אבל לא יודעת מה לעשות.
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בשבוע 9, מודאגת מאוד - תגובה
ד``ר אריה לידור20/03/2016שלום לך,
יש לפנות לבדיקה כולל אולטרהסאונד בהקדם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לברזל וחומצה פולית בהריוןהריונית15/03/2016
שלום רב, עד כה נטלתי PRENATAL PLUS CF ו-FOR TWO בהתאם להנחיות רופאת הנשים שלי. ביצעתי בדיקות דם ולאחר שהתברר שרמת ההמוגלובין שלי עומדת על 10.9 הרופאה המליצה לי לקחת תוסף ברזל FERROUS FUMARATE-FOLIC ACID מבדיקה שעשיתי גיליתי שגם תוסף הברזל מכיל חומצה פולית ולא ברור לי האם הכוונה היתה להחליף את הPRENATAL PLUS בכדורים החדשים או שלקחת את שניהם על אף ששניהם מכילים חומצה פולית? תודה על ההבהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים לברזל וחומצה פולית בהריון - תגובה
אפשר לקחת את שניהם ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)