מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה בנוגע להריוןאסתי08/08/2008
המחזור שלי איחר בשבוע (מה שלעולם לא קרה) ולכן ביצעתי בדיקת הריון ביתית, שיצאה חיובית. למרות זאת יש לי התכווצויות בבטן לפחות פעם בכמה שעות...דומה מאוד לכאבי מחזור... האם זה אומר שאני לא באמת בהריון? לצפות למחזור? כמובן שקבעתי גם תור לרופא אך דחוף לי מאוד לדעת אם ההתכווצויות הן דבר טבעי... תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשובה
ד``ר איילון לחמן08/08/2008לאסתי שלום.
כן בהחלט יכולות להיות התכווציות גם בהריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםנטלי08/08/2008
שבת שלום! ממה שהבנתי כשהבטא מעל 1000 אפשר לראות שק... רציתי לדעת כמה הבטא צריכה להיות בשביל לראות עובר וכמה בשביל לראות דופק..... אני שואלת כי קבעתי תור לרופא והתור רחוק בנתיים אני עוושה בדיקות דם לראות תקינות.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.
ד``ר איילון לחמן08/08/2008ל-מ שלום.
הדופק העוברי נצפה בתוך גוף העובר מבערך שבוע 6+3.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היתה התעברות וממי???? דחוףבתיה08/08/2008
שלום, קודם כל אציין אני מתביישת שיש לי הצורך בשאלה מסוג זה... ו.א 7.3.08 וגיל ההריון לפי US בתאריך11.5.08 שבוע 8.0 גיל ההריון היה תואם גם בשבוע 12+5 בשקיפות עורפית... קביעת תאריך ו.א מחושב ע"י רופאת נשים 15.3.08 , לפי תאריך זה אני מבצעת את כל הבדיקות קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום אם פרטנר א' - באופן חד פעמי בתאריך 22.3.08 ולפני תאריך זה ואחריו יחסים לא מוגנים לסירוגין למטרת הריון עם פרטנר ב' 1. האם יתכן שהריתי מפרטנר א'? 2. מתי התרחשה ההתעברות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעברות.
ד``ר איילון לחמן08/08/2008לבתיה שלום.
מועד ההתעברות הוא כ-14 יום לאחר המחזור האחרון.יש לקחת בחשבון אבל שתאי הזרע חיים בגוף האשה עד שבוע ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לבחסוי08/08/2008
אני בשבוע 6. מאז שגיליתי שאני בהריון (כשבועיים) אני מתקשה להירדם - מהתרגשות ומשימחה. (מאז ומעולם התרגשות מתבטאת אצלי בקושי להירדם....לפני מבחן חשוב ...וכו). קרה לי מספר פעמים שאני מרגישה דפיקות לב לפני השינה (בעודי מנסה להירדם) ואף לאחר תנומת צהריים אחת התעוררתי עם דפיקות לב מואצות. כשאני כבר נרדמת - השינה רציפה וטובה. אני מוטרדת מעניין דפיקות הלב המואצות. .......מה עלי לעשות? יש מקום לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לב.
ד``ר איילון לחמן08/08/2008לחסוי שלום.
מה פשוט יותר מלגשת ולהיבדק?.מומלץ לשתף רופא המשפחה בענין לצורך ביצוע א?ק.ג. ממושך.זאת בנוסף לבדיקות הדם הנדרשות כמו תפקודי בלוטת התריס וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אספירין ואפידורלמיכל08/08/2008
שלום רב, אני בהריון בשבוע 30. לוקחת מיקרופירין 100מ"ג מדי יום. עקב שילוב של פיברומיאלגיה עם תסמונת אנטיקרדיוליפין. שאלתי היא א. מתי צריך להפסיק את האספירין לקראת סוף ההריון? ב. האם הצורך להפסקה האספירין הוא רק לטובת לקיחת אפידורל או שיש חשש לתינוק או לי לקראת סוף ההריון? ג. האם באמת לקיחת אפידורל תחת השפעת אספירין מסוכנת כפי שמפורסם? כמה זמן הפסקה צריך מהאספירין כדי שאפשר יהיה לקחת אפידורל? ד. האם במצב כזה של לקיחת מדללי דם נהוג לזרז לידה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפידורל.
ד``ר איילון לחמן08/08/2008למיכל שלום.
אכן בהחלט קיים סיכון בשילוב האפידורל ונטילת מדללי דם.ההפסקה במדללי הדם היא בעיקר לצורך האפידורל, אבל גם למניעת דמם יתר בזמן הלידה.גם לעובר וגם לך.לא אין הוראה לזירוז הלידה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון ע"י מתן שתןרין08/08/2008
שלום, קיבלתי מחזור בפעם האחרונה ב 20.6 ועד הפעם האחרונה הייתי מקבלת מחזור כל 32-42 יום. אני כן מעוניינת להיכנס להריון לכן אני מבצעת בדיקת "ביוצית" כל חודש ואני יודעת שהפעם בייצתי ב 19.7 ז"א שעברו 20 יום מיום הביוץ שלי. ביצעתי בדיקת היריון ע"י שתן ביום א'+ביום ה' (היום) ושתיהן יצאו שליליות. חשוב גם לציין שלפני מספר ימים הייתי אצל הרופאת נשים והיא שללה קיום של ציסטות. אני ממש לא מבינה למה אני עדין לא מקבלת מחזור למרות שאני לא בהיריון. האם יכול להיות שבדיקות השתן הללו לא אמינות ויש לבצע בדיקה מסוג אחר?? או מה יכולה להיות הסיבה לאי קבלת המחזור? תודה מראש על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות.
ד``ר איילון לחמן08/08/2008לרין שלום.
בדיקת הדם להריון היא יותר אמינה מבדיקות הדם,לכן כדאי,אם טרם קבלת ,לבצע אותה.אגב מתח נפשי ולחץ ידועים כדוחי מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה על העוריעל08/08/2008
בת 39+ 3 . בהריון בשבוע 6. לפני חודש יצא לי ליד המותן הימני פריחה (בגודל של כדור טניס) שמגרדת לי המון. חשבתי שזו אלרגיה שתעבור אוטוטו ולכן לא הלכתי לרופא. לאחר שהבנתי שאני בהריון ניגשתי לרופא עור שאבחנתו: פריחה בגלל סבון חדש או בגדים שחורים (הרופא ציין שבגד שחור מפריש חומרים...). יש לציין שאני לובשת הרבה שחור ומעולם לא היתה לי פריחה ויחד עם זאת באמת לאחרונה רכשתי פריטים חדשים שחורים ולכן הנחתי שכנראה הוא צודק. אמרתי לרופא העור שאני בהריון והאם יש השלכות בדם ?על העובר? וכו'. רופא העור טען שאין שום השלכה ונתן לי תרופה שגם לגביה אמר שאין שום בעיה עם ההריון. שם התרופה "נרידרם" קרם . רשום על הקופסא DIFLUCORTOLONE 0.1%. בעלון רשום במפורש "אל תשתמשי בהריון בשליש הראשון". האם למרות מה שכתוב בעלון ולפי המלצת רופא העור לקחת משחה זו? האם זה משפיע על העובר? זה מפחיד אותי מאוד מה עושים? יש לציין שאני ממשיכה לגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר08/08/2008המקום הכי טוב להתייעץ בנושא הוא היחידה הטרטולוגית בתל השומר (035302787) או בהדסה עין כרם (פרופ. אורנוי) ששם מוסרים אינפורמציה לגבי בטיחות של תרופות בהיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין האטת בצמיחת העובר לתסמונת??יניב08/08/2008
אישתי בשבוע 36.6 ומשקל העובר הוא 2200 גרם היא נמצאת במעקב כל יומיים בניטור בתל השומר. מצב העובר תקין, אך במצב עכוז ולכן קבעו לה תאריך לקיסרי בשבוע הבא. באחד מהמעקבים בשבוע שעבר הציע לה אחד הרופאים לבצע בדיקת מי שפיר כדי לבדוק אם יש לעובר תיסמונת, חשוב לציין ששאר הבדיקות : הגנטיות, שקיפת העורפית והחלבון העוברי נמצאו תקינים לחלוטין. הוא ציין בנוסף שהסבירות לכך נמוכה, אבל שווה לברר. השבוע היא שוב נבדקה ע"י רופא אחר והוצעה לה אותה הצעה לדיקור מי שפיר. אנחנו דיי לחוצים מין העובדה שבשבוע מאוחר כ"כ מציעים לנו בדיקה מסוג זה, מה עוד שבשבוע הבא כבר ניקבע לה תור לניתוח קיסרי. מה עושים? מה הסיכוי לתסמונת בשלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר08/08/2008אחת הסיבות להאטה בצמיחה היא העיה גנטית/כרומוזומלית בעובר.
הסיכוי לכך הוא לא גדול כפי שנאמר לכם, אבל אין לדעת זאת בצורה מוחלטת ללא דיקור מי שפיר.
האם לעשות או לא לעשות שבוע לפני הניתוח המיועד? שאלה קשה שתצטרכו להחליט עליה לבד ויחד עם הרופאים המטפלים בתה"ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...ליה07/08/2008
ברצוני לדעת מה קורה לעובר כאשר האם בתקופת ההריון בוכה בדיכאון וממש ממש עצבנית על כולם ממש מחפשת על מה להתעצבן?...מה קורה לעובר שבבטן? ומה יקרה לו שיוולד?..האם זה יכול לגרום להיפראקטיבי או עצבני וכד'?.....בבקשה תענו לי....ואחרי כל העצבים אני מרגישה אי שקט בבטן...כתוצאה ממה זה נגרם? תודה מראש....ליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגדול
ד''ר בני שכטר08/08/2008אין הוכחות ברורות לכך שנגרם נזק כלשהוא לעובר. תיאוריות קיימות בלי סוף אבל אין משהו מוכח מדעית.
בכל אופן כאשר הגוף בסטרס יש הפרשה של הורמונים שמגבירים את קצב הלב ומעלים את לחץ הדם ועוד. חלקם כמובן מגיעים גם לעובר דרך השליה וגם הוא יכול להפוך להיות פעיל יותר בשל כך. זו כנראה הסיבה שאת מרגישה אותו כל כך טוב לאחר תקופה חוסר רוגע ועצבנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומיםחסוי07/08/2008
א. האם כאשר יש תאומים, בתחילת ההריון (עוד לפני דופק) רואים מיד שני שקי הריון? וללא קשר - ב. כיצד נוצרים תאומים זהים (האם הם מתפתחים מאותה ביצית ומשני זרעים שונים?) ושאלה אחרונה - במקרה של תאומים שאינם זהים - האם המשמעות היא ששתי ביציות הבשילו באותו חודש והופרו על ידי שני זרעים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
ד''ר פרדי דוד07/08/2008פעמים רואים בבדיקת האולטרה סאונד שק הריון אחד כאשר הבדיקה מבוצעת מוקדם ולפתע בבדיקת US נוספת שמבוצעת כעבור שבועיים שלש רואים שני שקי הריון. קיימות סיבות שונות לדבר.
תאומים לא זהים נוצרים בעקבות שתי הפריות נפרדות שהתרחשו באותו זמן. כל ביצית מופרית מתחלקת ומתפתחת לעובר. בדרך כלל משתחררת מהשחלה ביצית אחת בלבד בכל חודש, אך לעתים משתחררות שתי ביציות ונודדות בחצוצרה. כאשר הן מופרות נוצרים שני עוברים,תאומים זהים תאומים זהים נוצרים מביצית מופרית אחת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון - בטא ופרוגסטרוןאלין07/08/2008
שלום, שלום, יש לי כמה שאלות: וסת אחרונה ב-3/7/08 ב-4/8 בטא - 252, פרוגסטרון 51.6. בבדיקה חוזרת שלושה ימים אחרי ב-7/8 בטא - 1350, פרוגסטרון - 44.1, אסטרדיול - 1464. האם הערכים תקינים? ישנה ירידה בפרוגסטרון, האם מעיד על בעיה כלשהי? איזו שבוע אני? תודה מראש על התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובתכם בנושא
אלין08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
ד''ר בני שכטר08/08/2008העליה ברמות ה-HCG היא תקינה.
את כנראה בשבוע 5 להיריונך.
נראה יפה ואופטימי.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה :)
אלין08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צריך וכדאי לעשות לפני ובזמהריון?לאה07/08/2008
אני מתחתנת עוד שבועיים ורוצה להיכנס בריון מהר אפשרי. שמעתי על חומצה פולית וכבר התחלתי לשתות. מה עוד צריכה וכדאי לעשות שילד הריון ולידה ילך כמו שצריך. מה לשתות לאכול ודברים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות
ד''ר פרדי דוד07/08/2008המשיכי בחייך כרגיל
טוב עשית שהתחלת לבלוע חומצה פולית . תמשיכי בזה עד סוף השליש הראשון ולאחר מכן תקבלי תכשירי ברזל וויטמינים שמכילים גם חומצה פולית
ניתן לבצע לפני ההריון או בתחילת ההריון בדיקת טי זקס ובדיקות גנטיות לפי מוצא בני הזוג.
מצב החיסון לאדמת. CMV,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך הריוןעוזי07/08/2008
אישתי בשבוע 11 להריון, מאז שבוע 9 יש דימום קל נסדקנו מס' פעמים באולטראסאונד והרופא אמר כי מדובר בשקיק דם קטן מעל הרחם אשר יכול לגרום להפסקת הריון (גודל השקיק 2.5 ס"מ על 0.7 ס"מ,) הרופא וביקש מנוחה בשכיבה. אישתי סובלת מאד מכאבי בטן (לפעמים חזקים מאד) שאלתי עם ההריון מתפתח רגיל עד מתי בדר"כ מלווה בכאבי כאלה ? האם יתכן שכאבים אלו ילוו אותה במהלך על ההריון? מתי בדר"כ תופעת הדימום נעלמת (באיזה שבוע) ? תודה רבה עוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום.
ד``ר איילון לחמן07/08/2008לעוזי שלום.
קשה לצפות כיצד יסתיים הענין. מנוחה תורמת רבות.כאבי הבטן,לצערי, הינם סימן לא טוב היכול להצביע על החמרת הדימום.אם ההריון ממשיך להתפתח,קרי הדימום מפסיק,הכאבים יעברו במהרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןYAEL07/08/2008
שלום ד"ר אני בהיריון מ-IVF (שבוע 4) וברצוני לדעת מס' דברים: 1.האם ההיריון שלי מעכשיו והלאה הוא היריון רגיל לכל דבר, או שבגלל ה-IVF יש יותר סיכויים לסיבוכים/הפלות ? 2.מתי אוכל לדעת כמה עוברים יש? 3.באיזה שבוע רואים דופק? תודה רבה, סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר איילון לחמן07/08/2008לסיון שלום.
הריון IVF נחשב כהריון יקר,(לאחר טיפול) ומצריך השגחת יתר.דופק נצפה לאחר השבוע ה-6+3 בד"כ. אז גם ניתן לקבוע מספר העוברים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
YAEL10/08/2008במה בא לידיי ביטוי השגחת היתר שציינת? האם יש משהו שביכלתי לעשות על מנת להשגיח ולשמור על היריון זה? תודות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב את המשך השאלה
YAEL11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון.
ד``ר איילון לחמן11/08/2008ליעל שלום.
כונתי הינה שעליך להיות בקשר רציף עם רופאך למעקב הריון.קשר אישי ולא באמצעות האינטרנט.הסיבה שרופאך יודע את עברך,הרקע הרפואי בעבר ובהווה וכו,על סמך כל הממצאים יעקוב ויחליט עלהמעקב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה
YAEL11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ענת פלדמן11/08/2008זה אומר שאת לא אמורה לרוץ ולקפוץ, שאת אמורה להיות מודעת להתנהלות היומיומית שלך - שתיית מים, תזונה נבונה. לשמור על ההיריון שלך. בדיקת דם עם ערכי ביתא גבוהים במיוחד בימים הראשונים יכולה להצביע על היריון מרובה עוברים. בבדיקת האולטרא-סאונד יגלו דופק אחד או שניים או שלושה... ו - כן, היי בקשר רציף עם הרופא שלך. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי פטלליאת07/08/2008
שלום רב, שמעתי שכדאי לשתות עלי פטל החל משבוע 36 להריון ושזה עוזר ללידה קלה ולחתך החיץ, האם זה נכון וכדאי לשתות או שאולי ההפך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלי פטל.
ד``ר איילון לחמן07/08/2008לליאת שלום.
האמת שלא שמעתי על כך.גם לא מופיע בספרות הרפואית האחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)