מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםגלית20/09/2008
לאחר הפרייה חוץ גופית, בשבוע 5-6 להריון,ביומיים האחרונים הופיע כאב קל בבטן עליונה עם רגישוב בנגיעה(ליד אזור הטבור) עד כה הבטא הכפילה את עצמה יפה,אין דימומים או כאבים חרגים,מניסונך ממה נובע הכאב הרגיש בבטן העליונה? יש לציין כי בכל קימה לשירותים בלילה מרגישה לחץ באיזור הרחם והבטן, האם זה קשור? האם יתכן הריון מחוץ לרחם לפי נתונים אלו? מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות
ד''ר פרדי דוד20/09/2008אי נוחות באזור הבטן והאגן יכולה להיות תוצאה של טיפולי IVF .
כמו כן בתחילת ההריון יש כאבים בשיפולי הבטן וזה נורמלי.
תקינות ההריון, דופק לב עובר, ומיקום ההריון ייקבעו בבדיקת US .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי הפלהאנה19/09/2008
מתי ניתן לנסות להיכנס להריון לאחר הפלה נידחת בשבוע 9, שהסתיימה באופן טביעי ללא התערבות כרורגית או תרופתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר פרדי דוד20/09/2008המתיני מחזור אחד ותתחילו לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חומרי משחות נעליים מסוכנות לנשינועה19/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ציחצוח נעליים
ד''ר פרדי דוד20/09/2008את יכולה לצחצח נעליים אם זו שאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףדקלה19/09/2008
אני רוצה להיכנס קניתי ערכת ביוץ קיימנו יחסי מין כמה ימים לפני הביוץ וביום הביוץ קניתי בדיקת היריון הבדיקה יצאה חיובית שיש היריון יום אחרי אני הולכת חעבודה אני מרגישה כאב בטן חזק הלכתי לשירותים וראיתי שאני מדממת הדימום היה כיומיים דימום ל חזק הלכתי לרופאת משפחה כי לא היה רופא נשים שלחו אותי לבדיקת דם והתוצאה הייתה שלילית רציתי לדעת איך זה יכול להיות הבטן ממש התנפחה לי והחזה ויש לי צרבות רציתי לדעת האם יכול להיות שהבדיקת דם טועה מה עליי לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשליות
ד''ר פרדי דוד20/09/2008לא הרית כלל וכלל. ניראה שכולך בלחץ ומתח. כך לא תצליחי להרות.
מאד כדאי לך להרגע וכל דבר יגיע בזמנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיהאלמוג19/09/2008
אני רוצה לטוס לטורקיה אני בשבוע 32 (חודש 8) האם זה אפשרי ? האם זה בטוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לטורקיה
ד''ר פרדי דוד20/09/2008הדבר תלוי בחברת ההטסה
אם ההריון תקין אין סיבה שלא תצאי לחופשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמעיין19/09/2008
שלום, אני בשבוע 7+ 4 (על פי וסת אחרונה). בימים האחרונים יש לי לסירוגין הפרשות חומות מאוד חלשות ולפעמים כאבי בטן. אני משתמשת בנרות פרוגסטרון 3 פעמים ביום 200 מ"ג. האם יש מקום לדאגה??? ביום שלישי אני אמורה לעשות בדיקה לדופק ושק הריון. תודה מראש ושבת שלום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הדאגה תעזור?
ד''ר בני שכטר19/09/2008סביר להניח שלא.
לעיתים הפרשות שכאלה יתכנו.
נמתין בסבלנות לבדיקה ביום שלישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהריון בשבוע 7 ויש לי פטרייה!!רחלי19/09/2008
בוקר טוב ..עד היום כאשר הייתה לי פטריה בנרתיק הייתי משתמשת בכדורים של אלטמן פמינה.המרכיבים שלהם הם:כל כמוסה מכילה 800 מ"ג המכילה 3 ביליון רכיבים פרוביוטיים חיים מסוג: ל.אצידופילוס L.ACIDOPHILUS KS-13 ביפידום b.bifidum g9-1 ב. לונגום b.longum mm-2 קמח תפו"א ,גלטין. האם אוכל להשתמש בהם..השירות הטרולוגי בבלינסון בחופשה עד ב23.9 תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר19/09/2008יש גם שירות טרטולוגי בתל השומר וגם בהדסה עין-כרם.
אם יש צורך ניתן להשתמש גם בנרות אגיסטן (אין מניעה בהיריון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו בבקשהל18/09/2008
אחרי 3 שנים שקיבלתי גלולות דיאנה בגלל ההפראות הורמונלות- אנדרוסטרדיון גבוע ואי סדר של מחזור. חודש לפני הפסקתי לקבל גלולות (רוצה להיכנס בהריון) ב 7 בחודש הייתי צריכה לקבל מחזור ולא קיבלתי, עשיתי בדיקת הריון ותשובה שלילית. מה לעשות? שותה "חומצה פולית" ועכשו המליצו לשתות "דונג קוואי" של הסולגר האם זה יעזור להיכנס בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
ד''ר בני שכטר19/09/2008כי יש לך בעיה בסיסית של מחזור לא סדיר ואולי הפרעה בביוץ. זה שנטלת גלולות לא פותר את הבעיה רק מטפל בסימפטומים שלה במהלך השנים.
הבעיה בכל זאת עדיין קיימת (גם עכשיו המחזורים שלך כנראה לא סדירים) ויכולה להפריע לעיתים בכניסה להיריון.
את צריכה לגשת לרופא/ה שלך ולהתייעץ איתם לגבי ההמשך, לראות האם את מבייצת ובהתאם להחליט האם יש צורך בהתערבות או להמתין בסבלנות ולתת לטבע לעשות את שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלגלית18/09/2008
לקחתי ברזל עקב אנמיה קלה מאוד בזמן הנסיון להיכנס להריון, בשבוע הרביעי גיליתי שאני בהריון ואז הפסקתי את הברזל, האם נטילת הברזל עד שבוע רביעי עלולה לפגוע בעובר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא, להיפך
ד''ר בני שכטר19/09/2008אם את אנמית מומלץ ליטול ברזל גם בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים שלום-לחוצה!!!נטלי18/09/2008
אני בשבוע 10 פלוס 6 לפני יומיים עשיתי אולטרסאונד הכל היה בסדר מהיום בבוקר כאבים בגב התחתון מושך לצלעות (צד שמאל) ועוד דבר מדאיג עד היום החזה היה נפוח עם גודש פתאום הוא רך ממש כמו לפני ההריון בלי רגישויות.... הדבר ממש מדאיג אותי האם יכול להיות הפלה נדחית??? האם החזה חייב להיות תמיד עם גודש ורגיש??? יש לציין שעברתי כבר הפלה בשבוע 11 העובר היה מתאים לשבוע 8.(זה היה לפני 10 חודשים).... אודה לעם על תשובתכם. דבר נוסף שעלי לציין תור הבא לרופא עוד 3 שבועות ושקיפות עורפית שבוע הבא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום דבר שאני אומר כרגע
ד''ר בני שכטר19/09/2008לא ירגיע אותך.
ולכן הייתי מקדים את התור ועושה בדיקה אולטרה-סאונד רק בשביל להרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחתי אבל
נטלי19/09/2008הצלחתי להקדים רק ליום רביעי בכל אופן אני רוצה לדעת בקשר לשדיים. אם הם היו גדושות וכואבות יכול להיות שהן פתאום יהיו רכות בלי כאב.... ? ויש לי גם נקודות בולטות סביב הפיטמה והרבה ורידים כחולים בולטים מאוד. בבקשה תענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מולארי?גל18/09/2008
לפי וסת אחרונה שבוע 5 + 6 16.09 בטא 28,560 17.09 באולטרסאונד שק הריון + שק חלמון אך לא נצפה דופק 18.09 בטא 48,418 הרופא אמר שלא נראה לו הריון מולארי... האם יתכן הריון מרובה עוברים והרופא עדין לא רואה? האם אפשר לזהות הריון מולארי באולטרסאונד בשלב זה? המון תודה, גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאד תלוי
ד''ר בני שכטר19/09/2008בציוד האולטרה סאונד ובניסיון של הרופא במקרים כאלה.
לא אמרת לאיזה גודל התאים גודל העובר (לאיזה שבוע) ולפי זה ניתן להיות קצת יותר חכמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסהגלית18/09/2008
האם מותר לטוס 5-6 שעות ,בשבוע 9-10 להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד''ר בני שכטר19/09/2008רק להקפיד לקום ולחלץ עצמות מידי פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש...לינה18/09/2008
שלום רב. אני בשבוע 26 ולאחרונה שמתי לב כי יש לי יובש בפטמה ומסביבה, יש לציין כי זה לא מגרד, או כואב, או מטריד באיזשהי צורה. ממה זה נובע? האם מחסור של משהו בגוף? כיצד לטפל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות
ד''ר בני שכטר19/09/2008שמן נבט חיטה יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון?יפית18/09/2008
שלום לכולם רציתי לדעת ווסת אחרונה ב-30/08 ביום ה-9 בתאריך ה-07/09 קיימית יחסי מין בכוונה להיכנס להריון האם יש מצב שמפעם אחת יש מצב להיקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלא רוצים להקלט
ד''ר בני שכטר19/09/2008גם חצי פעם מספיקה...
האם יש סיכוי בודאי.
לפי הסיפור שלך, יש לך איחור במחזור של 3 שבועות.
לא עשית בדיקות היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלך ד"ר בני שכטר
יפית21/09/2008אני אמורה לקבל ב- 30/09 למה איחור קיבלתי פעם אחרונה ב-30/08 עברו מאז 3 שבועות זה נכון אין לי עדין איחור לכן גם לא עשיתי בדיקה או שמה אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יפית22/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
ד''ר בני שכטר23/09/2008כנראה שאני לא הבנתי למה התכוונת.
אם המחזור צריך להגיע ב-30/9, נמתין בסבלנות ונחזיק לך אצבעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגיוני ביוץ ביום ה-20?יפית18/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ביוץ.
ד``ר איילון לחמן18/09/2008ליפית שלום.
הביוץ מתרחש 14 יום לפני המחזור הבא.כלומר במקרה שאת מתארת המחזור צריך להיות בן 34 יום.(20+14).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך ד"ר לגבי הביוץ?
יפית18/09/2008תודה מראש על תגובתך המהירה ואם המחזור הוא אינו סדיר הוא נע אצלי בין הימים של ה-24 ועד ל-30? מקבלת המחזור הכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יפית23/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב
ד''ר בני שכטר23/09/2008לגשת לרופא/ה שלך ולחשב ביחד מתי זה אמור להיות ואז לבצע אולטרה-סאונד ולראות האם אכן יש ביוץ מתקרב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
ד``ר איילון לחמן23/09/2008ליפית שלום.
כאמור הביוץ חל 14 יום לפני המחזור שיבוא ולא 14 יום מהמחזור שהיה.לכן במחזורים לא סדירים,יש מספר דרכים בדיקתיות,לודא יום הביוץ.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)