מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובר במצג עכוז וגודל ומשקל גדוליםאלונה24/09/2008
ווסת אחרונה ב19.1, לפיכך נמצאת בשבוע 35+5 ימים. בבדיקה אחרונה נמצא כי העובר עדיין במצג עכוז וגודל הראש והמשקל תואמים שבוע 37+5. הריון קודם תקין. לידה בשבוע 37. האם ייתכן כי חל סיבוך כלשהו אע"פ שכל הבדיקות היו תקינות עד כה? אילו בדיקות נוספות מומלץ לבצע ומה יכולות להיות ההשלכות מנתונים אלו בלידה? בנוסף, איזה מומחה מטפל בתחום זה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר.
ד``ר איילון לחמן25/09/2008למודאגת שלום.
לא ציינת בהודעתך באם ההפרש של שבועיים בין הגודל וגיל העובר הם ממצא חדש,או ההבדל היה קיים גם קודם.אם לא היה קיים ובבדיקות הקודמות לא היה הבדל יש מספר הסברים כמו למשל סכרת הריונית וכו.בכל מקרה עקב תנוחת העכוז תעברי ניתוח קיסרי.כך שאין כלל מה להילחץ או לדאוג.שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני לידהלי24/09/2008
שלום אני בהריון שבוע 39.5 רציתי לדעת מה הם הסימנים לפני לידה למשל אמרו לי שילשול זה סימן ללידה הריון הקודם סחבתי עד הסוף 42 שבועות ואז לה היתה לי סוכרת ועכשיו אני אני סובלת מסוכרת ואני מפחדת שאם אני אסחוב עד הסוף העובר יהיה גדול ביום ראשון הקרוב אני הולכת למיון שבוע 40 אם אין לי עדיין צירים מה הסיכוי שיעסו לי זירוז ומה זה זירוז מבכלל זה מסוכן? אומרים גם שסימן טוב לקראת לידה זה מרץ הרבה אינרגיה אבל בנתיים אני מרגישה מזה עייפה וכבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה
ד''ר פרדי דוד24/09/2008בשבוע 40 להריון תבדקי ע"י רופא יעשו לך מוניטור עוברי לבדוק את מצב העובר ובדיקת US לבדוק כמות מי שפיר מצב שליה משקל ותנוחת העובר ולפי זה יחליטו לגבי המשך טיפול או המתנה נוספת.
בכל מקרה באם תחושי בצירים תכופים ומסודרים,ירידת מי השפיר או כאבים מלווים בדמם קל עליך לפנות מייד לבי"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית פרחי באךאושרת24/09/2008
שלום רב, פניתי למטפלת בפרחי באך, והיא הכינה לי תמצית, אני בהיריון בשבוע ה-12, רציתי לדעת אם יש סכנה כלשהי להיריון אם אשתמש בתמצית על פי ההוראות שקיבלתי מהמטפלת. אציין כי המטפלת אמרה שלא קיים כל סיכון, אך אני רוצה כמובן לשמוע חוו"ד מוסמכת של רופא, בטרם אשתמש בתמצית. תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמית פרחים
ד''ר פרדי דוד24/09/2008אנא פני למרפאה טרטולוגית ושאלי את שאלתך
מרפאה כזו קיימת בבי"ח הדסה ירושלים ואפשר לשאול את השאלה דרך הטלפון.
אומר לך את האמת אינני יודע מה זה תמצית פרחי באך. לא ניתקלתי מעולם בתמצית פרחים שנותנים כטיפול בהריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וגיניזמוס ולידהשי24/09/2008
שלום לרופאים, אובחנתי ע"י הרופא שלי כסובלת מוגיניזמוס. ברצוני לדעת האם מניסיונכם לוגיניזמוס יש השפעה על הלידה? האם באפשרותי לעשות משהו על מנת שהלידה תעבור ביתר קלות? אני קצת חוששת מהלידה הקרבה.... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לשי
נעמה24/09/2008גם אני סובלת מהבעיה, אם אפשר לשאול - איך נכנסת להריון (אם יש לך וגיניסמוס)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה
ד''ר פרדי דוד24/09/2008אם הצלחת להרות בעזרת יחסי מין נורמליים אזי לבטח אינך סובלת מוגיניזמוס.
בכל מקרה אין לדבר השפעה על לידה רגילה לא תוכלי למנוע את התהליך הטבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשי24/09/2008
שלום רב, אני בשבוע 35. התיישבתי מהר על מזרן דק במהלך התעמלות בהכנה ללידה - לא אמדתי נכון את המרחק מהמזרן ויצא שהתיישבתי בבת אחת ובמהירות - נפילה על הטוסיק עם רגליים מכופפות. האם זה עלול לפגוע בעובר? יש לציין שאני חשה בתנועות עובר. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
ד''ר פרדי דוד24/09/2008לא ותפסיקי לדאוג
העובר לא ניפגע כלכך מהר. הוא מוגן היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי קל בכמות מי שפירורד24/09/2008
שלום רב!!! בשבוע33+1 עשיתי הערכת משקל והיה כתוב ריבוי קל מי שפיר ואינדקס 204 מ"מ. ממוצע גיל ההריון 34+6. הערכת משקל 2300. העמסת סוכר 100 בשבוע 26 יצאה תקינה. עד כה כל הבדיקות תקינות. האם המצב מסוכן לעובר? האם עליי לעבור בדיקות נוספות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר
ד''ר פרדי דוד24/09/2008אם כל בדיקות העובר עד היום היו תקינות לתופעה של ריבוי מי שפיר קל בשבוע כזה אין משמעות קלינית
פעמים התופעה נעלמת בבדיקה הבאה . יתכן ומדידת כמות מי השפיר לא היתה מדוייקת.
לפעמים הריבוי נישאר עד ללידה ללא סיבה קלינית נראית לעין
בכל אופן, הדבר מחייב המשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם איקקלומין עוזר? ומה הפגיעה?שגית24/09/2008
שלום הרופא הקודם שלי המליץ לי על לקיחת איקקלומין -בגלל שחלות פובליצסטיות ומחזור לא סדיר ואכן אחרי שני שימושים נכנסתי להריון, זאת לאחר ניסיונות "טבעיים" של 10חודשים שלא הצליחו. כעת אני מנסה שוב והרופא הנוכחי לא מוכן לתת לי איקקלומין בטענה שלא הוכח סטטיסטית כי הוא מעלה את הסיכוי להריון. מה האמת? האם איקקלומין עוזר או לא? שאלה נוספת-הבנתי שאיקקלומין פוגע ברירית הרחם- האם מדובר על פגיעה בעקבות שימוש ממושך, או שמספיק שימוש אחד-שניים כדי שתגרם פגיעה? האם זו פגיעה זמנית או תמידית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקאקלומין
ד''ר פרדי דוד24/09/2008איקאקלומין הנה תרופה המגבירה ביוץ ע"י ריבוי מסר זקיקים שיבשילו לביוץ וכך מגדילה את הסיכוי להרות.
צודק רופאך שאינו מוכן לתת את התרופה סתם כך ללא מעקב היות וקיימות גם תופעות לוואי לטיפול כזה. לכן עליך לפנות למרפאת פוריות ושם תקבלי לאחרבירור ו בדיקות מתאימות את הטיפול הטוב ביותר לו את זקוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןדפנה24/09/2008
שלום רב, בתאריך 31.8 הוחזרו לי עוברים והיום התעוררתי עם כאבי בטן תחתונה ובעיקר בצד שמאל, נכון שאקדים את תורי להיבדק? אני אמורה ביום ראשון הקרוב לעשות אולטרסאונד, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר פרדי דוד24/09/2008כאבי בטן יתכנו מסיבות שונות
יתכן שמדובר בכאבי בטן בשיפולי הבטן שהנם נורמליים בתחילת ההריון
בכל מקרה בצעי בדיקת US למיקום ותקינות ההריון כפי שמקובל אחרי החזרת עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופקגלית23/09/2008
בעוד שבוע בדיקת דופק ואני דיי חוששת, שאלתי מוזרה ונובעת מאי ידיעה וניסיון , שאלתי היא האם יתכן שהבטא תכפיל את עצמה יפה כל יומיים עד השבוע ה5 ובבדיקת דופק לא ימצא דופק בשבוע ה7 ומעלה? האםיתכן מצב כזה מלבד הריון מחוץ לרחם. האם זה שהבטא מכפילה את עצמה לבינתיים בשבוע החמישי יכול להרגיע אותי בכך שיש סיכוי גבוה מאוד שכן יהיה הריון תוך רחמי עם דופק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבה חיובית
ד''ר פרדי דוד24/09/2008אני תמיד חושב חיובי ומציע לך לעשות כמוני. כל שאלותיך מיותרות אין כל סיבה לדאגה בשלב זה.
אינך מציינת שום דבר שיכול להדאיג . אזי מדוע את דואגת ומלחיצה את כל משפחתך מסביב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד אדמתלילוש23/09/2008
שלום רב, אני מתכננת להיכנס להריון, ביצעתי בדיקת דם שהראתה שרמת הנוגדנים שלי לאדמת עומדת על 13, כלומר אינני מחוסנת. בתחילה נאמר לי שכיוון שכבר קיבלתי בעבר (ב-4 שני האחרונות) שניים או 3 חיסוני אדמת אין טעם לקבל חיסון נוסף. לפני כ- 4 שבועות קיבלתי חיסון נגד אדמת ואז נאמר לי שכיוון שרמת הנוגדנים עומדת על 13 עליי לקבל 2 מנות חיסון בהפרש של 4 שבועות. לפני כשבוע ביצעתי בדיקת דם שהראתה שרמת הנוגדנים שלי עלתה ל- 89.1 שאלותיי הן: האם כדאי לקבל את המנה השנייה של החיסון ? האם מנה נוספת עלולה להזיק לי או לעובר עתידי ? תודה מראש לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת
ד''ר פרדי דוד24/09/2008חושבני שבשלב זה את מחוסנת ואין סיבה לדאגה. אינני רואה סיבה לקבלת מנה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חיסון נגד אדמת
לילוש24/09/2008שלום אשמח לדעת אם בכל זאת אני מקבלת מנה נוספת של חיסון נגד אדמת האם זה מסוכן /לא בריא לי או לעובר עתידי ? תודה לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות העובר.מקפיצה.ליאורה23/09/2008
שלום רב לרופאים יקרים! יש לי שאלה לגבי תנועות העובר.אני בשבוע 26.3.היתחלתי מאוד מוקדם להרגיש את תנועות העובר ובמשך כמעט כל היום והרבה גם בלילה מרגישה את תנועותו. האם זה בסדר?האם זה מעיד על משהוא?בהריון הראשון לא הרגשתי תנועות אקטיביות כאלה.חשוב לציין שכל הבדיקות תקינות. בתודה מראש.ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר
ד''ר פרדי דוד24/09/2008טוב שאת חשה בתנועות העובר
וטוב שכך
המשיכי במעקב הריון כמקובל ובצעי את כל הבדיקות הנדרשות כמקובל.
אין מה להוסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה פעילה מתי?!?לילוש23/09/2008
לרופאים שלום.. אני נמצאת בהריוני ה 2 כרגע בשבוע 40+2 עם פתיחה של 2.5 ס"מ ומחיקה 85% וראש העובר נמוך נמוך הייתי עם צירים לא סדירים בערך כל 10 דק' ביום שישי האחרון והגעתי למיון יולדות שם התברר כי הייתי מיובשת בכל אופן בזמן ההמתנה בפרוזדור מישהי נכנסה ללידה פעילה והצעקות שלה הכניסו אותי ללחץ אטומי ואז נעלמו לי הצירים... יש פחות או יותר אינדיקציה עם פתיחה של 2.5 ומחיקה כזאת מתי בערך זה יקרה??? ומה ניתן לעשות חוץ מהליכות שאני עושה כל ערב על מנת להגדיל את הפתיחה וללדת ללא זירוז כמו בלידה הראשונה .. אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מקפיצה24/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב ומצג ראש
מקפיצה24/09/2008אגב הראש נמצא בחלק המקדים 2- מה זה אומר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת שתןחסוי23/09/2008
שךום רב, להלן תוצאות בדיקת שתן מהיום - הריון בתחילת שבוע 24 GLUCOSE - U STRIP - mg/dl NEG BILIRUBIN- U STRIP - mg/dl 10 KETONES- U STRIP 1.030- 1.001 1.021 SPECIFIC GRAV-U STRI 7.4- 4.8 6.0 PH- U STRIP 30- 0 mg/dl 10 PROTEIN- U STRIP - mg/dl NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP - /µl NEG ERYTHROCYTES-U STRIP - NEG NITRITE- U STRIP - /µl NEG. LEUCOCYTES - U STRIP האם התוצאות תקינות? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן
ד''ר פרדי דוד24/09/2008חסרה תרבית שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת הריוניתילנה23/09/2008
שלום . אני בת 23, בשבוע 26 להריון ראשון. בשבוע 24 עשיתי העמסת סוכר 50 גר' התוצאה הייתה 197. הרופא המטפל שלי נמצא בחופשה כרגע וניגשתי לרופא תורן עם התוצאה. הרופא התורן שלח אותי לעשות העמסה של 100 גר'. כשסיימתי עם הבדיקה נכנסתי לרופא תורן אחר כי אותו רוםא לא היה כדי לברר משהו נוסף והוא אמר לי שהוא לא מבין למה שלחו אותי לעשות העמסה של 100 כי אם יש תוצאה מעל 190 אז זה ודאי שיש סוכרת הריונית ונתן לי הפניה למרפאת סוכרת הריונית. באותו ערב קיבלתי תוצאות של העמסה של 100 והתוצאות יצאו תקינות לחלוטין. בצום - 75 אחרי שעה - 129 אחרי שעתיים - 94 את התוצאה הרביעית לא קיבלתי... שוב הייתי צריכה לגשת למרפאה כדי לקבל הסבר ושוב היה רופא תורן אחר שפשוט לא ידע מה לענות לי, אלה היו המילים שלו "אני לא יודע על מה צריך להיסתכל כדי להגיד לך מה נכון" . זאת התשובה שיצאתי איתה ממנו, ובנוסף הוא נתן לי הפניה לסקירה נוספת ומשהו שקשור לבליעה. אני כל כך מבולבלת כי כל רופא אומר משהו אחר והרופא שלי לא נמצא, אני כבר שבוע לא ישנה כמעט כי אף אחד לא יכול להסביר לי מה קורה ורק בועטים בי מרופא לרופא,ומה צריך לעשות הלאה והרופא שלי חוזר רק בעוד חודש. בנוסף יש לי הרבה מי שפיר שגם על זה אף אחד לא יכול לענות לי מה יכולה להיות הסיבה. ובשבת האחרונה היה לי ירידת מים במשך חצי יום, כל פעם היו יוצאים מים בכמויות קטנות,יום לאחר מכן הייתי אצל רופא והוא רק נתן לי הפניה למיון למקרה שיהיה עוד פעם משהו דומה, אך לא הסביר כלום. אני מאוד מבולבת ולא יודעת מה לעשות, מבקשת את עזרתך והכוונה מה זה יכול להיות ומה לעשות הלאה עד שהרופא שלי יחזור. המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריונית
ילנה23/09/2008עכשיו קיבלתי תוצאה רביעית והיא 38
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרת
ד''ר פרדי דוד24/09/2008קודם כל , העמסת סוכר שלך תקינה ואין סוכרת הריונית.
לגבי ירידת מים הדבר מחייב בדיקה מיידית ע"י רופא באם אכן יש ירידת מים.
לגבי ריבוי מי השפיר צריך לבצע סקירת מערכות מורחבת ע"י רופא מיומן על מנת לקבוע מה הסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליות ברגליים פעילות רחם וטיסהריקי23/09/2008
שלום אני בשבוע 26 עם דליות ברגליים במפשעה ובשוק הומלצו גרביים אלסטיות עד הבטן וטיפול כירורגי אחרי הלידה. כמו כן ישנה פעילות רחמית קלה (שנראתה במוניטור) צוואר סגור וארוך. לשאלתי אני אמורה (דגש על האמורה) לטוס השבוע לביקור משפחה בבלגיה, הרופא עדיין לא אישר לי אשמח אם תוכל להסביר לי מה הסיכונים. ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה ודליות
ד''ר פרדי דוד24/09/2008ישיבה ממושכת במטוס עלוה לגרום לטרומבוזה.
בכל אופן, הטיסה לבלגיה קצרה, אם תגרבי גרביים אלסטיות ותדאגי מדי פעם לקום ולטייל במטוס אינני רואה כל מניעה לטיסה כזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)