מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לולאו מעיעדי07/08/2008
הנני בהריוני הראשון בשבוע 34. השבוע בבדיקת אולטרא סאונד שגרתית להערכת משקל עלה כי לעובר לולאת מעי מורחבת. רופא הנשים דרש שאגיע לבדיקה נוספת להמשך מעקב בעוד כשבוע. הייתי שמחה לקבל הסבר בקצרה מה זה בכלל ומהן ההשלכות כלפי העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי.
ד``ר איילון לחמן07/08/2008לעדי שלום.
לולאות מעי מורחבות יכולות לעתיםלהצביע על אי סדירות או אפילו חסימה בפעילות המעי.טוב עשה רופאך שהזמינך לביקורת,זאת כדי לראות האם יש החרפה או שיפור במצב,שלעיתים גם יכול להיות זמני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספרי בהריוןליאורה06/08/2008
שלום רב לרופאים יקרים. היום הייתי אצל רופא אף אוזן גרון בגלל נזלת לא פוסקת וגודש באף.אני בהריון בשבוע 18.4.הרופא רשם לי ALLEGRO NASAL SPRAY/FLUTICASONE ואמר להיתייעץ עם רופא נשים לגבי התרופה.עד שיגיע לרופא רציתי בבקשה לדעת האם מותר לי להישתמש בספריי כי RENITIS ממש מפריע לי בחיי יום יום.בתודה מראש.ליאורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Fluticasne
ד''ר פרדי דוד06/08/2008לא מומלץ להשתמש בתרופה זו בהריון
השימוש בתרופה זו בהריון דורש שהתועלת תעלה על הנזק שיכול להגרם. כנ"ל לגבי נשים מייניקות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספריי
ליאורה07/08/2008תודה רבה לד''ר פרדי דוד על תשובתך המהירה. אני ממש מיואשת.אינני מסתדרת בלי אלרין.האף לא נושם.נזלת לא פוסקת.רופא אף אוזן גרון אמר שזה יעבור רק 3 חודשים אחרי הלידה.מה עושים?אם יש דרך להקל?זה לא סינוסיטיס.רק רניטיס.אני מאוד אודה על חוות דעת.אשמח לכל עזרה.(המשך לשאלה הקודמת)בתודה מראש, ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר פרדי דוד07/08/2008חושבני שרק רופא א.א.ג. יוכל לעזור לך.
יתכן שכלהתופעות ממן הנך סובלת הנם על רקע אלרגי כדאי לשקול גם אפשרות זאת ולטפל בהתאם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץדנה06/08/2008
הי אני מטופלת באיקקלומין חודש שני. שני כדורים ליום ל 5 ימים מיום 5. ביום 9 עברתי צילום רחם והתחלתי לקחת אסטרופם אחד ליום (בגלל רירית דקה חודש קודם). היום ביום 12 עברתי מעקב זקיקים ובדיקת דם. התוצאות:ESTRADIOL(E2) 549.00 PMOL/L, PROGESTERONE 28.00 NMOL/L בשחלה הימנית נצפה מבנה ציסטי עכור בגודל 42X48 מ"מ ובשחלה השמאלית זקיקים בגודל 10X10 מ"מ. החודש הייתי אמורה לעבור הזרעה אבל הרופא שלי אומר שלפי הנתונים היה כבר ביוץ. יש לציין שבחודש קודם עברתי מעקב זקיקים ביום 14 והיו זקיקים בגודל 22X22. 1. האם אכן היה ביוץ? 2. למה הוא הקדים החודש בכ"כ הרבה ימים? 3. האם יכול להיות שלצילום רחם היתה השפעה על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי10/08/20081 - כן
2 - קשה לענות לפי הנתונים שמסרת
3 - לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונדשריפיאן אביבה06/08/2008
אני בת 39 הריון חמישי בשבוע 30 גילו לי סוכרת הריונית ובאולטרסאונד האחרון נכתב לולאות מעי הגס הדק מעט מורחבות אשמח אם תסבירו לי מה הכוונה ומה ההשלכות לכך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולאות מעי
ד''ר פרדי דוד06/08/2008הרבה פעמים רואים בבדיקת US לולאות מעי מורחבות בשבועות מאוחרים של ההריון ולא בהכרח זה מעיד על בעיה. בכל אופן אני מקווה שביצעת בתחילת ההריון בדיקת ציסטיק פיברוזיס.
וכדאי להמשיך במעקב אולטרה סאונד ולשלול מומים במערכת העיכול העוברית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת הריון לאחר IVFגל06/08/2008
אשמח מאוד לתשובתכם : בת 42, הריון ראשון, בסוף שבוע שישי , ונוטלת כל יום : 1 כדור אסטרופם (בבליעה) + בוקר וערב אנדומטרין (נרתיקי)+1 כדור פרדניזון (Prednisone 2mg - אשר אותו אני לוקחת כחודש לפני ההריון ועד היום. שאלותי: 1. עד מתי צריך תמיכה? 2. האם לקיחה של פרדניזון (Prednisone) - נחוצה עדיין ואינה מזיקה לאורך זמן כה רב? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי10/08/20081 - בדר'כ עד שבוע 8
2 - לגבי פרדניזון - תלוי בסיבה שבגללה הוא ניתן, בעיקרון הוא לא מזיק לעובר אך יש לפנות למכון ייעוץ טרטולוגי ירושליים – 02-6243669/3 , או - המרכז הרפואי רבין קמפוס בילינסון פתח תקווה טלפון לייעוץ: 9376911 03 , כל יום בין השעות שבע בבוקר לשלוש אחרי הצהריים, פרט ליום שישי . שם תוכלי לקבל אינפורמציה ספציפית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה ברגללי06/08/2008
שלום רב, אני בהריון בשבוע 24. אני מעוניינת לדעת באיזה משחה ניתן להשתמש כנגד פטריה באצבעות כף הרגל? האם למיסיל אפשרי? ובעיקר לדעת האם פטריה שכזו יכולה להזיק לעובר. תודה מראש,
ד``ר יורם גלעדי10/08/2008יש לפנות למכון ייעוץ טרטולוגי ירושליים – 02-6243669/3 , או - המרכז הרפואי רבין קמפוס בילינסון פתח תקווה טלפון לייעוץ: 9376911 03 , כל יום בין השעות שבע בבוקר לשלוש אחרי הצהריים, פרט ליום שישי . שם תוכלי לקבל אינפורמציה ספציפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא - דחוף - תענו לי בבקשהא06/08/2008
שלום, וסת אחרונה ב-3/7/08 בדיקת בטא מה-4/8/08 (בפעם הראשונה) 252 ופרוגסטרון 52.6. אני אמורה להיות בשבוע 4 +4 לפי החישוב (אולי טעיתי). האם הערכים תקינים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב דילגתם על ההודעה שלי!!
אלין07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא.
ד``ר איילון לחמן07/08/2008ל-א שלום.
לא ברור הלחץ שלך.על כל פנים הנכון לעשות הוא לחזור על בדיקת הבטא ולראות האם קימת לפחות הכפלה בכמות.זהו כרגע המדד הטוב ביותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאלה06/08/2008
שלום דר', בשבועות 16-18 להריוני הייתי בחופשה בלונדון. נסעתי הרבה ברכבת התחתית שמשמיעה חריקות חזקות מאוד שהן ממש מחרישות אוזניים. כמו כן בעיר עמוסת הפשע הזאת יש אעזקות של מכוניות משטרה כל הזמן בעוצמות גבוהות במיוחד. ידוע לי שמערכת השמיעה של העובר מתפתחת בשבועות אלו. האם עלי לחשוש מפגיעה כלשהי? תודה מראש על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעשים
ד''ר פרדי דוד06/08/2008הסירי דאגה מלבך. לא ניגרם שום נזק לעוברך
כדאי שתזרמי עם ההריון בצורה קלילה יותר מבלי לדאוג יתר על המידה
גם בארצנו החביבה יש פשע וסירנות של משטרה ואמבולנסים ובכל זאת נולדים ילדים בריאים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה שוב, בבקשה דחוף מענה רופאTBY06/08/2008
שלום רב, נמצאת בשבוע 34 + 1. אשמח בבקשה לפענוח התוצאות, כי באולטרה סאונד נאמר שהמשקל של העובר קצת נמוך ולכן אצטרך לעשות מעקב ולבוא לעשות אולטרה כל שבועיים, ואת הרופאה שלי אני רואה רק בסוף השבוע הבא. מה דעתך על כך בבקשה? BPD מ"מ: 77 מתאים לשבוע 31.1 HEAD CIR מ"מ: 286 מתאים לשבוע 31.1 AB CIR מ"מ: 257 מתאים לשבוע 30.0 יחס HC\AC 1.11 FEMUR LEN מ"מ: 60 מתאים לשבוע 31.4 משקל ילוד US 1.620 בתור אדם לחוץ ניסיתי לקבוע תור כבר מראש לפני שבידי ההפניה, לביצוע אולטרה... אולם נאמר לי במרפאה בעיר שלי כי אין תורים קרובים, בטח שלא לשבוע הבא. הסברתי להם כי אני בהריון ומה זה עוזר לי שאין להם תורים לבקרוב?? מה אני עושה הלאה? בבקשה מענה ובתודה מראש ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי בעיר אחרת אולי יש תורים פנויים
שני06/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב כי לא ענו לי לגבי parvo Bרונית06/08/2008
שלום, לפני כשבועיים הייתה לבתי פריחה שאובחנה ככל הנראה כ- parvo B19 נשלחתי לעשות בדיקות דם ונמצא חיובי גם ה- LgM וגם- LgG אני בשבוע 20 כרגע ורופא הנשים שלי טוען שצריך רק מעקב אולטרסאונד לבדוק בצקות וגם אם מגלים שהעובר נידבק אין כיום טיפול. הוא שלח אותי רק בעוד כ-4 שבועות לאולטרסאונד מכוון (מורחב) ממה שקראתי ולמדתי מהאינטרנט מעקב האולטרסאונד הוא לזרימת הדם ולא בצקות!? האם כדאי לפנות לממומחה אולטראסאונד? האם נכון שגם אם מגלים שהעובר חולה ויש בעיה בייצור כדוריות דם אדומות, אין טיפול? אודה להמלצתכם עם מי ניתן להתייעץ! האם יש מומחה למחלות זיהומיות בהריון? האם ייעוץ גנטי רלוונטי במקרה זה? תודה רבה, רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוו וירוס
ד''ר פרדי דוד06/08/2008עפ"י תוצאות הבדיקות שביצעת אובחנה הדבקה במחלה
לא קיימות התוויות אוניברסליות על דרך הטיפול בנשים הרות במקרה של הדבקה יש רופאים שממשיכים במעקב שגרתי ואחרים מעדיפים מעקב יותר צמוד. בכל אופן עלייך לבצע מעקבי אולטרה סאונד על מנת לאתר פגיעה בעובר אם קיימת כזו וטיפול בהתאם.
חושבני שכדאי להפנותך להמשך טיפול במסגרת המרפאה להריון בסיכון שם המעקב צמוד יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא - דחוף בבקשהאלין05/08/2008
שלום, וסת אחרונה ב-3/7/08 בדיקת בטא מה-4/8/08 (בפעם הראשונה) 252 ופרוגסטרון 52.6. אני אמורה להיות בשבוע 4 +4 לפי החישוב (אולי טעיתי). האם הערכים תקינים? תודה.
ד``ר יורם גלעדי10/08/2008נשמע בסדר. יש לחזור על הבדיקה בהפרש של יומיים כדי לוודא עליה תקינה של ערכי הביתא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף, כליה מוגדלת בעובר שבוע 37יוסי וסימה05/08/2008
אנחנו בתחילת שבוע 37 של ההריון, העובר ממין זכר. במהלך כל ההריון בבדיקות האולטראסאונד, נצפתה כליה ימנית נורמאלית וכליה שמאלית מוגדלת כמעט פי 2 מהנורמה בכל מהלך ההריון. נכון לבדיקה שבוצעה היום גודל כליה שמאל 10.025. האם הדבר מראה על נזק שנגרם לכליה במהלך ההריון? האם קיימת דרך במהלך ההריון להתערב טיפולית על מנת לצמצם את הנזק באם קיים לכליה? מהן הסיבות האפשריות לתופעה וכיצד אפשר לקבל ייעוץ ספציפי איכותי שילווה אותנו לכל אורך הדרך למען בריאותו המירבית של הרך העתיד להוולד? נודה לך מראש על תשובה מפורטת ומהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליה מוגדלת
ד''ר פרדי דוד06/08/2008כליה מוגדלת היא תופעה שכיחה באוכלוסיה . בשלב זה של ההריון שבוע 37 כל מה שנותר הוא להמתין ללידה ולאחר הלידה יבדקו את הולד ותוכלו לדעת באם קיימת בעיה או לא
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים שבוע 15שרה05/08/2008
אני בשבוע 15 ויש לי כבר כשבוע וחצי דימומים והפרשות חומות . הייתי בבית חולים הבחנו היפרדות חלקית של שליה והמליצו על מנוחה . בבדיקת האולטראסאונד מצאו שהכל תקין , אני בדר"כ בריאה בת 33 וזה הריון ראשון שלי. השאלה שלי היא, אם המצב ממשיך אותו דבר באותו רמת דימום האם זה מהווה בעיה ואיזה בעיה ? כי כבר הרבה זמו יש לי את אותו דימום ללא החמרה וללא שיפור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר פרדי דוד06/08/2008דימום בהריון מחייב מעקב צמוד יותר מהרגיל ובדיקות אולטרה-סאונד חוזרות למיקום ומצב השליה.
כמובן בבדיקות האולטרה סאונד יש לשלול פתולוגיה כלשהיא בעובר או אחרת.
ממליץ לבצע בהקדם סקירת מערכות על מנת לשלול מומים עובריים.
כמו כן אין לשלול דימום שמקורו בצואר הרחם על רקע פצע מדמם ושאינו קשור כלל בעובר, אי לכך ממליץ בדיקה גניקולוגית ע"י רופא נשים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה .....
שרה06/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לגופי,הריון?או נזק?בקשה ענהמיכלי05/08/2008
להזכירך אני עם הE16400יום לפני ההזרעה בבדקת דם,,, בצעתי הזרעה 22.7ועד היום אני משתמשת בקרינון כי לא קיבלתי אובטירל,,כתוצאה מהE2 הגבוהה, ואלי היה הביוץ ב24.7 כי ,היה השתרשות הפרשה חומה בהירה --כללל לא אדום(סליחה על התיאור)היה ב2.8, ובצעתי בדיקה ב4.8 יצא בטא 2, השאלה שלי: תמיד רשום שלילי אך הפעם יצאו מספרים,,למרות השלילי איך? ושאלה נוספת ,אני במשך יומים ,עם כתם חום בהיר לסרוגין,אבל זה משהו שמעולם לא היה לי ,ובד"כ יש לי כאבי בטן חזקים בלפני הווסת,ואין כל סימן ווסת,חוץ מכך שישי לי סחרוחורות ,מדי פעם,,וגלי חום,,לסרוגין, אני חוששת,שאולי ניגרם לי נזק מטיפול ההזרעה?אם לא אז לאן נעלמה הווסת,,למרות שיום ה אבצע בדיקת דם,ואין לי עם לדבר הרופא בחופש,,מה עושים,,יש סיכוי להריון?או שזה חוץ רחם,,מניסיונך? בקשה ענה לי אני קצת מודאגת,ובאמת באמת כבר לא מצפה,חוששת לנזק(למרות שאין כאב חריג כלל) אולי זה מהשפעת הקרינון?עוד אחד נישאר בחבילה
ד``ר יורם גלעדי10/08/2008לפי הבדיקה אינך בהריון. יש להפסיק את הקרינון והווסת תופיע תוך מס' ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכת חשמל בהריון - בבקשה דחוףמיכל05/08/2008
אני בשבוע 15+3. התחשמלתי מהתקע של הטלוויזיה. עד כמה זה מסוכן לעובר? אני מבוהלת נורא, ולא בארץ כדי ללכת לרופא שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחשמלות בהריון
ד''ר פרדי דוד06/08/2008אין חשש מכך ברגע שלא נפגעת ולא קרה לך דבר אזי גם לא יקרה דבר לעובר. ברגע שתחזרי לארץ בצעי בדיקת אולטרה סאונד למען השקט הנפשי שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)